Sådan parrer du en Fire TV og Fire Stick Remote

Indholdsfortegnelse:

Sådan parrer du en Fire TV og Fire Stick Remote
Sådan parrer du en Fire TV og Fire Stick Remote
Anonim

Fire TV ville ikke være alt, hvad der er nyttigt uden fjernbetjeningen. Trådløs navigering af din Fire TV Stick til at se film og tv-shows er en af de mange ting, der gør det så bekvemt. Du kan endda parre erstatning fjernbetjeninger, gamepads og andre Bluetooth-enheder. Hvis du har brug for en hånd, der parrer en Fire Stick-fjernbetjening, kan du se vores komplette vejledning nedenfor.

Image
Image

Se Fire TV sikkert med en VPN

Fire TV'er er de bedste film streaming enheder rundt. Uanset om du lejer film gennem Amazon eller streaming film på sideloaded apps, er der ingen mangel på underholdning at finde. Det er altid en god ide at holde din aktivitet sikker, når du går online, selv med Fire Stick-strømme. Ikke-krypterede internetforbindelser kan dele en masse privat information med verden, herunder din identitet, din placering og hvilke film og websteder, du besøger.

Virtuelle private netværk gør det nemt at forblive sikkert online. VPN'er krypterer hver pakke data, der efterlader din enhed, hvilket gør det umuligt for nogen at se, hvem du er, eller hvad du laver. Du kan også bruge dem til at ændre din virtuelle placering for at få adgang til regionlåset indhold fra hele verden, hvilket gør dem til en fremragende tilføjelse til ethvert Fire Stick ejerens underholdningsarsenal!

1. ExpressVPN - Hurtigste VPN

Image
Image

ExpressVPN handler om hastighed, og når du streamer HD og 4K film, tæller hver lille smule. ExpressVPN kører et stort servernetværk, der dækker hundredvis af steder i 94 forskellige lande. Hver af dem er låst ned med utrolig sikker 256-bit AES-kryptering og en nullogningspolitik på trafik, DNS-anmodninger og IP-adresser. En automatisk kill switch og DNS lækage beskyttelse funktioner holde din identitet sikker hver gang du tilslutter, hvilket giver dig det perfekte grundlag for hurtige og sikre Fire TV streams.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% Besøg ExpressVPN »

2. IPVanish - Bedste VPN til Fire TV

Image
Image

IPVanish blander hastighed og sikkerhed på en perfekt afbalanceret måde. Virksomheden driver et netværk af over 950 servere i 60 forskellige lande, hvilket giver dig et stort udvalg af IP-adresser og lav-latensforbindelser. Hver gang du tilslutter dine data, er sikret med DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch, og en nul trafiklogningspolitik kombineret med 256-bit AES-kryptering sikrer, at dine private aktiviteter forbliver uanset hvad.

EXCLUSIVE: Tilmeld dig og score en 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge den syv dages penge tilbage garanti for at prøve, før du køber.

Sådan pair en Fire Stick og Fire TV Remote

Du kan have op til syv fjernbetjeninger parret til din Fire-enhed ad gangen. Dette inkluderer den indbyggede fjernbetjening, du fik med din originale enhed, udskiftnings fjernbetjeninger, game controllers og appbaserede fjernbetjeninger, du kører på din telefon. Parring er lige så let som at trykke på en knap i de fleste tilfælde. Følg vores installationsguider nedenfor, og du får alt parret og perfekt i sekunder!

Parring af din Fire Stick Remote for første gang

Amazon har gået langt for at sikre, at Fire TV og Fire Stick-enheder er utrolig nemme at oprette og bruge. Første gang du tænder på din enhed er et godt eksempel på dette, da næsten alt sker automatisk.

Når du har din Fire Stick klar, skal du sætte den i tv'et, tilslut strømledningen til et stikkontakt, og tænd derefter for dit tv. Tag fjernbetjeningen og sæt to AAA batterier i ryggen. Nye enheder leveres med Amazon-mærkebatterier, der er klar til brug, skal du bare pope dem ind. Hvis Fire TV'et har strøm, synkroniseres det automatisk og parrer med fjernbetjeningen. Du behøver ikke at gøre noget, bare start streaming.

Hvis parringsprocessen fejler af en eller anden grund, kan du blot holde hjemme-knappen i ti sekunder og prøve igen. Dette initierer fjernbetjeningens parringsrutine og signalerer Fire Stick for at tilføje det som en aktiv enhed.

