VyprVPN Vs ExpressVPN: Hvilken er den rigtige for mig?

Indholdsfortegnelse:

VyprVPN Vs ExpressVPN: Hvilken er den rigtige for mig?
VyprVPN Vs ExpressVPN: Hvilken er den rigtige for mig?
Anonim

For dem af jer, der forsøger at vælge en ny VPN-udbyder: Denne artikel er til dig. Med så mange muligheder for VPN-udbydere, der er tilgængelige for kunderne, kan det være svært at vide, hvilken en skal vælge. Nedenfor vil vi gå igennem nogle grunde, at du måske vil have en VPN, og derefter tilbyde tips om valg af en pålidelig og troværdig VPN-udbyder.

Image
Image

To af de VPN-udbydere, som vi ofte anbefaler her på Addictive Tips, er VyprVPN og ExpressVPN. Disse twoVyprVPN og ExpressVPN udbydere er begge meget populære og tilbyder alle de væsentlige funktioner, som vi søger efter i en VPN-tjeneste. Der er dog nogle forskelle mellem de to udbydere. Vi skal gennemgå begge leverandørers nøglefunktioner og derefter sammenligne dem, så du kan se, hvilke af de to muligheder der passer dig. Læs videre for at lære om VyprVPN vs ExpressVPN.

Hvorfor bruge en VPN?

Der er mange grunde til at bruge en VPN, men for mange brugere er de mest presserende problemer privatliv og sikkerhed. Med mere overvågning af onlineaktivitet end nogensinde før, vil brugerne have mulighed for at holde deres browsinghistorier, downloads og elektroniske beskeder privat og sikre. Brug af en VPN opnår dette ved at kryptere alle de data, som din enhed sender via internettet, så ingen andre kan se dine onlineaktiviteter.

En yderligere grund til at bruge en VPN er at beskytte din enhed mod hackere, når du opretter forbindelse til offentlig wifi, og så du kan få adgang til regionlåset indhold som Comedy Central-webstedet i USA eller BBC iPlayer i Storbritannien.

Hverken ExpressVPN eller VyprVPN vil lade dig komme rundt om regionlås og holde dig sikker mod hackere, samtidig med at du beskytter dit privatliv. Men der er nogle forskelle mellem tjenesterne med hensyn til funktioner.

Evaluering af VyprVPN Vs ExpressVPN

For at starte med det grundlæggende er den gode nyhed, at både VyprVPN og ExpressVPN er velbegrundede VPN-udbydere, som tilbyder alle de væsentlige funktioner, du har brug for. Begge har funktioner som en stærk sikkerhed, der leveres ved hjælp af 256-bit kryptering, så ingen vil være i stand til at dekryptere dine data og spionere på dine onlineaktiviteter. Begge tjenester vil effektivt skjule din IP-adresse, når du er online, så du bliver ikke offer for DDoS-angreb eller andre hackere, og dine onlineaktiviteter kan ikke spores til din rigtige IP-adresse.

Et andet vigtigt element i både VyprVPN og ExpressVPN er, at hverken service har en båndbreddehætte eller nogen begrænsninger på mængden af data, som du kan overføre, så du er fri til at gennemse og downloade så meget som du vil uden at bekymre dig om at ramme en hætte. Og begge giver mulighed for flere samtidige forbindelser, så du kan kun bruge et abonnement på en VPN-tjeneste for at beskytte alle dine enheder, f.eks. Dit skrivebord, din bærbare computer, din telefon og din tablet.

Men der er nogle forskelle mellem VyprVPN og ExpressVPN-tjenesterne, som du bør overveje, når du vælger en af disse udbydere til din VPN. Her er nøgleforskellene:

Hurtige forbindelseshastigheder

Den måde, hvorpå en VPN fungerer, indebærer at routere de data, som din enhed sender via internettet via et ekstra trin, inden det når sin destination: dataene sendes til en server, der køres af din VPN-udbyder, hvor den krypteres, inden den sendes til sin destination. Det betyder, at brugen af en VPN altid nedsætter din internetforbindelse til en vis grad. Men en VPN med virkelig hurtige forbindelser vil have så lidt langsomt, at du ikke engang kommer mærke til det, mens en VPN med langsomme forbindelser kan være smertefuldt at bruge.

