Sådan installeres Adobe Creative Cloud Apps på Linux

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres Adobe Creative Cloud Apps på Linux
Sådan installeres Adobe Creative Cloud Apps på Linux
Anonim

Linux har en masse god software, både mainstream og open source. Selv om flere og flere software er kommet til Linux gennem årene, er der en softwareudvikler, der forbliver ubehagelig: Adobe. I årevis har Linux-brugere ønsket at bruge værktøjer som Adobe Premiere, Photoshop, Illustrator og meget mere. Desværre har virksomheden bag denne software ingen interesse at overføre denne software til Linux. Takket være en talentfuld udvikler i Linux-samfundet er der ikke behov for at overbevise Adobe om at omskrive hele deres katalog af software til Linux-platformen. I stedet kan du med et script installere Adobe Creative Cloud-apps på Linux.

SPOILER ALERT: Rul ned og se video-øvelsen i slutningen af denne artikel.

Scriptet kører med PlayOnLinux, Wine og bruger mange patches og tweaks for at få tingene til at fungere. Inden du installerer nogen af Adobe Creative Cloud-apps, skal du installere et værktøj, der hedder PlayOnLinux. Det er et GUI-værktøj, der fungerer sammen med Vin Windows-kompatibilitetslaget for at gøre det muligt at udføre Microsoft Windows-kode på Linux. Sådan installeres PlayOnLinux på din foretrukne Linux distribution.

Installer PlayOnLinux

Ubuntu

sudo apt installer playonlinux

Debian

sudo apt-get install playonlinux

Arch Linux

sudo pacman -S playonlinux

Fedora

sudo dnf installer playonlinux

OpenSUSE

sudo zypper installer playonlinux

Andre Linuxes

PlayOnLinux-værktøjet bruges i vid udstrækning af spillere og brugere generelt. På grund af dette er der en god chance for at du kan finde dette program på din Linux distribution. For at installere det, skal du bare åbne din pakkehåndtering, søge efter "PlayOnLinux". Hvis du ikke kan finde det, overveje at gå til hjemmesiden, downloade kildekoden og kompilere det selv.

Hvis der ikke er nogen måde at få PlayOnLinux til at fungere, overveje at tjekke Crossover. Det er et professionelt, købbart værktøj, der gør det nemt at få Windows-programmer, der arbejder på Linux. Dette er et godt alternativ til dem, der ikke kan få PlayOnLinux-softwaren, og Crossover kan endda have deres egen metode til at installere Adobe-software!

Installer Creative Cloud Script

PlayOnLinux understøtter faktisk ikke Creative Cloud Suite som en af deres installatører. I stedet skal du downloade et script for at gøre softwaren installerbar. Dette script er hostet på GitHub, så sørg for at have Git-pakken på dit system. I en terminal skal du bruge git klonen til at downloade koden på din Linux-pc.

git klon https://github.com/corbindavenport/creative-cloud-linux.git

Når scriptet er klonet, skal du åbne PlayOnLinux-værktøjet og klikke på "Værktøjer". Under "Værktøjer" sektionen finder du og klikker på den mulighed, der siger "Kør et lokalt script". Dette vil hente en PlayOnLinux-dialog, der giver dig mulighed for at tilføje scriptet. I det første vindue, der vises, skal du klikke på "Næste". På den næste side skal du klikke på knappen "Gennemse" for at åbne et dialogvindue.

Naviger popup-dialogvinduet til din hjemmemappe, hvor du klonede scriptet til, og find en mappe kaldet "creative-cloud-linux". Vælg creativecloud.sh, så "åben" for at komme i gang.

Når du åbner scriptet, vil POL advare dig om at "signaturen på scriptet ikke er gyldig". Ignorer det, og klik på "Næste" for at fortsætte.
Når du åbner scriptet, vil POL advare dig om at "signaturen på scriptet ikke er gyldig". Ignorer det, og klik på "Næste" for at fortsætte.

Før installationen begynder, skal du acceptere scriptets software licens. Læs det hurtigt, og vælg feltet "Jeg accepterer" for at flytte til næste trin. Når installationsprogrammet startes, downloades flere ting. Vær tålmodig, og vent på alt at downloade.

På et tidspunkt under installationsprocessen vil PlayOnLinux foreslå, at du lader downloaderværktøjet downloade installationsprogrammet Creative Cloud (i stedet for at bruge en, som brugeren har downloadet). Vælg "download", og klik derefter på siden for at lade den downloade de nødvendige filer.

Når PlayOnLinux er færdig med at udføre scriptet, kan du downloade og installere nogen af Adobe Creative Cloud-programmerne. Vær opmærksom på, at dette script ikke giver dig fri adgang til Adobes programmer. Du skal stadig logge ind på din Adobe-konto.
Når PlayOnLinux er færdig med at udføre scriptet, kan du downloade og installere nogen af Adobe Creative Cloud-programmerne. Vær opmærksom på, at dette script ikke giver dig fri adgang til Adobes programmer. Du skal stadig logge ind på din Adobe-konto.

Kør Adobe Creative Cloud Apps

Hvis du vil køre nogen af Adobe-apps, skal du følge denne proces. Først skal du åbne PlayOnLinux. Dette er afgørende, da ingen af Adobe-apps fungerer uden POL-miljøet. Når du er inden for POL, skal du kigge efter "Adobe Application Manager" og køre den. Inden for denne manager skal du vælge den Adobe App, du ønsker at køre. Lederen tager dig gennem de nødvendige skridt for at få programmet til at fungere på dit Linux-system.

Ikke hver eneste Adobe CC app skal arbejde på din Linux-pc. Udvikleren har udtalt, at han har gjort omfattende test med programmet i 2015, og de fungerer godt. Udover det fungerer de andre Adobe-apps ikke. Udviklingen af dette script er dog i fuld kraft, så der er en rigtig god chance for, at støtte til alle de nye Adobe kreative applikationer med tiden kommer til dette download script.

Hvis du har et stort behov for at få de absolut nyeste Adobe Creative Cloud-apps, der virker på din Linux-pc, kan dit bedste spil være at installere en virtuel Windows 10-maskine i Virtualbox, Gnome Boxes eller Virt-Manager. Alternativt kan du følge udviklerens GitHub og downloade de seneste opdateringer, som de kommer.

Populært emne.