Sådan Fix Kodi "Opdatering mislykkedes" Fejl

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fix Kodi "Opdatering mislykkedes" Fejl
Sådan Fix Kodi "Opdatering mislykkedes" Fejl
Anonim

En af de bedste funktioner ved Kodi er, at det ikke kun er et mediecenter til at organisere og vise dine mediefiler - du kan også installere tilføjelser til at give dig nye funktioner som at se YouTube, se Twitch, lytte til musik og lytte til podcasts selvom dit mediecenter. Den måde, du installerer disse tilføjelser på, er via repositorier, som er hjemmesider, hvor installationsfilerne er hostet. Da Kodi er open source, kan alle lave deres egen tilføjelse og dele det med internettet, så der er hundredvis af gratis tilføjelser, som Kodi-brugere kan installere.

Image
Image

Men det er nogle gange problemer, når du arbejder med add-ons og repositorier. Masser af lagre er blevet lukket ned i det sidste år på grund af juridiske problemer, så nu er der mange gamle repositorier, der ikke længere fungerer. Et problem, som Kodi-brugere ofte ser, er en fejlmeddelelse "Opdatering mislykket", hvilket betyder, at opdateringen til et tilføjelsesprogram, du har installeret, ikke installeres korrekt fra lageret. I denne artikel fortæller vi dig om, hvorfor denne fejl opstår, og demonstrer derefter de metoder, du kan bruge, så du kan lære hvordan man retter fejlen Kodi "Opdatering mislykkedes".

Hvorfor Kodi-brugere skal bruge en VPN

Før vi kommer ind i oplysningerne om fastsættelse af den opdaterede fejl på Kodi, er der et vigtigt spørgsmål om sikkerhed for at diskutere. Som du kan se, opstår denne fejl, når brugere forsøger at opdatere et tilføjelsesprogram, som de har installeret fra et lager. Mange af disse repositorier er værts add-ons, der giver brugere mulighed for at se tv-shows eller film gratis eller at streame musik. Men dette er imod lov om ophavsret, så repositorierne skal ofte lukke ned på grund af juridiske trusler.

Dette er et problem for Kodi-brugere, der bruger tilføjelsesprogrammer, som om du bliver fanget ved hjælp af et tilføjelsesprogram for at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold ulovligt, så kan du møde en række konsekvenser fra at blive sparket af din internetudbyder's netværk for at blive forfulgt ved lov håndhævelse og står over for en bøde. Hvis du vil bruge add-ons til Kodi, skal du beskytte dig selv mod disse problemer.

Den bedste måde at holde sig tryg ved, når du bruger Kodi, er at installere en VPN. Dette er et softwareprogram, der krypterer alle de data, som din enhed sender via internettet, så ingen kan se, hvilke websteder du besøger, eller hvilke filer du downloader. Dette holder dig sikker fra din internetudbyder eller retshåndhævende at spionere på dine internetaktiviteter, herunder Kodi-brug.

Vi anbefaler IPVanish til Kodi-brugere

Image
Image

Den VPN, som vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. Funktionerne i denne VPN inkluderer fremragende sikkerhed ved hjælp af stærk 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik samt indstillinger i softwaren til en kill-switch, manuel DNS-konfiguration og DNS-lækagebeskyttelse. Med sine super hurtige forbindelser er den ideel til streaming high definition video, og netværket dækker mere end 1000 servere i over 60 forskellige lande. Softwaren er tilgængelig til Windows, Mac OS, Android, Linux, IOS og Windows Phone.

Læs vores fulde IPVanish anmeldelse her.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvorfor opstår den opdaterede fejlfejl?

Fejlen "Opdatering mislykket" opstår, når Kodi forsøger at opdatere et af dine tilføjelsesprogrammer. Den måde, som Kodi fungerer på, opdateres det med jævne mellemrum automatisk tilføjelser i baggrunden, så du normalt ikke selv opdager, at det sker. Webadressen til det depot, du brugte til at installere et tilføjelsesprogram, er gemt i dit system, så når Kodi beslutter, at det skal kontrollere efter opdateringer til tilføjelsen, ser det ud til en opdatering i depotet på den webadresse, du har gemt . Normalt vil Kodi heller ikke finde en opdatering til din tilføjelse, i hvilket tilfælde der ikke sker noget, og opdateringstjekken afsluttes, eller det vil finde en ny version af tilføjelsen, som den derefter downloader og installerer i stedet for den gamle tilføjelse.

Hvis du får vist fejlen for opdateringen på dit Kodi-system, betyder det, at denne opdateringsproces er blevet mislykket. Dette sker, når Kodi ser, at der er en nyere version af din tilføjelse i depotet, men denne nye version er ikke kompatibel med den version af tilføjelsen, du har installeret. Dette kan ske, når et arkiv ændrer filstruktur eller tilføjelsesversionen versionsnummer, hvilket forvirrer Kodi over, om add-onen på dit system er kompatibel med opdateringen i depotet. Alternativt kan fejlen også opstå, når Kodi-databasen på dit system bliver beskadiget, hvilket betyder, at Kodi ikke kan linke korrekt mellem din version af tilføjelsen og den nye.