Parring af en udskiftnings fjernbetjening

Hvis der sker noget med din første fjernbetjening, eller hvis du vil prøve en af de mange tilgængelige tredjepartsoptioner på Amazon, kan du altid tilføje en ny parring til din Fire Stick. Der er ingen grund til at fjerne gamle enheder, når du gør det også. Så længe du ikke har ramt de syv samtidige par maksimalt, skal du blot tilføje den udskiftelige fjernbetjening, og du er god at gå.

Image
Image

For at parre en ekstra Fire TV-fjernbetjening, start ved at tænde din enhed og gå til Indstillinger menu. Åbn Controllers & Bluetooth Devices sektion, og vælg derefter Amazon Fire TV Fjernbetjeninger.

Image
Image

Vælg den Tilføj ny fjernbetjening menupunkt for at starte processen. Herefter skal du holde nede hjemknappen på din udskiftnings fjernbetjening i ca. ti sekunder. Parringen afsluttes efter et øjeblik, og din nye enhed vil være klar til brug.

Par en spilkontroller som en fjernbetjening

Både Fire TV og Fire Stick kommer med fuld støtte til Amazon Appstore-spil. De fleste af dem er en absolut smerte at spille med en standard fjernbetjening, men hvis du har den rigtige trådløse controller sidder rundt, kan du nemt parre det og begynde at spille. Bedste af alt kan kompatible bluetooth gamepads bruges til at styre dit Fire TV, ligesom en fjernbetjening.

Image
Image

For at parre en spilkontrolenhed skal du tænde den og få den klar, mens dit Fire TV starter op. Gå til Indstillinger fra hovedmenuen, og vælg derefter Controllers & Bluetooth Devices. Vælg den Game Controllers mulighed efterfulgt af Tilføj ny spilcontroller. Hold den hjemknappen på gamepad i ca. ti sekunder, vil parringen automatisk afslutte.

Ikke alle bluetooth gamepads arbejder med Fire TV, selvfølgelig. Hvis du har brug for at bruge en, er din bedste chance at søge et officielt produkt på Amazon. Første generation Fire TV-enheder understøtter op til to Xbox-controllere via en trådløs USB-modtager, men senere fjernede modellerne denne mulighed.

Parring af andre enheder

Fire TV kan parre med mere end blot nogle få fjernbetjeninger og gamepads. Du kan også parre bluetooth tastaturer og et par andre tilbehør, hvoraf de fleste tilføjer funktionalitet, mens du stadig giver dig mulighed for at navigere grænsefladen trådløst.

For at parre en anden enhed, skal du gå tilbage til din Fire TVs indstillingsside, vælg Controllers & Bluetooth Devices, og vælg derefter Andre Bluetooth-enheder nederst. Klik på indstillingen Tilføj Bluetooth-enheder for at klargøre Fire TV eller Fire Stick for at begynde parring. Derefter skal du gøre den enhed, du forsøger at parre, synlig via Bluetooth. Dette vil variere afhængigt af den pågældende hardware, men det er normalt noget simpelt som at holde en knap nede i nogle få sekunder. Når det er gjort, vil Fire TV automatisk parre med enheden, og du vil være god at gå.

Sådan Pair Fire TV Remote Smartphone Apps

Et af de bedste skjulte funktioner i Fire TV er evnen til at bruge en række officielle og tredjeparts apps som fjernbetjeninger. Du behøver ikke at parre et andet stykke plastik, bare tag en app op og start streaming. Parringsprocessen er også nem at gøre.
Et af de bedste skjulte funktioner i Fire TV er evnen til at bruge en række officielle og tredjeparts apps som fjernbetjeninger. Du behøver ikke at parre et andet stykke plastik, bare tag en app op og start streaming. Parringsprocessen er også nem at gøre.

For at bruge en Fire TV-smartphone-app skal du have adgang til en separat enhed. Enhver Android-telefon eller -tablet fungerer, ligesom iOS-hardware som iPads og iPhones. Hvis du har en fjerde generation Fire Tablet, kan du endda bruge appen derfra! Søg efter din apps app-markedsplads for en kompatibel fjernapp. Amazon har en officiel kaldet Amazon Fire TV Remote App, og det er langt den bedste software til jobbet. Der er også masser af tredjeparts apps, du kan bruge til talekontrol og grundlæggende Fire TV navigation.

