Sådan installeres Vimix GTK-temaet på Linux

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres Vimix GTK-temaet på Linux
Sådan installeres Vimix GTK-temaet på Linux
Anonim

En af de bedre flade, Material Design stil temaer derude er Vimix. Det er godt designet og overholder de retningslinjer, som Google angiver for Android. Temaet kommer i flere forskellige stilarter, herunder et glimrende sæt mørkere farvemetoder. Ligesom de fleste Linux-temaer, er Vimix til GTK + og har fuld støtte til alle desktop-miljøer, der bruger den teknologi (Gnome Shell, kanel, Mate, LXDE, Xfce4, Budgie, etc.). I denne artikel går vi over, hvordan du downloader Vimix GTK-temaet og opbygger det direkte fra kildekoden. Vi går også over, hvordan du aktiverer det på alle moderne, desktop-miljøer i GTK.

Installation af afhængigheder

Før Vimix GTK-temaet fungerer korrekt, behøver nogle GTK-afhængigheder at håndtere. Disse afhængigheder hjælper med at gøre temaet korrekt. Åbn en terminal og følg vejledningen for at få alt i gang.

Ubuntu

sudo apt install gtk2-motorer-murrine gtk2-motorer-pixbuf git

Debian

sudo apt-get install gtk2-motorer-murrine gtk2-motorer-pixbuf git

Arch Linux

sudo pacman -S gtk-motor-murrine gtk-motorer git

Fedora

sudo dnf installer gtk-murrine-engine gtk2-motorer git

OpenSUSE

sudo zypper installer gtk-murrine-engine gtk2-motorer git

Andre Linuxes

Vimix vil arbejde på alle Linux-distributioner, der understøtter desktop-miljøer ved hjælp af GTK. Men uden de rigtige gengivelsesværktøjer ser det ikke ud. Hvis du bruger en Linux-distribution, der ikke er på denne liste, skal du ikke bekymre dig. Det er stadig muligt at få alt i gang. Åbn en terminal og brug pakkehåndteringen til at søge efter "gtk2-motorer-murrine" og "gtk-motorer" eller "gtk2-motorer" og installer dem.

Bemærk: Ikke alle Linux-operativsystemer vil have pakker mærket på denne måde. Prøv at søge ved hjælp af søgeord.

Installation af Vimix

I modsætning til mange andre GTK temaer derude, har Vimix et automatisk installationsværktøj. At have et installationsskript gør det meget lettere. For at få installatøren skal du klone koden direkte fra udviklerens Github software lager.
I modsætning til mange andre GTK temaer derude, har Vimix et automatisk installationsværktøj. At have et installationsskript gør det meget lettere. For at få installatøren skal du klone koden direkte fra udviklerens Github software lager.

Brug gitat klone koden til din Linux-pc:

git klon https://github.com/vinceliuice/vimix-gtk-themes.git

Brug derefter CDværktøj til at flytte terminalen fra / Home / brugernavn/ mappe til den nyoprettede vimix-gtk-temaerfolder.

cd vimix-gtk-temaer

Inde i Vimix GTK temaer mappen, brug katkommando for at se README.mdfil. Denne fil vil indeholde vigtige oplysninger til Vimix (software licenser, udvikler kontakt osv.)

kat README.md | mere

Udført læsning af README.md fil? Start installationsværktøjet.

Installation af hele systemet

For at gøre Vimix GTK-tema tilgængeligt for alle brugere, skal du køre installationsskriptet med sudotilladelser. I en terminal skal du:

sudo./Install

Er installations scriptet problemer med at køre? Prøv disse kommandoer i stedet:

sudo sh Installer

eller

sudo bash installere

Installation til en enkelt bruger

Installation af Vimix til den lokale. temamappe i stedet for system-wide i / Usr / share / temaer/ er muligt. For at gøre det, kør scriptet uden rod eller sudo.

./Installere

Alternativ kommandoer:

bash Installer sh Installer

Afinstallation af Vimix GTK Theme

Hvis du er blevet træt af at bruge Vimix-temaet på dit Linux-skrivebord, skal du følge denne proces for at slette den. Afinstallationsprocessen er meget mere kompliceret end installationen, fordi udvikleren ikke inkluderede et afinstallations script til at køre.

For at fjerne Vimix-temaet, der blev installeret hele systemet, skal du åbne en terminal og bruge sueller sudo-s kommandoen for at få en rodskal. Derefter begynder du at slette temamapperne ved at bruge rodrettigheder. Fjern først alle de mørke Vimix-temaer med:

su cd / usr / del / temaer / rm -rf Vimix-Dark *

Afslut afinstallationsprocessen ved at fjerne resten af Vimix-temamapperne.

rm -rf vimix- *

Afinstaller til individuelle brugere

Hvis du har besluttet at installere Vimix til en enkelt bruger i /home/user/.themes/I stedet for hele systemet er afinstallationsprocessen lidt anderledes.

Bemærk: Gentag denne afinstallationsproces for hver bruger, der har Vimix-temaerne inde i ~ /.Themes for de bedste resultater

Først skal du flytte terminalen ind i det skjulte temaer mappe i /hjem/ bruger CDkommando.

cd ~ /.themes

Bruger rmkommando, slet alle Vimix Dark tema mapper.

rm -rf Vimix-Dark *

Til sidst færdiggør Vimix afinstallationsprocessen ved at bruge rmkommando for at slippe af med de resterende Vimix tema mapper.

rm -rf vimix- *

Aktivering af Vimix

Vimix-pakken er installeret. Det næste trin i processen er at aktivere det på dit GTK-baserede skrivebordsmiljø. For at gøre dette skal du åbne udseendeindstillingerne på skrivebordet og vælge Vimix for at anvende temaerne. Hvis du har brug for hjælp til at indstille disse temaer, har du held og lykke! Vi har fået en tilbundsgående gennemgang af, hvordan du tilpasser ethvert almindeligt GTK-skrivebordsmiljø. Vælg en fra listen og gå i gang.

Sørg for at gennemse listen grundigt, da der er mindst ti komplette Vimix-temaer og kombinationer at vælge!
Sørg for at gennemse listen grundigt, da der er mindst ti komplette Vimix-temaer og kombinationer at vælge!
  • Kanel
  • Gnome Shell
  • LXDE
  • Parrer sig
  • budgie
  • XFCE4

Populært emne.