Brug din telefon som en fjernsyns fjernbetjening med stemmekontrol

Indholdsfortegnelse:

Brug din telefon som en fjernsyns fjernbetjening med stemmekontrol
Brug din telefon som en fjernsyns fjernbetjening med stemmekontrol
Anonim

Lad os se det i øjnene. Hver fjernbetjening, du nogensinde har ejet, er brudt eller gået væk på et eller andet tidspunkt. Mistet bag sofaen, tygget op af hunden, og vi vil ikke engang komme ind i spørgsmålet om batterier, der løber død i midten af en film. Fire TV-sticks og set-top box-enheder leveres med en ekstremt nyttig fjernbetjening, der indeholder talestyring. At miste en af disse betyder mere end bare at savne aftennyhederne, du sidder fast uden din underholdning for dagen.

Heldigvis giver Amazon og en række tredjepartsleverandører nogle gode Fire TV-fjernalternativer i form af apps til din telefon. Endnu bedre kan du endda bruge stemmekontrol med nogle af disse apps, hvilket gør din smartphone plus det rigtige stykke software en fantastisk erstatning for en fysisk fjernbetjening, en du er mindre tilbøjelig til at tabe.
Heldigvis giver Amazon og en række tredjepartsleverandører nogle gode Fire TV-fjernalternativer i form af apps til din telefon. Endnu bedre kan du endda bruge stemmekontrol med nogle af disse apps, hvilket gør din smartphone plus det rigtige stykke software en fantastisk erstatning for en fysisk fjernbetjening, en du er mindre tilbøjelig til at tabe.

Sikring af brand-tv med de bedste VPN'er

Fire TV-enheder er gode til at se film og indhente tv-shows. Der er en række tredjepartsprogrammer, du kan installere, der giver adgang til uofficielt og sideloaded indhold. Uanset om du kører Kodi på din Fire TV-enhed eller bare vælger de nyeste YouTube-videoer, er det altid en god ide at sikre dine aktiviteter med et solidt VPN.

Virtuelle private netværk krypterer hver pakke data, der efterlader din enhed, hvilket gør det umuligt for nogen at se, hvilke film du ser på eller websteder, du søger. Ud over sikkerheds- og privatlivets funktioner giver VPN'er dig også mulighed for at maskere din placering eller endda få adgang til geo-begrænset indhold ved et enkelt tryk på en knap. Træt af at se "denne video er ikke tilgængelig i dit land" -meddelelser? En VPN kan spare dagen!

At finde den bedste VPN til Fire TV kan være udfordrende. Ikke alene har du brug for en service, der er let og nem at bruge, men du vil også have den rette balance mellem hastighed og kryptering. Vi evaluerede nogle af de bedste VPN'er på markedet og ankom til vores valg til det bedste for alle dine Fire TV behov.

IPVanish - Det bedste VPN for Fire TV

Image
Image

IPVanish er et af de bedste VPN'er, du kan bruge sammen med Amazon Fire TV. Det er ikke kun hurtig, sikker og let, men softwaren er utrolig nem at installere lige fra Fire TVs standardinterface. Med IPVanish kan du se enhver video, du kan lide fra kilder rundt om i verden, alt uden at skulle bekymre sig om internetudbydere, der optager dine data eller offentlige myndigheder, der overvåger din aktivitet. Bare kør appen, og du er så god som usynlig.

 • Nogle af IPVanishs bedste funktioner omfatter:
 • Ubegrænset båndbredde, ingen P2P eller torrent begrænsninger, og ingen hastighed caps.
 • 256-bit AES-kryptering med en streng nullogningspolitik på trafik.
 • Stort netværk af 950 servere i 60 forskellige lande.

Prøv IPVanish med vores eksklusive tilbud! Tilmeld dig og score en 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge den syv dages penge tilbage garanti for at prøve, før du køber.

