Sådan sikkerhedskopieres email på Linux med IMAP Grab

Indholdsfortegnelse:

Sådan sikkerhedskopieres email på Linux med IMAP Grab
Sådan sikkerhedskopieres email på Linux med IMAP Grab
Anonim

Har du brug for at sikkerhedskopiere e-mail? Overvej at springe over de komplicerede GUI backup værktøjer, og gå med IMAP Grab i stedet.

SPOILER ALERT: Rul ned og se video-øvelsen i slutningen af denne artikel.

Tjek Python Version

IMAP Grab er et Python script tilgængelig på Github, der giver brugerne mulighed for direkte at "gribe" IMAP mail for at arkivere den senere. For at bruge dette script skal du installere Python 2.3.3 eller senere. For at se, om du har den korrekte version af Python på din Linux-pc, skal du åbne en terminal og køre en versionskontrol.

python - version

Så længe den returnerer Python 2.3.3 eller højere, er du god til at gå. Hvis du ikke har den nødvendige version af Python, skal du overveje at opdatere din Linux PCs pakker.

Download IMAP Grab

Når Python håndteres, skal du bruge Git-værktøjet til at klone den nyeste version af IMAP Grab-værktøjet.

Bemærk: Denne del af vejledningen kræver Git-pakken. For at installere det skal du søge efter "git" og installere det.

git klon https://github.com/ralbear/IMAPbackup.git

Bruger CDkommando, flyt terminalen ind i den nye "IMAPbackup" -katalog.

cd IMAPbackup

Scriptet er på din pc, men det kommer ikke til at fungere uden "Getmail" afhængigheden.

Ubuntu

sudo apt installer getmail

Debian

sudo apt-get install getmail

Arch Linux

sudo pacman-s getmail

Fedora

sudo dnf installer getmail

OpenSUSE

sudo zypper installer getmail

Brug af IMAP Grab

Før vi kan sikkerhedskopiere e-mail, skal vi bruge IMAP Grab til at liste alle tilgængelige postkasser inde i e-mail-kontoen. For at gøre dette skal du udfylde denne kommando. Der er flere aspekter til denne kommando. I eksemplet har vi skrevet ud "test" webadresser, brugere og adgangskoder. Skift kommandoen efter disse trin.
Før vi kan sikkerhedskopiere e-mail, skal vi bruge IMAP Grab til at liste alle tilgængelige postkasser inde i e-mail-kontoen. For at gøre dette skal du udfylde denne kommando. Der er flere aspekter til denne kommando. I eksemplet har vi skrevet ud "test" webadresser, brugere og adgangskoder. Skift kommandoen efter disse trin.

Først skal du ændre serveren efter - stil IMAP-serveren bruger din e-mail-konto. Er du ikke sikker på, hvad serveradressen er? Gæt ved at tage roddomænet, og tilføj "imap" foran den. For eksempel har Mail.com en IMAP-adresse på imap.mail.com. Hvis det ikke virker, kan du altid Google disse oplysninger.

Derefter skal du ændre testbrugeren efter - util din e-mail-adresse, og tilføj din e-mail-konto kodeord efter - p.

python imapgrab.py imapgrab.py -l -s imap.test.com -u [email protected] -p Email kodeord

Kør denne kommando i terminalen, og scriptet udskriver alle tilgængelige postkasser.

Back Up Email

IMAP Grab kan downloade email fra enhver postkasse mappe. For at downloade skal du først oprette en mappe, hvor din e-mail skal downloades.

mkdir ~ / email-backups

Brug derefter IMAP Grab til at downloade alt. Som før, skal du sørge for at ændre - s, - u, og - pmed de korrekte oplysninger.

python imapgrab.py -d -v -M -f ~ / email-backups -simap.test.com -u [email protected] -p Email kodeord -m "_ALL_"

Holder "_ALL_" efter - mmulighed i kommandoen vil fortælle scriptet at downloade absolut alt i din email-konto. De fleste brugere skal bruge "_ALL_", især hvis du ikke forstår scriptets syntaks. En anden god grund til at holde fast ved denne indstilling er, hvis du har mange mapper, og du vil ikke bruge timer, der angiver alt i kommandoen.

Bemærk: Hvis du kun vil downloade en bestemt mappe fra en e-mail-konto med IMAP Grab, skal du ændre "_ALL_" med nogle af de indboksmappenavne, som scriptet lister i forrige afsnit.

Krypter Email Backup

Image
Image

At downloade din e-mail for at sikkerhedskopiere det er en god ide, især hvis du altid vil have en oversigt over det offline. Disse downloads er desværre ikke private, og alle kan nemt læse dine personlige beskeder, hvis de får adgang til din pc. Hvis du vil oprette et krypteret arkiv af din e-mail-backup, skal du følge disse trin. Først brug tjæreat oprette et arkiv af e-mail backup mappen.

tjære -jcvf email-backup.tar.bz2 email-backups

Afhængigt af størrelsen af din ~ / e-mail-backupmappe, komprimering kan tage lidt tid. Lad kompressionsværktøjet køre, og snart efter får du et nyt arkiv med alle dine meddelelser i det. Herfra kan du bruge GnuPG-værktøjet til at starte krypteringen.

gpg-c email-backup.tar.bz2

Løb gpg-cvil bede brugeren om at angive et kodeord for det nye krypteringsarkiv. Brug et sikkert kodeord, der er mindeværdigt. Kryptering, som at skabe arkivet, tager tid at fuldføre, og jo større din backup er, jo længere tid vil det tage at kryptere det. Når GPG-krypteringsprocessen er færdig, vil du bemærke en e-mail-backup.tar.bz2.gpg fil. Dette er det låste arkiv. Ingen vil kunne få adgang til denne fil uden den adgangskode, du indtastede. Det er helt sikkert, så tag det fri e-mail-backup.tar.bz2.gpgog upload det til Dropbox, Google Drev, hjemmeservere og så videre.

Nu, da backup arkivet er låst med GPG, har vi ikke brug for det ukrypterede arkiv. Bruger rmværktøj, slet det.

rm email-backup.tar.bz2

Dekrypter e-mail

Så du har brugt GPG til at låse op og sikre din e-mail backup. Hvordan dekrypterer du det? Enkel! Åbn en terminal, og brug kommandoen GPG decrypt til at låse arkivet op.

gpg email-backup.tar.bz2.gpg

Når dekrypteringskommandoen kører, skal du indtaste det kodeord, du har angivet. Når du gør det, vises e-mail-backup.tar.bz2. På dette tidspunkt kan du bruge tjærekommando til at udtrække e-mails fra arkivet.

tjære -xvf email-backup.tar.bz2

Populært emne.