Kodi on Fire Stick: Sådan installeres den nyeste version af Kodi på Fire Stick eller Fire TV

Indholdsfortegnelse:

Kodi on Fire Stick: Sådan installeres den nyeste version af Kodi på Fire Stick eller Fire TV
Kodi on Fire Stick: Sådan installeres den nyeste version af Kodi på Fire Stick eller Fire TV
Anonim

Kodi er langt en af de bedste mediecenter apps rundt. Det er gratis, nemt at bruge, kører på en lang række enheder, og den understøtter et væld af fantastiske tredjeparts add-ons, alt fra levende sport til musik til live-tv-kanaler. Du kan endda downloade brugerdefinerede Kodi builds til Fire TV!

Image
Image

At holde Kodi opdateret med Fire TV kan være lidt sværere end på andre enheder, men alt sammen på grund af Kodi-installations karakter. Hvis du mener, at din version af Kodi begynder at falde bag, læs videre for vores fulde vejledning om hvordan man installerer den nyeste version af Kodi på Fire Stick eller Fire TV. Og rolig, opgraderinger tager kun et par minutter!

Husk - Brug altid en VPN med Fire Stick

Det er ligegyldigt, om du installerer Kodi 17.6 på din Fire Stick, kører en sideloaded kopi af YouTube on Fire TV, eller bare streaming af nogle få film, du lejede gennem Amazon, ved hjælp af en VPN, mens du kører din enhed, er altid en smart beslutning. VPN'er krypterer data, der forlader dit hjemmenetværk for at holde trafikken anonym og sikker. Uden det er det nemt for alle at spionere på din aktivitet, herunder internetudbydere, offentlige myndigheder og endda hackere.

At finde det bedste VPN til brug med Fire TV kan være udfordrende. Du har brug for højeste hastighed for at holde videokvaliteten så høj som muligt, men du kan ikke ofre privatliv eller sikkerhed i processen. Vi har undersøgt de bedste VPN-udbydere for at finde de tjenester, der fungerer bedst med Kodi og Fire TV. Vores anbefaling er nedenfor, og det er den perfekte løsning til sikre, private og nemme videostrømme på Fire TV.

IPVanish - Hurtig, nem at bruge og sikker

Image
Image

IPVanish kombinerer alle de bedste funktioner, en VPN kan tilbyde for en virkelig fantastisk oplevelse med Kodi og Fire TV. Tjenesten leverer ubegrænset båndbredde til alle brugere, der tilbyder hurtige forbindelseshastigheder og et stort netværk af over 950 servere i 60 forskellige lande. Du behøver heller ikke bekymre dig om spjæld eller blokerede torrenter med IPVanish, da VPN'en kommer med fuldstændig uovervåget trafik for øget privatliv.

Du kan stole på IPVanishs indbyggede DNS-lækagebeskyttelse og automatisk dræningsomskifter, 256-bit AES-kryptering på alle data og en nulloggeringspolitik for trafik, der forhindrer data i at falde i de forkerte hænder. Alt i alt er IPVanish en af de bedste VPN'er til Fire TV, hænder ned.

Få mere at vide om IPVanishs hurtighed og sikkerhedsfunktioner i vores IPVanish-gennemgang.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Forberedelse af din Fire Stick til Kodi Installation

Da Kodi ikke kan hentes direkte fra Amazon-appbutikken, skal du gennemgå en proces, der kaldes sideloading, for at få det installeret. Det er ikke så komplekst, som du måske tror, men før du begynder, er der et par ting, du bør tjekke først.

Anbefales kontra natlige bygninger

Image
Image

Når du leder til Kodi's downloadside og klikker på Android-ikonet, vil du bemærke flere faner øverst på skærmen: Anbefales, Pre-release, Udvikling bygger. Disse tre sektioner opdeler det downloadbare indhold i kategorier designet til et lidt andet publikum. Hvilken du vælger afhænger af dine specifikke behov.

Næsten alle vil gerne være på fanen anbefalet og downloade den nyeste stabile version af Kodi. Dette kan være en fuld frigivelsescyklus bag de andre faner, men kompatibiliteten er garanteret, og du vil ikke løbe ind i nogen form for nedbrud eller andre fejl, der kan være til stede i pre-release eller udvikling bygger. Plus, siden sideloading tager mere tid end en hurtig "klik og installer", vil du ikke gennemgå en ny opdatering hvert par uger.

Pre-release bygger er halvstabile alpha og beta udgivelser af den kommende Kodi version. Dette vil være lidt længere fremme end den anbefalede "stabile" build, men du kan løbe ind i kompatibilitet og nedbrudsproblemer, da softwaren ikke er færdiggjort. Udviklingsbygninger er endnu mere banebrydende end forudgivelsen bygger og kan opdateres så ofte som hver aften.

