Sådan Fix Kodi Buffering på Amazon Fire Stick eller Fire TV

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fix Kodi Buffering på Amazon Fire Stick eller Fire TV
Sådan Fix Kodi Buffering på Amazon Fire Stick eller Fire TV
Anonim

Har du nogensinde set en film på, når alting kommer til at gå i skrig? Den frustrerende "Buffering …" besked kan sætte et stop for at se på et øjeblik. Det er frustrerende, det er pinligt, og ærligt, det bør ikke eksistere. Der er en række mulige årsager til at Kodi buffrer problemer på Amazon Fire TV og Fire Stick enheder. Find ud af, hvilken afbryd din livssport kan dog være en besværet. Brug vores guide nedenfor til at løse de mest stædige Kodi-bufferproblemer, så du kan komme tilbage til streaming på dit Fire TV!

Image
Image

Brug en VPN til at stoppe ISP Throttling og Fix Kodi Buffering

En af de mere frustrerende årsager til Kodi video buffering problemer er ISP gashåndtering. Selvom Kodi selv er helt gratis og lovligt at bruge, kan nogle af de add-ons, du kan installere, gøre det muligt at få adgang til piratkopieret indhold. Virksomhederne er begyndt at lægge pres på internetudbydere i et forsøg på at dræbe Kodi-download, inden de er færdige, hvilket har resulteret i en hyppig spredning af alle Kodi-trafikker. Throttled downloads betyder langsommere strømme, og det kan meget vel være årsagen til dine bufferproblemer.

For at besejre ISP-spjæld og for at holde dine onlineaktiviteter sikre fra nysgerrige øjne, skal du altid bruge en VPN, når du ser film på Kodi. VPN'er opretter en krypteringstunnel mellem dit hjem og internettet. Hackere kan ikke stjæle dine oplysninger, offentlige myndigheder kan ikke spionere på dig, og internetudbydere kan ikke overvåge din aktivitet eller gashånd Kodi downloads. Med en VPN er du sikker og anonym, hver gang du går online.

IPVanish - Det bedste VPN til Kodi og Amazon Fire TV

Image
Image

IPVanish er en af de bedste løsninger til ISP-gashåndtering og Kodi-buffering. VPN'en er stolt af at levere stærk sikkerhed, hurtige hastigheder og nul logfiler, som alle er afgørende for din online filmoplevelse oplevelse. IPVanish giver dig adgang til alle Kodis funktioner og tilføjelser uden begrænsning, herunder live-sport, HD-videoer, udenlandske tv-shows og meget mere.

IPVanish leverer en overlegen VPN-oplevelse ved at tilbyde alle de funktioner, som Kodi streamers bryr sig om mest, herunder ubegrænset båndbredde, ingen hastighedsregulering og ingen begrænsninger på P2P eller torrent-trafik. Et stort netværk på over 850 servere i 60 forskellige lande sikrer, at du altid har en hurtig forbindelse til at vælge imellem, og med 256-bit AES-kryptering, DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch, skal du aldrig bekymre dig om dit online privatliv. IPVanish gør det nemt at nyde internettet, sådan som det skal være: hurtigt, åbent og sikkert.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvad forårsager Kodi Buffering?

Når du streamer medier, downloader dit Fire TV en del af filen og gemmer den i en midlertidig lokal cache. Den video, du ser, afspilles fra denne cache, mens den næste chunk downloades på forhånd. Hvis det gøres rigtigt, skaber dette en problemfri video streaming oplevelse, selvom din internetforbindelse ikke er så solid som den burde være.

Buffering opstår, når den film, du ser på, udløber, inden den næste del er blevet downloadet.Spilleren stopper videoen og viser den frustrerende "Buffering …" besked, mens downloaden er færdig. Brand-tv-enheder, især den kompakte og lavdrevne Fire TV Stick, har ikke meget plads til caches, og de er heller ikke i stand til at downloade hastigheder. Dette kan føre til hyppige og forlængede bufferforsinkelser, når der strømmer gennem Kodi.

