22 Windows 7 Freeware, som du bør vide om

22 Windows 7 Freeware, som du bør vide om
22 Windows 7 Freeware, som du bør vide om
Anonim

Microsofts Windows 7 bragte det en revolution i den måde, Windows-arbejdsmiljøet fungerede, opførte sig, så og følte. Selvom den er fyldt med mange nyttige funktioner, kan mange tredjeparts apps derudover faktisk gøre livet meget nemmere for nogen gennemsnitlige Joe. Derfor præsenterer vi en samling af 22 freeware til Windows 7. Hold dig fast og nyd turen.

1. Google Hurtigsøgningsboks I Windows 7-proceslinjen

En ikke-så-offentliggjort funktion giver Google hurtig søgefelt til Windows en Google-knap ved siden af Windows Orb i din proceslinje og giver dig mulighed for at udføre en række Google-søgninger lige fra dit skrivebord. Den er inkluderet som en del af Google Toolbar-pakken til Internet Explorer 8.

Googles søgefelt i Google
Googles søgefelt i Google

2. Windows 7 Opsætning Tilpasning Med Win Integrator

Vind Integrator giver dig mulighed for at installere Windows 7 på den måde du vil have, idet du giver fuldstændig frihed, vælge hvad du skal installere, og hvad ikke, og fjern funktioner og programmer, tilføj drivere eller opdateringer efter din smag alt før installationen. Meget nem at bruge og hurtig til at få jobbet gjort.

Vind Integrator
Vind Integrator

3. Automatisk login og lås Windows 7

Det kan være en kilde til irritation for alle utålmodige brugere som os, der hader at vente på opstartsprogrammer og Windows-processer til at indlæse, når de har logget på deres pc'er. Hvad hvis der var en måde at få operativsystemet til at logge ind automatisk og derefter låse sig selv ned, så programmerne fortsætter med at indlæse i baggrunden, mens brugeren kan deltage i nogle andre opgaver. Automatisk logon og lås gør netop det.

Automatisk logon og lås

4. Automatisk kørsel, Udfør handlinger og Sorter filer baseret på filudvidelser

Psycho Folder er et kraftfuldt kommandolinje- og XML-baseret værktøj, der overvåger en brugerspecificeret mappe til ændringer og udfører specificerede operationer baseret på filudvidelser. Med dette værktøjs XML-konfiguration er mulighederne ubegrænsede.

Psycho Folder
Psycho Folder

5. Åbn og se enhver fil med Universal Viewer

Meget ligesom Total Commander Lister men med bedre og avancerede funktioner, Universal Viewer understøtter visning af de fleste større filformater, herunder MS Word, Excel osv., og leveres også med kontekst-menu integration, hvilket gør det muligt at bruge softwaren fra næsten hvor som helst i Windows OS.

Universal Viewer
Universal Viewer

6. Tilpas Windows 7-proceslinjen Thumbnails

Et interessant værktøj, som gør det muligt at ændre miniaturebilledet i Windows 7's meget hyrede Aero Peek-funktion. Nyttigt, især hvis du vil have et nærmere, større eksempel på, hvad der sker i dine aktive vinduer, eller måske se en miniaturefilm!

Sådan ændres størrelsen på miniaturebilleder
Sådan ændres størrelsen på miniaturebilleder

7. Opdater Windows Offline på flere systemer

AutoPatcher Updater er et nyttigt værktøj, hvis du skal installere Windows-opdateringer på flere systemer og ønsker at bevare dyrebar båndbredde ved at downloade opdateringerne til det enkelte system individuelt eller spare tid eller begge dele. Dette værktøj overfører opdateringer til enhver version af Windows fra Microsofts servere, og gør offline installation mulig på ethvert system, der kører den version af Windows. Skal have til folk, der forvalter store netværk.

AutoPatcher Updater
AutoPatcher Updater

8. Udvid Windows Media Center på Dual Monitor Display

Maxifier er et dejligt lille værktøj til dem, der kører Windows Media Center på en dual display. Denne software udvider ikke kun WMC til det sekundære display i fuldskærmstilstand, men det gør det uden at lade Media Center fange musen. Nu kan du bruge din pc, da du normalt vil nyde WMC i fuldskærmstilstand.

Maxifier

9. Sluk Display, Pause Media, Underret Kontakter, Når Lås Windows Desktop

Image
Image

Her er noget, jeg bruger mest på min computer. Monitores er et meget lille bærbart værktøj, der slukker din skærm, pauser din medieafspilning og indstiller din chatstatus som en reaktion på en enkelt handling - låsning af computeren. Næste gang du rammer Windows + L-kombinationen, lad MonitorES gøre sin magi.

Monitores

10. Indikator for volumenkontrol på skærmen til Windows

I mangel af en lydkort- eller enhedstilknyttet indikator på skærmen, 3RVX er den perfekte udskiftning og tilføjer ikke kun skærmens lydstyrkeindikator, men binder også genvejstaster for at få fuld kontrol over det.

