Sådan ser du film og tv-udsendelser på Amazon Fire Stick

Indholdsfortegnelse:

Sådan ser du film og tv-udsendelser på Amazon Fire Stick
Sådan ser du film og tv-udsendelser på Amazon Fire Stick
Anonim

Hvad kan du gøre med en Fire TV eller Fire Stick enhed? Næsten alt hvad du vil! Sæt dig ned og strejf blockbuster film, se levende sport, installer en række apps, spil nogle fantastiske spil. Langt den mest populære aktivitet med en Fire-enhed er imidlertid at se film og tv-shows. Med de apps og tjenester, der er angivet nedenfor, kan du streame en massiv mængde indhold direkte til dit tv, hvilket giver dig en virtuel overbelastning på underholdningsmuligheder!

Image
Image

Vær sikker med et godt VPN

Virtuelle private netværk er nyttige værktøjer, uanset hvad du laver online. Surfe på nettet? Tjekker du din e-mail? Spille rundt på sociale medier? VPN'er kan hjælpe dig med at holde dig sikker. De er også gode ting at have omkring, når du streamer videoer på dit Fire TV. Faktisk kan intet andet enkelt software sikre din identitet sikker og dine data private som en VPN. Bedst af alt, de er billige, nemme at bruge og giver et væld af ekstra fordele, herunder muligheden for at få adgang til udenlandske film fra hele verden.

Vi har valgt nogle af de bedste VPN-udbydere til at bruge med Fire TV. Alle er fuldt kompatible med Fire Stick, og vil køre stille i baggrunden uden at forstyrre dine filmstrømme.

IPVanish - Speed Plus Security

Image
Image

IPVanish ved hvad streamers ønsker med deres VPN: lynhastigheder, uanset hvad. Tjenesten formår at levere dette og meget mere, alt takket være virksomhedens store netværk af over 950 servere i 60 forskellige lande. Du kan altid finde en pålidelig forbindelse overalt i verden med IPVanish, så HD-film og tv-shows kan strømme på dit Fire TV eller en hvilken som helst enhed. Du kan endda installere IPVanish direkte fra Fire TVs indbyggede appstore!

For privatlivets fred omfatter IPVanish funktioner som DNS lækage beskyttelse og en automatisk kill switch for at holde data sikkert uanset hvad. Informationen er beskyttet af 256-bit AES-kryptering på hver enkelt pakke, og en nulloggeringspolitik for trafik forhindrer data i at gå til lang eller kort sigt. Disse funktioner samt brugervenlighed og utrolige hastigheder gør IPVanish til en af de bedste VPN'er til Fire TV, hænder ned.

Få mere at vide om IPVanishs hurtighed og sikkerhedsfunktioner i vores IPVanish-gennemgang.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Stream film og tv viser på brand tv - Køb eller Lej

Den mest bekvemme måde at se film og tv-shows på Fire Stick er at få adgang til en onlinebutik pakket med indhold til leje eller køb. Disse er de bedste to applikationer, så du kan gøre det:
Den mest bekvemme måde at se film og tv-shows på Fire Stick er at få adgang til en onlinebutik pakket med indhold til leje eller køb. Disse er de bedste to applikationer, så du kan gøre det:

Amazons Video Appstore

Hjertet og sjælen i Fire TV's interface er indbygget adgang til Amazons utrolige udvalg af videoer. Online-butikken har tusindvis af film- og tv-programmer klar til at købe eller leje. Alt du skal gøre er at finde noget, du vil se, betale og nyde. Amazon holder både HD og SD indhold på hånden, der begge streames fejlfrit på Fire Stick og Fire TV-enheder.

Ud over betalte filmstrømme kan Amazon Prime-medlemmer, der bruger Fire TV, få adgang til hundredvis af gratis film og tv-shows. Disse er ofte markeret med et lille "Prime" -banner på billedet eller ved en "Watch Now Free" -knap, der erstatter indkøbs muligheder. Udvælgelsen ændres jævnligt, men der er normalt en sund blanding af nye og populære film, som du kan se fremhævet direkte på dit Fire TV dashboard.

VUDU

VUDU er en konkurrerende online video udlejning service, der er begyndt at få betydelige trækkraft i de seneste år. Det tilbyder et robust udvalg af nye og berømte film- og tv-shows, som alle kan leje med et par klik. Roterende tilbud tilbyder udlejning på den billige, og VUDU giver endda væk gratis indhold fra tid til anden.

