Sådan installeres IPVanish på Firestick / FireTV, den nemme måde

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres IPVanish på Firestick / FireTV, den nemme måde
Sådan installeres IPVanish på Firestick / FireTV, den nemme måde
Anonim

Amazon Fire TV Stick (eller Firestick for kort) er en af de enheder, der kommer sammen hvert par år og fuldstændig ryster den accepterede norm. Denne USB-stikkort-enhed har revolutioneret online streaming sektoren, som tidligere var bygget omkring enten set-top-bokse, der blev tilsluttet dit tv eller websteder og apps, der efterlod dig til at peering på din bærbare eller tablet-skærm. Men med Smart TV'er, der undlod at fange offentlighedens fantasi, så Amazon en åbning, og deres bærbare streaming-enhed, der kan tilsluttes til dit tv, laptop eller enhver anden HDMI-aktiveret enhed, har lavet et stort splash.

Image
Image

Det er ikke kun bærbarheden af Firestick, som er attraktiv for brugerne, men dens fleksibilitet. Gennem din Firestick kan du streame indhold fra næsten enhver tænkelig tjeneste, herunder de største og mest populære udbydere som Netflix, Amazon Prime og open source mediespiller Kodi. Der er en række grunde til, at det er meget tilrådeligt at bruge en VPN med din IPVanish, som vi detaljerer nedenfor. I denne vejledning vil vi også forklare fordelene ved IPVanish som VPN-udbyder og Sådan installeres IPVanish på Firestick.

Hvorfor bruge en VPN med et firestick?

Ikke alle er overbeviste om, at de skal bruge en VPN, når streaming indhold på et Firestick. De hævder, at de bruger deres Firestick for at streame legitimt indhold, og det er en unødvendig pris, der kun tjener til at bremse deres internetforbindelser. Dette er baseret på en falsk forudsætning, da de bedste VPN'er kun har en minimal indvirkning på hastigheder. Men det overser også en række tvingende grunde til, at VPN'er skal være vigtige værktøjer til alle Firestick-brugere:

 • Sikkerhed: Firestick er bygget på en version af Android-operativsystemet kendt som Fire OS. Android er enormt populært, men også berygtet usikkert. Dette lader Firestick-brugere åbne for angreb fra hackere samt overvågning fra regeringer, internetudbydere og andre organer. En VPN vil kryptere alle de online data, der kommer fra din firestick, der beskytter dig mod disse risici.
 • Offentlig Wi-Fi: En af de store attraktioner i en Firestick er dens bærbarhed med folk, der tror, at de kan tage deres underholdning overalt i verden. Men det vil ofte betyde brug af offentlig Wi-Fi på hoteller og andre steder, som også er meget usikre. Igen vil den kryptering, der tilbydes af en VPN, tillade dig at bruge din Firestick på disse netværk på en sikker måde.
 • Adgang til indhold i udlandet: Selvom det er nemt at tage Firestick-enheden rundt om i verden, bruger mange af de mest populære streamingtjenester, som folk bruger det til, at de er geobegrænsede til kun at blive brugt i et enkelt land. Med en VPN er det muligt at omgå disse begrænsninger og få adgang til indhold, uanset hvor du er.
 • Brug af Kodi: Firestick er en meget populær enhed til Kodi-brugere, men ligesom enhver anden enhed er der risici for juridiske konsekvenser, hvis du har fundet ud af at bruge Kodi til at få adgang til indhold ulovligt på Firestick. Men en VPN kan beskytte dig mod dette og tillade dig at bruge Kodi på et Firestick med tillid ved at kryptere data og tillade dig at gå online anonymt.

Hvorfor vælge IPVanish?

Image
Image

IPVanish er ikke kun den mest populære VPN til Firestick-brugere, men også det bedste - og der er nogle gode grunde til dette. En af de største er, at IPVanish har en officiel add-on til rådighed i Amazon App Store. Denne app er designet specielt til Firestick-brugere, og som du vil se nedenfor, tillader IPVanish at blive downloadet let på enhver Firestick. Dette skal ikke tages for givet, da denne VPN-udbyder var den første blandt meget få til at tilbyde dedikeret software til Amazons enhed. Selvfølgelig tilbyder IPVanish mange flere grunde til, at du bør vælge dem som din VPN til dit firestick.

