Sådan åbnes afspilnings- og optageenheder i Windows 10 1803

Indholdsfortegnelse:

Sådan åbnes afspilnings- og optageenheder i Windows 10 1803
Sådan åbnes afspilnings- og optageenheder i Windows 10 1803
Anonim

Siden den dag det rullede ud til offentligheden, har Windows 10 flyttet indstillinger fra kontrolpanelet til appen Indstillinger. Det har været langsomt med de lejlighedsvise problemer, uheldsfaldne funktioner, der måtte tilføjes senere, og duplikering af indstillinger mellem de to apps. Med Windows 10 1803 er lydindstillingerne flyttet til appen Indstillinger, og du kan nu indstille en lydenhed til en app. Du kan få adgang til lydpanelet i appen Indstillinger ved at højreklikke på lydikonet i proceslinjen. Dette panel har ikke de samme indstillinger for afspilning og optageenheder, som kontrolpanelet gjorde, hvilket var nyttigt.

Den gode nyhed er, du kan stadig få adgang til indstillingerne for afspilning og optageenheder i Windows 10 1803. Der er faktisk to måder at gøre det på; man bor i systembakken, som den altid er færdig, og den anden er selvfølgelig via kontrolpanelet.

System bakke

På ældre versioner af Windows 10, hvis du højreklikede på lydikonet, blev både afspilnings- og optageenheder opført i kontekstmenuen. Disse muligheder er væk nu, men du kan stadig åbne afspilnings- og optageenheder fra samme menu. Alt du skal gøre er at klikke på Lyde.

Den åbnes til fanen Lyde. Du kan skifte til fanen Optagelse eller Afspilning.
Den åbnes til fanen Lyde. Du kan skifte til fanen Optagelse eller Afspilning.
Image
Image

Kontrolpanel

Indstillingen kan også åbnes fra kontrolpanelet, selvom Windows 10 ikke gør det nemt at få adgang til kontrolpanelet længere. Når det er sagt, er den nemmeste måde at åbne vinduet til optagelse og afspilning af enheder igennem File Explorer. I Fil Explorer skal du indtaste følgende i adresselinjen.

Kontrolpanel Hardware og lyd

Dette åbner kontrolpanelet, hvor du skal klikke på 'Lyd'.

Dette indstillingspanel viser dig enheder, der er afbrudt, eller som er blevet deaktiveret. Det er en afgørende ramme, så det kan ikke gøres utilgængeligt i et stykke tid, og ikke uden et alternativ. Lydpanelet i appen Indstillinger er mere grundlæggende og omhandler kun de enheder, der er tilsluttet og aktiveret.

For nu er det eneste, der er gået tabt, en mere direkte måde at åbne disse indstillinger på. Der er et ekstra klik involveret nu, så det er ikke en big deal. Det virkelige problem er, at menuen gør det til at virke som om muligheden er væk. Det gør heller ikke et godt stykke arbejde med at skelne mellem lydindstillinger og lyde. Dette synes Microsoft ofte at gøre, og det er mere eller mindre et andet tilsyn på selskabets side.

Populært emne.