Sådan installeres SPMC på Amazon Fire Stick

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres SPMC på Amazon Fire Stick
Sådan installeres SPMC på Amazon Fire Stick
Anonim

Amazon's Fire TV Stick, også kendt som Fire Stick, er et lille stykke hardware, som du kan tilslutte dit HDMI-understøttende tv for at omdanne et enkelt tv til et Android-powered mediacenter. De lave omkostninger ved enheden og dets sofistikerede funktionalitet har vundet det mange fans siden udgivelsen for tre år siden. Mens Fire Stick-oplevelsen er utroligt solid, kan du bruge Fire Stick til meget mere, hvis du installerer ekstra ekstra valgfri software på den.

I dag skal vi vise dig hvordan man installerer SPMC på din Amazon Fire Stick. Du kan måske allerede vide om Kodi, den gratis software til open source media center, som du kan installere på alle mulige enheder, herunder Fire Sticks. Der er dog en speciel version af Kodi kaldet SPMC, som er specielt designet til Android-baserede enheder som Fire Stick. SPMC blev oprettet og vedligeholdes af den førende Android-udvikler for Kodi, så selvom det er en uofficiel gaffel af Kodi, er den ekstremt godt kodet og giver en konsekvent oplevelse.

Hvis du skulle bruge SPMC og Kodi side ved side, ville de virke meget ens på surfen. De vigtigste forskelle mellem softwaren er trods alt primært små optimeringer for Android sammen med nogle små fejlrettelser. En nyttig ting at bemærke er, at SPMC og Kodi har forskellige applikations-id'er, så du kan installere begge på din enhed samtidigt og prøve dem begge for at se, hvilken du foretrækker.
Hvis du skulle bruge SPMC og Kodi side ved side, ville de virke meget ens på surfen. De vigtigste forskelle mellem softwaren er trods alt primært små optimeringer for Android sammen med nogle små fejlrettelser. En nyttig ting at bemærke er, at SPMC og Kodi har forskellige applikations-id'er, så du kan installere begge på din enhed samtidigt og prøve dem begge for at se, hvilken du foretrækker.

Generelt anbefaler vi, at du bruger SPMC i stedet for Kodi på din Fire Stick på grund af sine fine optimeringer og færre fejl. Nedenfor vil vi vise dig, hvordan du installerer SPMC på din Fire Stick, og derefter viser dig hvordan du bruger den til at se film, tv-shows, sport og meget mere.

En ting at bemærke, før vi begynder, er, at du skal konfigurere din Amazon-konto på din Fire Stick først, før du installerer nye apps. Selvom SPMC-appen er gratis, skal du have knyttet din Fire Stick til din Amazon-konto, før du kan downloade noget. Så hvis du lige har fået en helt ny Fire Stick, skal du gå igennem den sædvanlige installationsprocedure, før du følger vejledningen nedenfor.

Hvorfor skal du få en VPN, før du bruger SPMC

Inden du installerer SPMC på din Fire Stick, skal du tænke på sikkerhed. Selvom SPMC-softwaren i sig selv er en filial af Kodi, som er fri, åben kilde og helt lovlig at bruge, kan nogle af de add-ons, du kan installere til SPMC eller Kodi, give dig mulighed for at streame ophavsretligt beskyttet indhold, hvilket sætter dem i en retligt gråt område. Du kan blive udsat for en bøde eller retsforfølgelse for at bruge disse tilføjelser via en usikker internetforbindelse.

Så hvordan holder du dig sikker, når du bruger SPMC? Det bedste er at bruge en VPN. Denne software krypterer alle de data, der sendes fra din enhed via internettet, på en server, der køres af din VPN-udbyder, hvor den dekrypteres og sendes undervejs. Det betyder, at ingen kan se, om du streamer indhold over internettet.

Hvilke funktioner skal en god VPN-udbyder have? Vi synes det vigtigste er:

 1. Hurtige forbindelseshastigheder
 2. Støtte til forskellige operativsystemer - i dette tilfælde, især Android
 3. Masser af servere i mange forskellige lande
 4. Ingen logning

Vi anbefaler IPVanish

Den VPN, vi anbefaler til brug sammen med SPMC, er IPVanish. Den har hurtige forbindelseshastigheder, over 850 servere i mere end 60 lande, en streng politik uden logning og software support til Android samt pc, Mac og iOS. Det opfylder alle vores krav og er let at installere og bruge.
Den VPN, vi anbefaler til brug sammen med SPMC, er IPVanish. Den har hurtige forbindelseshastigheder, over 850 servere i mere end 60 lande, en streng politik uden logning og software support til Android samt pc, Mac og iOS. Det opfylder alle vores krav og er let at installere og bruge.

