Fix "Ukendt fejl er opstået. Kontroller din URL" for Downloader på Firestick

Indholdsfortegnelse:

Fix "Ukendt fejl er opstået. Kontroller din URL" for Downloader på Firestick
Fix "Ukendt fejl er opstået. Kontroller din URL" for Downloader på Firestick
Anonim

Sidelæsning af nye apps på din Fire TV eller Fire Stick-enhed er normalt en simpel og ligetil proces. Der er flere nemme metoder, du kan bruge, men den mest foretrukne Fire Device-ejer er Downloader. Downloader-appen er et gratis stykke software til rådighed på Amazon-appstore, som giver dig mulighed for direkte at hente og installere en kompatibel fil direkte til dit Fire TV. Der kræves ikke nogen browser, skal du blot indtaste webadressen og gå.

Selvom Downloader-oplevelsen generelt er idiotsikker, er der en fejl, som nogle brugere løber fra tid til anden. Hvis du ikke kan få Downloader til at installere dine apk-filer, skal du fortsætte med at læse den bedste måde at rette op på "Ukendt fejl er opstået - check din URL" problem på Fire TV.
Selvom Downloader-oplevelsen generelt er idiotsikker, er der en fejl, som nogle brugere løber fra tid til anden. Hvis du ikke kan få Downloader til at installere dine apk-filer, skal du fortsætte med at læse den bedste måde at rette op på "Ukendt fejl er opstået - check din URL" problem på Fire TV.

Hold din Fire TV Secure med en VPN

Fortrolighed er i dag en præmie. Hvert fragment af data, du sender over internettet, er mærket med en unik IP-adresse, en række tal, der kan bruges til at spore onlineaktivitet tilbage til dit hjem. Regeringsorganer og internetudbydere benytter denne kendsgerning til at spore brugere og logge deres aktivitet, ødelægge enhver følelse af privatliv uanset hvilken enhed du bruger, endda Fire TV!

Den gode nyhed er, at der er en nem måde at holde tredjeparter fra at spionere på dine oplysninger. Virtuelle private netværk eller VPN'er krypterer data, før det forlader din enhed, låsning af følsomme data, så ingen kan se den eller spore den tilbage til dig. Med en VPN i baggrunden er du fri til at streame alt hvad du kan lide i fuldstændig privatliv.

Bedste VPN til Firestick og Fire TV - IPVanish

Image
Image

IPVanish har alle de rigtige funktioner til en jævn, sikker og privat Fire TV oplevelse. App'en er letvægts og løber stille i baggrunden for at forhindre din identitet i at blive opdaget, så du kan streame officielle og sideloaded film med lethed. IPVanish kører også et hurtigt netværk af over 950 servere i 60 forskellige lande, sikrer data med DNS lækagebeskyttelse, en automatisk kill switch og stærk 256-bit AES-kryptering og har en fantastisk nulloggeringspolitik på trafik for at sikre, at du bliver skjult på alle tidspunkter.

EXCLUSIVE: Prøv IPVanish med vores EXCLUSIVE deal - en stærk 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge den syv dages penge tilbage garanti for at prøve, før du køber.

Sådan løser du den ukendte fejl, er der opstået problem

Image
Image

Første gang brugere af Downloader-appen kan støde på den frustrerende "check din URL" -fejl straks, når softwaren startes. Bare rolig, det er nemt at rette, og bør kun tage et øjeblik af din tid. Så er det tilbage til streaming!

Hvad forårsager problemet "Check your URL"?

Meddelelsen "ukendt fejl" Downloader kaster ofte ud til nye brugere er simpelthen appens måde at sige på, at den ikke kan få adgang til dele af Fire TVs filstruktur, der er nødvendige for at fuldføre anmodningen. Dette er direkte relateret til tilladelser, hvilket Fire TV håndterer lidt anderledes end andre Android-apps. Der er virkelig ingen måde at forhindre det på, så hvis du løber ind i problemet, skal du bare bruge hurtigreparationen nedenfor og komme tilbage til sideloading.