Ulempen ved at bruge VUDU er, at den ikke er tilgængelig direkte fra Fire TV-grænsefladen. I stedet skal du sidelæse det på dit Fire TV. Processen er næsten ikke så kompliceret, som det kan lyde, så hvis du vil have et godt alternativ til Amazons indbyggede lejebutik, giv VUDU en prøve.

Se tv-shows og film - Streaming Apps

Hvis du er som de fleste, er det første, du vil gøre, når du får en ny Fire Stick, at starte streaming HD-film. Nogle af de mest populære abonnementstjenester tilfældigvis tilbyder det bedste udvalg af indhold til den bedste pris. Tjek forslagene herunder for at få mest muligt film til dine hårdt tjente penge.
Hvis du er som de fleste, er det første, du vil gøre, når du får en ny Fire Stick, at starte streaming HD-film. Nogle af de mest populære abonnementstjenester tilfældigvis tilbyder det bedste udvalg af indhold til den bedste pris. Tjek forslagene herunder for at få mest muligt film til dine hårdt tjente penge.

Netflix

Den regerende konge af online streaming er stadig Netflix med en bred margin. Tjenesten byder på tusindvis af film og tv-udsendelser til 190 lande verden over, hvilket giver dig adgang til nye flicks, klassiske serier, lokalt indhold og meget mere. Du kan endda bruge en VPN til at få adgang til Netflix fra andre lande, hvilket giver dig endnu flere film og tv-shows til at se lige på dit Fire TV.

Der er virkelig ingen ulempe for Netflix-oplevelsen. App'en fungerer perfekt på Fire TV og Fire Stick både, hvilket viser en nem grænseflade og snappy, glatte videostrømme, hvoraf mange er i HD. Land-by-country-valget kan efterlade lidt at ønske, afhængigt af hvor du bor, men generelt er det en af de bedste muligheder for både film og tv-shows på en hvilken som helst enhed.

Du kan downloade Netflix for Fire TV via Amazon Appstore, eller bare søge efter det på din Fire-enhed. Du skal have et aktivt abonnement for at streame indhold, men når du gør det, er alt andet ubegrænset.

Sling TV

Sling TV gør det muligt for nogen at nyde populære shows uden at betale de høje priser i forbindelse med kabel- eller satellittjenester. Beskrevet som "TV a la carte" giver Sling dig mulighed for at tilmelde dig grundlæggende pakker og tilføje individuelle kanaler, som du er interesseret i. Du behøver ikke abonnere på snesevis af netværk, du aldrig vil se - kun dine favoritter. Dette gør det både en overkommelig og ekstremt bekvem streaming-løsning.

Sling TV og Fire TV blev praktisk taget lavet til hinanden og udgør en perfekt combo til at se film og tv-shows. Download appen og kør den, opret en konto, og vælg derefter dine pakker for at starte streaming. Du får øjeblikkelig adgang til et ton tv-shows og et overraskende stort antal film (alt afhængigt af hvilke kanaler du abonnerer på, selvfølgelig). For at få Sling TV, søg efter det på din Fire Stick apps kategori, eller installer Sling TV for Fire TV fra web appstore.

Hulu

Hulu er utroligt populært, da det kun er officielt tilgængeligt i to lande: Japan og USA Det er ikke for svært at se Hulu uden for USA, men selv med et godt VPN er Hulu bedst nydt i det rigtige land. Ligesom hovedkonkurrenten Netflix giver Hulu brugerne mulighed for at tilmelde sig for at kunne streame ubegrænset tv-udsendelser og film til kun et lille månedligt gebyr. Hulu har også introduceret en Live TV-add-on-tjeneste, der leverer levende og lokalt indhold, hvilket giver langt flere tv-muligheder end de fleste tjenester af samme art.

Hulu parrer godt med Fire TV, da det er letvægts, nemt at bruge og tilbyder en masse gode film- og tv-showindhold. Når du har oprettet din konto, skal du bare downloade Hulu fra din Fire TVs apps kategori, log ind og start streaming.