Medmindre du har brug for det absolutte nyeste i Kodi-software og ikke har noget imod at sideloading en apk-fil hvert par dage, Hent altid den anbefalede build til Kodi, da det er den seneste stabile udgivelse.

Bekræft dit Kodi Versionsnummer

Hvis du installerer den nyeste version af Kodi, vil du først sørge for, at det faktisk er nødvendigt! Store Kodi opdateringer frigives kun få gange om året, hyppigst. Følg trinene herunder for at kontrollere versionsnummeret til din Fire TVs Kodi-installation.
Hvis du installerer den nyeste version af Kodi, vil du først sørge for, at det faktisk er nødvendigt! Store Kodi opdateringer frigives kun få gange om året, hyppigst. Følg trinene herunder for at kontrollere versionsnummeret til din Fire TVs Kodi-installation.
 1. Kør Kodi på din nuværende Fire TV eller Fire Stick enhed.
 2. Gå til hovedmenuen og klik eller tryk på knappen tandhjulsikon for at komme ind på indstillingssiden.
 3. Rul ned til Systemoplysninger ikon.
 4. Sørg for at du er på Resumé fane.
 5. Kodi-versionsnummeret vises i nederste højre hjørne af skærmen, hvor der står "Build".
 6. Tag dette bygge nummer, så gå til din Pc webbrowser og besøg Kodi downloads siden.
 7. Rul til du ser Android-ikonet og klik på den.
 8. Se under fanen "Anbefalet" for den nuværende Kodi-udgave. Hvis det er lig med det, du har installeret, er der ingen grund til at opgradere.

Tillad ukendte kilder

Installation af software til din Fire TV-enhed betyder at gå igennem processen med sideloading. Fire-tv-operativsystemet har som standard indstilling, som deaktiverer eksterne installationer som standard, så for at tilføje Kodi til dit system skal du deaktivere det. At gøre dette er helt sikkert og vil ikke skade din enhed på nogen måde. Følg trinene herunder, og du vil være klar til at sideload på få sekunder.

 1. Gå til din Brand TV-indstillingsside placeret øverst på hjemmemenuen.
 2. Rul til højre og vælg Apparat
 3. Flyt ned til Udvikler muligheder
 4. Sæt Apps fra ukendte kilder til ON.
 5. Accepter advarselsmeddelelsen om installation af eksterne apps.

Skal du først afinstallere den gamle version af Kodi?

Medmindre du vil starte fra en ny installation af Kodi, er der absolut ingen grund til at afinstallere den tidligere version af softwaren, før du får den nyeste udgivelse. Faktisk er det bedre, hvis du forlader den oprindelige installeret, da dette vil bevare dine indstillinger, tilføjelser og kilder, så du ikke behøver at konfigurere alt igen. Du skal blot installere den nye Kodi over den gamle, det er det!

Sådan installeres den nyeste version af Kodi on Fire TV

Fik alt oprettet og klar til at gå? Den egentlige installationsproces er en brise, når du har samlet alle materialer. Nedenfor dækker vi tre af de vigtigste sideladende metoder, som de fleste bruger til at tilføje nye apps til deres Fire Stick og Fire TV-enheder. Du kan vælge en du kan lide.

Metode 1 - adbLink

Image
Image

Hvis du har en god bærbar eller stationær pc på samme netværksforbindelse som din Fire TV-enhed, eller hvis du vil lette eller administrere flere apk-filer med lethed, bruger adbLink langt din bedste mulighed. Denne gratis software giver dig mulighed for at oprette forbindelse til din Fire Stick for trådløst at tilføje nye programmer, afinstallere apps og endda gennemse den indbyggede filstruktur. Det er et utroligt værktøj, ingen brandbruger skal gå uden, især hvis du sidelæser apps regelmæssigt. Tilgængelig til Windows, Mac OS og Linux.

Nedenfor følger vejledningen til installation af adbLink og brug af den til at sideloadere den nyeste version af Kodi på din Fire TV eller Fire Stick-enhed.

