Collusion Kodi Build - Sådan installeres, nem at følge instruktioner

Indholdsfortegnelse:

Collusion Kodi Build - Sådan installeres, nem at følge instruktioner
Collusion Kodi Build - Sådan installeres, nem at følge instruktioner
Anonim

Hvis du vil oprette dit Kodi-system, så det har et nifty-tema og kan afspille film, tv-shows og meget mere, men du ikke vil bruge tid på at installere og konfigurere add-ons og skins, så kan du prøve at bruge en build. En build er en forudkonfigureret version af Kodi, der leveres med en hel masse tilføjelser, der allerede er installeret og dets eget tema.

En sådan bygning, som du kan bruge til at se film, lytte til musik og se sport er Collusion build. Denne konstruktion har mange funktioner og leveres med et stort udvalg af add-ons, der allerede er installeret, så det er en nem måde at starte med at bruge dit Kodi-system med minimal installation. Eller hvis du har brugt Kodi i et stykke tid, men du har lyst til en forandring, så kan en ny bygning også være sjovt.

I denne artikel vil vi vise dig hvordan man installerer Collusion Kodi build med nemme at følge instruktionerne, så viser vi nogle af funktionerne i denne fantastiske build.

Image
Image

Hvorfor Kodi-brugere skal få en VPN

Hvis du vil bruge en build til Kodi, så er der et sikkerhedsspørgsmål, som du bør være opmærksom på. Collusion build og andre bygger som det omfatter en masse add-ons, der giver dig adgang til film, tv-shows, musik og live-tv-streams gratis. Brug af disse tilføjelser er derfor i strid med loven om ophavsret på de fleste steder. Hvis du bruger disse tilføjelsesprogrammer for at se ophavsretligt beskyttet indhold, og du bliver fanget af din internetudbyder, kan du blive udsat for en bøde eller retsforfølgning.

For at undgå juridiske problemer er det bedst at bruge en VPN, når du streamer. En VPN vil kryptere alle de data, som din enhed sender via internettet, så hverken din internetudbyder eller nogen anden udefrakommende observatør kan se, hvad du laver online. De websteder, du besøger, de meddelelser, du skriver, og de filer, du downloader, vil alle være helt private, anonyme og ikke forbundet med dig. Derfor vil din internetudbyder ikke være i stand til at spore din internetbrug, selvom du strømmer indhold med en Kodi-build som Collusion.

Vi anbefaler IPVanish til Kodi-brugere

Den VPN, som vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish, takket være dets ekstremt hurtige forbindelser, som er ideelle til mediecenterbrugere. Hvis du streamer HD-indhold fra internettet eller fra din NAS, bliver du ikke nødt til at sætte op med buffering, da forbindelserne er super hurtige. Der er også fremragende sikkerhed, ved hjælp af stærk 256-bit kryptering for at beskytte dine data og en ingen logningspolitik for at holde dig sikker og anonym. Der er masser af servere til din forbindelse til, med et netværk på mere end 1000 servere i over 60 forskellige lande. Softwaren er tilgængelig til Windows, Mac OS, Android, Linux, IOS og Windows Phone.
Den VPN, som vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish, takket være dets ekstremt hurtige forbindelser, som er ideelle til mediecenterbrugere. Hvis du streamer HD-indhold fra internettet eller fra din NAS, bliver du ikke nødt til at sætte op med buffering, da forbindelserne er super hurtige. Der er også fremragende sikkerhed, ved hjælp af stærk 256-bit kryptering for at beskytte dine data og en ingen logningspolitik for at holde dig sikker og anonym. Der er masser af servere til din forbindelse til, med et netværk på mere end 1000 servere i over 60 forskellige lande. Softwaren er tilgængelig til Windows, Mac OS, Android, Linux, IOS og Windows Phone.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvad er Collusion Kodi Build?

Når du installerer Kodi for første gang, vil du opdage, at det er et ganske minimalt program.Det lader dig organisere og vise mediefiler, som du allerede har på dit system, men det handler om det. Det kommer også med et simpelt blå og sort tema. Hvis du vil bruge Kodi til at se tv-udsendelser eller se live-tv, skal du installere ekstra softwarepakker kaldet tilføjelser, der tilføjer nye funktionaliteter til dit system. For eksempel kan YouTube-tilføjelsen lytte til YouTube via dit Kodi-system, Neptune Rising-tilføjelsen giver dig mulighed for at streame film og tv-shows gratis, og Steam Launcher-tilføjelsen giver dig mulighed for at starte Steam-spil lige fra Kodi. Hvis du vil, kan du også installere en ny hud for at give dit Kodi-system en ny brugergrænseflade.

