Sådan aktiveres indfødte meddelelser til Google Chrome på Linux

Indholdsfortegnelse:

Sådan aktiveres indfødte meddelelser til Google Chrome på Linux
Sådan aktiveres indfødte meddelelser til Google Chrome på Linux
Anonim

På trods af irritationen kan nogle brugere føle sig mod meddelelser, der kommer fra browseren, de er her for at blive. Flere og flere hjemmesider tilbyder evnen til at tænde dem og skrive indfødte meddelelser på skrivebordet. Browsermeddelelser, især meddelelser til Google Chrome, er ikke kendt for at se den største ud. Designet er ikke forfærdeligt, da Chrome har høje standarder. Men på Linux stemmer notifikationssystemet ikke med hele operativsystemet.

For at rette dette har Google langsomt arbejdet med at frigive et system, der giver brugerne mulighed for at modtage meddelelser fra moden til Google Chrome. Desværre er Linux den sidste, der får fuld støtte til alt. Hvis du er en Chrome-bruger, skal du gå ind i sektionen for eksperimentelle funktioner og tænde de indgående beskeder.

Aktivering af eksperimentelle funktioner i Chrome kan være skræmmende, især hvis du er en ny bruger. Derfor vil vi i denne vejledning gå over, hvordan du aktiverer det nye modtagne notifikationssystem til Linux! For at komme i gang skal du starte Google Chrome. Har du ikke Chrome allerede? Følg disse instruktioner for at installere den.

Bemærk: Ikke alle operativsystemer understøtter Google Chrome-browseren. Hvis du af en eller anden grund ikke kan installere det, skal du installere Chromium. Det er stort set det samme.

Installer Google Chrome

Google Chrome er nem at installere, da det har pakker til Debian / Ubuntu og Fedora / OpenSUSE. Først skal du gå til det officielle downloadsite og vælge enten Debian / Ubuntu-versionen eller Fedora / OpenSUSE-versionen. Derefter åbner du en terminal og kører følgende kommandoer for at få det til at fungere.

Ubuntu / Debian

Først skal du bruge CDværktøj til at flytte til ~ / Downloadsfolder.

cd ~ / downloads

Kør derefter dpkg pakkeværktøj til at installere Google Chrome Debian-pakken til systemet.

sudo dpkg -i google-chrome_stable_current.deb

Endelig skal du rette afhængighedsfilerne og få Chrome klar til brug.

sudo apt install -f

Fedora

Flyt terminalen til ~ / Download mappe, hvor Chrome-pakken bruger CD.

cd ~ / downloads

Installer Google Chrome til Fedora ved hjælp af DNFpakkeinstallationsværktøj.

sudo dnf installere google-chrome_stable_current.rpm -y

OpenSUSE

Flytte ind i ~ / Downloadsmed CDkommando.

cd ~ / downloads

Installer Chrome til OpenSUSE med Zypper.

sudo zypper installere google-chrome_stable_current.rpm

Arch Linux

Nogle kan muligvis ikke vide dette, men det er muligt at køre Google Chrome-browseren på Arch Linux på trods af at den ikke har officiel support fra Google.

Kørsel af Chrome er mulig på grund af Arch User Repository. For at få browseren på din Arch-pc skal du starte med at installere den nyeste version af Git-pakken ved hjælp af Pacman.

sudo pacman -S git

Brug derefter gitkommandoen for at klone den nyeste Google Chrome PKGBUILD filer.

git klon https://aur.archlinux.org/google-chrome.git

Brug CDkommandoen for at flytte terminalen til den nye google-chromebibliotek, som du klonede.

cd google-krom

Til sidst skal du bruge makepkgværktøj til at opbygge softwaren. Husk, at hvis nogle afhængigheder ikke automatisk installeres, skal du installere dem selv. Rul ned på siden og se efter "afhængigheder".

makepkg -si

Indfødte meddelelser til Google Chrome

For at aktivere det nye indledende notifikationssystem på Linux, skal du åbne en ny fane i Google Chrome. Indtast i denne nye fane:
For at aktivere det nye indledende notifikationssystem på Linux, skal du åbne en ny fane i Google Chrome. Indtast i denne nye fane:

chrome: // flags

Alternativt er det også muligt at få adgang til flag ved at indtaste om: flag.

Flag-området i Chrome er, hvor Google gemmer alle de gode ting. For det meste eksperimentelle funktioner, betafunktioner, gamle funktioner, browserforbedringer, tweaks osv. For at finde det, vi har brug for, skal du gå til søgefeltet og skrive "underretninger". Dette søgeord vil filtrere alle de andre Chrome-flag ud til fordel for muligheder vi ønsker.

Bemærk: det er også muligt at trykke på Ctrl + Fog søg efter "notifikationer Linux."

Fire meddelelsesrelaterede søgeresultater skal vises. Den, vi har brug for, er "Aktiver indfødte meddelelser". Standardindstillingen for Chrome er "standard", hvilket normalt betyder, at browseren kun bruger denne funktion nogle gange.

Hvis du vil aktivere indgående beskeder til Google Chrome, skal du søge efter rullemenuen. Klik på det for at afsløre mulighederne. Inde i menuen Options er der "Default, Enabled and Disabled". Klik på "Aktiveret".
Hvis du vil aktivere indgående beskeder til Google Chrome, skal du søge efter rullemenuen. Klik på det for at afsløre mulighederne. Inde i menuen Options er der "Default, Enabled and Disabled". Klik på "Aktiveret".

Efter at have klikket på "Aktiveret" i flag-menuen, giver Chrome brugeren besked om, at "det skal genstartes" for at anvende indstillingerne fuldt ud. Klik på knappen "genstart" for at genstarte Chrome.

Når Google Chrome åbnes igen, skal det bruge det indledende Linux-meddelelsessystem.

Slå indfødte meddelelser fra

At have indbyggede meddelelser til Google Chrome er fremragende, da den passer til resten af meddelelserne på skrivebordet. Men ikke alle kan lide denne funktion. Hvis det viser sig, at du hader det, skal du slukke det igen. For at gøre det skal du åbne en browser-faneblad og gå tilbage til chrome: // flags.

Ligesom før bruger du søgefeltet til at søge efter "notifikationer". Klik på menuen Indstillinger og vælg "Disabled". Når du har valgt indstillingen "Disabled", skal du genstarte Chrome, og systemet skal deaktiveres.

Populært emne.