Sådan Fix Kodi Opdatering Fejl Fejl

Da opdateringen mislykkedes kan skyldes et problem med opbevaringsstedet eller et problem med din Kodi-database, kan denne fejl være lidt forkert at reparere. Du skal forsøge at fastsætte både opbevaringsdatabasen og din database for at se, hvor problemet ligger. Prøv nedenstående valgmulighed for at rette op på den fejl, der blev opdateret:

1. Find ud af hvilket arkiv der forårsager problemer

For at rette op på den fejl, der blev opdateret, skal du først finde ud af, hvilket lager der forårsager problemet. Fejlmeddelelsen, du ser, angiver, hvilket bestemt tilføjelsesprogram der ikke er opdateret, så skal du finde ud af, hvilket lager der er ansvarligt for den tilføjelse. Det kan være, at du har et depot, som du bruger til at installere mange forskellige tilføjelsesprogrammer, eller det kan være, at du kun brugte et depot kun én gang for at installere et specifikt tilføjelsesprogram. I begge tilfælde skal du tjekke det arkiv, der mislykkedes opdateringen, for at kunne fortsætte med at fastsætte det.

Sådan finder du ud af, hvilket lagringssted der bruges af en tilføjelse, der fejler. For eksempel, siger at Neptune Rising add-on ikke opdatere, her er hvordan du vil finde oplysninger om det ansvarlige depot:

 1. Start på din Kodi startskærm
 2. Gå til Tilføjelser i menuen til venstre

  Image
  Image
 3. Gå til Video tilføjelser i menuen til venstre (dette skyldes, at Neptune Rising er en video-add-on. Hvis du søgte efter oplysninger om en musik-tilføjelse, ville du vælge Musik tilføjelser i stedet)
 4. Fra listen over tilføjelser finder du den ønskede. I vores tilfælde er det Neptun Rising. Nu Højreklik navnet på tilføjelsen og vælg Information
  Image
  Image
 5. Nu vil du se en side med oplysninger om tilføjelsen. Se under tilsætningsikonet til venstre, og du får se en boks, der siger Repository:
  Image
  Image
 6. Hvad der end er skrevet efter Repository: er navnet på det depot, som denne tilføjelse blev installeret fra. I dette tilfælde er det den Blamo Repo

Bestem, om arkivet stadig er aktivt

Nu hvor du ved, hvilket depot der giver dig problemer, er det tid til at lave nogle undersøgelser. Mange repositorier er nødt til at lukke eller flytte til nye webadresser i det sidste år på grund af den store nedbrydning på repositorier, hvilke værts add-ons, der kan bruges til ulovlig streaming. Det betyder, at mange lagre har stoppet med at arbejde, og at du måske skal ændre nogle ting for at rette dem.

Det første skridt er at google navnet på det depot, du identificerede i ovenstående trin, og se om du finder nogen nyheder om lagerpladsens lukning eller flytning til en ny webadresse. Hvis depotet er lukket, skal du fjerne det fra dit system. I dette tilfælde vil du ikke længere kunne få opdateringer til dine tilføjelsesprogrammer. Tilføjelsesprogrammerne skal dog fortsætte med at fungere som før, og du bør ikke se flere opdaterede fejlmeddelelser.

Hvis depotet har en ny webadresse, skal du opdatere dit Kodi-system i overensstemmelse hermed:

 1. Start på din startskærmen og derefter gå til indstillinger
 2. Gå til Filhåndtering
 3. Find det depot, du vil opdatere webadressen til og Højreklik på det, og vælg derefter Rediger kilde
 4. Indtast den nye URL i tekstfeltet, og klik derefter på Okay

Opdater Repository manuelt

Hvis depotet ikke er taget ned, og det ikke har flyttet URL, men du stadig får den opdaterede fejl, skal du forsøge at tvinge lageret til at opdatere. Nogle gange opdateringer sidder fast og installeres ikke korrekt, så det ser ud til systemet, som om opdateringen er installeret, men det virker faktisk ikke, når add-ons forsøger at opdatere sig. At tvinge en manuel opdatering af depotet, løser dette problem.

