Sådan opdateres Kodi på Firestick og Fire TV, hurtig og nem vejledning

Indholdsfortegnelse:

Sådan opdateres Kodi på Firestick og Fire TV, hurtig og nem vejledning
Sådan opdateres Kodi på Firestick og Fire TV, hurtig og nem vejledning
Anonim

Amazon Fire TV og Fire TV Stick-enheder gør det nemt at se alle de nyeste film og tv-udsendelser fra dit tv, alt uden et kabelabonnement. Tilføjelse af Kodi til mixen betyder, at du kan streame endnu mere indhold, alt fra Hollywood blockbusters til dine yndlings udenlandske film, alt gratis. Det er yderst vigtigt at holde Kodi opdateret på dit Fire TV, da hver ny version er hurtigere, har ekstra funktioner og indeholder vigtige sikkerhedsopdateringer, der hjælper dig med at holde dig sikker, mens du streamer.

Image
Image

Nyd fuld privatliv med en VPN

Før du løber af og begynder at opdatere Kodi, er der endnu en ting, du bør overveje at tilføje til dit Fire TV: en VPN. Virtuelle private netværk giver dig en utrolig mængde anonymitet og sikkerhed, to vigtige funktioner Kodi streamers bør notere sig. Med en VPN bliver alle data, der efterlader din enhed, krypteret, hvilket gør det umuligt for tredjeparter at se, hvad du streamer. Dette sætter en stopper for ISP-gasregulering og forhindrer ting som massovervågning. Det giver dig også mulighed for at bryde gennem censur og geo-begrænsningsbarrierer for at se indhold fra hele verden.

At vælge den rigtige VPN til Fire TV og Kodi kan være en forvirrende affære. Trods alt fungerer ikke alle VPN'er på den drevne enhed, hvilket betyder at du kan ødelægge din streamingoplevelse med det forkerte valg.

IPVanish - Det bedste VPN for Fire TV og Kodi

Image
Image

IPVanish er et af de bedste VPN'er til brug med Kodi on Fire TV-enheder, hænder ned. Det er hurtigt, sikkert, letvægts og utrolig nemt at bruge. Det er også den eneste pålidelige VPN, der har sin app på Amazon's downloadmarked, hvilket betyder at du kan installere det fra dit Fire TV uden at skulle sidelades! Dette gør alene IPVanish og Fire TV det perfekte par, men tingene bliver endnu mere spændende, når du får en faktor i serviceens fremragende privatlivspost, stærke krypteringspraksis og fokus på høje downloadhastigheder.

IPVanishs bedste funktioner omfatter:

 • Ubegrænset båndbredde uden begrænsninger på P2P-trafik eller torrent downloads.
 • Let besejre ISP-gashåndtering og bryde igennem regionens låsbarrierer.
 • 256-bit AES-kryptering med en streng nullogningspolitik på trafik.
 • Stort netværk af 950 servere i 60 forskellige lande.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Kodi on Fire TV - Grundlæggende

Vi har allerede dækket den overraskende enkle proces med at installere Kodi på dit Fire TV. Sideladning er ret let på enheden, især hvis du ikke er bange for at bruge tredjeparts software. Ulempen ved at tilføje apps via eksterne kilder er, at de ikke opdateres automatisk. Du skal manuelt geninstallere appen hver gang en ny version udgives.

Trin 1 - Tjek din Kodi-version

Kodi opdateres løbende med nye udgivelser både store og små. Mens du ikke behøver at være på den nyeste version, er det altid en god ide at holde softwaren så tæt på det nyeste som muligt. Følg nedenstående trin for at kontrollere din Kodi-version på din Fire TV-enhed.

Image
Image
 1. Kør Kodi på dit brand tv
 2. Fra hovedmenuen navigerer du til Indstillinger.
 3. Vælg Applikationer ikonet fra skærmen Indstillinger.
 4. Rul ned til Administrer installerede applikationer.
 5. Lede efter Kodi på listen og fremhæve den.
 6. Det versionsnummer vil blive vist på højre side af skærmen.

Trin 2 - Sammenlign versionen til Kodi Releases

Når du har versionsnummeret fra din Fire TV-installation af Kodi, er det tid til at tjekke det mod den officielle seneste udgivelse.

Image
Image
 1. Besøg den officielle Kodi hjemmeside på Kodi.tv
 2. Klik på den blå Hent knappen øverst til højre.
 3. Rul ned til download-ikonerne og vælg Android. Fire TVs operativsystem er baseret på Android, og det er den version, du skal bruge.
 4. Et lille vindue kommer åben. Sørg for at du er på "Anbefales" fanebladet, ikke "Development Builds".
 5. Se på nuværende Kodi-version angivet i stor print over downloadlinkene. Det skal følge dette format: Kodi v17.6 "Krypton"

Hvis dit Kodi versionsnummer er lavere end det, der er angivet på hjemmesiden, er det en god ide at fortsætte og opgradere. Hvis det ikke er tilfældet, har du ikke noget at bekymre dig om. Gå se en film eller noget!

