Sådan manuelt slukker din Amazon Fire TV Stick

Indholdsfortegnelse:

Sådan manuelt slukker din Amazon Fire TV Stick
Sådan manuelt slukker din Amazon Fire TV Stick
Anonim

Meget af dagens hardware er designet med et lavt strømaftryk og så få bevægelige dele som muligt. Enheder med solid state-opbevaring som brandsticks eller Fire TV kræver lidt strøm og kan køre i uger uden problemer. Af og til kan du dog komme i gang med nedsættelse af apps, netværksproblemer eller andre mindre fejl. Den bedste måde at håndtere dem på er at manuelt slukke dit Fire TV, så det kan genstarte og rydde alle fejlene ud.

Image
Image

Bliv sikker og anonym med en VPN

Intet er skræmmende end at miste dine private oplysninger til nogle hacker eller tredjeparts regerings agentur. Det er desværre alt for fælles i dagens digitale verden. Going online betyder at afsløre alt fra din placering til din identitet og browsevaner. Selvom du bare streamer på Fire TV, er det muligt, at en internetudbyder registrerer dine oplysninger og sælger den til den højeste budgiver.

Du behøver ikke at være offer for disse invasioner af privatlivets fred. Med en god VPN kører i baggrunden kan du forblive sikker og skjult online. VPN'er krypterer data, før det efterlader din enhed, låsning af følsomme oplysninger, så ingen kan overvåge din aktivitet. Dine vandløb forbliver usynlige, og din identitet er en hemmelighed, takket være VPN.

Bedste VPN for Fire TV - IPVanish

Image
Image

IPVanish blander hastighed, privatliv og sikkerhed i den perfekte pakke. Det kører stille i baggrunden for at skjule lokale data og forhindre din identitet i at blive opdaget. Du behøver ikke at løfte en finger, bare lad softwaren gøre alt arbejdet. IPVanish driver et netværk på over 950 servere i 60 forskellige lande. Dine data er sikret med DNS lækage beskyttelse og en automatisk kill switch, mens en nul trafik logning politik sammen med 256-bit AES kryptering holder alt gemt. Du kan også installere IPVanish direkte fra dit Fire TV, hvilket gør det til et af de mest bekvemme VPN'er rundt!

Prøve IPVanish med vores eksklusive tilbud! Tilmeld dig og scor 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge 7 dages penge tilbage garanti at prøve før du køber.

Always-On og Power-Down indstillinger for Fire TV

De fleste af os er vant til at slukke for enheder, når de ikke er i brug. Fire TV blev designet til at udnytte altid-on-tilstanden, så den kan downloade opdateringer i baggrunden. Der er ingen skade i at forlade den i uger eller endda måneder ad gangen. Genstart eller nedlukning kan dog have nogle fordele.
De fleste af os er vant til at slukke for enheder, når de ikke er i brug. Fire TV blev designet til at udnytte altid-on-tilstanden, så den kan downloade opdateringer i baggrunden. Der er ingen skade i at forlade den i uger eller endda måneder ad gangen. Genstart eller nedlukning kan dog have nogle fordele.

Fordele ved at slukke din Fire Stick

De fleste Fire TV-brugere vil gøre det fint, at de forlader deres enhed for evigt. Dette giver Fire TV en chance for at udføre vedligeholdelsesopgaver, download app-opdateringer i baggrunden, og både check og installer nyt operativsystem udgivet.

Hvis du tænder og slukker for enheden igen, kan du bede Brand om at kontrollere efter opdateringer hurtigere end den automatiske timer ville tillade, hvilket kan være yderst nyttigt. Det rydder også ud cachen og fremskynder træg navigations- og videostrømme. De fleste små fejl vil blive ryddet op ved en hurtig genstart, og det gør det til en hurtig løsning til at løse dybere problemer med fejlfinding.

Strømforbrug, mens Fire TV er i dvaletilstand, er minimal. Hvis du er bekymret for vampyrenheder eller bare ønsker at være så miljøvenlig som muligt, kan du slukke for enheden, der fjerner det lille afløb.

Hvad er Auto-dvaletilstand?

Amazon's Fire TV-enheder er designet til at gå i dvaletilstand efter en periode er gået. Dette varierer afhængigt af hvilken generation Fire Stick eller Fire TV du ejer, men det er normalt mellem 20-30 minutter. Hvis der ikke er noget aktivt streaming, og hvis du ikke trykker på nogen knapper på fjernbetjeningen i så lang tid, vil Fire-tv'et gå i slumretilstand, og forbruger meget lidt elektricitet. Du kan vække det ved at trykke på noget på din fjernbetjening, og det er klar til at gå på mindre end et sekund.