3RVX
3RVX

11. Ryd op Windows skrivebord med Zum

En stor applikations launcher kombinerer brugervenlighed, kunstnerisk design og minimalistiske funktioner, Zum er et must-have, hvis du vil holde din Windows-desktop-rod fri. Du behøver ikke nogen genvej til genvejen på dit skrivebord nogensinde igen, når du begynder at bruge Zum.

Zum
Zum

12. Vis miniaturforhåndsvisning af ZIP & RAR Image Archives

CBX Shell er en pæn lille shell udvidelse, der muliggør miniaturebillede af både ZIP og RAR billedarkiver. Da Windows 7 ikke understøtter thumbnail previews for arkiverede billeder, kan denne funktionalitet i høj grad hjælpe dem, der er vant til at gemme billeder i ZIP- og RAR-filer.

CBX Shell
CBX Shell

13. Disk analyse gjort smuk med Disk Space Fan

Selv om Windows leveres med nogle diskanalysefunktioner, er de hverken så grundige eller så smukke som dem, der leveres af Disk Space Fan. Dette værktøj bestemmer mængden af plads, der tages af hver mappe, og filer indenfor er nogle virkelig seje grafiske former.

Disk Space Fan
Disk Space Fan

14. Advance Tweak Windows 7 og Vista med Vispa

Tweaking Windows har aldrig været nemmere. Med de avancerede tweaking funktioner af Vispa, kan du vælge hvilke funktioner og tjenester, du vil beholde, og hvad du vil fjerne / deaktiveret. Fungerer med både Windows 7 og Windows Vista. Brug med forsigtighed.

Vispa
Vispa

15. Konverter alle medier fra Windows Explorer Kontekstmenu

Medieomformere kan være mange, men brugervenlige og gode funktioner gør Oxelon Media Converter tag kagen Dette bærbare værktøj understøtter integrationen af Windows Explorer-kontekstmenu, hvilket giver mulighed for hurtige konverteringer, og dets kodningsværktøj understøtter multi-threaded-behandling, hvilket gør det meget hurtigt.

Oxelon Media Converter
Oxelon Media Converter

16. ClipGrab: Desktop Video Downloader

ClipGrab er en af de mest bekvemme video downloading freeware. Den brugervenlige kombineret med enkle og yderst interaktive funktioner gør dette værktøj til et must-have til video buffs. Sæt i systembakken og meddeler automatisk, når en video er tilgængelig til download.

ClipGrab
ClipGrab

17. Image Resizer Powertoy Clone til Windows 7 / Vista

Baseret på den berømte Windows XP Image Resizer Powertoy udvider denne klon støtte til ikke-XP og 64-bit versioner af Windows. Det bliver integreret i Windows 'højreklikkontekstmenu og giver mulighed for hurtig resizing af et billede.

Image Resizer Powertoy Clone
Image Resizer Powertoy Clone

18. Reparer Broken Windows 7 User Profile Association

Siden Windows XP har brudte Windows-brugerprofilforeninger været en gener for brugere. ReProfiler er et simpelt værktøj, der retter disse links, og arbejder kun med den relevante brugerkonto og tilhørende profil. Giv de nødvendige data og lad softwaren rette alt for dig.

ReProfiler
ReProfiler

19. Tilføj MKV-support i Windows 7

DivX Tech Preview er et interessant tilføjelsesprogram, der giver både Windows Media Player og Windows Media Center mulighed for at afspille MKV-formatfiler. Ganske nyttigt, hvis du ikke vil blive fanget i en blanding af medieafspillere og ønsker en one-stop-løsning til alle dine videoafspilningsbehov.

DivX Tech Preview

20. Sluk automatisk højttalere på lås

Lås ofte din computer og vil ikke have, at dine kolleger bliver forstyrret af lyden af indkommende popup-underretninger? Eller vil du ikke efterlade nogle fantastiske sporblæsninger i dine hovedtelefoner, da du er væk fra computeren? Brug Sluk på lås, som dæmmer dit system automatisk, så snart du låser det ned.

Sluk på lås
Sluk på lås

21. Raw Image Viewer - Tilføj Raw Image Support til Windows 7

Mens Windows leveres med en Windows Imaging Component, der understøtter en række forskellige formater, mangler den stadig støtte til rå billedformater. FastPictureViewer WIC Codec Pack besvarer opkaldet ved at tilføje billedkodekser til både 32-bit og 64-bit versioner af Windows.

FastPictureViewer WIC Codec Pack

22. Integrere Hulu Desktop i Windows 7 Media Center

Hulu Desktop Integration er et værktøj, der integrerer Hulu Desktop med Windows 7 Media Center, hvilket giver brugerne mulighed for at få et enkelt klik skift mellem de to applikationer. Effektiv og enkel.

Hulu Desktop Integration
Hulu Desktop Integration

Du skal have bemærket, at alle populære værktøjer er blevet udelukket fra listen. Dette skyldes, at vi tror, at de fleste tilføjelser til Windows 7 er lavet af de små værktøjer. En høj 10 point for dem, der vidste mindst 5 værktøjer, før de kom over dem i dette indlæg.

Tror du vi savnede et værktøj? Du er velkommen til at anbefale dit yndlings freeware i kommentarerne.

Populært emne.