Sådan sideload Apps på Smart TV

Indholdsfortegnelse:

Sådan sideload Apps på Smart TV
Sådan sideload Apps på Smart TV
Anonim

En af de store ting om at have et smart tv i stedet for et standard-tv er, at du kan installere nye apps og software til at låse udvidet funktionalitet op. Og nu hvor de fleste smarte tv'er kører på Android-platformen, er der flere apps end nogensinde tilgængelige for disse enheder. Funktioner kan omfatte alt fra at udføre beregninger til filoverførsler til streaming indhold.

Før du begynder at konfigurere dit smart-tv, er der to forskellige typer af Android-systemer, du skal være opmærksom på.
Før du begynder at konfigurere dit smart-tv, er der to forskellige typer af Android-systemer, du skal være opmærksom på.
 1. Standard Android OS, som findes på de fleste smartphones og tablets og har et stort udvalg af apps til rådighed for det.
 2. Android TV, som er en version af AOSP (Android Open Source Project) optimeret til brug på smart TV og vise ved en stor opløsning.

Af de to er Android TV brugt langt mindre end dets allestedsnærværende mobile modstykke. Det betyder desværre, at udvælgelsen af apps, der er indbygget til smart-tv'er, kan være lidt skuffende. Men bekymre dig ikke! Det er nemt at installere almindelige Android-apps på Android TV via en proces kaldet "sideloading". I denne artikel forklarer vi, hvad denne proces indebærer, og giver dig derefter trinvise vejledninger hvordan man kan sideload apps på smarte tv'er.

Hvad er sideladning?

Når du installerer en app på Android, åbner du typisk Play Butik, søger efter den ønskede app, og installerer den med et enkelt tryk eller klik. Dette er den hurtigste, nemmeste og sikreste måde at installere en app på din enhed på. Men som vi nævnte før, kan udvælgelsen være begrænset, hvis du bruger en nicheplatform som Android TV. Dette skyldes, at app-udviklere skal oprette en særlig version af deres app for at få det til at fungere korrekt på både Android TV og lager Android.

Dette er en masse ekstra arbejde, så mange udviklere bryder sig ikke, når markedet ikke er stort nok til at retfærdiggøre indsatsen. Men det betyder ikke, at Android apps ikke fungerer på dit Android TV! Mange apps fungerer fint i begge versioner, selvom du måske oplever nogle problemer med skalering eller kompatibilitet.

Det er alt muligt gjort ved sideloading, hvilket i de enkleste udtryk henviser til enhver installationsproces, der ikke bruger Play Store-grænsefladen. Dette er heller ikke en form for hacking eller snyding af systemet, da udviklere ofte giver.apks til beta-testere med den udtrykkelige vilje til at installere den, før den rammer Play Butik. Faktisk er denne frihed et integreret aspekt af Android's open-source-miljø.

Er der risici ved sideladning af apps?

Når du sideloader en app, giver du tilladelse til adgang til møtrikker og bolte på enhedens operativsystem og hardware. Da softwaren endnu ikke er blevet overvåget og kontrolleret af Play Butik, skal du udøve forhøjede niveauer af forsigtighed og diskretion. Sidelæsning af en risikabel fil kan betyde, at nøglerne til dit privatliv og personlige data overleveres til hackere og kriminelle.

Dette er især et problem med apps, der er downloadet ulovligt gratis via torrenter eller andre uofficielle kanaler. Hvis du skal sideload en app, skal du være helt sikker på, at du stoler på det sted, hvor du fik installationsfilen fra. Du skal være forsigtig med at kun bruge.apk-filer fra kendte og pålidelige kilder, når du sideloader en app.

Sådan Sideload En App På Et Smart TV

Før du begynder sideloading processen, er der et par trin, du skal tage for at forberede din enhed. Når de er færdige, har du to forskellige metoder til at installere din software.

Først aktiver ukendte kilder og installer vigtige apps

Indstillingen Ukendte kilder kontrollerer, om din Android-enhed tillader installation af apps fra andre kilder end Play Butik, så vi skal aktivere dette først. Vi skal også installere et par apps for at gøre sideladsprocessen nemmere: en sideload launcher, så du får adgang til dine apps, når du har installeret dem, og en filhåndtering for at gøre det nemmere at gennemse filerne på din enhed.

