Terrarium TV Kodi Build - Sådan installeres på Kodi, hurtig og nem

Indholdsfortegnelse:

Terrarium TV Kodi Build - Sådan installeres på Kodi, hurtig og nem
Terrarium TV Kodi Build - Sådan installeres på Kodi, hurtig og nem
Anonim

Terrarium TV er en populær app til Android TV og andre platforme, som lader dig se alle de tv-shows, du kunne ønske. Ligesom Netflix viser det dig masser af nye og populære shows og lader dig gennemse efter kategori for at finde det show, du vil se. Men i modsætning til Netflix er det alle tilgængelige gratis. Nogle mennesker kan lide at bruge Terrarium TV som et alternativ til Kodi, men andre ønsker at fortsætte med at bruge Kodi, men har Terrarium TV brugeroplevelsen. Dette er hvad der er tilgængeligt med Terrarium TV Kodi Build, som er en konstruktion, der får dit Kodi system til at se ud og fungere som Terrarium TV.

Hvis du ikke kan installere Terrarium TV-appen på din bestemt enhed, eller hvis du vil holde fleksibiliteten hos Kodi, så kan du prøve denne build for at se, om du nyder Terrarium TV-oplevelsen. Nedenfor forklarer vi hvordan du installerer Terrarium TV Build for Kodi og viser dig hvordan du bruger det til at finde og se dine yndlings tv-shows og meget mere.

Image
Image

Build brugere har brug for en VPN

Lige før vi kommer til detaljerne om installation af bygningen, skal vi nævne et spørgsmål om sikkerhed. Terrarium-tv-bygningen og andre bygger som om den er forhåndskonfigureret med en flok add-ons, der giver dig mulighed for at se ophavsretligt beskyttet indhold som film og tv-shows gratis. Dette kan være i strid med loven om ophavsret i dit land, og hvis du bliver fanget ved hjælp af en konstruktion til at streame ophavsretligt beskyttet indhold, kan du få lovlige konsekvenser som en bøde, der bliver slået fra din internetudbyder's netværk, selv om du bliver retsforfulgt for krænkelse af ophavsretten.

For at forhindre, at dette sker for dig, er det meget vigtigt, at du får en VPN, hvis du skal bruge Kodi builds. En VPN virker ved at installere software på samme enhed, der kører Kodi, som krypterer alle de data, du sender via internettet. Denne kryptering betyder, at ingen kan se, hvilke websteder du besøger, eller om du har streamet eller downloadet indhold. Selv din internetudbyder kan ikke se, hvad du har gjort online. Dette holder dig sikker af potentielle juridiske problemer, når du bruger en Kodi-bygning som Terrarium TV Build.

Vi anbefaler IPVanish

Image
Image

Når det kommer til Kodi-brugere, er det VPN, vi anbefaler IPVanish. Denne service tilbyder super hurtige forbindelser, som er perfekte til streaming af high definition-video, så du behøver ikke at gøre med irriterende buffering. Sikkerheden, der tilbydes, er fremragende, ved hjælp af 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik for at holde dig både sikker og anonym. Der er toner af servere at vælge imellem, med et netværk på mere end 1000 servere i over 60 forskellige lande, så du altid kan finde en server, du aldrig, og softwaren er tilgængelig til Windows, Mac OS, Android, Linux, iOS og Windows Phone.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvad er Terrarium TV-bygget til Kodi?

En build for Kodi er en forudkonfigureret bundle af indstillinger, tilføjelser og skind. Typisk kommer en bygning med sin egen unikke hud til at give det et særpræg og har indstillinger tilpasset bedst til at opfylde byggets behov. Den største forskel, du vil se efter installation af en ny build - bortset fra Kodi's nye udseende og følelse - er alle de ekstra tilføjelser, som den kommer med. Ideen er, at i stedet for at skulle installere flere forskellige tilføjelsesprogrammer for at få alle de funktioner, du ønsker, kan du bare installere den ene, og alt hvad du behøver, er allerede klar til brug.

