Sådan synkroniseres meddelelser med iCloud på iOS og MacOS

Indholdsfortegnelse:

Sådan synkroniseres meddelelser med iCloud på iOS og MacOS
Sådan synkroniseres meddelelser med iCloud på iOS og MacOS
Anonim

En af de største ting om en iPhone backup, og at gendanne fra en backup er, at din messaging historie bevares. Du mister ikke en enkelt besked under overgangen, så længe backupen er ny, og du genopretter det med det samme. Apple kan nu (endelig) synkronisere meddelelser med iCloud, så de samme meddelelser vises på alle dine enheder uden at bruge ekstra apps til at synkronisere dem. Denne funktion er opt-in og firmware-specifik.

Krav

Du må;

  • Log ind på iCloud på din iMac eller MacBook, og din iOS-enhed (er).
  • Du skal have to-faktor-godkendelse aktiveret til dit Apple-id.
  • Du skal køre iOS 11.4 og MacOS 10.13.5. Disse er begge nye versioner af deres respektive operativsystem, så du bliver nødt til at opdatere din enhed, før du fortsætter.

På iOS

Åbn appen Indstillinger og tryk på dit navn øverst. Tryk på iCloud, og på iCloud-skærmen rul ned til meddelelsen. Tænd iCloud for meddelelser, og du er god til at gå. Hvis du vil synkronisere meddelelser mellem en iPhone og en iPad, skal du gøre det for hver enhed.

Image
Image

På macOS

Du skal først opdatere til macOS 10.13.5, men det kan tage lidt tid siden det ikke er rullet ud til alle brugere over hele verden. Ventetiden vil ikke vare i mere end et par timer, så tjek jævnligt, om du er begejstret for denne funktion.

Når din MacBook eller iMac har opdateret, åbner du appen Messages på din Mac. Gå til Meddelelser> Indstillinger i menulinjen.

Gå til fanen Konto og vælg indstillingen 'Aktiver meddelelser i iCloud'.

Det kan tage et stykke tid for ældre meddelelser at synkronisere mellem enheder, men de nyere bliver synkroniseret med det samme.
Det kan tage et stykke tid for ældre meddelelser at synkronisere mellem enheder, men de nyere bliver synkroniseret med det samme.

Dette synkroniserer kun meddelelser mellem enheder. Du kan ikke se, sende og modtage meddelelser, iMessage eller på anden måde, fra iClouds webgrænseflade. Det har ingen Messages app, og det vil forblive den måde.

Målet med denne funktion er at gøre det lettere at efterlade en samtale på en enhed og hente den op på en anden. Det er kontraproduktivt, hvis du skal tjekke en anden enhed, som måske er eller ikke er tilgængelig for hånden for at se, hvad du talte om, før du kan svare på en anden enhed. iCloud synkroniserer meddelelser, billeder, links, lydbeskeder og videoer, du har sendt over en meddelelsestråd. Efter aktivering af denne funktion synkroniseres dine forskellige samtale tråde til alle dine enheder, og du vil helt sikkert se en stigning i antallet af tråde du har.

Populært emne.