Sådan finder du gamle venner med en online baggrundskontrol

Indholdsfortegnelse:

Sådan finder du gamle venner med en online baggrundskontrol
Sådan finder du gamle venner med en online baggrundskontrol
Anonim

Når du vokser op, går du altid ud fra, at du vil være venner med disse mennesker for evigt. Men det virker ikke altid på den måde. Du flytter væk til College eller arbejde. Du mødes med din partner og slår sig ned. Dit liv går videre, og du mister kontakten med mange gamle venner. Men på et eller andet tidspunkt udløser noget en hukommelse, og du tænker på dig selv: "Jeg spekulerer på, hvordan han kommer på" eller "Jeg ville ønske jeg vidste, hvad hun gjorde i disse dage."

Tidligere kunne sporing af gamle venner være en tidskrævende og dyr proces. Men med fremkomsten af internetalderen er det blevet overraskende nemt at finde gamle venner ved hjælp af et online baggrundskontrolsted. De kan selv tage de vagteste oplysninger om nogen og søge gennem reams af offentligt tilgængelige data for at finde dem. I denne artikel vil vi lære dig h at finde gamle venner med en online baggrundskontrol samt foreslå hvilke af de mange websteder på nettet er de bedste at bruge.

Image
Image

Bedste baggrundskontrolsted til brug for at finde tabte venner

En hurtig Google-søgning vil dukke op snesevis af forskellige websteder, som alle hævder at være de bedste. Uundgåeligt er nogle meget bedre end andre. Hvis du vil bruge et baggrundskontrolsted til at finde ud af en gammel ven, vil du sikre dig, at du har de bedst mulige chancer for succes. Men hvordan man adskiller hveden fra grisen?

Vi er her for at gøre søgning lettere med en liste med anbefalinger. De grundlæggende kriterier, vi har anvendt for at indsnævre markedet, er:

  • En bred vifte af baggrundskontroller - Nogle virksomheder tilbyder mere omfattende søgninger end andre. Men for at give dig den bedste chance for at finde en tabt ven, skal du vælge et websted, der tilbyder det bredest mulige udvalg af datasøgninger.
  • Korrekt forskning -Desværre er der nogle steder derude, der vil hævde at levere dybtgående forskning, men faktisk gør lidt mere end en hurtig internet søgning og derefter pudse ud resultaterne. Vores anbefalinger bruger den nyeste teknologi og effektive menneskelige ressourcer til at udføre deres forskning omhyggeligt og flittigt.
  • Søg tilpasning - Når du søger efter en fortabt ven, kan mængden af oplysninger du har, variere enormt. Det er derfor vigtigt, at webstedet kan udføre jobbet uanset hvor meget information du giver det.
  • Nøjagtige og forståelige rapporter -Resultaterne af en baggrundskontrol vil være til stede for brugerne i en rapport, men kvaliteten af disse rapporter kan variere enormt. Vi har kun anbefalet de websteder, der kan levere nemme at forstå, nøjagtige og læsbare rapporter.
  • Brugervenlighed - De fleste websteder bruger et dashboard til at give dig adgang til de oplysninger, der er fundet og administrere dine søgninger. Men nogle af disse er mindre brugervenlige end andre. Vi har kun anbefalet websteder, der tilbyder et veldesignet og brugervenligt dashboard.
  • God kundesupport - Baggrundskontrol er ikke en præcis videnskab, så god kundesupport er afgørende. Vores anbefalinger alle tilbyder fremragende support, herunder betydelige timerudbud.
  • Mobil apps -Vi vil alle gerne have adgang til data på farten i disse dage, og det er vigtigt at få adgang til dine søgeoplysninger på en mobilenhed. Derfor tilbyder alle vores anbefalede udbydere mobile apps som standard.

Bemærk: Baggrundskontrol er ikke en præcis videnskab. Ingen anerkendt baggrundskontrolsted ville give en absolut garanti for, at de vil finde den person, du søger, eller at de får 100% af de oplysninger, de giver korrekt. Når det er sagt, har de bedste tjenester imponerende track records og byder på et højt niveau af brugertilfredshed. Alle de fire steder, vi anbefaler her, har leveret konsekvent positive resultater, og vi er overbeviste om, at hvis din mistede ven kan findes, vil alle disse websteder sandsynligvis klare det.

