Sådan får du adgang til Mega-filer på Linux

Indholdsfortegnelse:

Sådan får du adgang til Mega-filer på Linux
Sådan får du adgang til Mega-filer på Linux
Anonim

Ønsker du at få adgang til din Mega Cloud Drive på Linux? Hvis ja, har vi dækket dig. I denne vejledning går vi over, hvordan du får adgang til Mega på Linux!

Mega Sync Desktop Client

Mega Sync-skrivebordsklienten er sjælden, fordi den har fremragende support til Linux. På download siden er der download links til alt fra Ubuntu, til Linux Mint, ElementaryOS, til Debian, Fedora, SUSE og endda Arch Linux. For at komme i gang skal du vælge dit operativsystem og følge instruktionerne.

Ubuntu

Installering af Mega Sync klienten på Ubuntu er ret nemt, og det begynder med at gå til den officielle download side. På download siden kan Mega websitet registrere dit operativsystem. Hvis det fungerer korrekt, bliver du bedt om at vælge din Linux-distribution. Klik på rullemenuen og find Ubuntu.

Officielt har Mega support for hver version af Ubuntu Linux, der starter ved version 12.04 og slutter ved version 18.04. Når du har valgt den version af Ubuntu du bruger, skal du vælge download-knappen for at starte download processen. Når downloadingen er færdig, skal du åbne filhåndteringen, klikke på "Downloads" og finde Mega Debian-pakken.
Officielt har Mega support for hver version af Ubuntu Linux, der starter ved version 12.04 og slutter ved version 18.04. Når du har valgt den version af Ubuntu du bruger, skal du vælge download-knappen for at starte download processen. Når downloadingen er færdig, skal du åbne filhåndteringen, klikke på "Downloads" og finde Mega Debian-pakken.

Dobbeltklik på Mega-pakken for at åbne den i Ubuntu Software Center.

Når Ubuntu Software Center er åbent, skal du klikke på "installer" og indtaste dit kodeord for at afslutte. Alternativt skal du åbne en terminal og gøre følgende for at installere Mega on Ubuntu:

cd ~ / Downloads sudo dpkg -i megasync - *.db sudo apt install -f

Debian

Debian-brugere vil have en nem rute til at installere den officielle Mega Sync-klient, da flere versioner af operativsystemet er angivet i downloadindstillingerne. For at få den nyeste version af Mega til Debian, gå til den officielle downloadside, klik på rullemenuen og vælg en af "Debian" mulighederne. Mega har støtte til versioner 7, 8 og 9.

Når du har downloadet Mega for Debian, skal du åbne filhåndteringen og klikke på "Downloads". Herfra finder du Mega Sync Debian-pakken og dobbeltklikker på den for at åbne Gdebi-pakkeinstallatøren. Klik på "installer" i Gdebi for at afslutte processen.

Vil du ikke bruge Gdebi? Installer Mega i Debian via terminalen i stedet ved at følge kommandoerne nedenfor.

cd ~ / Downloads sudo dpkg -i megasync - *. deb sudo apt-get install -f

Arch Linux

Arch har officiel støtte til Mega, men i stedet for at blive peget på en AUR-side og bliver fortalt at "bygge pakken", kan Arch-brugere i stedet downloade en installerbar Pacman-pakke. Husk på, at på grund af, hvordan Arch Linux er designet, skal du hver gang du ønsker at opgradere Mega Sync-klienten hente en ny version af pakken fra hjemmesiden.

For at få Arch Mega Sync-pakken, gå til download siden, find rullemenuen og vælg "Arch Linux" og klik på download-knappen.

Lad Pacman-pakken være færdig med at downloade. Når det er færdigt, skal du åbne en terminal og bruge CDkommando til at flytte terminalen ind i ~ / Downloadsvejviser.

cd ~ / downloads

Inde i mappen Downloads, brug Pacman-pakkeværktøjet til at installere offline Mega Sync-pakken.

sudo pacman -U megasync-x86_64.pkg.tar.xz

På grund af Arch Linuxs karakter bør alle nødvendige Mega afhængigheder automatisk installeres. For at være sikker, skal du synkronisere de seneste opdateringer efter installationen af pakken. Dette skal sikre, at app kører på det bedste.

sudo pacman -yyuu

Når opdateringen er færdig, skal Mega Sync være klar til brug på Arch Linux!

Fedora

Mega har en downloadbar RPM til mange versioner af Fedora Linux, både nye og gamle (version 19 til 28). For at få det til at køre på Fedora, gå til download siden og vælg din version af Fedora i rullemenuen.

Lad RPM downloade. Når downloadingen er færdig, skal du åbne en terminal og gøre følgende for at få det til at køre!

cd ~ / Downloads sudo dnf installer -y megasync-Fedora_28.x86_64.rpm

OpenSUSE

For at få Mega Sync på OpenSUSE skal du først gå over til download siden og vælge "OpenSUSE" i rullemenuen. Når RPM-filen er færdig med at downloade til din Linux-pc, skal du åbne en terminal og bruge den til CD ind i ~ / Downloads folder.

cd ~ / downloads

I mappen Downloads skal du bruge Zypper til at installere Mega Sync-pakken til systemet.

sudo zypper installer megasync-openSUSE _ *. rpm

Opsæt Mega

Når du har installeret Mega på Linux, er det tid til at sætte det op. For at bruge Mega på Linux skal du åbne programmenuen, søge efter "MEGA" og starte den. Når du åbner appen, ser du et pop op-vindue. I vinduet skal du logge dine brugeroplysninger ind for at logge ind. Når du logger ind, skal Mega straks begynde at synkronisere lokalt.

Du er velkommen til at lukke vinduet og lade Mega Sync køre i baggrunden.
Du er velkommen til at lukke vinduet og lade Mega Sync køre i baggrunden.

Bemærk: Alle filer, som appnedlastningerne er tilgængelige i / Home / brugernavn / MEGA /.

For at få adgang til filerne skal du åbne din filhåndtering og klikke på "MEGA" -logoet. Alternativt kan du åbne en terminal og få adgang til den via kommandolinjen:

cd ~ / MEGA

Populært emne.