Med hensyn til Terrarium TV Build, er målet at omdanne dit Kodi-system til en klar til at se tv-boks med alle de funktioner, du nyder af Terrarium TV, der nu er indarbejdet i Kodi. Som du kan gætte fra navnet, er der lagt vægt på at se tv-shows, men der er også mange måder at se film inkluderet i bygningen også. Terrarium TV Build har mange shows tilgængelige på titelskærmen, herunder nyligt tilføjede og populære shows. Hvis du kan lide at tjekke masser af nye shows og du er en ivrig bruger af Netflix, Hulu eller anden tv-streaming service, vil du sandsynligvis nyde Terrarium TV Build. Det er vigtigt at bemærke, at bygningen faktisk ikke installerer eller hoster nogen filer i de tv-udsendelser, der er tilgængelige for at se - det giver kun en attraktiv grænseflade med links til at se showsne på andre websteder.

En vigtig ting at huske på er at installere en ny build på dit Kodi-system, vil helt tørre dine nuværende indstillinger og installere alle nye tilføjelser, skind og indstillinger. Hvis du vil prøve Terrarium TV Build, men du er ikke sikker på, om du vil beholde det, er det vigtigt at udføre en sikkerhedskopi, før du installerer bygningen. På denne måde, hvis du vil skifte tilbage fra Terrarium TV Build, kan du gendanne tilbage til dine gamle Kodi-indstillinger.

Sådan installeres Terrarium TV Build For Kodi

Installation af Terrarium TV Build for Kodi er lidt mere involveret, og det er bare at installere en add-on. Men processen er meget ens. For det første skal du aktivere ukendte kilder i dit Kodi-system. Så som sædvanlig tilføjer du en kilde til dit system, så brug denne kilde til at installere en ny tilføjelse. Derefter kan du bruge denne tilføjelse til at installere din build. Der er et par skridt involveret af hele processen bør kun tage omkring ti minutter, så rolig ikke. Bare følg disse trin for at få Terrarium TV Build til dit Kodi-system.

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Indstillinger ved at klikke på ikonet, der ligner en tandhjul
 3. Gå nu til Systemindstillinger
 4. Gå til Tilføjelser i menuen til venstre
 5. Find afkrydsningsfeltet, der siger Ukendte kilder i panelet til højre, og tjek det
 6. Du får se en popup, der beder dig om at bekræfte. Klik Ja
 7. Gå nu tilbage til Indstillinger side
 8. Gå til Filhåndtering
 9. Dobbeltklik Tilføj kilde til venstre
 10. Klik, hvor det står og indtast følgende URL: http://jesusboxrepo.xyz/repo/
  Image
  Image
 11. Sørg for at du inkludere http: // i webadressen, eller det vil ikke fungere
 12. Giv kilden et navn i boksen nederst. Vi kalder dette jesusbox
 13. Klik nu på Okay at tilføje kilden til dit system
 14. Når kilden er tilføjet, skal du gå tilbage til din startskærmen
 15. Vælg Tilføjelser fra menuen til venstre
 16. Gå til Add-on installation ved at klikke på ikonet, der ligner en åben boks
 17. Gå til Installer fra zip-fil
 18. Gå til jesusbox, og klik derefter på plugin.program.flixbornshowizard.zip
  Image
  Image
 19. Vente i et øjeblik, mens zip-filen installeres. Når det er færdigt, vil du se en meddelelse øverst til højre på skærmen

  Image
  Image
 20. Nu vende tilbage til din startskærmen
 21. Vælge Tilføjelser fra menuen til venstre
 22. Vælg nu Program tilføjelser fra den nye menu til venstre
 23. Find Flixbornsho Wizard ikon og klik på det
 24. Du får vist en liste over muligheder. Gå til Terrarium TV
  Image
  Image
 25. Du får se en meddelelse om, at bygningen downloades. Vente for at den kan downloades (det kan tage et stykke tid)
  Image
  Image
 26. Når downloadet er færdigt, vil du se en popup, som du skal genstarte dit system. Klik på Okay at lukke Kodi
 27. Nu åbner du Kodi igen. Når det genstarter, vil du se, at du er på Terrarium TV-bygningen. Giv det et øjeblik at opdatere tilføjelsesprogrammerne, og du er klar til at bruge dit Terrarium TV Kodi-system

Sådan bruges Terrarium TV Build For Kodi

Image
Image

Når du først åbner Terrarium TB Build, vil du bemærke, at der sker meget på startskærmen. Hoveddelen af skærmen til højre viser et udvalg af shows, der i øjeblikket er tilgængelige for at se, og som er nye eller populære, fra fantasy shows som Game of Thrones eller The Walking Dead at sci fi lide Blinde vinkel og Mr. Robot til historiske dramaer som Peaky Blinders eller Vikinger. For at se et show, skal du bare klikke på miniaturebilledet og vælge en sæson af showet. Så ser du en liste over episoder, og du kan vælge en episode for at begynde at se en strøm.