Trin 3 - Start Kodi Update-processen

Hvis din Kodi installation er lidt bagud, er det tid til at få alt opdateret. Opdateringsprocessen er lige så ligetil som den sideloading-proces, der bruges til at installere Kodi i første omgang. Vi har beskrevet et par af de mere populære metoder i de sektioner, der følger.

Sådan opdateres Kodi på Amazon Fire TV

Opdatering af Kodi på enhver Fire TV-enhed er den samme fremgangsmåde som installation af en frisk kopi. Uanset hvilken metode du brugte før, vil du arbejde anden gang, bare gå gennem trinene med en nyere Kodi apk, og du er indstillet. Hvis du ikke kan huske, hvordan du installerede Kodi i første omgang, så rolig, vi dækker hele processen nedenfor.

For det første, den nødvendige opdatering trin

Der er et par populære metoder til opdatering af Kodi on Fire TV Stick og relaterede enheder. Hvilket du vælger, er helt op til dig, men der er et par nødvendige trin, du skal følge uanset hvad. Gå gennem følgende punkter i rækkefølge, og hop derefter til en af nedenstående metoder.

 1. Besøg Kodi.tv og klik på den blå Hent knap.
 2. Rul ned til ikonerne og vælg Android.
 3. I vinduet, der åbner, skal du sørge for at du er på Fanen "Anbefalet".
 4. Vælg den markerede knap ARMV7A (32BIT) at kopiere linket eller downloade Kodi apk filen.
 5. På dit Fire TV, gå til Enhed> Udviklerindstillinger og sæt "Apps fra ukendte kilder" til ON.
 6. Accepter advarselsmeddelelsen om installation af eksterne apps. Nu er du fri til at installere Kodi opdateringer fra enhver kilde.

Som en endelig note, husk, at der ikke er behov for at afinstallere Kodi, før du opdaterer til den nye version. Hvis du gør dette, fjernes dine personlige indstillinger, tilføjelser og temaer. Uanset hvilken metode du bruger nedenfor, skal du forlade Kodi på din Fire TV-enhed og blot installere den nye version lige oven på den.

Opdateringsmetode 1 - adbLink

Sideladende apps til dit Fire TV er en hurtig og smertefri proces. Der er ingen grund til at rod eller jailbreak dit Fire TV, bare tag det rigtige program, tilslut det til dit Fire TV, og installer derefter væk. Vi er store fans af adbLink, en gratis app til stationære pc'er, som giver dig fuld kontrol over dit Fire TV. Følg nedenstående trin for at downloade og adbLink og brug den til at opdatere Kodi manuelt.
Sideladende apps til dit Fire TV er en hurtig og smertefri proces. Der er ingen grund til at rod eller jailbreak dit Fire TV, bare tag det rigtige program, tilslut det til dit Fire TV, og installer derefter væk. Vi er store fans af adbLink, en gratis app til stationære pc'er, som giver dig fuld kontrol over dit Fire TV. Følg nedenstående trin for at downloade og adbLink og brug den til at opdatere Kodi manuelt.
 1. Følg de nødvendige trin, der er angivet i afsnittet ovenfor. Sørg for at downloade Kodi apk i trin 4.
 2. Gå til din Fire TV-enhed Indstillinger> Om - Netværk og skriv ned IP-adressen til højre.
 3. Besøg adbLink-webstedet på din pc og download programmet.
 4. Installer adbLink og lancere den.
 5. I adbLink skal du klikke på "nyt" ud for enhedens boks og Tilføj dit Fire TV.
 6. Indtast IP-adressen af din Fire TV Stick i adbLink.
 7. I adbLink skal du klikke på Installer APK knap.
 8. Vælg Kodi Apk-filen Du downloadede tidligere og tilføj det via adbLink.
 9. Klik Ja når Installer APK-prompten vises.
 10. Den nye version af Kodi vil installere til dit Fire TV og være tilgængelig til brug med det samme.

Opdateringsmetode 2 - Downloader App

Image
Image

Hvis du hellere vil holde dig til dit Fire TV til opdateringer, er der et yderst nyttigt stykke software, du kan downloade direkte fra Amazon Appstore. Downloader App er et simpelt program, der lader dig indtaste en webadresse og installere filer uden brug af en pc. Det er perfekt til at tilføje tredjeparts apps som Kodi til dit Fire TV, og det er lige så nemt at bruge det til at opdatere apks. Følg trinene herunder for at bruge Downloader App til at opdatere Kodi.