Sådan styrer du manuelt en lageropdatering:

 1. Start på din startskærmen
 2. Gå til Tilføjelser
 3. Klik på ikon der ligner en åben boks
 4. Gå til Installer fra zip-fil
 5. Find zip-filen til depotet. I vores tilfælde går vi til blamo og derefter dobbeltklik repository.blamo-0.1.3.zip
  Image
  Image
 6. Dette vil opdatere depotet. Du får se en meddelelse, der siger, at depotet er opdateret efter et sekund
  Image
  Image
 7. Nu skal vi opdatere tilføjelsen, der forårsager problemet. Gå til Mine tilføjelser
 8. Gå nu til Video tilføjelser (til en video add-on som Neptune Rising - ellers gå til Musik tilføjelser eller enhver anden kategori du har brug for)
 9. Find den tilføjelse, der ikke opdateres korrekt - vi vil brugeNeptun Risingendnu engang for dette eksempel. Højreklik på det og vælg Information
  Image
  Image
 10. Fra siden Tilføjelsesinformation, vælg Opdatering fra menuen nederst
 11. Dette giver en boks, der viser de lagre, som du har til rådighed for at opdatere tilføjelsen. Vælg det lager, du lige har opdateret - i dette tilfælde er det Version 1.3.9, Blamo Repo
  Image
  Image
 12. Nu opdateres opdateringen, og du får vist en opdateret underretning på siden. Nu skal du ikke se Opdater mislykket fejl mere
  Image
  Image

Glem ikke: Brug en VPN, når du streamer gennem Kodi. IPVanish giver vores læsere en eksklusiv rabat på 60%, og du betaler kun $ 4,87 om måneden for at holde din browsing sikker og privat.

Udskift depotet

Men hvad gør du, hvis du finder ud af, at det depot, du brugte, er lukket helt? Dette er sket for nylig med repositories, herunder Noobs og Nerds, Colossus, Looking Glass, Smash og meget mere. Disse lagre er helt lukket og er ikke længere tilgængelige for at downloade add-on opdateringer.

Hvis det lager, du har brugt, er nu lukket, er det vigtigt, at du fjerner depotet fra dit system. Dette skyldes, at det kan være en sikkerhedsrisiko at forlade gamle repository-adresser, der er knyttet til dit system, især hvis opbevaringen blev lukket ned på grund af krænkelse af ophavsretten. Du kan holde de tilføjelsesprogrammer, du installerede fra depotet, installeret, men du skal fjerne depotet fra din File Manager-side. Når du fjerner et depot, men forlader add-on'et, fortsætter add-on'en som tidligere. Det vil bare ikke kunne opdateres. På kort sigt bør dette ikke være et problem, da det vil fortsætte med at fungere. Men på lang sigt betyder manglen på opdateringer, at der opstår fejl i tilføjelsen, og det vil ikke være pålideligt.

Når et lager er lukket ned, er det bedst at finde et alternativt depot, som du kan bruge til både at installere nye add-ons og opdatere de tilføjelser, du har installeret. Se oplysninger om, hvordan du sletter et lager her og forslag til alternative lagre her.

Fix korrupte databasefiler

Det dækker måder at rette op på den opdaterede fejl, når problemet er med det depot, du bruger. Men du vil huske, at fejlen også kan skyldes et problem med din Kodi database. Når databasen bliver beskadiget, er det ikke muligt at opdatere add-onen, da der ikke er overensstemmelse med, hvad din database siger. I dette tilfælde skal du genopbygge din database. Sådan gør du det:

 1. Start på din Kodi startskærmen
 2. Gå til Indstillinger ved at klikke på ikonet, der ligner en tandhjul
 3. Gå til Filhåndtering
 4. Dobbeltklik nu på Profilkatalog fra listen til venstre
  Image
  Image
 5. Dobbeltklik på Database
  Image
  Image
 6. Find din tilføjelsesdatabasefil. Denne fil vil blive kaldt AddonsXX.db, med XX repræsenterer et tal. I dette eksempel er filen vi vil have Addons27.db
  Image
  Image
 7. Nu Højreklik på add-ons database fil og vælg Slet
  Image
  Image
 8. Dette sletter din databasefil. Nu genstart Kodi og databasefilen genopbygges. Dette bør rette op på din opdaterede fejlmeddelelse

Opdatering til nyeste version af Kodi

Endelig, hvis ingen af disse handlinger hjalp, så er en god måde at løse en række problemer med Kodi på at opdatere til den nyeste version. Kodi opdaterer ikke automatisk sig selv, så hvis du har brugt Kodi i et par år, kan du være flere versioner bagved. Dette kan forårsage kompatibilitetsproblemer med tilføjelsesprogrammer, der forhindrer dem i at fungere korrekt.

For at opdatere din Kodi til den nyeste version, følg instruktionerne her. Husk at lave en sikkerhedskopi, før du opdaterer, så du ikke mister nogen af dine vigtige filer, tilføjelser eller indstillinger.

Glem ikke: Brug en VPN, når du streamer gennem Kodi. IPVanish giver vores læsere en eksklusiv rabat på 60%, og du betaler kun $ 4,87 om måneden for at holde din browsing sikker og privat.

Konklusion

Vi håber, at dette har hjulpet dig med at rette op på den fejl, der blev opdateret på Kodi. Har du fundet ud af denne fejl, og hvordan har du rettet det? Havde du held og lykke med de handlinger, vi foreslog? Lad os vide om det, og hvad fungerede for dig i kommentarerne nedenfor.

Efterlad en kommentar

Populært emne.