Brug af din telefon som en fjernsyns fjernbetjening

Hvis du tænder telefonen til en fungerende Fire TV-fjernbetjening, der er komplet med talekontrol, tager du ikke hacking, jailbreaking eller lignende. Alt du skal gøre er at installere den rigtige app, og du er indstillet. Brug af software versus den faktiske fjernbetjening kommer dog med nogle få afvejninger.

Hardware vs App Sammenligning

Amazon brugerdefinerede designet deres fysiske fjernbetjening til at fungere problemfrit med Fire TV's interface. Det er lille, knapperne er let tilgængelige, og der er ikke nogen komplicerede arrangementer til at huske, bare et hovedbevægelseshjul sammen med hurtige genveje nedenfor.

Appfunktionalitet kan variere

Der er en officiel Fire TV Remote-app til rådighed for både iOS- og Android-enheder. Denne blev designet af Amazon og indeholder en nem nav-firkant med genvejstaster, der vises nedenfor, som afspejler den fysiske fjerners layout. Andre tredjepartsudgivelser blander ting op og kan tage nogle vænne sig til. Du kan heller ikke finde den samme funktionalitet, der er indbygget i hvert produkt, især når der er tale om tale søgning.

App Skuffe

Da fjernprogrammet ikke er bundet af fysiske begrænsninger, besluttede Amazon at medtage en utrolig bekvem funktion, der lader dig navigere i Fire TV-grænsefladen som aldrig før. På fjernprogrammet kan du trække et hurtigt grid og rulle gennem dine installerede apps om få sekunder. Start dem med et tryk, og spar derefter og nyd.

Touch Screen Problemer

En af de største fordele ved en fysisk fjernbetjening er at kunne føle sig til knapper og inputvalg uden at se væk fra tv'et. Amazon's Fire TV-fjernbetjening er specielt fantastisk til dette, da den har den store hjulnavigering øverst på hardwaren. Når du bytter fjernbetjeningen til en app, mister du al taktil feedback. Det kan tage lidt tid at opbygge muskelhukommelse for knapperne på din telefon. Indtil da skal du muligvis se på skærmen, hver gang du foretager et valg.

Tastaturadgang

En enorm, stor fordel fjernprogrammer har over hardware-fjernbetjeningen er et blødt tastatur. Ikke mere manuelt ruller gennem hvert bogstav i alfabetet bare for at skrive i "tronespil". Nu kan du trække op på telefonens tastatur og skrive ting i en flash.

Synkroniseringsproblemer

Når du har synkroniseret din fysiske fjernbetjening til Fire TV, så er du den. Apps, derimod, kan lide af forbindelsesproblemer eller tvinger dig til at synkronisere igen, når en opdatering udgives. Nogle brugere rapporterer tredjeparts fjernbetjeninger, selv ikke synkroniseres ved lejlighed, hvilket er yderst frustrerende.

Brug af din Android-telefon som en fjernsyns fjernbetjening

Fire TV er baseret på Android, som gør at bruge en Android-telefon til at styre enheden, føler sig lidt mere naturlig. Du kan installere Amazons officielle fjernbetjeningsapp med talekontrol med blot et par vandhaner, lige fra Google Play-markedspladsen. Andre muligheder er også tilgængelige, men som du vil se nedenfor, kan din kilometertal variere.

Image
Image

Officiel Amazon Remote til Android

Den officielle Amazon Fire TV Remote App til Android gør præcis, hvad du vil have det til at gøre. Interfacet er lagt ud som den fysiske fjernbetjening, med navigationskontrol øverst og ryggen, hjemme, menu og afspilningsknapper lige under. Du flytter over Fire TV-grænsefladen ved at skubbe og trykke på torget øverst på skærmen. Det er lidt mindre intuitivt end en hjulnavigator, men det fungerer godt på touch screen-enheder, herunder både smartphones og tabletter.