Den gode nyhed er, at både VyprVPN og ExpressVPN har ekstremt hurtige forbindelser. ExpressVPN er kendt for sine super hurtige forbindelser - dermed navnet Express - og vores test har fundet ud af, at forbindelserne er så hurtige som lovet. Når det kommer til VyprVPN, annoncerer de ikke højhastigheder som en stor del af deres kampagner - men vi var glade for at opdage ekstremt hurtige forbindelser ved hjælp af VyprVPN i vores test.

Begge udbydere er perfekte til at downloade store filer meget hurtigt, streaming high definition videoer og andre båndbreddeintensive opgaver. Vi fandt begge udbydere at tilbyde nogle af de hurtigste forbindelser, vi har set fra VPN-udbydere, så du vil være tilfreds med dine hastigheder i begge tilfælde. Vi kalder denne runde uafgjort.

Antal servere til rådighed

En anden faktor at overveje, når man ser på forskellige VPN-udbydere, er antallet af servere, som de har til rådighed for brugerne at oprette forbindelse til. Hvis du har problemer med en server eller finder det for langsomt, er det nyttigt at kunne hoppe over til en anden server for bedre ydeevne. Af denne grund er en VPN-udbyder med et stort netværk af servere at foretrække. Det hjælper også med at få servere tilgængelige i mange forskellige lande, så du nemt kan komme rundt om regionlås og surfe på internettet uden begrænsninger.

ExpressVPN har et stort netværk af servere, der dækker over 1500 servere i 94 forskellige lande. Disse servere er tilgængelige i en række lande, herunder USA, Canada, Storbritannien, Holland, Sverige, Japan, Hong Kong og Singapore. Der er en komplet liste over tilgængelige ExpressVPN-servere på deres hjemmeside her.

VyprVPN har et lidt mindre netværk af servere, der dækker over 700 servere i mere end 70 lande. Disse omfatter servere i Nordamerika, Oceanien, Afrika, Europa, Mellemamerika, Sydamerika, Mellemøsten og Asien. Se en komplet liste over VyprVPN-servere, der er tilgængelige her.

Mens begge tjenester tilbyder masser af servere og højst sandsynligt opfylder dine behov, vi erklærer ExpressVPN vinderen i denne kategori på grund af dets større antal servere til rådighed.

Privatliv

En af de største faktorer, du bør overveje, når du vælger et VPN, er privatlivspolitikken. Den vigtigste funktion, som en VPN-tjeneste udfører, beskytter dit privatliv, så du bør se omhyggeligt på hver leverandørs privatlivspolitik for at se, om de opfylder dine standarder. Et hovedproblem i VPN-privatlivets fred er spørgsmålet om logning - det vil sige at registrere fortegnelser over VPN-brugeres logins og aktiviteter, når de går online. Kritikere hævder, at enhver form for log kan påklages af politiet, så den eneste måde for brugerne at være sikker på er at bruge en VPN, der slet ikke indeholder logfiler.

No logs tilgangen er taget af ExpressVPN. De har et meget højt niveau af beskyttelse af privatlivets fred, uden at logge på nogen form for brugeraktivitet, der finder sted på deres netværk. Hvis du spekulerer på, hvor effektiv dette er i praksis, så vil et virkeligt eksempel hjælpe med til at gøre det klart. For nylig beslaglagde politiet i Tyrkiet en ExpressVPN-server placeret i dette land, fordi de søgte efter oplysninger om en ExpressVPN-bruger. Men til politiets frustration og til lettelse af ExpressVPN-brugere fandt de ikke brugbare data af nogen art på serveren.

