Sådan opdateres Amazon Firestick eller Fire TV, hurtig og nem

Indholdsfortegnelse:

Sådan opdateres Amazon Firestick eller Fire TV, hurtig og nem
Sådan opdateres Amazon Firestick eller Fire TV, hurtig og nem
Anonim

Amazon Fire TV-enheder, herunder set-top bokse og Fire TV Stick, er en af de nemmeste måder at streame film på dit tv. De er hurtige, effektive, billige og utroligt nemme at bruge. Det er altid en god idé at holde hardware som denne så opdateret som muligt. Amazon udgiver ofte små sikkerhedsrettelser og forbedringer af ydeevnen for at gøre din streamingoplevelse endnu bedre. Se vores vejledninger nedenfor for at lære at opdatere din Amazon Fire TV-enhed og holde den klar til at gå et øjebliks varsel.

Image
Image

Brug en VPN til at strømme sikkert og anonymt

Online privatliv er en stor bekymring i den moderne verden. Offentlige organer spionere vores aktivitet, internetudbydere rekordtrafik og sælger personlige oplysninger, og hackere venter bare på en mulighed for at hoppe ind og stjæle data. At være sikker er svært at gøre, men den gode nyhed er, at VPN'er tager sig af alt det hårde arbejde, så du kan surfe og streame i fred.

Virtuelle private netværk (VPN'er) krypterer data, der forlader din enhed for at skabe en sikker tunnel mellem dig og internettet. Alt, hvad du gør, bliver spærret og sikkert, hvilket forhindrer ting som massovervågning og internetudbyder. Med en VPN på plads kan du streame alt hvad du kan lide gennem Amazon Fire TV uden at bekymre dig om, at nogen kigger over din skulder. VPN'er kommer også med en række andre fordele, herunder:

 • Få adgang til geo-begrænset indhold, så du kan se film fra andre lande på Netflix, YouTube, Hulu, BBC iPlayer og meget mere.
 • Sæt et stopp for ISP-gasregulering og masseovervågning, da du holder dine data sikre.
 • Hold dine mobile enheder sikre, når du rejser, og brug offentligt Wi-Fi.
 • Bloker din rigtige placering og hold din identitet sikker.

Evaluering af det bedste VPN til Amazon Fire TV

At vælge det rigtige VPN føles som en umulig opgave, især når du leder efter det bedste VPN til specialhardware som Amazon Fire TV-enheder. Med krypteringsprotokoller til sammenligning, slutter serverenet til forskning og privatlivspolitikker til at gennemlæse, at informationsspærringen aldrig ender! Vi har forenklet processen ved at levere et par anbefalede VPN'er nedenfor. Vi har foretaget vores valg ved hjælp af følgende kriterier, hvilket giver dig de bedste hastigheder og top ikke privatliv for alle dine Fire TV behov.

 • App kompatibilitet - Brug af en VPN med Amazon Fire TV betyder at du skal køre software på samme enhed. Nogle VPN'er understøtter ikke Amazon Appstore eller endda apk sideloading, hvilket betyder, at du ikke har lykke. Alle vores forslag nedenfor gør det nemt at installere VPN på din Fire TV-enhed.
 • Letvægts software - At have kompatibel software er ikke den eneste overvejelse. Brandstænger har lav lagrings- og forarbejdningsevne, hvilket betyder, at du har brug for apps, der ikke vil blande streaming-processen. Gode VPN'er udvikler letvægtsprogrammer, der kan holde dig trygge uden at afbryde dine videoer.
 • Hurtige downloads - Videostrømme er et stammende rod på indlæsningsskærmbilleder, hvis din internetforbindelse er træg.VPN'er er notorisk langsomme i forhold til usikrede forbindelser, og derfor bør du kun bruge udbydere, der prioriterer høj hastighed.
 • Nulloggningspolitik - Hvis en VPN holder aktivitetslogfiler, er dit privatliv i fare. Sørg altid for, at din VPN-tjeneste har en nullogningspolitik på al trafik, ellers hvad er meningen?
 • Ingen båndbredde restriktioner - Begrænsning af mængden af båndbredde, du kan bruge, er en fælles taktik med lav kvalitet, og gratis VPN'er implementeres ofte. Du vil have hurtige strømme og ingen grænser, hvorfor vores anbefalinger har ubegrænset båndbredde uden nogen form for begrænsninger.

IPVanish - Det bedste VPN til Amazon Fire TV

Image
Image

Ud af alle kriterierne for at vælge det rigtige virtuelle private netværk for Amazon Fire TV, IPVanish rammer mærket på det største antal. Tjenesten går i store træk for at give både hastighed og sikkerhed på alle platforme, og leverer brugerdefineret software, der er let og nem at bruge, selv med en Fire Stick-fjernbetjening. Bedste af alt håndteres IPVanishs installation gennem Amazon Appstore. Alt du skal gøre er at slukke din TV-stick, besøge den indbyggede downloads-sektion, se efter IPVanish, download og nyd.

