Sådan styres Fire Stick eller Fire TV med Alexa: Voice Commands til brug

Indholdsfortegnelse:

Sådan styres Fire Stick eller Fire TV med Alexa: Voice Commands til brug
Sådan styres Fire Stick eller Fire TV med Alexa: Voice Commands til brug
Anonim

Fire TV og Fire Stick enheder er vidunderligt praktisk at bruge. Vil du vide, hvad der er endnu mere praktisk, selvom? Brug dem uden fjernbetjening. Ved at udnytte Amazons Alexa og en Echo-enhed kan du styre din Fire TV Stick med andet end din stemme. Fortæl Branden for at åbne Netflix, søge efter en ny film, kør en app eller start med at spille musik. Hvis du kan sige det, kan Alexa og din Fire Stick gøre det!

Image
Image

Sikre dine stemmesøgninger med en VPN

Online privatliv bekymringer vokser om dagen, især når det kommer til talesøgninger ved hjælp af tjenester som Alexa, Google Home og Siri. For at din kommando skal behandles, skal din stemme sendes til eksterne servere. Det betyder at sende ukrypterede data over internettet, så alle fra internetudbydere kan hackere til at lytte til og endda gemme dine søgninger.

Heldigvis gør VPN'er det nemt at forblive sikkert. Med det rigtige VPN, der kører på dit hjemmenetværk, kan du sikre alle enheder, der forbinder til internettet. Fire TV, smartphones, Fire Tabletter, selv smart TV og spillekonsoller. VPN'er krypterer data, før det forlader dit hjem, hvilket gør det umuligt for nogen at aflytte på dine Alexa-samtaler. Surf og strejf med komplet sikkerhed ved hjælp af en VPN, og aldrig bekymre dig om dit online privatliv igen.

Nedenfor er vores anbefalinger for de mest betroede og bedste VPN'er at bruge med et Fire TV eller en internetforbundet enhed.

1. ExpressVPN - Hastighed og sikkerhed

Image
Image

Kan man ikke vælge mellem et hurtigt VPN og en super sikker? ExpressVPN gør det så du behøver ikke. Den lette og brugervenlige VPN-service tilbyder hundredvis af serverforbindelser i 94 lande, som alle leverer lynhastige hastigheder rundt om i verden. Dine data vil blive holdt sikre med DNS lækage beskyttelse, en automatisk kill switch og 256-bit AES kryptering, som alle understøttes af en nullogning politik på trafik, DNS anmodninger og IP-adresser også. Du kan endda installere ExpressVPN direkte fra Fire TV appstore!

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS (49% rabat)! Der er også en fantastisk 30 dages penge tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

2. IPVanish - Let og hurtigt

Image
Image

IPVanish fokuserer på stærk anonymitet frem for alt. Tjenesten leverer 256-bit AES-kryptering på alle data og en nul trafiklogbogspolitik til beskyttelse af personlige oplysninger. Du får også DNS lækage beskyttelse og en automatisk kill switch for at hjælpe med at låse din identitet. Udnyt disse privatlivsfunktioner med virksomhedens 950 servere i 60 forskellige lande, nok til at holde dig streaming film fra solopgang til solnedgang! IPVanish kan også installeres direkte til dit Fire TV fra appstore, hvilket gør det til en utrolig bekvem service til at starte.

LÆSER SPECIAL: AddictiveTips læsere får en enorm 60% rabat på den årlige plan, hvilket reducerer prisen til kun $ 4,87 per måned. Der er også en 7 dages penge tilbage garanti, så du kan købe i tillid.

Brug Alexa med Fire TV - krav

Hvis du er syg på at jage efter fjernsynet fjernbetjent mellem sofaen, har Amazon nogle gode nyheder for dig. I august 2017 udbyggede virksomheden Alexa integration med alle Fire-enheder, herunder Fire TV og Fire Stick. Du behøver ikke at snuble for knapper eller jage gennem skuffer til friske batterier. Bare tal og dit Fire TV vil adlyde!

Du skal bruge en ekko enhed

Alexa viser et udseende på mange af Amasons stemmestyrede enheder, men hendes rigtige hjem er Echo. Amazon Echo er en selvstændig højttaler med indbygget mikrofon, der sidder i dit hjem, og lytter tydeligt til de rigtige kommandoer. Så snart du siger "Alexa", springer ekkoet til livet, klar til at udføre et stort udvalg af kommandoer.

Ekkoet selv kan gøre alt fra at afspille musik til indstilling af alarmer, streaming af lyd, oprettelse af opgavelister, læsning af lydbøger og hentning af vejret. Med Fire TV integration bliver det pludselig endnu mere nyttigt. For at få den fulde Alexa-Fire Stick-oplevelse skal du have en Echo-enhed i dit hjem. Så alt du skal gøre er at synkronisere dem og begynde at snakke.

Hjemmenetværkstilslutning

Echo, Alexa og Fire TV fungerer godt sammen med meget lille opsætning at bekymre sig om. Et krav er, at begge dele af hardware skal være på samme Wi-Fi-netværk. Dette er normalt ikke et problem, hvis du bruger alle disse enheder i dit hjem. Bare sørg for, at Echo og Fire Stick har adgang til samme netværkssending fra samme router, og Amazon vil tage sig af resten.