1 - BeenVerified

Image
Image

Vores øverste valg til en baggrundskontrolsted til brug for at finde mistede venner i 2018 er BeenVerified. Virksomheden priser sine tjenester lidt højere end Intelius, og deres prisstruktur er også lidt mere kompliceret. Men for pengene giver de stadig god værdi og en rigtig imponerende service. For deres grundlæggende sats er alt hvad du skal gøre, give dem så mange oplysninger som muligt. BeenVerified vil derefter søge gennem hundredvis af forskellige informationskilder, herunder finansielle poster, ejendomsrapporter, sociale medier data, kriminalregistreringsoplysninger, adressehistorik og meget mere.

Hvis du ikke har noget imod at betale lidt mere, vil deres premium service grave dybere ind i endnu flere kilder og producere et endnu mere omfattende overblik over den person, du leder efter. BeenVerified tilbyder brugere en detaljeret rapport, som igen er godt lagt ud og nem at følge. Rapporten og alle de andre data, de identificerer, kan fås på deres imponerende onlinebeskrivelse, mens de også tilbyder imponerende apps til iOS- og Android-enheder. Og deres kundeservice er simpelthen en af de bedste, der tilbyder en syv dages service, som er åben lange timer og kan fås via enten e-mail eller telefon.

Læsere Deal: Hvis du vil bruge BeenVerified til at finde en fortabt ven, men er bekymret for omkostningerne, skal du ikke panikere. Addictive Tips læsere kan gøre besparelser takket være vores unikke specialtilbud. Besøg BeenVerified »

2 - Instant CheckMate

Image
Image

Instant CheckMate er et baggrundskontrolsted, der skubber BeenVerified til den øverste placering på denne liste og tilbyder en omfattende forskningstjeneste, der er ideel til at jage bort tabte venner. De tilbyder en næsten identisk tjeneste til BeenVerified. Deres prisstruktur er også lidt højere end gennemsnittet, og de har også en todelt betalingsstruktur. Ikke desto mindre leverer Checkmate helt sikkert en service af høj kvalitet til den pris. For deres basale gebyr vil de tage uanset information, som de kan give dem, og finde ud af sådanne detaljer som en persons status for kriminalitet, kriminalitet, ægteskab og skilsmisse, detaljer om slægtninge, adressehistorik og oplysninger om sociale medier.

I vores erfaring giver dette normalt en masse detaljer, men hvis du ønsker mere, som f.eks. Finanshistorie, domstole, kørekort og våbenlicenser, kan du få det ved at betale lidt mere for deres præmieplan. CheckMate har et rigtig flot online dashboard samt en fremragende kundeservice, der er åben døgnet rundt. Men de tilbyder kun en Android-app i øjeblikket, hvilket er en skam. Deres endelige rapporter er lette at følge og godt lagt ud, og alle de kundefeedbacker, vi har modtaget om deres service, har været meget tilfredse.

Læsere Deal: Hvis du vil give CheckMate en tur, hvorfor ikke kig på vores eksklusive læsers tilbud. Besøg CheckMate »

3 - TruthFinder

Image
Image

Truthfinder er et andet fremragende baggrundskontrolsted, og selvom det kan placere fjerde på denne liste, er de lige så tilbøjelige til at kunne finde din mistede ven som nogen af vores andre anbefalinger. Truthfinder tilbyder fuldt ud omfattende forskningstjeneste, der ser ud til næsten alle oplysninger du kan forestille dig. De hævder at søge gennem millioner af offentlige registre og som følge heraf kan dukke op inkluderer fulde kontaktoplysninger, nuværende og tidligere adresser, kriminelle og retslige optegnelser, køreoptegnelser, personlige oplysninger og oplysninger om kendte familiemedlemmer.

De tilbyder også en to-trins betalingsstruktur, og for det højere gebyr kan du også udnytte deres unikke dybe webforskningstjeneste. De hævder, at dette søger gennem flere online- og sociale mediearkiver end nogen konkurrentside, og premiumkunder kan forvente at finde ud af ting som en persons uddannelseshistorie, vælgerregistreringsoptegnelser, våben og andre licenser, og mere. Ligesom Checkmate kan de også kun tilbyde en Android-app i øjeblikket, men de har også en 24/7 kundeservice, og en reel bonus er, at deres også er tilgængelig på et gratisnummer. Truthfinder har måske ikke været vores foretrukne baggrundskontrolsted, men det gør stadig et godt stykke arbejde.