EKSKLUSIVE: Udnyt et særtilbud for Addictive Tips-læsere - få en enorm 60% rabat på den årlige plan, som kun udløber til $ 4,87 per måned. Der er endda en 7-dages pengene tilbage garanti, så du kan købe i tillid.

Sådan installeres SPMC på din Fire Stick

Når du har installeret din Fire Stick og din VPN installeret, kan vi begynde at installere SPMC på din Fire Stick. For at gøre dette skal vi først aktivere installationen af apps fra ukendte kilder, og derefter at downloade SPMC fra dets udviklers GitHub-side og installere den. Her er trinvise instruktioner om, hvordan du gør dette:

 1. Start på din brandside
 2. Klik over til Indstillinger, så gå til Apparat, så gå til Udvikler muligheder

  Image
  Image
 3. Du får se skifte til at aktivere forskellige muligheder. De indstillinger, vi vil ændre, gør det muligt Apps fra ukendte kilder og ADB debugging.

  Image
  Image

  Skift disse indstillinger, og bekræft derefter ved at vælge Tænde for fra popupen som vises

  Image
  Image
 4. Gå tilbage til din Fire startside
 5. Klik nu på venstre for at åbne søgefunktionen, og indtast derefter Downloader for at søge efter denne app
 6. Du får se en stor orange Downloader ikon til appen. Klik på den

  Image
  Image
 7. Nu ser du en skærm med detaljer om Downloader-appen. Klik på fra menuen nederst, og tryk derefter på Okay
 8. Når det er installeret, hvilket ikke tager lang tid, skal du trykke på knappen Åben knap, der erstatter den gule knappen på app preview-siden (du kan også trykke på det store orange ikon for at åbne appen fra menuen hjem eller apps)
 9. En skærm, der viser appens nye funktioner, åbnes. Trykke Okay At anerkende
 10. Nu ser du en tekstboks, når du kan indtaste en filplacering for at downloade den. Indtast webadressen for den fil, du vil downloade, hvilket er som følger: https://github.com/koying/SPMC/releases/tag/16.7.0-spmc. Dobbeltkryds for at sikre, at du har indtastet det korrekt, og tryk derefter på
 11. Dette åbner udviklerens GitHub-side. Når vi downloader fra GitHub, betyder det, at du kan være sikker på at du får den nyeste og mest opdaterede version af SPMC. I øjeblikket er SMPC på version 16.7.0, hvilket betyder, at det svarer til Kodi v16, aka Jarvis. Brug den røde cirkel som en mus og rul ned til afsnittet Downloads på GitHub-siden

  Image
  Image
 12. Klik på det første link i downloadafsnittet med titlen SPMC-16.7.0-SPMC-1e54f91-aarch64.apk

  Image
  Image
 13. Filen begynder at downloade. Vent et øjeblik for at afslutte download

  Image
  Image
 14. Nu vises en popup-skærm, der spørger, om du vil installere SPMC-applikationen. Rul ned til bunden af teksten, og vælg INSTALLERE

  Image
  Image
 15. Installationen vil begynde. Vent et øjeblik for at fuldføre det
 16. Du får vist en meddelelse om, at appen er installeret og er klar til at starte

  Image
  Image
 17. Vælg ÅBEN fra bunden af skærmen
 18. Du vil se SPMC-logoet, og appen åbnes
 19. Det er det! SPMC-appen er installeret. Nu skal vi bare sætte det op, og du kan begynde at se indhold på din Fire Stick

Sådan opsættes SPMC på din Fire Stick

Nu har du den grundlæggende version af SPMC installeret på din Fire Stick. Du kan bruge SPMC-appen til at installere alle tilføjelser og skins, du vil tilpasse din brug, og hvis du har erfaring med Kodi, kan du gå videre og gøre det. Men for nye brugere kan det være forvirrende og tidskrævende at tilføje nye kilder og forsøge at finde ud af, hvilke add-ons der fungerer, og hvilke ikke. Så i stedet anbefaler vi at installere en build i stedet. En build er et pre-bundlet sæt apps, kilder og skind, så du behøver kun at installere en ting for helt at tilpasse din SPMC-oplevelse. Den bygning, vi vil anbefale, er fra One Alliance, en velkendt Kodi-udviklergruppe. Denne build har nok tilføjelser, så du kan se alle de film, tv-shows og sport, du vil have, men ikke så mange tilføjelser, at du bliver overvældet. Vi synes, at dette er et godt bygget til Fire Stick-brugere og for dem der er nye til Kodi.