Mens nogle bufferinger er helt normale, hvis det sker hver gang du tænder dit Fire TV, kan der være et dybere problem ved fejl. Nedenfor er nogle af de mest almindelige årsager til Kodi buffering.
Mens nogle bufferinger er helt normale, hvis det sker hver gang du tænder dit Fire TV, kan der være et dybere problem ved fejl. Nedenfor er nogle af de mest almindelige årsager til Kodi buffering.
 • ISP-gasregulering - Sandsynligvis den mest foruroligende årsag til buffering er, når din lokale internetudbyder (ISP) kunstigt sænker dine streaminghastigheder. Dette kan ske af en række årsager, men det er ikke ualmindeligt at finde internetudbydere, der scanner til Kodi-trafik, og sænker disse forbindelser. Du kan omgå dette med en VPN (se ovenfor).
 • Forkerte cache-indstillinger - Kodis standardbufferindstillinger er fine for de fleste enheder, herunder Fire TV'er. Nogle tweaking kan dog ofte eliminere buffering problemer.
 • Lokale hardwarebegrænsninger - Hvis Kodi buffere i længere perioder, kan det være et problem med din router, dit Ethernet-kabel eller endda din Fire TV-enhed.
 • Træg internetforbindelse - Selv uden internetudbyder, kan dit hjemme-internet være for langsom til at håndtere filmstrømme på passende vis via Kodi og Fire TV. Den langsommere anbefalede hastighed svæver omkring 1,0 Mbps til standardkvalitetsmedier.
 • Fjernserverens afmatning - Buffering er muligvis ikke resultatet af defekte hardware- eller Kodi-tilføjelser, det kan skyldes den strøm, du er tilsluttet. Dette er normalt et intermitterende problem, der vil gå væk i tide.

Sådan diagnostiserer du Kodi Buffering på Fire TV

Du kan ikke løse et Kodi-buffringsproblem, før du ved, hvad der forårsager det. At komme til roden af problemet er en simpel proces med eliminering. Start med de nemmeste tests, som at prøve nye strømme eller justere din enhed, og gå videre til sværere tests, der kræver lidt teknisk viden. Hvis din Kodi Fire TV-installation ikke stopper buffering, skal du blot følge nedenstående trin, og du vil være tilbage til streaming på ingen tid.

 1. Prøv den samme strøm på et andet tidspunkt - Luk Kodi og den strøm, du forsøger at se, prøv det igen et par minutter, eller endda et par timer senere. Ofte fjernbetjeninger er årsagen til buffering, og dette enkle trick kan regne det ud. Hvis bufferen fortsætter, skal du gå videre til næste trin.
 2. Prøv en ny stream - Hvis den samme stream ikke virker, prøv en anden. Enhver vil gøre; du behøver ikke engang at teste det gennem Kodi. Skift til Netflix eller YouTube, og prøv at se en lignende kvalitetsvideo. Hvis det løser problemet, er det fjernserveren, ikke din enhed. Hvis buffering fortsætter, gå til næste trin.
 3. Prøv en anden enhed - Tag din smartphone eller en bærbar computer, installer Kodi, og prøv den samme stream, du har problemer med på dit Fire TV. Hvis bufferen stopper, ved du, det er sandsynligt, at Fire TV kæmper for at holde op. Hvis buffering fortsætter, prøv det næste trin.
 4. Udfør en hastighedstest - Du skal udelukke din lokale forbindelse som en årsag til buffering. Der er mange måder at gøre dette på, men det bedste er at køre en online speedtest fra en stationær eller bærbar computer. Hvis din forbindelse er stærk (mindst over 1,0 Mbps downloadhastighed), skal du have stabile filmstrømme.
 5. Tjek dit Wi-Fi-signal - Brug af Wi-Fi til filmstrømning er ikke altid den bedste måde at få hurtige hastigheder på, især hvis du bor i et overfyldt område, hvor alle har deres egen router. Hvis du f.eks. Forbinder på den samme udsendelseskanal som din nabo, kan du få meget trådløs indblanding, hvilket resulterer i hyppige bufferproblemer. En hurtig løsning på dette er at slukke for din router igen og igen, da de fleste moderne routere automatisk vælger den bedste kanal, når de starter. Værktøjer som Wi-Fi Analyzer til Android kan hjælpe dig med at tjekke for overfyldte kanaler og manuelt skifte til noget mindre overbelastet.
 6. Prøv en anden internetforbindelse - Den sværeste test er at få fat i din Fire TV-enhed og bruge den med et andet Wi-Fi-netværk. Hvis du kan streame den samme film på en vens forbindelse uden problemer, og dine testresultater er gode, er det sandsynligt, at din internetudbyder smutter din Kodi-trafik. En VPN vil normalt løse dette problem med det samme (se ovenfor).

Hurtige løsninger til Kodi og Amazon Fire TV Buffering Problemer

Nogle bufferingsproblemer tager dage at diagnosticere og uger for korrekt at rette. Andre gange får du held og kan korrigere bufferproblemer med et par hurtige løsninger. Inden du bruger hele din navigeringsmenu i eftermiddag, kan du prøve nogle af nedenstående tips for at se, om de eliminerer bufferingsproblemet på din Amazon Fire Stick Kodi-installation.