Læsere Deal: Hvis du vil give Truthfinder et forsøg, hvorfor ikke benytte vores specielle rabatpriser og tilmeld dig idag. Vis Truthfinder »

4 - Intelius

Sidste valg for et baggrundskontrolsted til brug for at finde mistede venner i 2018 er Intelius. Intelius tilbyder en omfattende baggrundskontrolservice til en meget rimelig pris. Intelius kan ved hjælp af deres store udvalg af tilgængelige kilder identificere sådanne ting som en persons fulde kontaktoplysninger, adressehistorie, strafferegistre, finanshistorie, ejendomsregistre, uddannelseshistorie og meget mere. Deres opmærksomhed på detaljer er imponerende, og den feedback vi har modtaget fra brugerne er også meget positivt. De hævder at have gennemført over 50 millioner baggrundskontroller for tilfredse kunder fra hele USA.
Sidste valg for et baggrundskontrolsted til brug for at finde mistede venner i 2018 er Intelius. Intelius tilbyder en omfattende baggrundskontrolservice til en meget rimelig pris. Intelius kan ved hjælp af deres store udvalg af tilgængelige kilder identificere sådanne ting som en persons fulde kontaktoplysninger, adressehistorie, strafferegistre, finanshistorie, ejendomsregistre, uddannelseshistorie og meget mere. Deres opmærksomhed på detaljer er imponerende, og den feedback vi har modtaget fra brugerne er også meget positivt. De hævder at have gennemført over 50 millioner baggrundskontroller for tilfredse kunder fra hele USA.

Intelius anvender den nyeste forskningsteknologi, men søger også et vigtigt menneskeligt element i deres arbejde. For eksempel vil de sende nogen til at søge gennem ikke-digitaliserede poster i kriminelle og civile retsbygninger, hvis det kræves. Intelius online dashboard er pænt designet og virkelig nemt at navigere, mens deres rapporter er nogle af de bedste og mere forståelige vi har stødt på. Intelius tilbyder også dedikerede apps til både Android og iOS-enheder, som også er veldesignede og nemme at bruge. De tilbyder også et effektivt kundeserviceteam, der kan kontaktes via e-mail, telefon eller via deres online fejlfindingstjeneste.

Find venner alene ved at bruge en betalt tjeneste

Der var en tid, hvor en sådan søgning bogstaveligt talt ville være som at lede efter en nål i en høstak. Men ikke længere. I dag er der en række forskellige steder, du kan se afhængigt af, hvilke oplysninger du har til rådighed. Det første sted, som de fleste mennesker vil prøve, er en søgemaskine som Google. Du kan få heldig her, men der er mange mennesker i USA, og hvis dine tabte venner har et ret almindeligt navn, kan du finde dig selv tilbage i 'nål i høstack' område. En bedre indsats i disse dage er sandsynligvis sociale medier som Facebook. En hel del mennesker giver information om deres skole- og universitetsbakgrunde offentligt tilgængelige, hvilket kan bidrage til at indsnævre din søgning. Men selvfølgelig er der ingen garantier.

Den anden mulighed er at gå ned på en mere professionel rute og bruge et betalt baggrundskontrolsted til at gøre jobbet for dig. Baggrundskontrolsteder er designet til at hjælpe folk med at se på individets historie ved at kompilere profiler baseret på offentligt tilgængelige data og oplysninger om dem. De er fantastisk et ideelt redskab til alle, der ønsker at finde ud af mere om nogen af forskellige årsager. For eksempel, hvis du vil lære mere om dine nye naboer eller pigen, holder din mand taler om fra hans kontor. Men de bruges også ofte af folk, der ønsker at finde en tabt ven eller et familiemedlem. Og den service, de tilbyder, er også ideel til dette formål. Ligegyldigt hvor meget du ved om din gamle ven, hvis oplysningerne om dem er derude, giver en baggrundskontrolservice dig den bedste chance for at finde den.

Hvad er et online baggrundskontrolsted?

Et baggrundskontrolsted er en hjemmeside, der anvender den nyeste teknologi til at søge information om mennesker. For at gøre dette, søger de gennem enorme mængder af offentligt tilgængelige informationskilder og sammenstiller alt, hvad de finder i en letforståelig rapport. Forskellige baggrundskontrolsteder vil få adgang til forskellige informationskilder, men al den information, de får adgang til, er 100% lovligt tilgængelig og allerede i det offentlige område. Disse steder gør ikke noget skyggefulde. Hvis du var så tilbøjelig, kunne du gå og kigge op alle disse oplysninger for dig selv. Men at gøre det manuelt ville være en tidskrævende og besværlig proces.
Et baggrundskontrolsted er en hjemmeside, der anvender den nyeste teknologi til at søge information om mennesker. For at gøre dette, søger de gennem enorme mængder af offentligt tilgængelige informationskilder og sammenstiller alt, hvad de finder i en letforståelig rapport. Forskellige baggrundskontrolsteder vil få adgang til forskellige informationskilder, men al den information, de får adgang til, er 100% lovligt tilgængelig og allerede i det offentlige område. Disse steder gør ikke noget skyggefulde. Hvis du var så tilbøjelig, kunne du gå og kigge op alle disse oplysninger for dig selv. Men at gøre det manuelt ville være en tidskrævende og besværlig proces.