PlayStation Vue

Sony PlayStation Vue migreret fra PlayStation-miljøet til at omfatte støtte til en bred vifte af enheder, herunder Fire TV og Fire Stick. Tjenesten kombinerer det bedste af live-tv og kanalabonnementer med en ren grænseflade og overkommelige priser for at gøre det til en solid konkurrent i online streaming økosystemet. Tænk på det som en kombination af Sling TV og Hulu med nogle lidt forskellige muligheder.

Når du har oprettet en konto og downloader Vue-appen, kan du vælge en adgangspakke og begynde at se tv-shows, live-streams og film på din Fire-enhed inden for få minutter.

Se dine egne film og tv-programmer

Er du ikke tilfreds med køb, leje eller streaming af indhold, der tilbydes af en anden tjeneste? Du kan altid streame dine egne videoer direkte til dit Fire TV! Nedenstående muligheder gør det nemt at konsolidere dit digitale bibliotek i en enkelt slick-grænseflade.
Er du ikke tilfreds med køb, leje eller streaming af indhold, der tilbydes af en anden tjeneste? Du kan altid streame dine egne videoer direkte til dit Fire TV! Nedenstående muligheder gør det nemt at konsolidere dit digitale bibliotek i en enkelt slick-grænseflade.

Kodi

Hvis Netflix er kongen af abonnementsbaseret streaming indhold, er Kodi kongen af alt andet. Den gratis og open source media center software har været go-to ressource for alle former for online film og tv show streamers siden begyndelsen af 2000'erne. Det er hurtigt, det er nemt at bruge, og selvom du skal sidde med Kodi til at bruge det på Fire TV, er det en af de bedste måder at få adgang til gratis film og tv-show indhold overalt.

For at komme i gang med Kodi, se vores vejledninger om, hvordan du streamer film til Fire TV eller hvordan du installerer Kodi på din Fire-enhed. Bare rolig, det er ikke så kompliceret, som du måske tror. Når du får det gjort, har du flere film og tv-shows, end du nogensinde kunne håbe på at afslutte med at se!

Bemærk: For at sikre dit privatliv anbefaler vi stærkt, at du bruger en VPN, når du streamer med Kodi. IPVanish er din bedste chance for en jævn og sikker streaming oplevelse.
Image
Image

Plex

Plex er en kraftfuld streaming af medier, der ofte sammenlignes med Kodi. I stedet for at fokusere på tilføjelser eller uofficiel, ulicenseret indhold, er Plex-oplevelsen centreret omkring streaming af dit eget indhold til enhver kompatibel enhed, herunder Fire TV og Fire Stick. Det betyder, at du kan tage din personlige film- og tv-showsamling, gemme den på en pc eller en NAS-enhed, og derefter streame den direkte til en Fire Stick og dit fjernsyn.

Plex kører godt på Fire TV, men bemærk at du skal bruge en separat enhed til at være vært for indholdet, før du kan starte streaming. Plex downloader ikke videoer fra internettet eller giver adgang til film uden for din personlige samling. Hvis du har en masse videoer, der sidder på harddisken og ønsker at se dem på en stor skærm, er Plex helt sikkert den måde at gøre det på. Kom godt i gang ved at downloade Plex for Fire TV, konfigurere Plex Media Server, og vælg derefter de bedste Plex kanaler for mere gratis indhold.

VLC for Fire TV

Hvis du har en Fire TV-enhed med en USB-port, kan du indlæse en ekstern lagringsenhed med filmfiler, tilslut den til dit Fire TV, og se derefter indhold direkte derfra. Fire TV understøtter ikke mange videoformater indbygget, og derfor er VLC den perfekte følgesvend til enhedsejere. VLC kan spille næsten alle videoformater, der nogensinde er oprettet, og det virker meget godt med Fire TV. Du skal bruge din egen samling af film eller tv-shows til at komme i gang, så bare download VLC for Fire TV og nyd.

Konklusion

Hvis du ikke kan få nok tv-udsendelser eller film og ønsker at få mest muligt ud af din Fire Stick-oplevelse, har vi fået dig dækket! Enhver eller alle apps ovenfor giver dig adgang til et stort udvalg af indhold, hvoraf det meste er gratis eller tilgængelig til en overraskende lav pris. Der er ingen mangel på måder at blive underholdt med et brand-tv i dit hjem.

Efterlad en kommentar

Populært emne.