Performance Wise, IPVanish holder hastigheder højt ved at levere et netværk på over 850 servere i mere end 60 forskellige lande, som alle leverer hurtige downloads og utrolige filmstrømme. Dine oplysninger er sikret med 256-bit kryptering sammen med en solid nullogningspolitik, og din identitet er låst ned af både DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch. Med IPVanish har du altid den hurtigste forbindelse, og du behøver aldrig bekymre dig om at udsætte dine private oplysninger igen.

Flere fantastiske funktioner fra IPVanish:

 • Fuld adgang til geo-begrænset indhold på Netflix, Hulu, YouTube og BBC iPlayer.
 • Støtte til Amazon Fire TV-enheder med en hurtig og nem installationsproces.
 • Ubegrænset båndbredde, ingen P2P eller torrent begrænsninger, og ingen hastighed caps.

EKSKLUSIV: Få en 60% rabat, når du tilmelder dig et år med IPVanish, kun $ 4,87 per måned! Hver plan er dækket af en fantastisk syv-dages penge tilbage garanti, så du kan prøve alt uden risiko og ingen bekymringer.

Besøg IPVanish »

Sådan opdateres din Amazon Fire TV Stick

Med software så indviklet som en Fire Stick, er der flere ting, der skal holdes ajour. Amazon's Fire OS tager sig af det meste af det hårde arbejde for dig, der går så langt, at du automatisk henter og installerer opdateringer til alt fra apps til selve operativsystemet. Fire TV Stick har de fleste af disse indstillinger som standard tændt. Du kan altid manuelt tjekke efter nye versioner af software eller endda ændre opdateringsindstillingerne for en mere personlig oplevelse.

Opdater din Fire TV Device - Manual

Amazon gør det ret nemt at manuelt opdatere din Fire Stick. Muligheden er dog slags skjult, hvilket kan være for at forhindre, at børn klikker på valgmuligheder og ved et uheld slår op i din konfiguration. Når du ved, hvor den er placeret, kan du gennemse og se efter nye udgivelser med blot et par klik. Følg trinene herunder for at manuelt opdatere din Fire Stick til den nyeste OS-version.

 1. Åbn din Fire TV-grænseflade og gå til startmenuen.
 2. På menupunkterne øverst på skærmen skal du rulle til højre og vælge "Indstillinger". (Du skal muligvis trykke "op" på fjernbetjeningen for at fremhæve menuen, før du kan navigere.)
 3. Rul til højre og vælg "Indstillinger"
 4. Rul gennem ikonerne og vælg "Enhed"

  Image
  Image
 5. Rul til "Om" og vælg det.
 6. Flyt ned til "Check for systemopdatering"

  Image
  Image
 7. Oplysningerne til højre viser, hvornår du installerede den sidste opdatering, og den sidste gang du eller Fire Stick kontrollerede for en ny version.
 8. Klik på "Check for System Update". Fire TV vil tjekke for en ny udgivelse.
 9. Hvis en ny version er tilgængelig, bliver du bedt om at downloade og installere med det samme. Følg blot pop op-vinduerne, og du vil blive opdateret på ingen tid.
 10. Hvis der ikke er nogen ny udgave, kan du gå tilbage til startskærmen og se en film!

Opdater din Fire TV Device - Automatisk

Du behøver ikke manuelt at kontrollere efter opdateringer, hver gang du bruger din Fire-enhed. Det meste af tiden vil Fire TV regelmæssigt søge efter nye versioner uden din intervention. Endnu bedre, opdateringer installeres automatisk, mens du ikke bruger Fire Stick til en perfekt sømløs oplevelse.

Der er ingen grund til at ændre nogen indstillinger for at drage fordel af automatiske opdateringer. Fire TV gør det som standard, og der er ingen måde at manuelt slukke for uden at sideløse rodsoftware og gennemgå en kompliceret konfiguration. Medmindre din Fire Stick ikke er forbundet til internettet, er chancerne for, at du allerede er opdateret.

Hvis du vil dobbelttjekke, skal du sørge for, at din Fire Stick har adgang til internettet, og derefter manuelt nulstille den. Følg trinene nedenfor for en hurtig genstart af software, der automatisk søger efter opdateringer, når den er færdig.

 1. Åbn din Fire TV-grænseflade og gå til startmenuen.
 2. På menupunkterne øverst på skærmen skal du rulle til højre og vælge "Indstillinger".
 3. Rul til højre og vælg "Enhed"

  Image
  Image
 4. Vælg "Genstart" og bekræft i det næste vindue.

