Sådan installeres en VPN på en Android tv-boks eller en Kodi-boks

Indholdsfortegnelse:

Sådan installeres en VPN på en Android tv-boks eller en Kodi-boks
Sådan installeres en VPN på en Android tv-boks eller en Kodi-boks
Anonim

I dag taler vi til de af jer, der har købt en Android TV-boks eller en Kodi-boks. Begge disse er små hardwarestykker, som forbinder dit tv og kører på Android-software. Med en sådan boks kan du se alle slags indhold fra hele internettet på din tv-skærm, og fordi det er baseret på Android-operativsystemet, er det nemt at tilføje nye apps til at udvide din boks funktionalitet. Disse bokse er en simpel, relativt billig måde at se indhold på dit tv, og du kan tilpasse dem til alle mulige funktioner.

Du har måske hørt for nylig om en nedbrydning af Kodi-bokse i Storbritannien og i andre lande. Selvom Kodi-softwaren i sig selv er helt lovlig, ligesom hardware den installeres på, indeholder nogle versioner af disse kasser forudinstalleret software, som giver dig adgang til ophavsretligt beskyttet indhold ulovligt. Det er disse ulovligt forhåndsbelastede kasser, der har forårsaget kontroverser.

Image
Image

Så er du i fare, hvis du fortsætter med at bruge en Android TV-boks eller en Kodi-boks? Ikke nødvendigvis, men det afhænger af hvilke tilføjelser din kasse kom forudinstalleret med. For at være helt sikker, er det en god ide at bruge en VPN-tjeneste på din boks. Nedenfor snakker vi om hvorfor du har brug for en VPN, så deler vi enkle trinvise instruktioner på Sådan installeres en VPN på din Android TV-boks eller Kodi-boks.

Er Android TV-bokse eller Kodi-bokse ulovlige?

Som vi nævnte ovenfor, kan du købe Android TV-bokse i alle mulige konfigurationer. Ofte finder du minimale kasser, der kun har det grundlæggende operativsystem installeret på hardwaren. Kodi-kasser er ens, men de har også Kodi Media Center-softwaren installeret på dem. Ingen af disse to typer af kasser er ulovlig, da al den software, der følger med dem, er fuldt lovlig, på trods af hvad du måske læser i papirerne.

Men du vil også finde 'pre-loaded' Kodi bokse på markedet, som er kasser, der har en hel masse add-ons installeret på deres Kodi systemer. Disse tilføjelser oprettes ikke af Kodi, men er snarere lavet af tredjepartsudviklere, da softwaren er open source. Nogle af disse tredjepartsudviklere opretter add-ons, som giver dig mulighed for ulovligt at få adgang til indhold.

En stor del af nedbruddet på ulovlig streaming har været imod disse forudindlæste Kodi-bokse, især dem, der giver brugerne adgang til levende strømme af sportsbegivenheder. En nylig vedtaget EU-lov fastsætter, at det er ulovligt at sælge disse forudindlæste kasser, da de bevidst tillader adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Teknisk set, hvis du har en forudindlæst Kodi-boks, er dette imod EU-lovgivningen. Den juridiske undertrykkelse har dog fokuseret på sælgere af disse bokse, ikke brugere.
En stor del af nedbruddet på ulovlig streaming har været imod disse forudindlæste Kodi-bokse, især dem, der giver brugerne adgang til levende strømme af sportsbegivenheder. En nylig vedtaget EU-lov fastsætter, at det er ulovligt at sælge disse forudindlæste kasser, da de bevidst tillader adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Teknisk set, hvis du har en forudindlæst Kodi-boks, er dette imod EU-lovgivningen. Den juridiske undertrykkelse har dog fokuseret på sælgere af disse bokse, ikke brugere.

Alle disse lovlighedsproblemer kan gøre dig forståeligt nok nervøs. Ikke desto mindre ønsker ingen at modtage et truende brev fra deres internetudbyder på grund af at de bruger en Android-boks. Derfor er det en god idé at bruge en VPN for at holde dig sikker. Dette er et program, som du installerer på din boks, og som krypterer alle de oplysninger, som kassen sender via internettet. Denne kryptering betyder, at ingen kan se, hvilket indhold du har adgang til med din boks, ikke engang din internetudbyder.

Hvorfor du vil have en VPN til din Android tv-boks

Der er flere grunde til, at du måske vil bruge en VPN til din Android TV-boks. Her er nogle af fordelene:

 1. Undgå strygning. Mange internetudbydere diskriminerer visse typer eller mængder af dataforbrug. Hvis du streamer meget video, kan du se, at dine internethastigheder skæres dramatisk. En VPN vil forvirre din onlineaktivitet, hvilket gør det umuligt for din internetudbyder at foretage opkaldet på, om du vil smække din forbindelse ud fra den trafik, du opretter.
 2. Få adgang til region-låst indhold. Mange streamingtjenester, som BBC iPlayer eller Comedy Central, tilbyder gratis indhold til brugere i deres geografiske område, mens de blokkerer alle andre. Med en VPN kan du spoof din placering ved at oprette forbindelse til webstedet via en proxyserver placeret i det ønskede land, omgå disse geografiske begrænsninger.
 3. Beskyt dig selv fra juridisk ansvar. Som vi tidligere har nævnt, har du muligvis købt en forudindlæst Kodi-boks, eller du kan have installeret tilføjelser til din Kodi-installation. Brug af disse tilføjelser er teknisk ulovlig i EU, og hvis du vil undgå juridiske risici, dækker en VPN dine spor ved at kryptere de data, du sender via internettet.