IPVanish er en af de sikreste udbydere på markedet. De tilbyder AES 256-bit kryptering, som er næsten ubrydelig, samt forskellige andre nyttige sikkerhedsfunktioner, herunder DNS lækagebeskyttelse og en automatisk kill switch. Deres forbindelseshastigheder er blandt de hurtigste også, hvilket er ideelt for dem, der søger at streame indhold online. Navnlig for Kodi-brugere stiller denne VPN ingen begrænsninger på enten data mængder eller de typer filer, du kan bruge. Og med mere end 850 servere tilgængelige i 60 lande rundt om i verden, er IPVanish et godt spil for dem, der også vil fjerne blokering af geografisk begrænset indhold over hele verden.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Besøg IPVanish »

Sådan installeres IPVanish på Firestick

Der var en tid ret for nylig, da installation af en VPN på en Firestick var en reel smerte. Men det hele ændrede sig, da IPVanish blev den første udbyder for at få deres app til Amazon Appstore. Nu kan processen med at downloade og installere Amazon Firestick på din Firestick ikke være nemmere. Alt du skal gøre er at følge disse enkle trin:

 1. Tænd din Firestick og navigere til Søg facilitet på menuen øverst på din hjemmeside. Søgeikonet ligner et forstørrelsesglas.
 1. En tastaturskærm med bogstaver og tal vises. Naviger rundt og klik på bogstaverne for at indtaste IPV ind i søgningsfaciliteten. (Du skal ikke bekymre dig om brev tilfælde).
Image
Image
 1. Under tastaturet, muligheden IPVanish skal nu vises.Hvis det ikke gør det, skal du bare indtaste flere bogstaver af navnet IPVanish i tastaturet, indtil det gør det. Når du ser det, rul ned og klik, hvor det står IPVanish.
 1. Under overskriften Apps og spil, er IPVanish VPN app bør nu blive opført. Klik på den.
Image
Image
 1. Følgende skærm indeholder nogle detaljer om appen og en knap for at installere den. Klik på Installere.
 1. Når download- og installationsprocessen er afsluttet, bliver du inviteret til Åben tilføjelsen. Klik på denne knap.
 1. En IPVanish login skærm vises nu, og du skal indtaste din IPVanish Brugernavn og Adgangskode. Du kan tilmelde dig IPVanish ved at bruge linkene ovenfor.
Image
Image
 1. Når du har indtastet det rigtige brugernavn og adgangskode, skal du klikke på Log på.
 1. IPVanish App er nu klar til brug.

Generationsproblemer

Amazon Firestick-brugere bør være opmærksomme på, at en VPN kun kan bruges sammen med 2nd generations enheder. Hvis du ejer en 1st Generation Firestick vil du opdage, at mens installationsprocessen skitseret ovenfor vil fungere, vil IPVanish addon ikke fungere. Vi har talt med IPVanish om dette problem, og de har bekræftet, at det stadig er tilfældet, og der er ingen løsning for at få VPN til at fungere. Hvis du ejer en 1st generation Firestick, er det derfor stærkt tilrådeligt af sikkerheds- og privatlivets grunde at opgradere til en 2. generations model. Den nye Firestick selv er ikke særlig dyr, med Amazon for øjeblikket notering enheden til 39,99 dollar.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken generation din Fire TV Stick er, skal du åbne enheden og navigere til Indstillinger, derefter System, og så Om. Se, hvilken version af operativsystemet din enhed kører. En 1. generations Fire TV Stick kan kun opdatere til Fire OS 5.2.1.2, men en 2. generation vil køre Fire OS 5.2.2 eller nyere.