  Image
  Image
 5. Fire TV Stick genstarter. Derefter vil den automatisk søge efter opdateringer og installere dem.

Opdater apps på din Amazon Fire TV Stick - Manual

En Fire TV Stick er en ganske kedelig enhed uden sine apps. Software, du installerer via Fire's main interface, giver dig adgang til indhold langt ud over Amazonas økosystem, herunder Netflix-film, tv-udsendelser via Hulu, YouTube-videoer og meget mere. Manuel opdateringer er kun nødvendige, hvis du ikke har regelmæssig adgang til internettet, eller hvis dine automatiske appopdateringer er blevet slukket. Trinene nedenfor viser dig, hvordan du kontrollerer individuelle apps og opdaterer dem efter behov.

 1. Åbn din Fire TV-grænseflade og gå til startmenuen.
 2. Rul ned til rækken mærket "Dine apps og spil"
 3. Hvis den app, du vil opdatere, ikke er på listen, skal du rulle til højre og vælge "Se alle"

  Image
  Image
 4. Fremhæv appbilledet og tryk på triple line-menuknappen på din fjernbetjening. Dette giver en lille menu med nogle få muligheder i nederste højre hjørne af skærmen.
 5. Fremhæv "More Info" og klik på fjernbetjeningen.

  Image
  Image
 6. Hvis en opdatering er tilgængelig, vises en ny mulighed ud for "Åbn". Hvis du klikker på det, bliver du bedt om at bekræfte at downloade og installere opdateringen.
 7. Hvis der ikke er nogen opdatering, vil du ikke se nogen specielle meddelelser. Du er velkommen til at gå binge se Game of Thrones i stedet!

Opdater apps på din Amazon Fire TV Stick - Automatisk

Ligesom operativsystemopdateringerne kan du indstille din Fire Stick til automatisk at scanne og opdatere apps i baggrunden og holde dem på den nyeste version uden at skulle løfte en finger. Dette er sat til "on" ud af kassen, så du behøver måske ikke ændre noget overhovedet. Trinene nedenfor går igennem processen.

 1. Åbn din Fire TV-grænseflade og gå til startmenuen.
 2. På menupunkterne øverst på skærmen skal du rulle til højre og vælge "Indstillinger".
 3. Rul til højre og vælg "Programmer" efterfulgt af "Appstore".

  Image
  Image
 4. Gå til "Automatiske opdateringer" og skift det til "on".

  Image
  Image

Sådan opdateres sideladede apps på Amazon Fire TV

Sideladende apps er den bedste måde at få ikke-understøttet tredjeparts indhold på dit Fire TV. Det er overraskende nemt at gøre og involverer ikke nogen form for hacking eller rooting. Mange bruger endda det til at installere Kodi på deres Fire TV. Sideladede apps opdateres ikke alene. Hvis en ny version frigives, skal du manuelt installere den. Der er flere metoder til opdatering af sideladende apps, men vi foretrækker at bruge pc-programmet adbLink, da det er hurtigt og nemt at bruge.

 1. Sørg for, at din enhed er klar ved at gå til Fire TV Stick's indstillingsside.
 2. Vælg Enhed> Udviklerindstillinger og indstil "Apps fra ukendte kilder" til ON. Hvis du tidligere har lanceret en app, vil den sandsynligvis allerede blive indstillet korrekt.

  Image
  Image
 3. Godkend advarselsmeddelelsen om installation af eksterne apps.
 4. Gå til Indstillinger> Om - Netværk og skriv ned din Fire TV Stick IP-adresse.

  Image
  Image
 5. Besøg adbLink-webstedet på din pc og download programmet til dit operativsystem.
 6. Kør og installer adbLink.
 7. Klik på "nyt" ud for enhedens boks og tilføj din Fire TV Stick.
 8. Indtast din Fire TV Stick IP-adresse i adbLink.
 9. Download din nye version af den app, du vil opgradere, på din pc.
 10. I adbLink skal du klikke på knappen "Install APK".

  Image
  Image
 11. Gennemse og vælg.apk-opdateringsfilen fra adbLink-grænsefladen.
 12. Klik på "Ja", når Installer APK-prompten vises.
 13. Opdateringen installeres automatisk over den gamle version af appen. Afhængigt af softwaren vil din konto og tilpasningsdata normalt blive bevaret.

Brugertips til opdatering af Amazon Fire TV

Har vi savnet dit yndlingstrick på, hvordan du hurtigt opdaterer Fire TV-enheder? Lad os vide i kommentarerne nedenfor, så vi kan alle stoppe med at konfigurere vores brandsticks og komme tilbage til at se film!

Efterlad en kommentar

Populært emne.