Installer UK Turk Playlists Add-on til Kodi, Arbejdskilder og Repos

Indholdsfortegnelse:

Installer UK Turk Playlists Add-on til Kodi, Arbejdskilder og Repos
Installer UK Turk Playlists Add-on til Kodi, Arbejdskilder og Repos
Anonim

Hvis du ikke er en almindelig Kodi-bruger, er den seneste udrensning af mange af open source-platformens mest populære tilføjelsesprogrammer måske ikke blevet vist på din nyhedsradar. Men diehard fans af tjenesten forventer at finde løsninger, så de kan fortsætte med at få deres streaming fix. Af de til rådighed stillede har UK Turk-spillelister set en stigning i interesse på grund af den anvendelige række af tilgængelige indhold og funktioner. Som en af Kodis tidligste udviklede tilføjelser har det modstået testen af tid for at forblive en levedygtig mulighed for video streaming til denne dag.

Mens mange andre tilføjelsesprogrammer har set deres udviklere mister interesse og slip support, opdateres UK Turk Playlists løbende med jævne mellemrum. Det betyder, at næsten alt det linkede indhold vil fungere, da brudte links regelmæssigt fjernes. UI'en gennemgår løbende forbedring, hvilket sikrer en smørret glat streaming oplevelse. Hvad du får med UK Turk Playlists er langt mere, end du måske ville forvente af det underholdende Turkish Delight themed logo. Kodi-brugere kan installere denne tilføjelse for at få adgang til et stort udvalg af indhold, herunder live-tv og sport, tv-shows, film og meget mere.
Mens mange andre tilføjelsesprogrammer har set deres udviklere mister interesse og slip support, opdateres UK Turk Playlists løbende med jævne mellemrum. Det betyder, at næsten alt det linkede indhold vil fungere, da brudte links regelmæssigt fjernes. UI'en gennemgår løbende forbedring, hvilket sikrer en smørret glat streaming oplevelse. Hvad du får med UK Turk Playlists er langt mere, end du måske ville forvente af det underholdende Turkish Delight themed logo. Kodi-brugere kan installere denne tilføjelse for at få adgang til et stort udvalg af indhold, herunder live-tv og sport, tv-shows, film og meget mere.

ANSVARSFRASKRIVELSE: AddictiveTips.com på ingen måde condones brugen af uofficielle Kodi add-ons for at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold, og har intet ansvar for, hvad du beslutter dig for at gøre med indholdet af denne artikel. Software piratkopiering er ikke noget, vi støtter, og vi anbefaler kraftigt brugere kun at få adgang til indhold, som de retligt har ret til gennem alle Kodi-tilføjelsesprogrammer. Vi opfordrer alle Kodi-brugere til at træffe foranstaltninger for at sikre, at de ikke strider mod loven om ophavsret.

Før vi fortsætter

Vi anbefaler stærkt at holde din aktivitet privat, når du bruger Kodi. Det gør du med en VPN, der ikke kun skjuler din IP-adresse og holder ingen logfiler (hvilket betyder, at ingen ved, hvad du streamer), men giver også hurtig service. Med de forskellige tilføjelsesprogrammer til Kodi er det ikke overraskende, at brugerne har været kendt for at modtage ophavsretskrænkelser for streaming film, sport og tv-shows. Vores anbefaling er IPVanish - en komplet privatlivsløsning til Kodi-brugere. Du kan få en 25% rabat på enhver pakke fra IPVanish, som giver dig mulighed for at forbinde 5 enheder til en krypteret VPN-forbindelse til enhver tid.

Image
Image

UK Turk Playlists installation på Kodi 16 og 17

Installation af UK Turk Playlists add-on i Kodi er en ret simpel proces, selv om det varierer lidt afhængigt af hvilken version af Kodi-softwaren du bruger. Mens de fleste nuværende brugere allerede har opgraderet til Kodi version 17 (også kendt som Krypton), bruger mange stadig Kodi version 16 (også kendt som Jarvis).