De fleste af de officielle fjernprogrammets funktioner holder sig tæt på den fysiske fjernbetjeningens layout og design. Der er en stor ekstra, der viser alle dine apps i et rullefelt, der dog kan opfordre dig til at skifte til appen, selvom du stadig har din fjernbetjening handy. Som enhver, der har brugt et brand-tv ved, kan det undertiden være besværligt at glide gennem dit installerede indhold et klik ad gangen. Det hurtige net eliminerer det på et øjeblik. Tryk for at åbne, se på over et dusin ikoner på én gang og tryk så for at starte. Nem, hurtig og bekvem.

Samlet set er Amazons Fire TV Remote App til Android en fremragende erstatning for den fysiske hardware. Nedenfor er et hurtigt overblik over vores foretrukne fordele og ulemper ved softwaren.

 • Gratis download uden bundtet adware eller andre farlige ekstramateriale.
 • Ikke mange unikke funktioner, bare enkle styringer til dit Fire TV.
 • Stor stemmekontrol, der virker som en absolut charme.
 • Hurtig adgang til apps via ikonet nettet.

Test Amazonas Voice Control til Android-telefoner

Stemmekontrol føles stadig som en ny funktion i set-top tv-kasser og mobile enheder, men det gør enorme fremskridt, som månederne går forbi. Amazon har hældt masser af ressourcer til sin proprietære stemme søgning, Alexa. Funktionen er indbygget i Fire TV-grænsefladen og tilgængelig fra fjernbetjeningen ved at trykke på en enkelt dedikeret knap. Du skal bare holde den nede, tale med Fire TV, så slip og se resultaterne på skærmen.

Stemmesøgning fungerer rigtig godt for ting som lancering af apps eller søgning efter indhold inden for disse apps. Den officielle fjernprogram indeholder den nøjagtige samme funktion som den fysiske fjernbetjening, og den fungerer endda på samme måde. For at foretage en stemmesøgning fra appen skal du blot trække ned på mikrofonfanen øverst på skærmen. Hold det mens du taler, slip derefter for at starte søgningen.

Vi sammenlignede talesøgninger mellem den fysiske Amazon-fjernbetjening og den officielle app. Begge udførte nøjagtigt som forventet uden nogen skelne forskelle mellem de to. Hvis du leder efter en måde at bruge din telefon på som en fjernsyns fjernbetjening med stemmekontrol, kan du ikke gå galt med den officielle Amazon-app.

Tredjeparts fjernprogramsindstillinger

Vi har testet flere apps på Google Play-markedspladsen, der rapporterede kompatibilitet med Fire TV. Desværre tilbød kun få af dem talekontrol, og vi kunne ikke få dem til at oprette forbindelse til vores Fire TV-enhed. Nogle af de andre synkroniserede bare fint, men uden stemmekontrol er det ikke rigtig værd at gøre. Det er bedst at holde fast ved Amazons officielle fjernversion af app, da det fungerer perfekt.

Sådan bruger du din iPhone som en fjernsyns fjernbetjening

Ligesom Android tilbyder iTunes App Store mange muligheder for at kontrollere din Fire TV-enhed med din telefon, herunder et officielt produkt.

Image
Image

Officiel Amazon Remote til iPhone

Amazons officielle iOS app følger det samme grundlæggende design som den fysiske fjernbetjening. Den deler også de samme funktioner fra Android-appen, hvilket gør det lige så nyttigt som angivet ovenfor. Når du har downloadet den gratis app på din iPhone eller iPad, skal du blot starte den fra ikonet, gå igennem den hurtige synkroniseringsproces, og du er klar til at gå. Øverst på skærmen er der en navigationsfirkant, som du slår og trykker på tværs for at flytte gennem Fire TV-grænsefladen. Nedenfor er genvejs knapper til hjemmet, menuadgang og video kontrol.

Udenfor de vigtigste og lidt sparsomme kontroller indeholder Amazon Fire TV Remote til iPhone et hurtigt adgangsikon, der gør adgang til alle dine Fire TVs apps og spil en brise. Du kan også bruge iPhone's stjernekorttastatur til indtastning af tekst, bare hvis du ikke er i humør til at tale med dit tv.