VyprVPN's tilgang er anderledes. De holder data om, hvad de kalder "forbindelseslogs" i tredive dage. Ifølge deres privatlivspolitik er de nøjagtige data, som denne log er som følger: "brugerens kilde-IP-adresse, den VyprVPN-IP-adresse, brugeren bruger, forbindelsesstart og stoptid og totalt antal bytes, der bruges." De logger ikke bruger trafik eller inspicere trafikpakker. De hævder, at de behøver at holde logfiler for at forbedre hastigheden og ydeevnen og til fejlfinding. De påpeger også, at mange VPN'er hævder ikke at holde logfiler, men registrerer faktisk nogle oplysninger om brugere.

Det er beundringsværdigt for VyprVPN at være ærlig om de logs, de holder og deres grunde til at gøre det. I praksis holder den slags information, som de logger på, og de korte logfiler holdes for, at det ikke er sandsynligt, at der vil være et problem med privatlivets fred for deres brugere. Vi kan dog ikke benægte, at den ExpressVPN-politik, som tæppe nægter at holde logfiler af en eller anden grund, er bedre for privatlivets fred, så vi ringer ExpressVPN vinderen her.

P2P Downloads

Torrent-brugere vil også gerne se på P2P-politikkerne i deres VPN, da ikke alle VPN-udbydere understøtter torrentbrug. Både ExpressVPN og VyprVPN tillader P2P-downloads på deres system, og især VyprVPN har et ry for at være torrentvenlig. Torrent brugere vil have en stor oplevelse med VyprVPN, så vi tildeler denne runde til dem.

Kom omkring VPN-blokke

Hvis du er en erfaren VPN-bruger, har du bemærket, at ikke alle websteder eller ethvert netværk tillader brug af VPN. Hvis du forsøger at bruge en VPN i et meget begrænset internetland som f.eks. Kina, finder du ofte, at netværk blokkerer enhver forbindelse, der ser ud til at komme fra en VPN. Det betyder, at din VPN i det væsentlige er ubrugelig på nogle steder eller på nogle netværk.

Et eksempel på et websted, der blokerer VPN'er, er Netflix. Netflix forsøger at stoppe brugerne adgang til indhold fra andre lande end deres eget ved hjælp af en VPN på grund af ophavsretlige problemer. Med de fleste VPN'er, hvis du opretter forbindelse til en server og derefter går til Netflix-webstedet, vil du se en fejlmeddelelse, når du forsøger at afspille en video. Den gode nyhed er, at ExpressVPN er det bedste VPN, vi har fundet for at se Netflix. Det virker bemærkelsesværdigt konsekvent, og der er endda en komplet vejledning til at bruge Netflix med ExpressVPN her.

VyprVPN er lidt af en blandet taske. Det arbejder typisk med Netflix - og i vores test kunne vi få adgang til Netflix UK og andre uden problemer - men nogle brugere har tidligere rapporteret problemer med at bruge VyprVPN med Netflix. Dette er især et problem, når du forsøger at få adgang til Netflix USA, som nogle amerikanske servere arbejder for, men de fleste gør det ikke. Imidlertid har VyprVPN et ace op i ærmet i form af sin Chameleon-protokol. Denne mulighed krypterer ikke kun dine data, men også dine metadata, hvilket betyder, at detaljer som oprindelsen og destinationen for datapakker er skjult. Dette besejrer de fleste VPN-blokke og betyder, at du kan bruge VPN'en til at forblive sikker og gennemse frit selv på meget begrænsede netværk som i Kina.
VyprVPN er lidt af en blandet taske. Det arbejder typisk med Netflix - og i vores test kunne vi få adgang til Netflix UK og andre uden problemer - men nogle brugere har tidligere rapporteret problemer med at bruge VyprVPN med Netflix. Dette er især et problem, når du forsøger at få adgang til Netflix USA, som nogle amerikanske servere arbejder for, men de fleste gør det ikke. Imidlertid har VyprVPN et ace op i ærmet i form af sin Chameleon-protokol. Denne mulighed krypterer ikke kun dine data, men også dine metadata, hvilket betyder, at detaljer som oprindelsen og destinationen for datapakker er skjult. Dette besejrer de fleste VPN-blokke og betyder, at du kan bruge VPN'en til at forblive sikker og gennemse frit selv på meget begrænsede netværk som i Kina.

