Sådan bruges Dropbox på Linux

Indholdsfortegnelse:

Sådan bruges Dropbox på Linux
Sådan bruges Dropbox på Linux
Anonim

Dropbox er et af de førende cloud synkronisering applikationer. En af sine stærkeste funktioner er, at det er en af de eneste store applikationer, der støtter Linux officielt. Hvis du ønsker at køre Dropbox på Linux, skal du køre Ubuntu, Debian, Arch Linux, Fedora eller OpenSUSE.

Kører ikke et af disse Linux operativsystemer? Overvej at downloade den officielle Dropbox kildekode i stedet. Alternativt kan du bruge Dropbox fra kommandolinjen på Linux.

Ubuntu

For at installere Dropbox på Ubuntu skal du redigere sources.listfil, i / Etc / apt /. Årsagen til dette er, at Dropbox-softwaren ikke distribueres via PPA. I stedet tilbyder de traditionelle software repositories. Bruger Nano tekstredigering rediger dine kilder.

sudo nano /etc/apt/sources.list

Brug pil ned-tasten til at bevæge sig helt ned til bunden af kilden filen. I kilder tilføj en kommentar. Denne kommentar vil sørge for, at du altid ved, hvad det nye software repository er til. For at tilføje en kommentar skal du indsætte den følgende linje i filen.

# Dropbox opdaterings repo

Nu, da kommentaren er i fillisten, er det tid til at tilføje det faktiske Dropbox-softwarelager. Vær sikker på at du ændrer version til det officielle kodenavn for din Ubuntu-udgivelse.

deb http://linux.dropbox.com/ubuntu version main

Opdater Ubuntu, så det sources.list er opdateret.

sudo apt opdatering

Bemærk, at når opdateringkører, der er problemer. Hovedsagelig en GPG nøglefejl. Dette skyldes, at Dropbox ikke har den korrekte signerede nøgle. For at tilføje nøglen skal du bruge kommandoen nedenfor:

sudo apt-key advkeykeerver pgp.mit.edu --recv-taster 1C61A2656FB57B7E4DE0F4C1FC918B335044912E

Installer Dropbox til din Ubuntu Linux PC med følgende kommando:

sudo apt install dropbox

Debian

Debian har en officiel software kilde til Dropbox, men den er ikke angivet på FAQ-siden. I stedet for at aktivere denne opdateringsrepo, skal du installere Debian-pakken. Når pakken er installeret, tilføjer den automatisk til /etc/apt/sources.list.

For at få det til Debian, skal du åbne en ny browser faneblad og besøge dette link her. Download den seneste 32-bit eller 64-bit version af Dropbox. Start pakkeinstallationsprocessen ved at åbne filhåndteringen. Se efter mappen Downloads og find den downloadede Dropbox-fil.

Dobbeltklik på Dropbox Debian-pakken for at installere det via Gdebi installationsværktøjet. Alternativt kan du installere pakken i terminalen ved at følge disse kommandoer:

cd ~ / Downloads sudo dpkg -i dropbox _ * _ amd64.deb

eller

sudo dpkg -i dropbox _ * _ i386.deb

Derefter slutter med:

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Arch Linux-brugere har adgang til Dropbox-synkroniseringen via Arch AUR. Kom godt i gang med at installere Dropbox ved at synkronisere den nyeste version af Git-pakken via Pacman-værktøjet.

sudo pacman -S git

Git fungerer korrekt på Arch. Brug derefter det til at klone den seneste Dropbox AUR PKGBUILD øjebliksbillede.

git klon https://aur.archlinux.org/dropbox.git

CDind i den nyklonede dropboxmappe og gør dig klar til at starte byggeprocessen.

cd dropbox

Ved brug af makepkgat bygge Dropbox for Arch er en for det meste automatisk proces. Men hvis der ikke er installeret afhængigheder, skal du kontrollere Dropbox AUR-siden og rette den manuelt.

makepkg -si

Fedora

Fedora Linux er et af de officielt understøttede operativsystemer, Dropbox vælger at understøtte. Det er nemt at installere denne software på grund af det. Kom i gang ved at gå over til den officielle downloadside. Find den downloadbare RPM-fil til 32-bit eller 64-bit.

Åbn filhåndteringen, klik på Downloads og find Dropbox RPM-filen. Dobbeltklik på RPM for at installere det via Gnome Software. Alternativt kan du installere det via kommandolinjen ved hjælp af DNFpakkeværktøj:

cd ~ / Downloads sudo dnf installere nautilus-dropbox - *. fedora.x86_64.rpm

eller

sudo dnf installer nautilus-dropbox - *. fedora.i386.rpm

OpenSUSE

OpenSUSE er en af de officielt understøttede Linux-distributioner af Dropbox. Det betyder at installere det er meget nemt. For at få det, skal du gå til download siden og få fat i enten 32-bit eller 64-bit pakken. Derefter åbner du et terminalvindue og bruger CDkommando at flytte over til ~ / Downloadsfolder.

cd ~ / downloads

Inde i ~ / Downloadsbibliotek, kør zypperEmballageværktøj til installation af Dropbox.

sudo zypper installere nautilus-dropbox - *. fedora.x86_64.rpm

eller

sudo zypper installere nautilus-dropbox - *. fedora.i386.rpm

Brug af Dropbox

Nu da Dropbox-pakken er aktiveret på din Linux-pc, er det tid til at sætte alt op. Når du starter det, bliver du bedt om at logge på Dropbox-tjenesten. Brug login-vinduet til at logge ind på din konto. Alternativt, hvis du ikke har en konto, skal du først oprette en på Dropbox.com.

Når du er logget ind, meddeler Dropbox-appen dig, at den skal downloade den proprietære Dropbox-binære. Klik på "OK" og lad det downloades. Når binæret fungerer, skal Dropbox sync app være fuldt funktionelt og klar til at gå.
Når du er logget ind, meddeler Dropbox-appen dig, at den skal downloade den proprietære Dropbox-binære. Klik på "OK" og lad det downloades. Når binæret fungerer, skal Dropbox sync app være fuldt funktionelt og klar til at gå.

Som standard starter Dropbox automatisk at downloade alle elementer, der er knyttet til din konto. Hvis du vil foretage en selektiv synkronisering, skal du klikke på knappen "Selektiv synkronisering" i Dropbox-appen, og derefter kontrollere (eller fjerne markeringen) mapper og filer.

Image
Image

Det er på dette tidspunkt, at du kan starte synkroniseringsprocessen. Åbn et filhåndteringsvindue og læg de elementer, du gerne vil synkronisere inde i / Home / brugernavn / Dropbox. De skal begynde at uploade med det samme.

Populært emne.