Når du har fjernbetjeningen installeret, er det tid til at parre det til din Fire Stick. Sørg for, at brandenheden er tændt og tilsluttet til dit hjem Wi-Fi-netværk. Tænd derefter din telefon eller tablets Wi-Fi og tilslut den til det samme netværk. Start den eksterne app, og vælg derefter den enhed, du vil parre den med. Du skal muligvis logge ind på din Amazon-konto, før enheden kan være placeret. En kode vises derefter på dit tv. Indtast det i appen for at bekræfte parringen.

Når du åbner appen og har din Fire-enhed aktiv, skal du kunne styre den med din telefon. Hvis der opstår problemer, skal du sørge for at begge enheder bruger det nøjagtige samme Wi-Fi-netværk, eller prøv at genstarte Fire TV.

Se nærmere på en dybtgående vejledning til Brug af din telefon som en fjernsyns fjernbetjening.

Fejlfinding Fjernparringsproblemer

Parringsprocessen er normalt ret simpel, men det betyder ikke, at du ikke løber ind i nogen problemer. Prøv de fælles løsninger nedenfor for at se, om de kan hjælpe dig med at få dig tilbage på sporet.

Tjek Range

Parrede fjernbetjeninger og gamepads skal være inden for ti meter af din Fire Stick til arbejde. De har også brug for et klart rum for optimal signalstyrke. Hvis der er nogen ting i vejen, som f.eks. Frysere eller underholdningscentre, skal du prøve at flytte dem eller flytte din position. Du kan også prøve at flytte Fire TV lidt længere fra fjernsynet, bare hvis der er nogen forstyrrelse.

Fjern overskydende enheder

Brand-tv'er og brandsticks kan parres med op til syv enheder på én gang. Hvis du når grænsen, kan du ikke parre andre fjernbetjeninger. Tjek for at se, hvor mange sammenkoblinger der for øjeblikket er aktive, og fjern dem, du ikke længere bruger.

Re-pair tilbehør

Parring er ikke en perfekt proces. Hvis du får en fejl, eller hvis en "vellykket" parret enhed ikke virker, skal du kontrollere, at den har strøm, og prøv derefter at parre den igen.

Genstart dit Fire TV

Når alt andet fejler, er det tid til at slukke og tænde igen. Afbryd strømledningen fra bagsiden af din Fire-enhed, vente et par sekunder, og sæt det derefter i igen. Det begynder om et øjeblik og vil forhåbentlig acceptere den tidligere mislykkede parring automatisk. Hvis det ikke gør det, skal du prøve at parre igen.

Sådan fjerner du parrede fjernbetjeninger

Nå din grænse for syv parret enheder? Har du brug for at bruge en fjernbetjening med et andet hardware? Bare rolig, opkobling er ikke så svært!

Registrer fjernbetjeningen med en anden enhed

Ofte er der ingen grund til at fjerne en fjerners parring. Hvis du får en anden Fire Stick, er alt, hvad du skal gøre, parret fjernbetjeningen med det, og alt vil automatisk skifte over. Fjernbetjeninger kan kun parres med en enkelt enhed på én gang, så Fire TV OS håndterer det ret godt.

Manuel fjernelse af en fjernbetjening

En noget skjult funktion er evnen til at tvinge ophævelse af en fjernbetjening. Hvis Fire TV ikke tilbyder et menupunkt til fjernbetjening af et tilbehør, er alt du skal gøre at gå til Indstillinger> Controllers & Bluetooth Devices > Amazon Fire TV Fjernbetjeninger og fremhæv den pågældende enhed. Derefter, Hold menuen + tilbage + hjem i 15 sekunder. Når opladningen fuldføres, sender Fire TV dig tilbage til hovedmenuen.

Fjern parrede fjernprogrammer

En underlig udsmykning af Fire TV-grænsefladen er, at du faktisk ikke kan fjerne en parret fjernbetjening, når den først er parret. Hvis du løber tør for parring, er den eneste måde at slippe af med at fabriksindstille din Fire TV-enhed.

Konklusion

Amazonas Fire TV og Fire TV Stick-enheder er utroligt nyttige streaming-maskiner. De er billige, de kan tilpasses, og de er meget bærbare. Alt du behøver er enheden og en god fjernbetjening, og du er klar til at købe og binge hundredvis af tv-shows og film.

Efterlad en kommentar

Populært emne.