Vi anbefaler IPVanish

Med disse krav i betragtning er VPN-udbyderen, vi anbefaler, IPVanish. De har over 950 servere i mere end 60 lande, lynhurtige forbindelseshastigheder, understøttelse af Android samt Windows, Mac og iOS, og de har 256-bit kryptering og en ikke-log-politik for at holde dig sikker.
Med disse krav i betragtning er VPN-udbyderen, vi anbefaler, IPVanish. De har over 950 servere i mere end 60 lande, lynhurtige forbindelseshastigheder, understøttelse af Android samt Windows, Mac og iOS, og de har 256-bit kryptering og en ikke-log-politik for at holde dig sikker.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres en VPN på en Android tv-boks

For at få din VPN til at køre på din Android TV-boks, skal du bare følge nedenstående trin:

 1. Tilmeld dig en VPN-tjeneste. Vi foreslår at du prøver IPVanish, som du kan finde på https://www.ipvanish.com/
 2. Start nu ved startskærmen i din Android tv-boks
 3. Gå til Google Play Butik-appen
 4. Brug søgefeltet i Play Butik til at søge efter ipvanish
 5. Klik på IPVanish VPN app for at se alle detaljer. Du kan også få adgang til appsiden fra denne URL: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ixolit.ipvanish&hl=da_GB

  Image
  Image
 6. Klik på knappen, der siger Installere
 7. Du bliver bedt om at godkende tilladelserne, som IPVanish-appen skal bruge. Klik på Acceptere
 8. Vent et par sekunder, og appen vil blive installeret på din Android TV-boks
 9. Gå nu tilbage til din Android startskærm
 10. Gå til Mine apps
 11. Find IPVanish app og klik på det for at starte det
 12. App'en vil bede dig om dit brugernavn og din adgangskode. Indtast det brugernavn og adgangskode, du valgte, da du tilmeldte dig IPVanish, og klik derefter på Log på. Det er nyttigt at tjekke Husk mig boks, så du ikke behøver at indtaste dine detaljer hver gang du bruger appen
 13. Hvis dette er første gang, du bruger appen, vil det vise dig en vejledning. Men rolig, hvis du hoppede over vejledningen, da du bare skal gå tilbage til IPVanish-hjemmesiden, og du kan fortsætte med at følge instruktionerne nedenfor
 14. Nu ser du din statusside. Du kan klikke på den store grønne Opret forbindelse knappen for at oprette forbindelse til VPN'et ved hjælp af standardindstillingerne
 15. Alternativt, hvis du vil oprette forbindelse til en server i et bestemt land - for eksempel at se BBC indhold på iPlayer-appen - så skal vi ændre nogle indstillinger. Klik på tre vandrette linjer øverst til venstre af appen for at få vist menupunkterne, og vælg derefter Server
 16. Herfra kan du klikke på navnet på et hvilket som helst land, og en pop op vises, der spørger, om du vil oprette forbindelse. Klik på Opret forbindelse og du vil være forbundet til VPN. I tilfælde af at se BBC iPlayer, vælger vi at oprette forbindelse til en server i London, Storbritannien
 17. Når du har klikket på en server, bliver du tilsluttet, og du bliver taget tilbage til statusskærmen. Knappen, der tidligere var grøn, og sagde Connect vil nu være rød og sige Afbryd. Grafen nederst på siden viser dig aktiviteten på tværs af din forbindelse
 18. Med din VPN op og ned kan du Gå tilbage til din Android TV startskærm og brug din kasse som sædvanlig, vel vidende at din sikkerhed er sikret

Glem ikke: Brug en VPN, når du streamer gennem Kodi. IPVanish giver vores læsere en eksklusiv rabat på 60%, og du betaler kun $ 4,87 om måneden for at holde din browsing sikker og privat.

Konklusion

Det er ret nemt at oprette en VPN som IPVanish på din Android TV-boks, og det vil give dig adgang til regionslåst indhold samt at holde dig sikker. Hvis du vil bruge add-ons til din tv-boks, som giver dig mulighed for at streame eller downloade indhold, er det især vigtigt at bruge en VPN, da det ikke kan risikere at få bøde eller retsforfølgning. For at fortsætte med at bruge din boks sikkert anbefaler vi stærkt, at du tager de få minutter og få dollars for at få et VPN oprettet.

Bruger du IPVanish på din Android TV-boks eller Kodi-boks? Eller er der en anden VPN-udbyder, som du kan lide at bruge? Lad os vide dine tanker i kommentarerne nedenfor!

Efterlad en kommentar

Populært emne.