Amazon konto

Da Echo først rullede ud, var det kun tilgængeligt for Amazon Prime-abonnenter. Denne begrænsning blev til sidst løftet, så flere mennesker kunne nyde Echo og Alexa. Hvis du vil bruge Fire Stick, skal du dog have en aktiv Amazon-konto, og begge enheder skal være logget ind på den samme konto. Det behøver ikke at have et Prime-abonnement, bare gyldige login credentials vil gøre. Hvis du ikke har en Amazon-konto, kan du sætte en gratis op på få sekunder.

Fire TV eller Fire Stick

Endelig skal du have din Fire-enhed tilsluttet dit tv og aktiveret for at udnytte Alexa integration. Ekkoet kan ikke styre Fire TV, hvis det lukkes. Det er også en god idé at bruge den nyeste generation af hardware. Ældre enheder understøttes stadig, men sørg for, at de er opdaterede.

Brug Alexa til at kontrollere Fire TV - Setup

Fik alt hardware oprettet og klar til at gå? Det er på tide at lære Alexa at arbejde med dit Fire TV!
Fik alt hardware oprettet og klar til at gå? Det er på tide at lære Alexa at arbejde med dit Fire TV!

Automatisk Par Fire Stick med Echo

Slut dit brand-tv til dit fjernsyn, sørg for at det er sat op og klar. Få din Echo til at oprette og reagere på kommandoer. Hver enhed skal arbejde alene, før de kan kommunikere med hinanden.

Amazon siger, at Alexa automatisk vil linke til din Fire-enhed, hvis du kun har et enkelt Fire-tv, der er registreret på din konto. Hvis det er tilfældet, skal du prøve en hurtig talekommando for at se, om ekkoet kan få adgang til Fire TV. Noget simpelt som "Alexa, vis mig en sjov film". Hvis dit Fire TV vågner op og reagerer, var parringen færdig.

Manuelt par Fire TV med Alexa

Hvis du har registreret flere Fire-enheder, eller hvis den automatiske link ikke virker, skal du følge nedenstående trin.

 1. Åbn dit Fire TV og installer Amazon Alexa fra appstore, hvis det ikke allerede er på din enhed.
 2. Åbn hovedmenuen, og vælg Musik, Video og Bøger
 3. Vælg Fire TV fra listen.
 4. Vælg Link din Alexa Device, og følg derefter vejledningen for at vælge din enhed.
 5. Bekræft linket. Du kan nu administrere tilsluttede enheder fra Alexa-appen.

Når disse trin er færdige, prøv en anden Fire TV-talekommando med Alexa og Echo. Det skal arbejde med det samme!

Kontrol af Fire TV med Alexa

Parring af et brand-tv med et ekko og Alexa åbner en bred verden af nye funktioner til at udforske. Alexa er en overraskende smart assistent i stand til at forstå og udføre et stort udvalg af kommandoer. Nedenfor er nogle af de mere almindelige (og mere nyttige) stemmekontroller, du vil bruge med din Fire Stick-enhed.
Parring af et brand-tv med et ekko og Alexa åbner en bred verden af nye funktioner til at udforske. Alexa er en overraskende smart assistent i stand til at forstå og udføre et stort udvalg af kommandoer. Nedenfor er nogle af de mere almindelige (og mere nyttige) stemmekontroller, du vil bruge med din Fire Stick-enhed.

Bemærk: Selvom du har en Fire Stick i stedet for et standalone Fire TV, siger "Fire TV" til Alexa vil styre din enhed bare det samme.

Hardware Controls

Brand-tv tilsluttet, men ikke tændt? Sig "Alexa, se Fire TV" og din enhed vil strømme op, klar til at streame.

Søg efter film og tv-shows

At skrive på et brand-tv ved hjælp af en fjernbetjening var aldrig en sjov eller hurtig oplevelse. Alexa kan tage besværet ud af det hele med stemmestyret søgning.

Prøv en af følgende kommandoer for at søge Prime Video og andre installerede streaming apps:

 • "Alexa, søg efter [film / tv-show]."
 • "Alexa, find [titel / genre]."
 • "Alexa, vis mig titler med [skuespiller]."
 • "Alexa, søg efter [film / tv-show] på [app]."
 • "Alexa, vis mig [film / tv-shows] på [app]."
 • "Alexa, find [skuespiller] film på [app]."

Start apps

Du behøver ikke at fumle gennem Fire TVs menu med apps. Med Alexa på jobbet, skal du blot sige navnet på appen, og det åbner med det samme.

 • "Alexa, start [app]."
 • "Alexa, åben [app]."

Videokontroller

Miss noget vigtigt? Ønsker du at springe til de gode stykker, eller pause, mens du får noget at drikke? Alexa kan hjælpe! Understøttede apps som Prime Video er helt under Alexas kommando. Du skal blot tale en sætning, og videoen vil svare.

