Sådan aktiveres Bluetooth aptX-understøttelse til Dell Windows 10-systemer

Indholdsfortegnelse:

Sådan aktiveres Bluetooth aptX-understøttelse til Dell Windows 10-systemer
Sådan aktiveres Bluetooth aptX-understøttelse til Dell Windows 10-systemer
Anonim

Lyd lyder på en eller anden måde på grund af de codecs, der bruges. Codecs bliver altid forbedret, ligesom lydenheder. For nogle enheder skal du installere en codec på dit system, men for andre er der generelt indbyggede audio codecs, som giver dig mulighed for at bruge en enhed uden at skulle installere noget. Bluetooth lydenheder vokser i popularitet, og standard codec A2DP er ikke bygget specifikt til det. Bluetooth aptX codec på den anden side er lavet specielt til Bluetooth hovedtelefoner. Hvis du har et Dell-system, skal du installere en codec for at aktivere Bluetooth aptX-support.

Hvis du ikke har Bluetooth-lydenheder, du bruger med dit Dell-system, behøver du ikke installere denne codec. Det vil ikke tilføje noget til dine in-line eller kablede lydenheder. Du skal allerede have Bluetooth oprettet på dit system.

Aktivér Bluetooth aptX Support

Du skal downloade kodeken fra Dells officielle hjemmeside. Download driverfilen hedder Intel 8260 Bluetooth Audio Application (WBS / APTX). Kør EXE, og klik på Install-indstillingen, når du ser det. Genstart dit system for godt. Når du genstarter den, skal du slukke for Bluetooth og derefter tænde den igen. Næste tilslut til dine Bluetooth-hovedtelefoner. Du vil se en skålmeddelelse, der fortæller dig, at du nu bruger aptX.

Hvis du åbner afspilningsenheder, og vælger egenskaberne for en Bluetooth-enhed, vil du se en Brugerdefineret faneblad. Her kan du aktivere og deaktivere codec i flyve uden at afinstallere og geninstallere det.

Image
Image

Andre systemproducenter

Windows 10 understøtter denne nye codec, men det afhænger af Intel at frigive drivere til det, som brugere kan installere. Det ser ud til, at Intel og HP ikke har noget på den måde i øjeblikket, men brugerne rapporterer, at Dell-versionerne fungerer fint. Hvis du antager, at du allerede har Bluetooth oprettet på din enhed og alt, skal du kun installere driveren.

For at installere det skal du køre EXE men i stedet for Install-knappen skal du klikke på Uddrag-knappen. Dette vil udpakke en fil med navnet "Intel Bluetooth Audio.msi", som du skal køre.

Du kan prøve dette på andre bærbare computere, og det kan arbejde for at aktivere Bluetooth aptX-support.
Du kan prøve dette på andre bærbare computere, og det kan arbejde for at aktivere Bluetooth aptX-support.

Når du bruger det, vil du se en indlysende forskel i lydkvalitet i de fleste apps. Under test fandt vi lydkvalitet fra Netflix-appen, og YouTube på Chrome var bedre og meget tættere på hvad du får fra en kablet hovedtelefon.

Populært emne.