Sådan konfigurerer du One Alliance på din Fire Stick:

 1. Startende fra din brandside
 2. Gå til Apps, rul derefter gennem ikonerne og klik på SPMC
 3. Når du åbner SPMC, vil du se, at det ligner Kodi v16, aka Jarvis. Så det vil alle være meget velkendte for erfarne Kodi brugere. Men hvis du er ny til Kodi, skal du ikke bekymre dig, vi kan vise dig, hvad du skal gøre
 4. Gå til SYSTEM så til Filhåndtering
 5. Gå til Tilføj kilde
 6. En indtastningsboks vises på skærmen. Indtast denne URL: http://onealliance.xyz/repo/, husk at huske http: // og vær forsigtig med at skrive URL'en nøjagtigt korrekt. Klik på Okay og give repo et navn ved at skrive ind i den nederste input box - vi kalder det "onealliance"
 7. Gå tilbage til din startskærm, og gå til SYSTEM så til Indstillinger
 8. Gå til Tilføjelser
 9. Vælg Installer fra zip-fil
 10. Naviger nu til onealliance, find derefter filen, der hedder filen plugin.program.onealliancewizard.zip og klik på den
 11. Vent til meddelelse om, at depot er blevet installeret. Det kan tage et stykke tid, så vær tålmodig
 12. Gå nu tilbage til add-ons sektionen og klik OneAlliance Wizard
 13. Første gang, One Alliance er installeret, vises en popup, der spørger, om du vil beholde dine indstillinger. Vælg de indstillinger, du vil beholde, og tryk derefter på Blive ved
 14. En anden popup vises. Tryk nu på Byg menuen
 15. Dette fører dig til en skærm, der viser OneAlliance-bygningerne. Rul ned til elementet [16.2] OneAlliance Build (v3.0.2) og tryk på Okay
 16. Vælg nu Frisk Installer og tryk på Okay
 17. En popup vil spørge, om du vil gendanne til standardindstillingerne, før du installerer. Klik på Blive ved
 18. Guiden begynder at downloade bygningen. Vent et par minutter, mens det downloades, da dette kan tage et stykke tid
 19. En meddelelse vil spørge, om du vil genindlæse profil eller Force Close. Klik på Lukke med magt
 20. Dette lukker SPMC-tilføjelsen. Gå nu tilbage til dit Fire startskærmbillede
 21. Gå til Apps, rul derefter gennem ikonerne og klik på SPMC
 22. Når det åbnes, vil du se, at takket være One Alliance bygger, har din SMPC en ny grænseflade. Vent et par minutter, mens alt installeres og opdateres
 23. Nu er du klar til at bruge SPMC!

Sådan bruger du SPMC på din Fire Stick

Med al installation færdig, kan du nu bruge din Fire Stick til streaming indhold og se hvad du vil.

Når du åbner SPMC, vil du se menuindstillinger som Live Sports, TV Listings, On Demand, Musik, Film, Tv-shows og meget mere. Du vil bemærke, at det har Aeon Nox-huden installeret til et andet udseende. Hvis du vil ændre dette, skal du gå til SYSTEM og derefter til Interface og vælge Skin. Klik på knappen Skin, og du kan bytte tilbage til standardhuden eller installere en ny hud til et andet udseende.

Denne konstruktion leveres forudinstalleret med mange af de mest populære tilføjelsesprogrammer til at se alle slags indhold, som f.eks. BIR ubegrænset, Elysium, BBC iPlayer, Exodus, Maverick TV, UK Turk Playlists og mange flere. Hvis du vil bruge SPMC, skal du bare vælge enhver menupunkt som f.eks. MOVIES, og vælg derefter en app fra denne menu som Elysium. Dette vil tage dig til add-onen, hvorfra du kan streame nye udgivelser, featuredfilm, højkvalitetsfilm og meget mere. Alternativt kom du til menuen TV SHOWS for at se tilføjelser som Covenant, som giver dig mulighed for at streame de seneste episoder af tv-shows. Endelig kan du også gå til LIVE SPORTS og vælge mellem muligheder som Nemesis, som giver dig mulighed for at streame sportsbegivenheder som fodboldkampe.

Konklusion

Nu har du en Fire Stick, der er oploadet med SPMC og har tilføjelsesprogrammer forudinstalleret til streaming indhold og en ny hud til et nyt udseende. The One Alliance bygger er et godt udgangspunkt for begyndere, da det har alle de væsentlige baser dækket.

Hvis du har problemer med at installere SPMC på din Fire Stick, så lad os det vide i kommentarerne nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at guide dig igennem processen.Glad at se!

Populært emne.