 1. Følg de nødvendige trin, der er angivet i afsnittet ovenfor. Sørg for at du kopierer apk-downloadlinket i trin 4.
 2. Åbn Amazon Appstore på dit Fire TV ved at gå til startsiden og vælge Apps.
 3. Gennemse Downloader under værktøjskategorien og installer den.
 4. På dit Fire TV skal du køre Downloader og Indtast Android Apk URL fra Kodi-webstedet i boksen.
 5. Downloader får filen fra hjemmesiden. Når det er færdigt, start apk fra Downloader, og Kodi installerer det automatisk.

Opdateringsmetode 3 - apps2fire

Image
Image

Hvis du har en Android-enhed adskilt fra din Fire TV Stick, er apps2fire en glimrende måde at installere og administrere apps på. Det er en gratis download og værker skal lide adbLink ovenfor, kun i stedet for at downloade apks separat, du skal først installere dem på din Android-telefon først og derefter "skubbe" dem til Fire TV-enheden. Følg trinene herunder for at få alt oprettet på begge dele af hardware.

 1. Følg de nødvendige trin, der er angivet i afsnittet ovenfor.
 2. På dit Fire TV, gå til Indstillinger> Om - Netværk og skriv ned IP-adressen til højre.
 3. Installer den nyeste version Kodi på din Android-telefon eller -tablet. Du kan gøre dette direkte fra Google Play ved at søge efter "Kodi" på den pågældende enhed.
 4. På samme Android-telefon, installer apps2fire fra Google Play. Sørg for at den er udviklet af Koni, da der er nogle copycats på markedet.
 5. Kør apps2fire og lad det oprette en liste over dine lokale installationer.
 6. Skub menuen til venstre og tryk Opsætning.
 7. Indtast dit Fire TVs IP-adresse Fra trin 2, tryk så på "Gem". Du skal muligvis også trykke på "Search Fire TVs" lige under det.
 8. Gå til Lokale apps fane og rul ned til Kodi.
 9. Tryk på Kodi, og vælg derefter "Installere" når vinduet åbnes.
 10. Efter et øjeblik uploader Kodi til dit Fire TV og opdateres automatisk til den nyeste version. Det kan tage lidt tid, da appen selv er temmelig stor.

Noter om Kodi Fire TV-opdateringer

Kodi er et simpelt stykke software, der fungerer det samme på næsten alle enheder. Fire TV-grænsefladen er dog noget begrænset i omfang, hvilket kan skabe forvirring. Du har ikke adgang til alle de samme opdaterings- og administrationsindstillinger som du gør på desktops eller smartphone-operativsystemer.

Opdaterer Kodi automatisk?

På de fleste enheder kan Kodi tjekke efter opdateringer og åbne en meddelelsesskærm, der informerer dig om, at en ny version er tilgængelig. Du skal dog downloade og installere det selv, hvilket er en simpel sikkerhedsforanstaltning, der etableres af softwaredesignerne. Da Kodi kun er tilgængelig på Fire TV via sideloadning, får den ikke de samme fordele ved automatiske opdateringer som resten af dine Fire apps. Det er en god idé at tjekke efter nye versioner om nogle få uger for blot at sikre, at din installation forbliver så aktuelt som muligt.

Er Kodi opdateringer påkrævet?

Kodis opdateringscyklus stikker til en simpel plan. De fleste opdateringer er inkrementale og hopper fra 17,4 til 17,6. Andre navngives opdateringer, der hopper et helt tal og får deres eget navn. 16.X versioner af Kodi blev kaldt Jarvis. Da version 17 blev annonceret, blev den kaldt Krypton. Kodi 18 er allerede blevet annonceret til nogle platforme og går af Leia.

De fleste trinvise opdateringer er ikke nødvendige for Kodis fortsatte ydeevne. De indeholder for det meste hastighedsforbedringer, sikkerhedsrettelser og vedligeholdelse af sådanne ting. Når det hopper op et helt tal, ved du dog, at du i sidste ende skal opgradere eller risikere at miste adgangen til dine yndlingsprogrammer. Der er normalt en grace periode på måneder eller endda år mellem denne obligatoriske opdatering, dog.

Hvad er forskellen mellem udgivelse og natlige bygninger?

Når du downloader Kodi til flere platforme, herunder Android / Fire TV, vil du bemærke to faner fyldt med links. Den ene markeret "Release" er forbeholdt testede og officielle downloads, der er markeret som stabile og klar til offentligt forbrug. Nightly Builds, derimod, er blødende kant kompiler, der kunne være fulde af fejl eller sammenbrud uden varsel. Da opdateringen af Fire TV er besværlig ved sammenligning, er det en god ide at holde fast ved Release builds.

Konklusion

Pairing Kodi med Fire TV betyder en næsten uendelig kilde til gratis film, tv-shows, tegnefilm og meget mere, alle tilgængelige med et tryk på en knap. Det er ret garanteret at gøre dig til konge af alle sofa kartofler. At holde Kodi opdateret er et vigtigt skridt i at få mest muligt ud af din installation. Alt du skal gøre er at køre nogle apps, og du er god at gå.

Efterlad en kommentar

Populært emne.