Øverst på skærmen er ikoner til søgning (ligner et forstørrelsesglas), favoritter (ligner en stjerne) og filtrering (ligner tre vandrette linjer). Øverst til højre ses opdateringsoplysninger, som når dine tv-shows bliver scannet, så de kan matches med oplysninger fra TVDB. Sådan ved Kodi at vise dig synopsis, titel og miniature for hver episode.

Til venstre for skærmen er menuen. Når du trykker til venstre, glider menuen ud fra venstre side. Forvirrende er der nogle gange to niveauer i menuen til venstre, så du skal muligvis trykke to gange på den venstre knap for at finde den indstilling, du leder efter. Da bygningen er fokuseret på tv-shows, er det første element i menuen tv-shows, og hvis du trykker på venstre igen, finder du i menuen til venstre den mulighed for at sortere de tilgængelige shows som Trending, Nye shows, Premiers, Airing i dag, Mest populære, Topbedømte, og lister over shows, som du kan importere fra Netflix eller Amazon. Der er også genrer af show til rådighed for at surfe som Anime eller Handling.

Image
Image

Andre menuer er tilgængelige fra hovedskærmen som Film at gennemse og se film eller Søg at udføre en global søgning af alt dit indhold. Der er også mulighed for Trakt som giver dig mulighed for at integrere bygningen med din Trakt-konto. Trakt er en tjeneste, der registrerer hvilke episoder du har set på hvilke shows, og som lader dig vurdere dine foretrukne episoder og shows. Dette gør Trakt til en god måde at få anbefalinger, da du kan finde anbefalinger fra personer, der kan lide lignende shows og episoder til dig.

Nede lidt længere i hovedmenuen er foretrukne, som giver dig adgang til dine indbyggede Kodi-favoritartikler. Der er også en TV Kalender så du kan se, hvornår nye episoder kommer ud, og a Betalt IPTV mulighed hvis du bruger den pågældende tjeneste. Nedenfor er flere muligheder for App menu, som viser dig dine Kodi add-ons, og Indstillinger, hvor du kan justere indstillinger som profiler, skærmopløsning, afspillerindstillinger og systemoplysninger. Hvis du nogensinde vil slippe af med Terrarium TV Build, kan du bruge Frisk Start mulighed i bunden. Dette vil afinstallere hele bygningen og alle dine add-ons og nulstille Kodi til standardindstillingerne.

Konklusion

Terrarium TV Build for Kodi er noget, som fans af Terrarium TV app er sikker på at elske. Bygningen har det samme smarte grå og grønne farveskema af Terrarium-appen og masser af det samme store indhold. Den største fordel ved Terrarium TV Build er, at det gør det virkelig nemt at opdage og prøve nye shows, så hvis du er en person, der kan lide at se meget nyt tv, så nyder du det her. Som med Terrarium TV app og andre Kodi add-ons, er indholdet ikke rent faktisk vært af bygningen. Så når du klikker på en tv-seriens episode for at se, klikker du i det væsentlige på et link for at se en video, der er hostet på et andet websted. Det betyder, at kvaliteten af de episoder, der er tilgængelige, varierer meget, ligesom appen og andre Kodi-tilføjelsesprogrammer. Nyere og meget populære shows vil sandsynligvis have høj kvalitet, high definition versioner af episoder i 720p eller endda 1080p. Ældre og mindre populære shows er mere tilbøjelige til at være tilgængelige i 520 eller 480 opløsninger. Hvis dette niveau af kvalitet er okay for dig, så vil indholdet være sikker på at behage.

Terrarium TV Build for Kodi kan være lidt mere kompliceret at bruge end enkle Kodi add-ons, fordi der er så mange muligheder til rådighed. Husk bare, at nogle gange skal du trykke to gange på venstre for at hente den menu, du vil have. Når du har lært din vej rundt om bygningen, vil du opdage, at den har alle de vigtigste funktioner i Kodi, som profiler, systemoplysninger og muligheder for at justere afspilningen af medier. Du skal bare vænne sig til alt at være på et andet sted end det er på de fleste Kodi-skind.

Har du prøvet Terrarium TV Build for Kodi? Synes du om det og finder det praktisk at have Terrarium TV-oplevelsen gennem dit Kodi-system, eller vil du helst bruge Terrarium TV-appen alene? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.