Sådan løser du Microsoft Store Refresh Loop på Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan løser du Microsoft Store Refresh Loop på Windows 10
Sådan løser du Microsoft Store Refresh Loop på Windows 10
Anonim

Microsoft Store er ikke ligefrem den mest stabile app på Windows 10. Det kolliderer ikke, men downloads bliver ofte fast, apps nægter at installere, eller de nægter at opdatere. Nogle gange går Microsoft Store ikke ud over startskærmen. Der er nogle grundlæggende rettelser til disse generelle problemer, såsom at afinstallere og geninstallere appen. Et ret nyt problem, der endnu ikke er dokumenteret, er Microsoft Store-opdateringssløjfen.

Dette problem opstår, når du forsøger at downloade en app. Butikken lægges helt fint, du kan søge efter apps, men når du klikker på knappen Get, opdateres appsiden. Downloaden starter aldrig. Hver gang du klikker på knappen Get, opdateres siden.

Det sker igen og igen, og igen. Her er et par rettelser.
Det sker igen og igen, og igen. Her er et par rettelser.

Nulstil Microsoft Store

Sørg for, at Microsoft Store-appen ikke er åben. Åbn Windows Kør boksen med Win + R tastaturgenvejen. Indtast følgende og tryk på Enter.

WSReset.exe

Et kommandopromptvindue åbnes. Vinduet lukker alene efter et stykke tid og åbner appen Microsoft Store. Giv det ti minutter i det mindste for at afslutte.

Dette fungerede for mig en gang. Så gik Microsoft Store tilbage til sin loop.
Dette fungerede for mig en gang. Så gik Microsoft Store tilbage til sin loop.

Afinstaller og geninstaller appen

Åbn appen Indstillinger og gå til Apps-gruppen af indstillinger. Vælg Microsoft Store fra listen over apps, og klik på Avancerede indstillinger.

På det følgende skærmbillede ruller du ned og klikker på knappen Nulstil. Dette vil afinstallere og geninstallere appen på dit system. Giv det lidt tid at fuldføre.

Image
Image

Log ud af butikken

Klik på din profil thumbnail øverst til højre. Vælg indstillingen Afmeld. Lige efter download en app, og det vil bede dig om at logge ind og indtaste din pinkode og derefter din adgangskode for at kontrollere, at det virkelig er dig. Det er det, der endelig fik Microsoft Store-opdateringssløjfen til mig.

Du kan downloade apps efterfølgende.

Dette problem kan eller har ikke noget at gøre med opdateringen af Windows 10 april. Microsoft Store fungerede fint i et par dage, og så kom dette problem op. Det er normalt, hvordan fejl som dette arbejde, men Microsoft Store-appen har altid haft problemer. Det er muligt, at dette problem kan overflade på en anden version af Windows 10, eller måske endda på Windows 8 / 8.1, så en af disse rettelser kan muligvis reparere det.

Populært emne.