Sådan aktiveres ukendte kilder:

 1. Start på dit Android TV startside
 2. Naviger til Indstillinger menu
 3. Gå til Personlig fanebladet, og find muligheden for Sikkerhed (dette kan være forskellige steder afhængigt af systemet. Du kan finde det under Sikkerhed & Restriktioner)
 4. Du får vist en indstilling til Ukendte kilder. Sørg for at dette er skiftet
 5. Nu kan du installere apps fra andre kilder end Play Butik!

Derefter skal du installere software, der giver dig adgang til de apps, du skal sideload. Du kan bruge en verificeret app som Sideload Launcher - Android TV.

Image
Image

Det hjælper også med at have en filhåndteringsapp, så du kan se og kopiere filer på dit Android TV. Vi anbefaler en app som Filhåndtering + som er gratis og kan installeres fra Play Butik.

Lav en endelig check for at sikre dig:
Lav en endelig check for at sikre dig:
 • Ukendte kilder aktiveret
 • Sideload launcher installeret
 • Filhåndtering installeret

Med hvert element på den pågældende liste tjekket, er du klar til at starte sideloading apps på dit Android TV!

Metode # 1 - Installer programmer fra din browser

Der er en hurtig og nem måde at installere apps på en af dine Android-enheder lige fra din webbrowser. Dette virker ikke altid, da det afhænger af, om appen har officiel support til Android TV, men det er et skød værd.

For at gøre dette skal du søge efter den app, du vil have, på en webbrowser på en hvilken som helst enhed. Så længe du er logget ind på din Google-konto, kan du sende apps fra din browser til din Android-enhed til installation. Her er hvad man skal gøre:

 1. Hvis du bruger en anden enhed, som din computer, skal du åbne din webbrowser efter eget valg
 2. Gå til Google Play Butik
 3. Søg efter den app, du vil bruge ved hjælp af søgelinje øverst på siden
 4. Når du har fundet den app, du vil have, skal du klikke på den for at hente den app informationsside
 5. Hvis du ikke har denne app installeret på din nuværende enhed, vil du se en grøn knap, der siger Installere. Klik på dette
 6. Du vil blive promoveret til at logge ind på din Google-konto. Log på som sædvanligt
 7. Nu ser du et vindue med en rullemenu, hvor du kan se navnene på alle dine Android-enheder. Vælg dit smart TV fra rullemenuen, og klik Installere
 8. Du får vist en meddelelse om, at appen vil blive installeret på dit smart TV. Klik på Okay
 9. Nu tænd din smart TV og sørg for at den er forbundet til internettet. Efter et minut eller to, softwaren vil blive installeret på din enhed og blive klar til brug

Hvis dette ikke virker, og du ser en besked om, at appen er uforenelig med den enhed, du valgte, så prøv den næste metode nedenfor.

Metode # 2 - Sideload Apps ved hjælp af et flashdrev

Den anden måde at sideloadere en app på dit smarte TV er at bruge USB-porten. Hvis din enhed har en USB-port i fuld størrelse, kan du installere filer fra et standard flashdrev, men hvis du kun har en micro USB-port, skal du bruge en adapter eller en harddisk, der bruger micro USB til at overføre dine filer.

Her er vejledningen:

 1. Find.apk-filen til den app, du vil installere. Som vi nævnte tidligere, vil du være meget forsigtig med at kun bruge.apk-filer fra kilder, som du stoler på. Et populært websted til download af apps, der generelt betragtes som troværdigt, er https://www.apkmirror.com/
  Image
  Image
 2. Download.apk filen på din computer og kopiere den til et flashdrev
 3. Slut flashdrevet til dit smart TV
 4. Du skal se en meddelelse, der lader dig åbne flashdrevet for at se indholdet på dit Android TV. Sørg for, at du har en filhåndteringsapp installeret og Åbn flashdrev-mappen for at se filerne
 5. Find.apk filen og vælg det
 6. Klik nu på Installere
 7. Installationsprocessen begynder. Når det er færdigt, kan du bruge Sideload Launcher app at starte den nye app, du lige har installeret

Anbefalet forholdsregel - Brug en VPN til at beskytte dig selv, når du sidder

Hvis du skal sideload apps på dit smart TV (og især hvis du skal installere apps fra lovligt grå kilder), skal du tage skridt til at beskytte din enhed og dit netværk mod ondsindet kode og hackere. En af de bedste måder at gøre er at installere en VPN på din Android-enhed. Et virtuelt privat netværk krypterer al den trafik, som din enhed sender og modtager via internettet, hvilket gør det meget vanskeligt (hvis ikke umuligt) for eksterne observatører at aflytte, se eller stjæle dine følsomme oplysninger.