 1. Tænd for din Fire TV-stok og tænd det tilsluttede tv.
 2. Sørg for, at "Apps fra ukendte kilder" er indstillet til TIL. Hvis du fulgte ovenstående forberedelsestrin, bliver den indstillet.
 3. Gå til Indstillinger> Om - Netværk og skriv ned din Fire TV Stick IP-adresse.
 4. Besøg adbLinks websted på din pc og download programmet.
 5. Installer adbLink og lancere den.
 6. I adbLink skal du klikke på "Ny" ud for enhedens boks for at tilføje din Fire TV Stick.
 7. Indtast IP-adresse af din Fire TV Stick i adbLink og gem ændringerne.
 8. På din pc kan du besøge Kodi-downloadsiden, klikke på Android-ikonet og få ARMV7A-versionen af apk'en. Gem det et sted nemt at få adgang til, ligesom din computer desktop.
 9. I adbLink skal du klikke på Installer APK knap.
 10. Vælg den.apk-opdateringsfil, du lige har downloadet.
 11. Klik Ja når Installer APK-prompten vises.
 12. Den nye version af Kodi vil installere til din Fire TV Stick og være tilgængelig til brug inden for få øjeblikke.

Metode 2 - Downloader App

Hvis du ikke har adgang til (eller bare ikke vil bruge) et separat pc-program til sideladning, er Downloader-appen en fantastisk alternativ metode. Alt du skal gøre her er at få appen på dit Fire TV ved at downloade den fra den indbyggede markedsplads, skriv URL'en til Kodi apk, og installer derefter. Det er simpelt og nemt, men at skrive lange links ved hjælp af Fire Stick-fjernbetjeningen kan være noget af et besvær.
Hvis du ikke har adgang til (eller bare ikke vil bruge) et separat pc-program til sideladning, er Downloader-appen en fantastisk alternativ metode. Alt du skal gøre her er at få appen på dit Fire TV ved at downloade den fra den indbyggede markedsplads, skriv URL'en til Kodi apk, og installer derefter. Det er simpelt og nemt, men at skrive lange links ved hjælp af Fire Stick-fjernbetjeningen kan være noget af et besvær.

Følg trinene herunder for at bruge Downloader til at sideload Kodi på din Fire-enhed.

 1. Åbn Amazon Appstore på dit Fire TV ved at gå til startside og vælge Apps.
 2. Gennemse efter Downloader under værktøjskategorien og installer den.
 3. Mens det installeres, skal du besøge Kodi downloads webstedet på din pc.
 4. Klik på Android downloads ikon og bliv på fanen anbefalet.
 5. Se på det direkte link til den nyeste Android ARMV7A udgivelsesbygning. Det skal automatisk pege på den nyeste version af Kodi.
 6. Kopier denne webadresse et sted sikkert. Du kan også tage et billede ved hjælp af en smartphone.
 7. Tilbage på din Fire Stick, kør Downloader-appen.
 8. Indtast webadressen ovenfra i Downloaders URL-boks.
 9. Downloader henter filen fra hjemmesiden.
 10. Når downloadingen er færdig, skal du vælge installer og start apk automatisk. Kodi vil til enhver tid være tilgængelig fra din Fire Stick.

Metode 3 - apps2fire

Image
Image

Hvis du har en separat Android-enhed, som du ofte bruger, er installationen af Kodi til din Fire Stick via apps2fire nok den mest bekvemme metode til sideloading rundt. Softwaren kopierer simpelthen Android apps fra din smartphone til Fire TV, det er så simpelt. Du skal først installere Kodi på din anden enhed, men så vil apps2fire tage sig af resten.

Følg vejledningen herunder for at sideload den nyeste version af Kodi til Fire TV ved hjælp af apps2fire.

 1. På en separat Android-enhed fra dit Fire TV, installere apps2fire. Sørg for, at det er den officielle udviklet af Koni, ikke en af copycatsne.
 2. Installer eller opdatering Kodi på samme Android-enhed. Der er ingen grund til at besøge Kodi-downloadwebstedet, bare brug Google Play Butik.
 3. Kør apps2fire og lad det lave en liste over dine lokale installationer.
 4. Når scanningen er færdig, skub menuen tilbage og tryk på Opsætning.
 5. På dit Fire TV, gå til Indstillinger> Om - Netværk og skriv ned IP-adressen.
 6. Tilbage i apps2fire, Indtast din Fire TVs IP-adresse og tryk på "Søg Fire TV'er".
 7. Gå til Fanen Lokale apps og rul ned til Kodi.
 8. Tryk på ikonet, og derefter vælg "Installer" når vinduet åbnes.
 9. Efter et øjeblik uploader Kodi til dit Fire TV og installeres. Det kan tage et par minutter afhængigt af hastigheden på dit hjem Wi-Fi.
 10. Efter et øjeblik vil apps2fire underrette dig, når installationen er færdig. Kør nu Kodi på dit Fire TV, og du er klar!

Konklusion

Kodi er et utroligt stykke software, der fungerer som et uofficielt alternativ til Netflix og en erstatning for snesevis af andre populære softwaretyper. Det løber som en drøm på Fire TV, så godt, så når du får det installeret og begynder streaming, vil du være hooked!

Efterlad en kommentar

Populært emne.