Opsætning af alle disse tilføjelser og skins kan tage et stykke tid - især da mange tilføjelsesarkiver er blevet lukket for nylig, så det er ikke altid nemt at finde et sted at downloade den tilføjelse, du ønsker. Af denne grund vælger nogle Kodi-brugere at installere en build i stedet. En build er et bundt af add-ons, konfigurationsindstillinger og en hud, som du kan installere alt på én gang. Det betyder, at du bare skal installere en build, og hele dit system bliver oprettet og klar til brug.

Før du installerer en build, er der et par ting, du skal huske. Det første vigtige punkt er, at installation af en build overskriver alle dine nuværende indstillinger, så du vil miste alle tilføjelser, skind og indstillinger, som du tidligere havde. Vi anbefaler kraftigt, at du udfører en sikkerhedskopi, før du installerer en ny build. På den måde, hvis der er problemer med bygningen eller du beslutter dig for at du ikke kan lide det, kan du gå tilbage til hvordan dit system var før uden hovedpine. Det andet punkt at overveje er, at der er nogle begrænsninger i Kodi builds - ligesom det faktum, at de ikke er så tilpassede som at oprette dit eget setup, og at de kan indeholde tilføjelser, der er forældede eller ikke længere understøttes. Bit hvis du er okay med disse begrænsninger, så kan vi fortsætte med at installere Collusion build.

Sådan installeres Collusion Kodi Build

Selvom der er meget mere indhold inkluderet i en build end i en add-on, er processen til installation stort set ens. Du skal først sikre dig, at du har aktiveret ukendte kilder i dine Kodi-indstillinger, så du kan installere tilføjelser fra andre websteder. Så tilføjer vi bygningsarkivet, kaldet One Nation Portal, til dit Kodi-system. Så bruger vi den portal til at installere bygningen.

Dette er de enkle trin til at installere Collusion Kodi build:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Indstillinger ved at klikke på ikonet, der ligner en tandhjul
 3. Gå nu til Systemindstillinger
 4. Gå til Tilføjelser i menuen til venstre
 5. Find afkrydsningsfeltet, der siger Ukendte kilder i panelet til højre, og tjek det
  Image
  Image
 6. Du får se en popup, der beder dig om at bekræfte. Klik Ja
 7. Gå nu tilbage til Indstillinger side
 8. Gå til Filhåndtering
 9. Dobbeltklik Tilføj kilde til venstre
 10. Klik, hvor det står og indtast følgende URL: http://www.onenation.info/Portal/
  Image
  Image
 11. Sørg for at du inkludere http: // i webadressen, eller det vil ikke fungere
 12. Giv kilden et navn i boksen nederst. Vi kalder dette onenation
 13. Klik nu på Okay at tilføje kilden til dit system
 14. Når kilden er tilføjet, skal du gå tilbage til din startskærmen
 15. Vælg Tilføjelser fra menuen til venstre
 16. Gå til Add-on installation ved at klikke på ikonet, der ligner en åben boks
 17. Gå til Installer fra zip-fil
 18. Gå til onenation, og klik derefter på plugin.program.onenationportal-1.0.7.zip
  Image
  Image
 19. Vente i et øjeblik, mens zip-filen installeres. Når det er færdigt, vil du se en meddelelse øverst til højre på skærmen
  Image
  Image
 20. Den skal automatisk åbne Portal Add-on, så snart den er installeret. Hvis det ikke gør det, skal du selv åbne tilføjelsen. Gør dette ved at vende tilbage til din startskærmen, vælge Tilføjelser fra menuen til venstre, og vælg Program tilføjelser fra den nye menu til venstre. Find derefter One Nation Portal ikon og klik på det
 21. Første gang du kører One Nation Portal får du vist muligheder som rydning af cache og miniaturebilleder. Lad disse være som standard og klik Blive ved
  Image
  Image
 22. Nu vil du se en besked om, at "Ingen build er installeret". Klik på Byg menuen at fortsætte
  Image
  Image
 23. Du får se en liste over builds, som du kan installere. Vælg [17.6] Kodi Collusion - Server 1 (v.1.0.9)
  Image
  Image
 24. Vælg nu (OneNation Portal) Frisk Installer
 25. Bygningen begynder at installere. Vær tålmodig, da dette kan tage en helhed
 26. Når installationen er færdig, skal du vælge Lukke med magt at lukke Kodi
 27. Nu start Kodi igen og du vil bruge Collusion build
 28. Vent et øjeblik mens alle tilføjelsesprogrammer opdaterer sig selv, og din nye build vil være klar til brug