Bedste måde at løse Downloader-fejlen på

Først tilbage fra nogen apps og vende tilbage til Fire TVs hjemmemenu. Gå til Indstillinger i tekstmenuen øverst, skal du rulle til højre og vælge Applikationer ikon. Inside, vælg Administrer installerede applikationer Kør så ned til du ser post til Downloader.

Image
Image

Åbn Downloader menupunkt og rul til bunden. Du får se en liste kaldet Slet data. Aktivér det og bekræft dit valg, og vend tilbage fra indstillingsskærmen og start Downloader igen. Du kan blot gå tilbage til en menu og klikke på "Start applikation", eller vende tilbage til startskærmen og starte derfra.

Image
Image

Fire TV skal kaste en bekræftelsesvindue nederst på skærmen når du åbner Downloader efter at have ryddet dataene. Vælg "Tillad" Når du ser meddelelsen ovenfor, skal du fortsætte med at bruge Downloader som normalt. Du skal kunne hente og installere apks uden nogen form for fejl.

Image
Image

Hvis problemer fortsætter, selv efter at du har fulgt ovenstående trin, er der to ting, du kan prøve. Den første er at afinstallere Downloader og geninstallere den fra appstore. Gør dette ved at navigere til Indstillinger, og rul derefter til højre, indtil du når frem til Applikationer ikon. Åbn den, vælg Downloader indgang, så bevæg dig ned og vælg Afinstaller. Bekræft i vinduet, der dukker op. Gå derefter tilbage til appstore ved at navigere til Apps> Kategorier> Hjælpeprogrammer. Rul til du ser Downloader, så geninstallere det.

Hvis begge ovennævnte metoder fejler, skal du prøve at genstarte dit Fire TV. Gå til Indstillinger menu øverst på hovedskærmen skal du rulle til højre og vælge Apparat. Flyt ned, indtil du ser Genstart option. Bekræft, og dit Fire TV genstarter automatisk.

Fix et andet almindeligt Downloader-problem - kan ikke installere fil

Brugere kan støde på et par andre problemer med Downloader, hvis mest vedholdende er fejlen "kan ikke installere". Hvis du har indtastet en URL, har Downloader hentet filen, men du kan ikke installere den, følg nedenstående trin for at løse problemet.

Image
Image

Først skal du Afinstaller downloader-appen. Gå tilbage til Fire TVs startskærmbillede, og vælg derefter Indstillinger mulighed øverst. Indenfor skal du rulle til højre, indtil du når Applikationer ikon. Åbn den, og flyt derefter til Downloader indgang og vælg det. (Bemærk: Du kan springe over dette trin, hvis du ser Downloaders ikon på hovedskærmen. Tryk blot på fjernbetjeningens menutast (den med tre vandrette linjer), og vælg derefter afinstallationen fra det lille vindue, der åbnes nederst på skærmen. )

Image
Image

Fire TV vil præsentere dig med flere muligheder for at administrere Downloaders data. For at gå helt ud, vil vi Vælg Afinstaller. Bekræft i vinduet, der åbnes, og din enhed vil afinstallere Downloader-appen inden for få sekunder.

Image
Image

Med den gamle app ud af vejen er dit næste skridt at gå tilbage til hovedindstillingsmenuen. Rul til højre og vælg Apparat ikon, og vælg derefter Udvikler muligheder. Nu skal du sæt "Apps fra ukendte kilder" til "ON". Dette gør det muligt for Fire TV-operativsystemet at installere indhold, der ikke findes på appstore, og det er den primære kilde til alle dine Downloader-problemer.

Image
Image

Nu er det tid til geninstaller Downloader-appen. Gå tilbage til appstore ved at navigere i de øverste menuikoner, og vælg derefter Kategorier> Hjælpeprogrammer. Rul til du ser ikonet Orange Downloader, så installere det med det samme. Start appen, og du skal kunne downloade indhold uden fejl.

Sådan Sideload med Downloader

Nu, da du har fået fejlen "Check URL" fast, lad os tilføje nogle nye apps til dit Fire TV! Downloader er en af de mest enkle metoder til sideloading tilgængelig. Om et par sekunder kan du installere nye streamingkilder, apps, værktøjer, spil og meget mere.
Nu, da du har fået fejlen "Check URL" fast, lad os tilføje nogle nye apps til dit Fire TV! Downloader er en af de mest enkle metoder til sideloading tilgængelig. Om et par sekunder kan du installere nye streamingkilder, apps, værktøjer, spil og meget mere.

