Sådan løser du ingen lyd i Windows 10 april opdatering

Indholdsfortegnelse:

Sådan løser du ingen lyd i Windows 10 april opdatering
Sådan løser du ingen lyd i Windows 10 april opdatering
Anonim

Opdatering af Windows 10 april ændrede privatlivets indstillinger for din mikrofon, så apps, som tidligere havde adgang til det, ikke længere gjorde det. Dette var, efter at brugerne allerede havde tilladt disse apps at få adgang til mikrofonen på en ældre version. Problemet med mikrofon i apps var forholdsvis nemt at løse, men det ser ud til, at lyd er et af de store problemer i Windows 10 1803. Brugere rapporterer slet ingen lyd efter opdatering til opdateringen af Windows 10 april. Her er et par ting, du kan prøve at reparere ingen lyd i Windows 10 efter april-opdateringen.

Vi bør nævne, at disse reparationer virker for de fleste brugere, der ikke har nogen lyd i Windows 10, men der er stadig et lille antal brugere, der ikke kan løse problemet med disse rettelser. For dem er der endnu ikke nogen løsning, og de fleste reparerer det ved at køre tilbage til Windows 10 1709. Vi opdaterer dette indlæg, hvis der opdages en bedre, mindre drastisk løsning.

Opdater lyddrivere

Opdater dine Realtek lyddrivere til den nyeste version. Dette har løst problemet for et stort antal brugere. Ideelt set skal Windows 10 hente og installere de nye drivere selv, men hvis det ikke gør det, skal du besøge Realtek-webstedet eller din enhedsproducentens websted for at få de nyeste drivere.

Tjek standard enhed

Højreklik på højttalerikonet i systembakken, og vælg Lyde. Gå til fanen Afspilning, og sørg for, at din standardindstilling er indstillet. Hvis alle de listede enheder er deaktiveret, skal du aktivere dem og derefter angive en standard enhed. Gentag disse trin for fanen Optagelse.

Image
Image

Deaktiver rumlig lyd

Højreklik på højttalerikonet i systembakken, og du får vist en rumlig lydindstilling. Sørg for, at den er slukket. Mens du er ved det, skal du kontrollere volumenblanderen for at sikre, at intet er dæmpet.

Derefter åbner du appen Indstillinger og går til Systemgruppen af indstillinger. Vælg fanen Lyd og kør fejlfindingsprogrammet for både højttalere og mikrofonen. Det kan måske finde en løsning.

Image
Image

Deaktiver High Definition Audio CODEC

Åbn Enhedshåndtering. Du kan søge efter det i Windows Søg. I Enhedshåndtering skal du udvide lyd-, video- og game controllers-gruppen af enheder. Her skal du kigge efter "IDT High Definition Audio CODEC".

Højreklik på det og vælg Egenskaber fra kontekstmenuen. Gå til fanen Driver, og klik på knappen Update Driver. Vælg "Gennemse min computer til driver software" og vælg derefter "Lad mig vælge fra en liste over enhedsdrivere på min computer".

Dette vil fylde en liste over drivere, som du kan installere. En af drevene på listen hedder "High Definition Audio Device". Vælg det, og klik på Næste. Vælg "Ja" i advarselsprompten på skærmen. Det handler om det. Genstart dit system, og dine lydproblemer skal løses. Din lyd lyder muligvis lidt anderledes, men det er at gøre med en anden driver, der bruges.

Populært emne.