Sådan bruges IPVanish App på Firestick

Når du har installeret IPVanish Amazon appen på din Firestick og logger ind på din konto, er appen meget nem at bruge. Hjemmesiden består primært af en graf, der angiver de tilgængelige download- og uploadhastigheder, når VPN'en er tilsluttet. Til venstre for skærmen er de fire hovedmenu muligheder:

Image
Image
 • Opret forbindelse - Dette er den knap, du klikker for at oprette forbindelse til en IPVanish-server. Når du er tilsluttet, ændres dette til en Koble fra
 • Land - Hvis du klikker på denne fane, åbnes en menu, der primært består af store flag og navnene på hvert land, hvor IPVanish-udbydere serverer. Øverst er en Best Available. Dette er vil være standardindstillingen, når du logger først og vil forbinde dig til den hurtigste server til din bestemte placering.
 • by - Mange af de lande, der er vært for IPVanish-servere, har dem på mere end ét sted. I mindre lande er dette mindre vigtigt, men hvis du forbinder til et sted som USA, kan det gøre en forskel i hastigheder, uanset om du er forbundet med LA eller New York. En liste over tilgængelige byer vises, når du klikker på dette link, med Best Available igen standardindstillingen.
 • Server - Hvis du vil være teknisk, giver denne menupunkt mulighed for at angive den nøjagtige server, du vil oprette forbindelse til. Det er også standard til rådighed, og for brugerne vil det være fint at forlade det.

Medmindre du forsøger at oprette forbindelse til et bestemt land, bør nye brugere være fine til blot at klikke på Opret forbindelse og vent derefter et øjeblik, mens IPVanish automatisk hakker dig til den hurtigste tilgængelige server. Når du tilslutter for første gang, vil det dukke op en Forbindelsesforespørgsel som spørger dig om du er glad for at IPVanish kan overvåge dit netværk. Klik Okay for at fuldføre forbindelsen. IPVanish beholder ingen brugerlogger, så der er ingen risici forbundet med at acceptere dette. Når forbindelsen er tilsluttet, vil grafen komme i livet, og du kan forlade appen og bruge andre apps til din fritid.

Image
Image

Øverst til højre på skærmen er to ikoner. Den, der ligner en person, vil vise dine kontooplysninger og give dig også mulighed for at logge ud af den pågældende konto. Gearikonet er indstillingsfunktionen og giver dig en række ekstra funktioner.

Image
Image
 • Android opstart - Tjekker boksen med titlen Start IPVanish vil sikre, at IPVanish app åbnes automatisk, når du begynder at bruge din firestick.
 • IPVanish Startup - Klikker på Startup Connection Action mulighed giver dig mulighed for at vælge om du vil oprette forbindelse til den sidst tilsluttede server eller den hurtigste server automatisk ved opstart eller på anden måde ikke at oprette forbindelse automatisk.
 • Forbindelse - Det Auto Reconnect indstillingen er brugt til, men du kan slå den fra, hvis du ønsker det. Du kan også aktivere Scramble som IPVanish siger vil "tilføre forvirringskapacitet til OpenVPN, så den kan omgå netværkstrafikfølere, der sigter mod at opdage brug af en VPN og blokere det". Du kan også skifte VPN-protokol også .
 • Havn - Det Skift IP-adresse hver mulighed giver dig mulighed for at instruere IPVanish til regelmæssigt at skifte IP-adresse. Denne mulighed vil medføre en kort pause i forbindelse og den minimale længde af tid, der er tilgængelig mellem kontakterne i 45 minutter.
 • Om - Dette afsnit indeholder IPVanish Servicevilkår og Kunde support detaljer.

Når du er forbundet til en IPVanish VPN-server, er det sikkert at lade appen køre i baggrunden, mens du bruger dit Firestick til streaming indhold eller andre ting. Det anbefales at sikre, at IPVanish tilsluttes ved opstart, og din Auto Reconnect-indstilling forbliver aktiveret for at give dig maksimal beskyttelse, når du gør noget på et Firestick, men især hvis du bruger Kodi. Men for de fleste brugere, når dette er oprettet, skal du aldrig tænke på IPVanish app igen. Det vil bare være der arbejder i baggrunden for at levere sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, uanset hvad du gør på din Firestick.

Konklusion

Firestick, når den er udstyret med Kodi og IPVanish, har forandret den måde, vi streamer på, hvilket gør det nemmere end nogensinde at nyde de store tilbud på internettet på dit fjernsyn. Hvordan udnytter du denne enheds potentiale? Har du nogle tips eller tricks til at optimere oplevelsen? Eller har du nogle problemer med vores installationsvejledning? Efterlad en kommentar nedenfor!

Populært emne.