Installation og brug af Downloader

Hvis der er noget, du vil sideload, kan du få det på dit Fire TV på få sekunder, alt takket være Downloader. Bare følg trinene herunder for at komme i gang.

 1. Find den fil, du vil sideload til dit brand tv. Du skal bruge en direkte webadresse til filen for at kunne bruge den, så sørg for at den ender med.apk Du kan også bruge Downloaders indbyggede browser til at søge på internettet for apk-filer, der skal downloades.
 2. Installere Downloader til dit brand tv. Du kan enten søge efter det på appstore, gennemse kategorien utilities eller sende det fra internettet via det forrige link.
 3. Åbn Downloader og vælg URL-boksen midt på skærmen.
 4. Indtast webadressen til din apk-fil, præcis som det vises.
 5. Når linket er færdigt, Klik på knappen Gå under. Downloader vil begynde at hente filen med det samme.
 6. Når downloadingen er færdig, skal Downloader bede dig om installer filen. Du kan gøre det nu, eller vælg afsnittet Filer for at gøre det, når du er klar.
 7. Det er det! Få adgang til din sideloaded app når som helst fra Fire TVs hovedmenu.

Andre Downloader Funktioner

Ikke tilfreds med bare at downloade og installere apks? Downloader har et par andre funktioner, du finder handy. Til at begynde med kommer softwaren med sin egen rudimentære webbrowser. Det har ikke meget strøm eller unikke funktioner, men det gør det muligt at søge på nettet for at downloade filer uden at skulle tænde for din pc. Dette er bedst brugt med et Bluetooth-tastatur og / eller mus, da fjernbetjeningen er lidt besværlig, når det kommer til browsernavigation.

Menuen Foretrukne er en anden stor funktion i Downloader. For at bruge det skal du indtaste menuafsnittet og tilføje et link i den tomme boks. Nu kan du downloade en fil uden at skulle indtaste webadressen. Dette er perfekt til at tage fat på nye versioner af indhold, der forbliver på samme sted fra version til version.

EXCLUSIVE: Hold dig privat med vores eksklusive aftale - en stærk 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge den syv dages penge tilbage garanti for at prøve, før du køber.

Alternativer til Downloader

Ovennævnte reparationer skal genoprette Downloader til fuld drift på ingen tid. Hvis du bare ikke kan få det til at fungere, eller hvis du leder efter måder at sideload indhold med lidt mere oomph på, prøv de fremragende Downloader-alternativer nedenfor.
Ovennævnte reparationer skal genoprette Downloader til fuld drift på ingen tid. Hvis du bare ikke kan få det til at fungere, eller hvis du leder efter måder at sideload indhold med lidt mere oomph på, prøv de fremragende Downloader-alternativer nedenfor.

Sidelad med adbLink

En af de mest kraftfulde stykker af gratis software, du kan bruge med dit Fire TV, er adbLink. Denne utrolige app kører på din Windows-, Mac- eller Linux-pc og kan interface direkte med enhver Fire TV-enhed, der kører på samme hjemmenetværk. Med adbLink kan du se på din Fire-enhedens filstruktur, installere apk direkte fra skrivebordet, oprette eller gendanne sikkerhedskopier, tage skærmbilleder eller endda installere Kodi med et par klik.

Før du hopper ind og bruger adbLink, skal du sørge for at have byttet ukendte kilder til "on". Følg derefter trinene herunder for at få softwaren og tilslut den til din Fire Stick eller Fire TV.

 1. Tænd din Fire TV-enhed. Sørg for, at den er forbundet til dit hjemmenetværk, den samme som din pc bruger til at få adgang til internettet.
 2. På dit brand-tv skal du gå til Indstillinger> Om - Netværk og skriv enhedens IP-adresse ned.
 3. På din pc eller laptop, besøge adbLink internet side, download programmet og installer det.
 4. Klik på "new" i adbLink ved siden af enhedens boks og Tilføj din Fire TV Stick.
 5. I det næste vindue, skriv en unik beskrivelse og IP-adressen af dit brand-tv.
 6. Sørg for, at dit Fire TV er valgt i rullelisten, og klik derefter på Opret forbindelse.
 7. adbLink vil nu direkte interface med dit Fire TV.