Prøv noget af følgende for at se, hvad Alexa kan gøre. Indtast kun for hvor mange minutter eller sekunder, du vil springe over for "mængde tid" -indgange "

 • "Alexa, hurtig fremad [mængde tid]."
 • "Alexa, hurtigt fremad."
 • "Alexa, sidste episode."
 • "Alexa, næste episode."
 • "Alexa, pause."
 • "Alexa, se fra begyndelsen."
 • "Alexa, spil."
 • "Alexa, spole tilbage [mængde tid]."
 • "Alexa, tilbagespoling."
 • "Alexa, start igen."

Kontroller Live TV

Live TV er en stadig mere populær funktion på Fire TV og andre enheder. Alexa kan styre kanalerne eller navigere strømmen til dig, ligesom med enhver anden video.

 • "Alexa, gå til [kanal / netværk]."
 • "Alexa, gå til [kanal / netværk] på [app]."
 • "Alexa, se [kanal / netværk]."
 • "Alexa, spil."
 • "Alexa, pause."
 • "Alexa, stop."

Andre kontroller

Mens du normalt ikke behøver at navigere gennem menuer på Fire TV, når du kontrollerer med Alexa, er der en simpel kommando, du kan få meget ud af. Dette tager dig tilbage til startmenuen, så du kan se det nyeste fra din Fire Stick dashboard:

 • "Alexa, gå hjem."

Hvis du har et Amazon Fire TV-udgave tv-apparat, kan du endda bruge Alexa til at kontrollere det:

 • "Alexa, tænder Fire TV." Eller "Alexa, sluk Brand TV."
 • "Alexa, indstil lydstyrken til [niveau] på Fire TV." Eller "Alexa, volumen [niveau] på Fire TV."
 • "Alexa, skru op lyden på Fire TV."
 • "Alexa, slå det ned på Fire TV."
 • "Alexa, stum Fire TV."
 • "Alexa, skift til [enhed / input]."
 • "Alexa, skift til [enhed / input]."
 • "Alexa, gå til [kanal / netværk]."
 • "Alexa, tune til [kanal / netværk]."
 • "Alexa, skift til [kanal / netværk]."
 • "Alexa, åben tv guide."
 • "Alexa, pause."
 • "Alexa, spil."
 • "Alexa, genoptag."
 • "Alexa, tilbagespoling."
 • "Alexa, hurtigt fremad."

Fire Stick Voice Search uden Alexa

Image
Image

Du behøver ikke at have en Echo-enhed til at gøre brug af nogle af Alexas stemmekommandoer. Amazon har tilføjet stemmekontrol til sine nyere Fire TV-modeller, så du kan trykke på en knap og tale med din Fire-enhed for at søge efter indhold uden at skrive.

Trin 1 - Brug en Voice Remote eller Voice App

For at gøre brug af Fire Sticks talesøgningsfunktion skal du sørge for, at du har en stemmeaktiveret fjernbetjening eller stemmeaktiveret fjernbetjeningsapp på din smartphone. Tilbehøret, der leveres med nye Fire TV'er, er kompatibelt, ligesom Amazon's officielle Remote App. Tag en af dem først, tænder din Fire-enhed, og sørg for, at den er parret.

Trin 2 - Hold taltasten

Øverst på fjernbetjeningen skal du se en stemmeknap mærket med en mikrofon. Hvis du bruger fjernprogrammet, skal du kigge efter mikrofonknappen øverst på skærmen. Hold knappen nede, og tal derefter direkte til din fjernbetjening. Hold knappen nede, mens du taler.

Trin 3 - Søgning

Når din forespørgsel er færdig, slip knappen, og Fire TV starter søgningen. Du kan få adgang til Voice Search-funktionen fra en hvilken som helst skærm, og din Fire Stick vil scanne alle apps på din enhed. Prøv at kigge efter film, tv-shows, skuespillere eller endda episoder med navn. Du skal stadig bruge fjernbetjeningen til at navigere søgeresultaterne, når du er færdig.

Trin 4 - Ryd søgehistorik (valgfrit)

Hvis du er bekymret for dit privatliv, er det en god ide at lejlighedsvis slette din Fire TV-talesøghistorik. Amazon holder styr på alle forespørgsler, du indtaster, for at kunne tilpasse resultaterne. Det er dog lidt uhyggeligt at se på, men så fortsæt og afslut pc'ens webbrowser, og besøg derefter indholds- og enhedsadministrationssiden på din Amazon-konto. Find den enhed, du vil redigere, og vælg derefter alternativet Voice Search History for at rydde det ud.

Konklusion

Når fysiske fjernbetjeninger og tredjeparts apps bare ikke vil skære det, er det tid til at tage ting til næste niveau. Amazonas integration af Alexa, Echo og Fire TV-tjenester giver dig en imponerende kontrol over din hjemmeunderholdningssituation. Start strømme fra det andet rum, håndter filmafspilning håndfri, selv søg efter film og tv-udsendelser uden at løfte en finger. Det er let at oprette, og resultaterne er yderst bekvemme, så hvorfor ikke give det et skud?

Efterlad en kommentar

Populært emne.