Sådan installeres Paper GTK Theme On Linux

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres Paper GTK Theme On Linux
Sådan installeres Paper GTK Theme On Linux
Anonim

Materiale design temaer er en favorit på Linux skrivebordet så sent. Et af de bedste implementeringer derude er Paper GTK-temaet. Det er et minimalt, fladt tema, der overholder meget strengt til Googles materialedesignspecifikationer. Dette GTK tema er primært fokuseret på GTK 3 toolkit, og fungerer bedst med det. På trods af dette formår papiret stadig at fungere ret godt med GTK 2-baserede applikationer og desktop-miljøer.

Installer Paper GTK Theme

I denne vejledning dækker vi bygning af papir fra bunden, da det er den bedste måde at få den absolutte nyeste version uden meget problem. Det første skridt til at opbygge Papir fra kilde er at installere alle dens afhængigheder. Specielt har papir brug for Git, GTK Engine Murrine og et par andre ting.

Ubuntu

sudo apt install gtk2-motorer-murrine gtk2-motorer-pixbuf git autoconf

Debian

sudo apt-get install gtk2-motorer-murrine gtk2-motorer-pixbuf git autoconf

Arch Linux

sudo pacman -S gtk-motor-murrine gtk-motorer git autoconf

Fedora

sudo dnf installere gtk-murrine-motor gtk2-motorer git autoconf

OpenSUSE

sudo zypper installer gtk-murrine-motor gtk2-motorer git autoconf

Andre Linuxes

I denne vejledning fokuserer vi primært på de mest populære Linux-distributioner (som Ubuntu, Fedora, Debian osv.), Men det betyder ikke, at papir ikke fungerer på andre Linux-distributioner. I betragtning af at der i denne vejledning er opført papir, er der ingen grund til bekymring. Hvis du kører en mindre kendt Linux-distribution, kan du spore følgende afhængigheder. Husk at de kan have forskellige navne.

Søg i operativsystemets pakkeleder for "Git," "Autoconf," "GTK murrine engine" og "GTK motorer."

For at starte opbygningen af papir skal du åbne en terminal og bruge kommandoen Git til at downloade den nyeste kildekode til din Linux-pc.
For at starte opbygningen af papir skal du åbne en terminal og bruge kommandoen Git til at downloade den nyeste kildekode til din Linux-pc.

git klon https://github.com/snwh/paper-gtk-theme.git

At downloade alt papirtemaets kildekode kan tage lidt tid afhængigt af din internethastighed. Når det er færdigt, skal du bruge CDkommandoen og flyt terminalen fra brugerens hjemmekatalog, begyndte den på den nyklonede papir-gtk-temafolder.

cd-papir-gtk-tema

Inde i Papir GTK kildekoden mappe, kan bygningen begynde. Den første kommando, du skal køre under byggeprocessen, er autogen.sh manuskript. Dette script scanner din Linux-pc, bestemmer om du har alle de rigtige biblioteker til at starte byggeprocessen og generere de nødvendige filer.

./autogen.sh

Running autogen.sh genererer også a konfigurere manuskript. Kør det for at afslutte konfigurationen autogen.sh startede.

./configure

Efter autogen.shscript færdiggøres, næste trin i byggeprocessen er at bruge makefile. I terminalen skal du køre lave kommando. Samlingen starter, når denne kommando kører, og det tager lidt tid, så vær tålmodig.

lave

I dette sidste trin bruger du laveigen. Men i stedet for at køre den til at bygge, bruger du den til at installere koden. Løb gøre installationenmed sudokommando, for at installere temasystemets bredde.

sudo gør installationen

Installer til en enkelt bruger

Paper GTK-temaet opbygges og installeres til Root-filsystemet, i / Usr / share / temaer /. En masse gange kører gøre installationenuden sudo privilegier vil installere alt for en enkelt bruger indenfor ~ / .Themes i stedet. Imidlertid virker Paper GTK Theme ikke sådan. I stedet, hvis du søger at gøre dette tema tilgængeligt for en bruger på systemet, skal du følge de traditionelle installationsprocedurer og derefter flytte filerne til det rigtige sted manuelt.

Først, cdind i din Linux PCs temakatalog. Derefter bruger du mvkommando, flyt papir til ~ / .Themesvejviser.

mkdir -p ~ / .themes sudo mv Paper ~ / .themes

Når du har flyttet papir til den rigtige mappe, bør den kun bruges til den bruger, der holder temaet. Gentag denne proces for så mange brugere som ønsket.

Paper GTK ikon tema

Intet GTK tema er komplet uden et ikon tema. Heldigvis har udvikleren af Paper GTK temaet også et ikon tema at bruge. Det er designet til at være den perfekte følgesvend til skrivebordet tema. Ligesom Paper GTK skal ikonet være bygget.
Intet GTK tema er komplet uden et ikon tema. Heldigvis har udvikleren af Paper GTK temaet også et ikon tema at bruge. Det er designet til at være den perfekte følgesvend til skrivebordet tema. Ligesom Paper GTK skal ikonet være bygget.

For at installere temaet, tag det fra Github, med git klonkommando.

git klon https://github.com/snwh/paper-icon-theme.git

Flyt terminalen ind i papir-ikon-temamappe med CDkommando.

cd-papir-ikon-tema

Inde i mappen Paper icon sources, er byggeprocessen identisk med GTK-temavejledningen. Kør først autogen.shat generere konfigurere fil og Makefile.

./autogen.sh ./configure make

Endelig installer ikonet temaet i / Usr / share / icons /.

sudo gør installationen

Installer ikon tema for en enkelt bruger

Kører gøre installationenkommando med sudoinstallerer ikonet tema globalt for alle brugere. Hvis du ikke er interesseret i at gøre ikonet tema tilgængeligt for alle på systemet, skal du installere det lokalt, til ~ / .Iconsfolder. Desværre fungerer bygningsskripterne med ikonet Paper icon ikke sådan. Ligesom GTK-temaet bliver du nødt til at flytte filerne manuelt.

For at komme i gang, CDind i / usr / local / share / icons

cd / usr / local / share / icons

Dernæst lav en ny ~ / .Iconsmappe i ~/.

mkdir -p ~ / .icons

Endelig, brug mvat installere ikonet temaet.

mv papir * ~ / .icons

Populært emne.