Hvis din version af Kodi foregår disse to, anbefaler vi, at du opdaterer til en nyere version, før du forsøger at installere UK Turk-afspilningslister. Årsagerne er to gange: ældre versioner er buggy og uforudsigelige, og derfor er vores installationsvejledning ikke ansvarlig for eventuelle problemer, der findes uden for de seneste to versioner af Kodi.

Installationsvejledning til Kodi 17 (Krypton)

Opdateret 26. april 2018

 1. Begynd med at åbne Kodi. På venstre side af Kodi-startskærmen ses hovedmenuen. Vælg Tilføjelser, der ligner en åben boks.

  Image
  Image
 2. Klik derefter på Installer fra zip-fil. Naviger til din Desktop.
 3. Åbn en browser og besøg https://addoncloud.org/ukturk/install/. Klik på repository.ukturk-x.x.x.zip for at starte din download. Når du er færdig, skal du trække den til din desktop.
 4. Tilbage i Kodi, kan du se zip-filen fylde. Klik på det for at starte installationen.
 5. Tilbage til Tilføjelsesmenu, så gå til Installer fra depot.
 6. Finde UKTurk Addon Repository og klik på den.

  Image
  Image
 7. Klik derefter på Video tilføjelser> UK Turk Afspilningslister.

  Image
  Image
 8. Din download vil afslutte på et øjeblik!

Installationsvejledning til Kodi 16 (Jarvis)

Hvis du stadig bruger Kodi version 16, også kendt som Jarvis, så er processen du skal følge meget ligner, selv om der er nogle subtile men vigtige forskelle:

 1. Åbn Kodi. På startsiden skal du rulle langs til System overskrift. Vælg derefter Filhåndtering før du klikker på Tilføj kilde.
 2. Du vil blive konfronteret med en side, der indeholder en testboks, der siger . I denne tekstboks skal du skrive http://kodi.metalkettle.co og klik derefter på Færdig.
 3. Du skal derefter give denne kilde et navn. Som det er MetalKettle Repository, MetalKettle er en logisk mulighed. Når du har givet det et navn, kan du klikke på Okay.
 4. Tilbage til System menuen, og denne gang klikker du på Tilføjelser. Vælg derefter den mulighed, der står Installer fra Zip-fil.
 5. Fra listen over filer skal du vælge MK Repo og klik derefter på repository.metalkettle-x.x.x.zip
 6. Efter et øjeblik skal du få en besked, der fortæller dig, at tilføjelsen er aktiveret.
 7. Gå derefter tilbage til menuen Add-ons og vælg denne gang Installer fra Repository.
 8. Vælg MetalKettle Addon Repository. Vælg derefter indstillingen for Video tilføjelser før du søger efter den efterfølgende liste til UK Turk Afspilningslister
 9. Klik på dette og vent derefter et øjeblik igen for at tilføjelsen skal aktiveres. Du modtager igen en besked.
 10. UK Turk Playlists add-on er nu aktiveret og kan fås via Add-ons menuen på din Kodi hjemmeside!

Hvad er UK Turk Playlists?

Med tabet af Exodus og en lang række andre massivt populære Kodi-add-ons, der tillod brugere at få adgang til et utal af forskellige online-strømme, er der nu et hul i markedet for add-ons, der tilbyder en lignende service. Det er her, der spiller UK Turk Playlists!

En ærværdig-endnu-levedygtig Kodi add-on, UK Turk Playlists har set sin popularitet stigning som sine rivaler er blevet renset. For at imødekomme denne øgede efterspørgsel er UK Turk-spillelister blevet flyttet til MetalKettle-depotet. Med flytningen kommer nye servere og en nylig opdatering, der forbedret sin brugergrænseflade betydeligt. Som sådan er UK Turk Playlists blevet fanget i et positivt feedback udseende af Kodi brugerinteresse og udvikling, som vi er glade for at følge!

