Sådan repareres Windows 10 Start Menu Reset

Indholdsfortegnelse:

Sådan repareres Windows 10 Start Menu Reset
Sådan repareres Windows 10 Start Menu Reset
Anonim

Windows 10 har normalt ikke fejl, når du gør en ren installation, men der er undtagelser selv her. En meget mærkelig, meget irriterende fejl i Windows 10 får Start menuen til at nulstille. Dette betyder, at når du tilpasser layoutet på Start-menuen, dvs. pin-fliser, skal du bruge og fjerne dem, du ikke behøver, alt går tabt, når du lukker og åbner Start-menuen. Det er en masse arbejde tabt, og det gør startmenuen ubrugelig. Denne fejl er især udbredt i en Fall Creators Update, men intet stopper det fra at beskære på andre store Windows 10-builds. Sådan kan du rette startmenuen nulstilling på Windows 10.

Dette er en række løsninger, som du kan forsøge, og forhåbentlig vil den ene eller den anden afhjælpe den. Du behøver ikke at løbe gennem alle løsninger for at løse problemet. Hvis en rettelse ser ud til at virke, skal du sørge for at dobbeltklikke ved at genstarte Windows 10.

Tjek dato og klokkeslæt

Sørg for, at klokkeslættet og datoen er korrekt. Hvis det ikke er det, skal det gøres ved at fastsætte det og genstarte systemet. Brugere, der har fundet denne løsning på arbejde, siger, at det tager op til 3 timer, for at det rent faktisk kan løse problemet.

Kør Start Menu Fejlfinding

Microsoft ved, at startmenuen har tendens til at opføre sig nu og da. Dette er et temmelig udbredt problem, som virksomheden har forsøgt at rette ved at frigive et dedikeret værktøj til fejlfinding af problemer med det. Den hurtigste løsning er at downloade fejlfindingsprogrammet Start Menu fra Microsoft og køre det. Det vil lede efter og identificere problemer, der kan få startmenuen til at nulstille. Anvend de rettelser, det anbefaler, og kontroller, om problemet går væk.

Reregister Start Menu

Åbn PowerShell med administrative rettigheder. Indtast følgende og tryk på Enter. Genstart dit system efter at kommandoen er udført, og problemet skal gå væk.

Get-appxpackage -all * shellexperience * -pakke type bundle |% {add-apppackpackage -register -disabledevelopmentmode ($ _. Installlocation + " appxmetadata appxbundlemanifest.xml")}

Image
Image

Opret ny bruger

Hvis alt andet fejler, kan du oprette en ny bruger. Start-menu-nulstilling er et problem, der vises med det samme, så vi antager, at du ikke har indstillet den aktuelle bruger for meget til brug. Opret en ny bruger og rediger startmenuen. Hvis ændringerne stikker, skal du bruge den nye bruger, du netop har oprettet, og slet den med den problematiske startmenu.

Du kan også køre Windows-reparation ved opstart, men det kan muligvis ikke løse problemet, og du kan ende med at geninstallere Windows 10 igen.
Du kan også køre Windows-reparation ved opstart, men det kan muligvis ikke løse problemet, og du kan ende med at geninstallere Windows 10 igen.

Populært emne.