Hvad er manuel standby?

Du behøver ikke at forlade Fire Stick alene i en halv time for at gøre brug af sovemodus. Ved manuelt at indtaste sovemodus kan du reducere enhedens allerede små strømfodaftryk uden at skulle sidde igennem opstartsprocessen hver gang du ser en film.

Er det sikkert at slukke for brand-tv'et?

Helt sikkert! Utallige brugere slukker deres Fire TV manuelt med jævne mellemrum uden nogen negative virkninger. Nogle mennesker bekymrer sig om at langsigtet gentagne brug af power down-funktioner kan forårsage firmware- eller hardwareproblemer, men indtil videre har ingen rapporteret noget pålideligt. Det er normalt bedre at bare forlade dit brand-tv og i sovemodus, men når du skal slukke, skal du have det.

Fungerer Android Shutdown Apps?

Fire TV og Fire Stick-enheder kører et modificeret Android-operativsystem. Du kan sideload et ton apps udviklet til Android-enheder og køre dem uden problemer, alt fra spil til værktøjer til film streaming værktøjer. Det er endda muligt at installere Kodi på et Fire TV, selvom det ikke er tilgængeligt på Amazons appstore!

Begrænsningerne ved at bruge Android apps med Fire TV bliver tydelige, når du prøver at indlæse shutdown software. Disse apps er designet til enten at slukke for en Android-enhed eller genstarte den inden for få sekunder. Desværre arbejder langt de fleste af dem simpelthen ikke med Fire TV. Nogle brugere har endda rapporteret, at appsne roterer deres fjernparreparationer eller ændrer andre indstillinger tilsyneladende tilfældigt. Din bedste indsats er at undgå Android-baserede nedlukningsprogrammer og holde fast ved de forslag, der er skitseret nedenfor.

Sådan slukker du manuelt dit brand-tv

Fire TV-enheder er ikke bygget med en tænd / sluk-knap. Hvordan kan du lukke dem ned? Ved at bruge et af nedenstående tips! Vi har opdelt forslagene i to grupper: en til shutdown-metoder, og den anden for power-off-alternativer.
Fire TV-enheder er ikke bygget med en tænd / sluk-knap. Hvordan kan du lukke dem ned? Ved at bruge et af nedenstående tips! Vi har opdelt forslagene i to grupper: en til shutdown-metoder, og den anden for power-off-alternativer.

Metode 1 - Sluk Fire TV ved at trække pluggen

Tro det eller ej, det er helt sikkert at trække stikket på en Fire TV-enhed for manuelt at skære strømmen og slukke for enheden. Du kan enten Tag stikket ud af stikkontakten eller tag kablet ud af brandapparatet. Det er bedst, hvis du ikke gør dette, mens du streamer en film, selvfølgelig. Bare gå tilbage til brandens hjemmemenu, og sluk derefter den ved at tage stikket ud af hånden.

Metode 2 - Brug et Bluetooth-tastatur

En noget skjult metode til manuelt at slukke et Fire TV er at bruge et parret Bluetooth-tastatur tilbehør med en indbygget strømknap. Disse er normalt reserveret til at tænde pc-lignende enheder eller vække hardware fra søvn, men på nogle modeller, hvis du tryk på tænd / sluk-knappen de vil faktisk få Fire Stick til at lukke ned. Ofte er denne kommando gemt væk under en alt-funktion, hvilket betyder at du bliver nødt til at trykke på FN + Esc for at lukke Fire-tv'et.

Alternativ 1 - Genstart Fire TV

Genstart af din enhed er ofte den bedste mulighed for at fjerne eventuelle små fejl. Bare gå til Indstillinger menu øverst på hovedskærmen skal du rulle til højre og vælge Apparat. Flyt ned, indtil du får vist den angivne mulighed reboot. Bekræft genstart, og dit Fire TV slukker automatisk og tænder igen.

Alternativ 2 - Sæt brand TV i dvale

Der er tre metoder til at sætte din Fire Stick eller Fire TV-enhed i dvale. Den første er sandsynligvis den mest velkendte for brugerne, da det blot kræver, at du stopper aktive streams og Forlad Fire-tv alene i 20-30 minutter. En pauseskærm vil tænde halvvejs igennem processen, hvorefter enheden vil dvale bagefter, alt på egen hånd.

Du kan manuelt sætte Fire-tv'et i søvn ved at navigere til Indstillinger menu, vælge Apparat, og derefter ruller til Søvn mulighed. Bekræft handlingen, og din enhed vil automatisk gå i seng.