Som navnet antyder, blev tilføjelsen oprettet af en udvikler af britisk og tyrkisk oprindelse. Mens britisk og tyrkisk indhold er rigtigt godt repræsenteret, har brugerne alligevel adgang til kanaler fra mange flere lande, herunder USA, Canada og Australien.

Mens indholdet og de regelmæssige opdateringer er absolut pluspunkter, har UK Turk Playlists stadig nogle problemer:

 1. Det indeholder ikke et særligt stort antal HD-kilder, hvilket giver en blandet pose med samlet strømkvalitet.
 2. Nogle af de anvendte kilder kræver også, at Acestream downloades, hvilket ikke er ideelt. Men i retfærdighed gælder dette kun for en håndfuld links, som vi har forsøgt.

Hvad tilbyder UK Turk Playlists?

UK Turk Playlists indeholder et stort udvalg af forskellige onlineindhold, som kan opsummeres under følgende menititler:

 • Live TV
 • Sport
 • Film
 • TV-shows
 • tegnefilm
 • Dokumentarfilm
 • Stand-up
 • Koncerter
 • Radio
 • CCTV
 • Tyrkisk tv
 • Tyrkiske film
 • Fitness
 • FoodPorn
 • foretrukne
 • Søg

Som du kan se, er der noget der for alle, med et par quirky muligheder, som måske eller måske ikke appellerer til dig smidt ind for godt mål.Her er et par detaljer om nogle af de mere populære typer indhold, der er tilgængelige på UK Turk Playlists add-on:

Live TV: UK Turk Playlists har omkring 150 levende IPTV-kanalfeeds fra forskellige tv-stationer over hele verden. Det omfatter alle de vigtigste britiske tv- og satellitkanaler samt de fleste (men ikke helt alle) af de amerikanske. Der er også masser af internationale kanaler fra lande, herunder Frankrig og Rusland at vælge imellem, sammen med en lang række specialiserede kanaler.

Sport: Dette er et rigtigt højdepunkt i UK Turk Playlists add-on, da der er mere end 100 forskellige live sports kanaler til rådighed for brugere her. Det har alle de største britiske og britiske satellit sports kanaler samt dækning af stort set enhver sport du kan tænke på.

Film: Dette afsnit er godt kureret og indeholder bevægelseslister organiseret efter årti og derefter genre, hvilket gør det nemt at søge efter og identificere bestemte film. Når du har fundet en sektion, der passer til din smag, finder du ingen mangel på valg.

TV-shows: Et andet højdepunkt i UK Turk Playlists, dette afsnit tilbyder en stor database med shows. Det er nemt at navigere gennem dine muligheder også med praktiske underafsnit for "Nye episoder af tv-shows", "Fang op på tv-udsendelser", "Classic TV-shows" og "Nuværende tv-shows." Mens UK Turk-playlister måske ikke har absolut alt hvad du nogensinde kunne ønske dig, er der bestemt ingen mangel på indhold.

Tyrkisk tv og tyrkisk film: Disse to sektioner er særligt velbefolkede og udformet i en lignende stil til de almindelige tv- og filmafsnit. Jeg taler ikke tyrkisk, eller jeg er kendetegnende for tyrkisk underholdning, så jeg kan ikke godtgøre kvaliteten. Der er dog alligevel en stor mængde titler til rådighed. Desuden synes filmafsnittet at have både indfødte tyrkiske film sammen med fremmede titler, der enten er blevet dublet eller underlagt tyrkisk, hvilket er et godt strejf for sprogets talere.

foretrukne: Med sådan en bred vifte af indhold til rådighed, er favoritfunktionen et vigtigt værktøj. Når du sporer noget af interesse, kan du bogmærke det her og derefter hente det med lethed på et senere tidspunkt. En praktisk funktion, jeg ikke vil leve uden!

Hvad er Kodi?

Kodi har været i overskrifterne meget sent, men hvis du ikke allerede er bruger, kan du være lidt uklart om, hvad det egentlig er.