Ud over disse sikkerhedsfordele vil smart-tv-brugere elske at kunne omgå regionlås for at få adgang til indhold, de ellers ikke kunne. Uanset om du forsøger at se BBC iPlayer uden for Storbritannien, eller få adgang til Netflix-kataloger fra andre lande, kan en VPN få det til at ske. Med andre ord får du adgang til meget mere indhold på dit smarte TV!

Her er to fremragende VPN'er, som tilbyder fuld understøttelse af Android TV-enheder:

1. ExpressVPN

ExpressVPN er et massivt populært VPN på grund af sin kombination af hurtige forbindelser, nem at bruge software og højt sikkerhedsniveau. Alle de væsentlige funktioner er der, herunder 256-bit AES-kryptering, en streng ingen logningspolitik, DNS lækagebeskyttelse, en automatisk kill switch og endda en IP-adresse checker.
ExpressVPN er et massivt populært VPN på grund af sin kombination af hurtige forbindelser, nem at bruge software og højt sikkerhedsniveau. Alle de væsentlige funktioner er der, herunder 256-bit AES-kryptering, en streng ingen logningspolitik, DNS lækagebeskyttelse, en automatisk kill switch og endda en IP-adresse checker.

Deres server netværk er omfattende, nummerering mere end 1500 på tværs af 94 forskellige lande over hele verden. Super-hurtige og stabile forbindelseshastigheder tjener grundigt denne udbyders "Express" navnebror og sørger for en ekstraordinær streamingoplevelse. Derudover kan deres slanke og lette app installeres på en række forskellige enheder, herunder Windows, Mac OS, Linus, iOS, nogle spilkonsoller og selvfølgelig Android og Android TV.

Læs vores komplette ExpressVPN anmeldelse her.

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Der er også en fantastisk risikofri 30-dages pengene tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

2. IPVanish

IPVanish er førende VPN, som er skræddersyet til smarte tv-brugere, der værdsætter glatte HD-streams fri for buffering frem for alt. Disse lynhurtige tilslutningshastigheder er heller ikke et kompromis med sikkerheden. IPVanish tilbyder en generøs pakke af funktioner, herunder 256-bit AES-kryptering, nul logging, en kill switch, DNS lækage beskyttelse, periodiske IP-adresse ændringer og robust DNS konfiguration muligheder.
IPVanish er førende VPN, som er skræddersyet til smarte tv-brugere, der værdsætter glatte HD-streams fri for buffering frem for alt. Disse lynhurtige tilslutningshastigheder er heller ikke et kompromis med sikkerheden. IPVanish tilbyder en generøs pakke af funktioner, herunder 256-bit AES-kryptering, nul logging, en kill switch, DNS lækage beskyttelse, periodiske IP-adresse ændringer og robust DNS konfiguration muligheder.

Deres massive netværk (mere end 1000 servere i 60 lande) sikrer, at regionblokke er en ting fra fortiden, så du kan streame stort set alt, hvad du vil. Android-appen giver dig masser af detaljerede oplysninger som en graf på hjemmesiden for at vise din forbindelsesstatus og er også tilgængelig til Android TV. Se denne vejledning for at få flere oplysninger om, hvordan du installerer IPVanish på Android eller til Android TV. Du kan endda installere softwaren på Windows, Mac OS, Linux og meget mere!

Læs vores fulde IPVanish anmeldelse her.

LÆSER SPECIAL: Tilmeld dig og scor 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned.Du kan endda bruge den syv dages penge tilbage garanti for at prøve, før du køber.

Konklusion

Uanset om du leder efter at installere en app fra standard Play Butik på din Android TV-enhed eller ønsker at dykke ind i den enorme verden af blinkende bootloaders, kerner og brugerdefinerede rom, er sideloading din billet. Faktisk er denne værdifulde færdighed et integreret aspekt af Android-oplevelsen, da det muliggør det vidunderlige open-source-miljø, der mangler så i andre mainstream-økosystemer.

Sikker på, at ikke alle apps vil fungere på Android TV, men de fleste vil installere helt fint eller med kun nogle små problemer. Husk bare at sørge for, at.apk-filen, du bruger til at installere appen, er fra en troværdig kilde.

Har du prøvet sideloading apps på dit Android TV? Har det fungeret godt for dig? Lad os vide om din oplevelse i kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.