Sådan fjerner du Pinterest fra Google Search Results

Indholdsfortegnelse:

Sådan fjerner du Pinterest fra Google Search Results
Sådan fjerner du Pinterest fra Google Search Results
Anonim

Pinterest er et populært websted for håndværk, mad og romantiske vampyrrelaterede ting. Da hjemmesiden blev lanceret, havde den en af de mest unikke webdesigner på enhver hjemmeside. Den har stadig en stabil brugerbase, men Pinterest er en af de værste spammere af Googles søgeresultater, især Google Image Search. Du får et billede, som når du klikker, sender dig i grunden et kaninhul, der forsøger at finde kilden. Sådan fjerner du Pinterest fra Google Search Results.

Hvis du er en Firefox-bruger, bliver det lettere at fjerne Pinterest fra Googles søgeresultater, fordi du bare kan installere et tilføjelsesprogram, der hedder Unpinterested. For Chrome-brugere eller til mobile brugere er der stadig mulighed for at fjerne Pinterest fra Google Search Results, men det er en manuel rettelse, som du skal anvende hver gang du Google noget.

Image
Image

Firefox brugere

Installer Unpinterested og søg efter noget. Gå til Google Image-søgning, og se efter strikkemønstre. Uden tilsætningen er der sandsynligvis et par Pinterest-resultater derinde. Med det er der ingen.

Andre browsere

For alle andre browsere, både desktop og mobil, skal du bruge en søgemodifikator til at fjerne Pinterest fra Googles søgeresultater. En søgemodifikator giver dig mulighed for at inkludere bestemte domæner, nøjagtige søgeordskampe og filtyper, når du søger efter noget. Der er en operatør, der lader dig udelukke alle resultater fra en bestemt hjemmeside. I dette tilfælde, den hjemmeside det Pinterest.

Alt du skal gøre er at tilføje følgende i slutningen af dit søgeord.

-www.pinterest.com

Sørg for at inkludere 'www' bit. Du behøver ikke at tilføje https: // til starten af adressen. Dette vil rense dine søgeresultater af alle Pinterest-billeder, sider, brædder osv.

Denne operatør fungerer på alle Google-søgeværktøjer, dvs. du kan bruge det i Google-websøgning og i Google Billedsøgning. Hvis du har andre websteder, der spamrer dine søgeresultater, det vil sige dem, du ikke er interesseret i at inkludere i søgning, kan du bruge dette nøjagtigt samme trick til at udelukke dem. Processen er den samme; Tilføj et minus-symbol og indtast domænenavnet.

Pinterest kan være en god hjemmeside. Det har helt sikkert sin bruger base, men intet spammer billedsøgning som denne hjemmeside. Det ser ud til, at alt i søgeresultaterne blev tilføjet af en bruger for at spammere den, der finder den. Med så meget vægt på selve billedet gør Pinterest det næsten umuligt at finde kilden til det faktiske billede eller noget der er fjernt relateret til det.

Populært emne.