Kodi er et stykke mediehåndteringssoftware, der oprindeligt blev kendt som Xbox Media Center (XBMC), da det blev lanceret tilbage i 2002. Efter at Microsoft nægtede at godkende det, drejede udviklerne sig om deres fokus og gradvist blev softwaren åbnet til andre platforme.

I dag er XBMC omdøbt som Kodi, og er verdens førende medieafspiller. Kodi skylder sin succes med sin open source-arkitektur, som har givet uafhængige udviklere mulighed for at skabe et væld af innovative add-ons til at tilpasse brugeroplevelsen. Endnu vigtigere, disse add-ons udvider i høj grad indholdet af indhold, som Kodi kan streame.

Med den rigtige tilføjelse kan brugerne få adgang til alt fra live-tv-strømme til sportskanaler til on-demand-film til tv-seriens sæt, herunder copyright-indhold i nogle tilfælde. Selvom dette har givet anledning til kontroverser omkring nogle af disse tilføjelser, har Kodi alligevel fortsat vokset i popularitet som en revolutionerende open source-streamingtjeneste.

Hvad er et depot?

Den bedste og nemmeste måde at downloade add-ons til Kodi er via et repository. Disse er filkilder, hvor brugere kan gå til at downloade og installere Kodi-tilføjelsesprogrammer.

Mens mange fantastiske tilføjelsesprogrammer er tilgængelige via det officielle Kodi Repository, tilføjer 3rd party add-ons normalt de mest attraktive funktioner. Disse er tilgængelige via en række andre lagre, som skal installeres som en filkilde, før de tilføjelser, de indeholder, er tilgængelige. Hvis du f.eks. Vil downloade UK Turk-afspilningslister, skal du først få adgang til MetalKettle-depotet.

Det er også muligt at downloade nogle tilføjelsesprogrammer direkte fra deres kilde, men vi anbefaler det af sikkerhedsmæssige årsager. Tilføjelser downloadet fra repositories modtager regelmæssige opdateringer oftere end ikke, så din streaming oplevelse fortsætter uhindret af fejl og døde links.

Er Kodi lovlig og sikker?

På trods af hele kontroversen omkring Kodi er softwaren selv 100% lovlig og sikker at bruge. Når folk løber ind i sikkerhed eller juridiske problemer ved at bruge Kodi, er synderen normalt en tredjeparts add-on.

Officielle Kodi-tilføjelser er i sammenligning alle kontrolleret og godkendt af Kodi-udviklerne, inden de bliver tilladt i det officielle Kodi-depot. Disse bør derfor alle være sikre og lovlige for alle at bruge.

Som tidligere nævnt ser mange brugere den virkelige magi som at ligge i uofficielle add-ons og kan komme i problemer i deres søgen efter den perfekte streaming oplevelse. Kodi er en open source-platform, og som sådan har udviklerne nulovervågning eller ansvarlighed for kvaliteten af tredjeparts-add-ons.

Nogle skrupelløse udviklere har brugt deres add-ons til at installere malware eller spyware på brugernes enheder. Vi anbefaler derfor, at du udviser forsigtighed ved at vælge dine uofficielle Kodi-add-ons, med omhyggelig omhu til forskning og anmeldelser. Mens det personlige ansvar vil tage dig langt, vil en VPN, der bruges sammen med Kodi, tage dig resten af vejen mod en sikker og glad streamingoplevelse.

Det er velkendt, at uofficielle add-ons kan give brugerne adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Mens downloadning af sådant indhold er ulovligt stort set overalt, er lovligheden bag streaming mere kompliceret. En europæisk domstol truffet afgørelse fra 2014 besluttede, at fordi ophavsretsbeskyttede data kun var lagret på brugerens enheder midlertidigt, strømmede streaming ikke ophavsret. En lignende dom findes også kodificeret i amerikansk lov. Der er dog en tilbagegang i begge lande, og den ultimative skæbne for lovlig streaming er stadig at se.

Hvad dette betyder for Kodi-brugere er, at uofficielle add-ons, der giver adgang til begrænset indhold, ikke er teknisk ulovlige. Dette har imidlertid ikke forhindret mange brugere i at modtage juridiske breve om deres aktivitet, mens andre stadig har været udsat for retssager som følge af brugen af disse såkaldte "juridiske" tilføjelser.