Sådanne websteder kan gennemføre på få minutter søgninger, der ellers ville tage dig timer. De er langt mere tilbøjelige til at få tingene rigtige også, selv med ringe information til at arbejde med. Selvom du kun har et delt navn og et sted, du gik i skole eller college sammen, vil et baggrundskontrolsted stå en anstændig chance for at finde dem. Du kan normalt tilpasse søgninger, så du kun får de nødvendige oplysninger tilbage.

Hvor kilder baggrundskontrolfirmaer deres information?

Forskellige baggrundskontrolsteder bruger forskellige informationskilder, når de udfører deres forskning.De anvendte kilder vil også variere afhængigt af arten af din søgning og det prisniveau, du betaler. Men generelt ser de alle på den samme grundlæggende type information, som alle er frit og lovligt tilgængelige og allerede i det offentlige .
Forskellige baggrundskontrolsteder bruger forskellige informationskilder, når de udfører deres forskning.De anvendte kilder vil også variere afhængigt af arten af din søgning og det prisniveau, du betaler. Men generelt ser de alle på den samme grundlæggende type information, som alle er frit og lovligt tilgængelige og allerede i det offentlige .

Dette kan omfatte kilder som kriminalregistre, uddannelsesrekord, kreditrekordoptegnelser, kørekort, socialsikringsdata, retssager (for at afdække detaljer om eventuelle retlige handlinger, de var involveret i), arkivoptegnelser, personlige referencer og alle oplysninger, som en person har lagt på sociale medier eller andre online kilder. Det er næsten altid et meget omfattende udvalg af kilder, og den teknologi, de bruger, betyder, at de fleste websteder kan garantere en høj grad af nøjagtighed.

Hvorfor er nogle baggrundskontroller gratis, mens andre skal betales?

Der er masser af websteder, der hævder at tilbyde en "gratis baggrundskontrolservice" rundt, men vi opfordrer til at være forsigtige, hvis du beslutter dig for at bruge disse websteder. Tt er meget sjældent at få noget godt gratis i disse dage, og det er lige så sandt i baggrundskontrol som andre steder.

At køre en pålidelig baggrundskontrol er ikke billig, da det kræver brug af højteknologiske forskningsværktøjer såvel som mand-timer. Mens nogle lokale og statslige optegnelser kan fås til fri adgang, kræver næsten alle nationalt bevarede data betaling af et gebyr for at få adgang. Alt dette koster penge, og websteder skal i hvert fald dække deres generalomkostninger.

Hvis du finder et websted, der tilbyder at gøre det for ingenting, er der sandsynligvis en fangst et sted. Det kan være, at webstedet anvender dine data til ondskabsfuldt formål eller endda fungerer som en ruse for at plante malware eller anden ondsindet software på din enhed . Andre websteder kan levere en gratis rapport, der er baseret på lidt mere end en hurtig internet søgning.

På den anden side må du ikke være i stand til at tro, at dyre tjenester altid er bedre. Hold dig til de kernekriterier, vi nævnte tidligere, og det bliver klart, hvem der giver valuta for pengene.

Sammenfattende

At træffe beslutningen om at finde en fortabt ven kan være en vanskelig, men det kan også vise sig meget givende. Der er måder, du måske vil kunne finde dine tabte venner gratis ved hjælp af søgemaskiner eller sociale medier, men de bedste chancer for at finde dem er ved hjælp af en baggrundskontrolservice. Disse websteder kan hurtigt og effektivt søge et stort udvalg af datakilder og vise positive resultater på grundlag af de mest mulige oplysninger.

Har du nogensinde brugt et baggrundskontrolsted til at søge efter en fortabt ven? Hvordan fandt du oplevelsen? Var din søgning en succes? Har du brugt en af de baggrundskontrolsteder, vi har anbefalet i denne artikel? Har vores guide hjulpet dig i din søgning? Vi hilser altid feedback og vejledning fra alle vores læsere, så hvorfor ikke dele dem med os ved hjælp af kommentarfelterne nedenfor.

Populært emne.