Når du vil sideload en app til dit Fire TV, skal du tænde det og derefter køre adbLink. Tilslut adbLink til dit aktive Fire TV, og klik derefter på knappen "Install APK". Find enhver apk-fil, du vil have, upload den til din Fire-enhed, og strøm derefter natten væk.

Brug apps2fire til sideladning

Hvis du ejer en separat Android-enhed, er det langt den mest bekvemme løsning at bruge apps2fire til at installere indhold til dit Fire TV. Denne gratis app kopierer i det væsentlige installeret indhold på din Android-telefon eller -tablet og skubber det direkte til dit Fire TV, ingen spørgsmål er stillet. Hvis du kan installere det på din telefon, kan du installere det på din Fire Stick. Det er virkelig så simpelt.

 1. På din anden Android-enhed, installere apps2fire fra appen Google Play App Store. Sørg for, at det er den officielle udviklet af Koni, ikke en af knockoffs.
 2. Installer den app, du vil installere på dit Fire TV til din ekstra Android-enhed. For eksempel, hvis du vil sideload YouTube til din Fire Stick, skal du først føje den til din Android-telefon.
 3. Kør apps2fire og lad det lave en liste over dit installerede indhold.
 4. Når scanningen er færdig, skub menuen tilbage og tryk på Opsætning.
 5. På dit Fire TV, gå til Indstillinger> Om - Netværk og skriv ned IP-adressen.
 6. Tilbage i apps2fire, Indtast din Fire TVs IP-adresse og tryk på "Søg Fire TV'er".
 7. Gå til Fanen Lokale apps og rul ned til den app, du vil installere.
 8. Tryk på ikonet, og derefter vælg "Installer" når vinduet åbnes.
 9. Efter et øjeblik uploader appen til dit Fire TV og installeres. Det kan tage et par minutter afhængigt af din internetforbindelse og størrelsen af den pågældende apk.
 10. Gå til dit Fire TVs hovedgrænseflade og nyd dit nye indhold.

apps2fire er en stor sideloading companion. Da Android-enheder normalt er lidt lettere at få adgang til end et Fire TV eller Fire Stick, er installation af nye apks en brise.

Er sideladning sikker? Er det juridisk?

Apps som Downloader og apps2fire giver dig mulighed for at sideload enhver kompatibel Android-app til din Fire TV eller Fire Stick-enhed. Så længe du har fået filerne lovligt, såsom at købe dem fra Google Play eller bruge gratis apps, går du ikke imod nogen regler for at sidelæse indhold til din enhed. Tross alt ejer du det, så hvor er skaden?

Sideladning er også helt sikkert at gøre. Amazon har ikke opstillet nogen hindringer mellem dig og Fire TVs operativsystem. Der er ingen grund til at få adgang til root, jailbreak eller ændre den faktiske hardware til at installere separate programmer, bare installer indholdet ved hjælp af Downloader eller en af de ovennævnte apps, og du er indstillet. Der er ingen fare for permanent at skade din Fire TV eller Fire Stick.

EXCLUSIVE: Hold dig privat med vores eksklusive aftale - en stærk 60% rabat på årlige planer, kun $ 4,87 per måned. Du kan endda bruge den syv dages penge tilbage garanti for at prøve, før du køber.

Konklusion

Downloader er en af de mest nyttige apps til Fire TV. Ikke alene er det sikkert og nemt at bruge, men det åbner døren til et væld af tredjeparts og sideloaded apps, alle uden komplicerede hardware eller software opsætninger. Med Downloader du blot indtaste webadressen og begynde at downloade, ren og simpel. De fleste brugere oplever aldrig selv problemet med "ukendt fejl", og hvis de gør det, er løsningen så let, at du kan gøre det med dine lukkede øjne.

Efterlad en kommentar

Populært emne.