Sådan undgår Infinity War Spoilers indtil du ser filmen

Indholdsfortegnelse:

Sådan undgår Infinity War Spoilers indtil du ser filmen
Sådan undgår Infinity War Spoilers indtil du ser filmen
Anonim

Dette indlæg indeholder ingen spoilere til Infinity War. Marvel's Infinity War har netop premiere, og hvis du er fan af Marvel-franchisen, elsker film eller generelt ikke som film bliver forkælet, vil du svært ved at undgå spoilere. Marvel film er fyldt med påskeæg og folk vil diskutere dem som gale. Det kommer til et punkt, hvor alle vil antage, at der er tilstrækkelig tid til at have 'set det allerede', og spoilerne vil blive udsendt uden varsel. Det er sket tidligere med Game of Thrones, og Star Wars: Force Awakens. Sådan kan du undgå Infinity War spoilers.

Image
Image

Tag en social mediebrud

Hvis du venter til weekenden for at se filmen, det vil sige, at du ikke skal vente meget længe for at se det, kan du tage et socialmediebrud. Det er ikke så svært at sætte Facebook, Instagram og Twitter væk i bare et par dage. Dette virker ikke, hvis du skal vente et par uger for at se filmen, og hvis det er tilfældet, prøv nogle af de andre forholdsregler.

Slå nøgleord på Twitter

Twitter kommer til at være rife med spoilers, så prøv at bruge den dæmpede funktion til at dempe søgeord på Twitter. Du vil gerne dempe filmens navn og muligvis også Marvel-mærket for at undgå Infinity War spoilers. Det er en god idé at dæmpe alle omtaler af hver eneste afenger, alle galakseforvalterne, alle i sort panser og alle de superhelte, du så i borgerkrigen. De fleste, hvis ikke alle af dem, vil være i Infinity War og hvis nogen ikke gør det til slutningen af filmen, vil du ikke finde ud af om det på Twitter. Må også stumme nogle få ord som Death, dør, gør det ikke, skudt, dræbt osv.

Image
Image

Undgå disse subreddits

Du vil undgå følgende underreddits. Nogle underreddits som r / film er generelt forsigtige og bruger Spoiler-taggen, men andre er ude for at trolle dig. Besøg ikke disse underreddits, hvis du vil undgå Infinity War spoilers. Hvis du stadig har det gamle Reddit-design, kan du skjule disse underredditter fra r / all. Hvis du har det nye Reddit design, kan du vende tilbage til den gamle og gemme disse underreddits, indtil du har set filmen. Denne liste er oprettet af Reddit brugeren u / UnsinkableRubberDuck.

  • r / 4chan
  • r / BeautyGuruChatter
  • r / boxoffice
  • r / freefolk
  • r / ImGoingToHellForThis
  • r / MarvelStudiosSpoilers
  • r / classic4chan
  • r / greentext
  • r / SquaredCircle

Brug en browserforlængelse

Brug en browserudvidelse til at skjule alle omtaler af noget, der er relateret til Marvel eller Infinity War. Disse udvidelser fungerer som den stumme funktion på Twitter, medmindre de vil skjule spoilere fra hver enkelt webside, du besøger. Hvis du bruger Firefox, giv Hide Spoilers! en prøve. Chrome brugere kan bruge Spoiler Protection 2.0. Du skal give tilføjelsesprogrammet og de udvidelsesnøgler, du vil undgå. Følg samme liste som for Twitter, og du skal være god at gå.

Image
Image

Populært emne.