Sådan bruges Collusion Kodi Build

Første gang du åbner Collusion Kodi build, er det første, du vil se, den nye hud. I stedet for den sorte og blå med navigation til venstre, som standardhuden, bruger Collusion-bygningen et orange, hvidt og sort tema med menuen nederst. Passende nok med hensyn til både tema og farve, er den vigtigste baggrund et billede af alles favorit runde robot BB-8. Dette er filmafsnittet, hvor du finder add-ons til at se film som Placenta, Maverick og Death Streams. Disse tilføjelser giver dig mulighed for at streame masser af film, herunder nyere store udgivelser.

Hvis du går til højre fra filmafsnittet, finder du sportsafsnittet. Her er en masse add-ons, som du kan bruge til at se sportsbegivenheder - både live og som recaps. Nogle af tilføjelserne her er Wrestling On Demand, som WWE fans vil elske, da de kan se alle WWE kampene live, Maverick igen, hvilket er fantastisk til at se sportsbegivenhed replays, Livenet Sports, som lader dig se sport live som de sker , og stigende tidevand, der er til levende sport og IPTV. At se live-sport kan være lidt udfordrende, da sports-tv-selskaber har tendens til at knække meget hårdt på ulovlige strømme, så det hjælper med at få en række forskellige tilføjelsesprogrammer til rådighed for dig at se IPTV. På denne måde, hvis en tilføjelse ikke virker, har du stadig masser af andre muligheder for at prøve.

Næste fra Sports finder du sektionen TV-shows. Her er lignende tilføjelser til filmafsnittet, da disse add-ons kan bruges til at streame enten film eller tv-shows. Næste afsnit efter dette er Live TV, som har en flok IPTV add-ons, som du kan prøve, som Freeview TV, Ektos, Verdict TV, TV-One og Livenet TV. Hvis du går til venstre fra filmafsnittet, finder du Kick Off-sektionen, som har endnu flere sports-add-ons. Gennem disse er der mere fokus på live events end replays. Herefter finder du sektionen Musik med populære musikstrømnings-tilføjelser som MP3-streams, Mixcloud, The Jukebox og Dreamzbeatz. Der er også en Betalt Underafdeling, hvis du har en betalt IPTV-tjeneste, du bruger.

Endelig er der nogle sektioner til administration af dit Kodi-system. I afsnittet Strøm er der muligheder som at lukke dit system eller gå ud af Kodi, og i System sektionen er der links til indstillings sider som hudindstillinger, filhåndtering og systeminfo. Tilføjelsesafsnittet giver dig mulighed for at administrere dine tilføjelsesprogrammer og installere flere tilføjelsesprogrammer, og portalsektionen tager dig til indstillingerne for One Nation Portal. Alt i alt er dette en meget veludstyret bygning med masser af add-ons, og det vil være særligt attraktivt for sports fans på grund af sin omfattende samling af sports add-ons.

BEMÆRK: Brug en VPN, når du streamer gennem Kodi - få 60% rabat med IPVanish.

Konklusion

Collusion build for Kodi er en stilfuld konstruktion med et stort og meget særprægt tema. Orange og sort giver bygningen et karakteristisk udseende uden at være klæbrig eller skarp. Inkluderet i bygningen er et stort udvalg af add-ons, herunder tilføjelsesprogrammer til at se film og tv-shows efter behov, for at se live-tv, til at se sport, til at lytte til musik og meget mere. Der mangler nogle afsnit, som du vil se på andre bygninger, som et børns tv-sektion eller en dokumentar sektion. Så dette er ikke en god bygning for en familie. Men det er perfekt til nogen, der kan lide at se masser af sport, enten som live-kampe eller som efterspørgselsindhold.

Installation af bygningen er hurtig og nem, selvom du bør huske at sikkerhedskopiere dit Kodi-system, før du installerer, da bygningen vil tørre alle dine nuværende indstillinger, tilføjelser og skind. Du skal også huske at vente et par minutter efter første gang, at du starter bygningen, så alle add-ons kan opdateres til deres nyeste version. Så længe du husker disse punkter, bør du ikke have noget problem at installere og bruge denne build.

Har du prøvet ud Collusion build for Kodi? Eller er der en anden bygning, du bruger i stedet? Lad os vide dine tanker i kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.