Det er derfor gentaget, at brug af en VPN med Kodi vil dække dine online-aktiviteter og beskytte dig mod et ansvarsområde.

Hvad er en VPN?

Virtuelle private netværk eller VPN'er er et vigtigt værktøj til enhver Kodi-bruger. Årsagerne til dette er to gange: VPN'er giver dig mulighed for at omgå geo-begrænsninger, samtidig med at du holder dig sikker fra overreaching ophavsretlige myndigheder. Hvis du spekulerer på, hvordan dette er opnået, er du nok ikke alene!

VPN'er arbejder ved at omdirigere din internettrafik via krypterede kanaler til proxyservere over hele kloden. Dette har til følge at skjule din sande IP-adresse med et andet lands. Dette giver dig mulighed for at spoof din placering og narre streaming-tjenester til at give dig adgang til indhold, du ellers ikke ville få i din placering.

Dette gør også din onlineaktivitet helt anonym, hvilket beskytter dig mod lovlige konsekvenser og nedlukningskendelser fra din internetudbyder. Selvfølgelig tillader vi ikke at bruge din VPN eller Kodi til at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold og opfordre dig til at bruge denne teknologi ansvarligt.

Endelig sikrer en VPN, at alle dine online data krypteres, da den forlader din enhed. Dette sikrer, at alt, hvad du gør online, er sikkert og langt ud over, at både hackere og regeringsovervågningsmyndigheder kan opfange. Med uofficielle add-ons til Kodi undertiden udsat for sikkerhedsproblemer, er dette et virkelig nyttigt sikkerhedsnet for brugere.

Hvad er det bedste VPN at bruge sammen med Kodi?

Den bedste VPN til brug sammen med Kodi er utvivlsomt IPVanish takket være sine fremragende funktioner, sikkerhed, ydeevne og prispoint. I en verden, der svømmer med subpar VPN-udbydere, har IPVanish længe stået ud som en præmieoption, og med god grund.

IPVanish kan prale af imponerende hurtige forbindelseshastigheder og overlegen forbindelsesstabilitet, som begge er kritiske for en god streamingoplevelse, der er fri for overdreven buffering. Når du overvejer den sofistikerede kryptering og nullog-politik, er det nemt at se, hvorfor IPVanish er sådan en populær mulighed.
IPVanish kan prale af imponerende hurtige forbindelseshastigheder og overlegen forbindelsesstabilitet, som begge er kritiske for en god streamingoplevelse, der er fri for overdreven buffering. Når du overvejer den sofistikerede kryptering og nullog-politik, er det nemt at se, hvorfor IPVanish er sådan en populær mulighed.

Hvis det ikke allerede har overbevist dig, er IPVanish også tilgængelig på næsten alle platforme og operativsystemer. Dette omfatter især en nyudgivet app til Amazon Fire TV Stick (en af de mest almindelige enheder, som Kodis brugere bruger til at få adgang til deres tjenester). Normalt er det svært at få en VPN til at arbejde på denne enhed, men IPVanish fjerner helt besværet.

Alle disse funktioner er pakket ind i en enkelt attraktiv og prisbillig pakke. IPVanish udvider Kodis funktionalitet, samtidig med at brugerne beskyttes mod en lang række juridiske og sikkerhedsmæssige problemer. Det kan alt sammen virke for godt til at være sandt, hvis det ikke var for, at IPVanish har haft et godt ry i mange år.

Klar til at revolutionere måden du streamer indhold gennem Kodi? AT læsere, der tilmelder sig IPVanishs årlige plan, kan nyde en eksklusiv 60% rabat for lave betalinger på $ 4,87 per måned. Desuden, hvis du ikke er helt tilfreds med dit køb inden for 7 dage, får du pengene tilbage, ingen spørgsmål stillet!

Efterlad en kommentar

Populært emne.