 • Genstart din enhed - Cache- og lagringsproblemer er ofte den største årsag til problemer med buffering, især på pladsbegrænsede Amazon Fire TV-enheder. Ryd dem ud ved at genstarte dit Fire TV under Indstillinger> Enhed> Genstart
Image
Image
 • Opdater Kodi - Nogle ældre versioner af Kodi kan være træg på nyere hardware. Sørg for at du bruger den nyeste udgivelse, så du kan udnytte de hurtigste hastigheder!
 • Skift VPN-servere - Hvis du bruger en VPN med Kodi og stadig får bufferforsinkelser, skal du prøve at skifte servere. Åbn din VPN-software på Fire TV, søg efter en tættere server med en hurtigere forbindelse, og prøv derefter streamen igen.
Image
Image
 • Vurder din Wi-Fi - Amazon Fire TV-enheder er afhængige af trådløst internet for at streame film, hvilket ikke altid er det bedste valg for stærke forbindelser. Hvis dit fjernsyn er langt fra din router, skal du muligvis omarrangere ting, så det kan hente et bedre signal.
 • Router og modem genstart - Nogle gange rydder en hurtig genstart af spindelvævene. Sluk modemet og routeren, vent ti sekunder, og sæt dem i igen i samme rækkefølge. Dette kan bidrage til at eliminere problemer i forbindelse med problemer med overbelastning og give dig bedre ydeevne generelt.

Fix Kodi Buffering med Ares Wizard Add-on

Kodis open source-natur gør det nemt for tredjeparts skabere at opbygge værktøjer, der hjælper med at presse de mest funktionaliteter ud af appen. De fleste af disse tilføjelser fungerer fint på Amazon Fire TV-enheder, hvilket betyder at du kan installere og justere Kodi for at reducere buffering og få hurtigere afspilning.

Et af de bedste buffer killingsværktøjer er Ares Wizard. Denne multifunktionelle tilføjelse leverer et væld af nyttige værktøjer, der hjælper dig med at finjustere og optimere Kodi fra bunden, herunder justering af cachestørrelsen til forbedret streaming. Du skal installere et depot til din Amazon Fire TV-version af Kodi, før du kan bruge guiden. På grund af de begrænsede interfaceindstillinger på Fire OS er den bedste måde at gøre dette på at bruge installationsmetoden "eksterne kilder". For at få det oprettet skal du følge nedenstående konfigurationstrin for at tillade eksterne installationer.

 1. Åbn Kodi på dit Fire TV og vælg gear ikonet for at komme ind i System menuen.
 2. Gå til Systemindstillinger> Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af indstillingen "Ukendte kilder".
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Med det ud af vejen, følg trinene nedenfor til installer Ares repo og få Ares Wizard add-on:

 1. Åbn Kodi på din Fire TV-enhed.
 2. Klik på tandhjulsikonet for at komme ind i menuen System.
 3. Gå til Filhåndtering> Tilføj kilde
 4. Indtast følgende URL præcis som den vises: http://repo.ares-project.com/magic/
 5. Navngiv det nye lager "Ares"
 6. Klik på "OK"
 7. Gå tilbage til Kodi hovedmenuen.
 8. Vælg "Tilføjelser"
 9. Klik på ikonet Åbn boks øverst i menulinjen.
 10. Vælg "Installer fra zip-fil"
 11. Vælg Ares-projektlisten.
 12. Åbn følgende fil: repository.aresproject.zip
 13. Installer zip-filen.
Image
Image
 1. Gå tilbage til menuen Add-ons og klik på ikonet for åbne boks.
 2. Vælg "Install from repository"
 3. Find "Ares Project" i listen.
 4. Rul ned til "Program tilføjelser"
Image
Image
 1. Vælg og installer Ares Wizard.
 2. Når installationen er færdig, kan du få adgang til Ares Wizard fra hovedmenuen.

Ares Wizard lader dig gøre mange fantastiske ting, men vi er her for at stoppe Kodi buffering. Du kan hurtigt ændre cacheindstillingerne ved at følge trinene herunder.

 1. Gå til Kodi hovedmenuen.
 2. Klik på "Tilføjelser"
 3. Gå til "Program"
 4. Open Ares Wizard.
 5. Klik på "Tweaks"
 6. Vælg "Advanced Settings Wizard"
Image
Image
 1. Klik på "Næste" nederst til højre på skærmen.
 2. Klik på "Generer indstillinger"
Image
Image
 1. Guiden vil sætte skyderen til optimale positioner til dit Fire TV. Du kan også justere dem manuelt.
 2. Klik på "Anvend indstillinger"
 3. Genstart Kodi for ændringerne træder i kraft.

Brugertricks til at reparere Kodi Buffering

Der er næsten lige så mange metoder til løsning af Kodi buffering problemer, da der er mulige årsager! Har du et unikt trick du bruger på Amazon Fire TV for at holde videoer afspilningsfrit? Har en af vores metoder arbejdet særligt godt? Del dine oplevelser i kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.