Et par mere hurtige noter om den officielle Amazon Fire TV Remote til iPhone:

 • Perfekt talestyring og søgemuligheder.
 • Ekstremt nyttigt hurtig adgangsnet til apps.
 • Perfekt til enkle navigationsopgaver.
 • Kan være lidt langsom at synkronisere og forbinde.

Fjernbetjeninger fra tredjepart på iOS

I et underligt vrid på normen har iPhone-brugere adgang til mere dedikerede tredjeparts Fire TV-fjernprogrammer end Android-ejere. Desværre tilbyder ingen af dem stemmekontrol, ikke engang de velkendte betalte apps. Igen har du det bedre at holde fast i Amazons officielle app, da det fungerer perfekt på iOS.

Brug andre telefoner som Fire TV Remote

Android og iOS dominerer mobilmarkedet, men der er et par andre platforme med dedikerede brugere. Nedenfor er nogle ekstra muligheder for at downloade apps, der kan gøre din telefon til en Fire TV-fjernbetjening med talestyring.

 • Fire TV-tablet - Hvis du har en Fire TV-tablet, men foretrækker streaming på din Fire Stick eller set top-enhed, kan du stadig bruge den officielle fjernsoftware til at navigere. Bare download appen fra Amazon og kør den som du ville på en hvilken som helst enhed. Dette fungerer også på enhver Android-enhed, der ikke kan få adgang til Google Play Butik.
 • Windows telefon - Desværre tilbyder Amazon ikke sin officielle Fire TV remote app til Windows Phone brugere. Der er en uofficiel app, du kan bruge, selv om den er betalt og ikke tilbyder stemmekontrol.

Opsætning af din telefon som en fjernsyns fjernbetjening

Amazon gik i store længder for at gøre opsætnings- og synkroniseringsprocessen så smertefri som muligt. Hvis du har et par sekunder at spare, kan du få appen til at køre på en hvilken som helst enhed. Følg nedenstående trin, og du bliver indstillet på ingen tid!

Image
Image

Synkroniser appen

Synkronisering er det første skridt, du vil tage, uanset hvilken enhed du ejer. Før du begynder, skal du sørge for både dit Fire TV og din smartphone på samme Wi-Fi-netværk. Dernæst download appen, og tryk derefter på ikonet for at starte det. Når først den opdager din Fire TV-enhed, skal du trykke på den for at starte forbindelsen. Fire TV'et vil vise en firecifret kode, du skal indtaste på din telefon. Når det er gjort, har du fuld adgang til Fire-grænsefladen fra fjernprogrammet.

Brug af stemmesøgning

Stemmesøgningen på Amazons fysiske fjernbetjening virker ved at holde knappen nede og tale ind i toppen af enheden og derefter frigive for at starte søgningen. Processen fungerer stort set på samme måde med apps, kun i stedet for en knap, du har en glideskuffe. Øverst på skærmen ses et lille mikrofonikon. Tryk let på, hold nede og hold den mens du taler, og slip derefter for at udføre søgningen. Resultaterne vil dukke op på dit tv efter et øjeblik.

Hvad kan talekontrol gøre?

Næsten alt, virkelig! Med både Fire TVs fysiske fjernbetjeninger og telefonapps kan du bede enheden om at åbne bestemte apps, søge efter indhold på tværs af din installerede software eller endda kigge efter titler inden for bestemte apps. Stemgenkendelse er overraskende god, uanset hvilken platform du bruger, men hvis din Wi-Fi er langsom, skal du være forberedt på nogle små forsinkelser i dine søgninger.

Konklusion

Amazons Fire TV-enheder er utrolig nemme at bruge. Den medfølgende stemme søgning funktion fjerner en masse af den besværlige skrivning der er forbundet med trange fjernbetjeningsinterfaces. Selvom du ikke har din officielle hardware-fjernbetjening, kan du altid omdanne din telefon til en Fire TV-fjernbetjening med talekontrol, alt hvad du behøver er den rigtige app og et par øjeblikke af din tid!

Efterlad en kommentar

Populært emne.