Endelig er den hurtigste måde at sætte din ild i at sove på Hold hjemme-knappen på fjernbetjeningen i et par sekunder. En særlig menu overlay åbnes, med sovende siddende i midten. Klik på det, og Fire TV'et vil slukke øjeblikkeligt, ingen bekræftelse er nødvendig.

Alternativ 3 - Factory Reset Fire TV

Genopretter eller genstarter du manuelt din Fire TV ikke dine fejl? Bare rolig, en hurtig fabriksnulstilling vil gøre tricket. Denne mulighed sletter alt på din Fire-enhed for at gøre det ligesom du tog det ud af kassen for et par minutter siden.Dine apps, tilpasninger og andre indstillinger forsvinder, og du skal gennemgå den oprindelige installationsproces igen, før du kan starte streaming. Dine køb er dog knyttet til din Amazon-konto, hvilket betyder, at så snart du logger ind igen, kan du nemt se dine yndlingsshows.

Der er to hovedmetoder til at udføre en fabriksindstilling på Fire TV. For det første skal du navigere til Indstillinger, efterfulgt af Enhed. Rul ned til bunden, og vælg indstillingen Gendan til fabriksindstillinger. Bekræft dit valg, og Fire TV'et udfører automatisk nulstillingen.

Den anden måde at nulstille fabrikken er at holde både tilbage-knappen og den højre tast nede på din Fire TV-fjernbetjening. Hold dem trykket i 5-6 sekunder, så vises en advarsel om fabriksåbning. En timer tæller ned, før processen starter automatisk, så hvis du skifter mening, har du kun ca. 20 sekunder at annullere.

Ekstra kommandoer med adbLink

Hvis du ikke bruger adbLink til at installere og administrere apps på dit Fire TV, går du glip af. Den gratis software fungerer på ethvert stationært operativsystem og giver dig en imponerende mængde kontrol over din enhed. Det kræver kun en lille ekstra opsætningstid, men det er absolut værd i sidste ende.
Hvis du ikke bruger adbLink til at installere og administrere apps på dit Fire TV, går du glip af. Den gratis software fungerer på ethvert stationært operativsystem og giver dig en imponerende mængde kontrol over din enhed. Det kræver kun en lille ekstra opsætningstid, men det er absolut værd i sidste ende.

Installer og Connect adbLink

adbLink er gratis, det er en lille download, og det fungerer perfekt lige ud af boksen. Du kan muligvis indstille dit Fire TV til at acceptere tredjepartsinstallationer, før du begynder. Hoved til Indstillinger og vælg Udvikler muligheder. Sørg for begge dele ADB Debugging og Apps fra ukendte kilder er sat til "on", så er du indstillet. Følg de resterende trin nedenfor for at få adbLink og begynd at administrere dit Fire TV med stil.

  1. Tænd din Fire TV eller Fire Stick enhed. Sørg for, at den er forbundet til dit hjemmenetværk, den samme som din pc bruger til at få adgang til internettet.
  2. På dit brand-tv skal du gå til Indstillinger> Om - Netværk og skriv enhedens IP-adresse ned.
  3. På din pc eller laptop, besøge adbLink internet side, download programmet og installer det.
  4. Klik på "new" i adbLink ved siden af enhedens boks og Tilføj din Fire TV Stick.
  5. I det næste vindue, skriv en unik beskrivelse og IP-adressen af dit brand-tv.
  6. Sørg for, at dit Fire TV er valgt i rullelisten, og klik derefter på Opret forbindelse.
  7. adbLink vil nu direkte interface med dit Fire TV.

Genstart med adbLink

Når din Fire TV er forbundet til adbLink, kan du installere apks, afinstallere dem eller endda gennemse filstrukturen. En menu øverst giver dig et par nyttige kommandoer til genstart af din enhed. I adbLink skal du kigge efter genoptagelsesmenuen og derefter klikke på den og vælge Genstart enhed. En bekræftelsesprompt vises. Vælg Ja, og dit Fire TV vil nulstille sig selv trådløst.

Backup og genskab

Hvis du har problemer med dit Fire TV, og en simpel genstart eller slukning ikke vil rette det, skal du slukke adbLink og oprette en hurtig backup. Denne kommando lagrer en ny kopi af dine installerede apps og indstillinger, og giver dig mulighed for hurtigt at komme tilbage til streaming efter en fabriksåbning.

Konklusion

Amazons Fire TV og Fire TV Stick-enheder er utroligt lavdrevne men høje underholdningsartikler af hardware. Med et minimalt fodspor og et attraktivt prismærke åbner hver en stor verden af streaming indhold uden at blive drænet på din elregning. Genstart og slukning af enhederne er heller ikke svært, og de er den bedste måde at løse eventuelle mindre problemer på.

Efterlad en kommentar

Populært emne.