På grund af den ekstraordinære brug af Chameleon-protokollen mulighed for adgang til begrænsede netværk, Vi tildeler denne runde til VyprVPN.

Ekstra funktioner i softwaren

Erfarne VPN-brugere vil have masser af muligheder for at tilpasse deres VPN-forbindelser, og nybegyndere VPN-brugere vil have gavn af enkle at bruge værktøjer, der bekræfter integriteten af deres VPN-forbindelse. Så kvaliteten af den software, der oprettes af hver VPN-udbyder er vigtig, da god software både er let at bruge og har mange ekstra funktioner til at gøre dit liv lettere.

ExpressVPN-softwaren er meget enkel at se på, med klare og indlysende knapper på hjemmesiden for at udføre nøgleopgaver som tilslutning / afbrydelse fra VPN'en, brug Smart Select-funktionen til at finde den bedste server og vælge din server fra en liste. I indstillingerne finder du muligheder for en kill switch, en DNS lækage test, en hastighedstest og en IP-adresse checker, så du kan sikre din forbindelse kører som den burde være.
ExpressVPN-softwaren er meget enkel at se på, med klare og indlysende knapper på hjemmesiden for at udføre nøgleopgaver som tilslutning / afbrydelse fra VPN'en, brug Smart Select-funktionen til at finde den bedste server og vælge din server fra en liste. I indstillingerne finder du muligheder for en kill switch, en DNS lækage test, en hastighedstest og en IP-adresse checker, så du kan sikre din forbindelse kører som den burde være.
VyprVPN-softwaren er lidt mere avanceret, med en graf på startskærmen, der viser datahastigheden, der kommer via VPN. Du kan også se din offentlige IP-adresse, den tilsluttede tid, hvilken VPN-protokol der bruges, og om NAT-firewall er aktiveret. I indstillingspanelet finder du et stort antal muligheder, som du kan finjustere, herunder en kill-switch, automatisk genopkobling, et valg af VPN-protokoller, der skal bruges, DNS-konfiguration og lækagebeskyttelse, meddelelsesindstillinger og meget mere. Den avancerede fane har endnu flere muligheder som ruteforsinkelse, TAP-adapter, TLS-timeout og meget mere. En ting, som vi anbefaler for at forbedre dit privatliv, er at gå til fanen Generelt og afvælge valgmuligheder for at sende ikke identificerbare appdata og crashrapporter til VyprVPN.
VyprVPN-softwaren er lidt mere avanceret, med en graf på startskærmen, der viser datahastigheden, der kommer via VPN. Du kan også se din offentlige IP-adresse, den tilsluttede tid, hvilken VPN-protokol der bruges, og om NAT-firewall er aktiveret. I indstillingspanelet finder du et stort antal muligheder, som du kan finjustere, herunder en kill-switch, automatisk genopkobling, et valg af VPN-protokoller, der skal bruges, DNS-konfiguration og lækagebeskyttelse, meddelelsesindstillinger og meget mere. Den avancerede fane har endnu flere muligheder som ruteforsinkelse, TAP-adapter, TLS-timeout og meget mere. En ting, som vi anbefaler for at forbedre dit privatliv, er at gå til fanen Generelt og afvælge valgmuligheder for at sende ikke identificerbare appdata og crashrapporter til VyprVPN.
Image
Image

I denne runde, selv om ExpressVPN-softwaren er nem at bruge til nye brugere, Vinderen skal være VyprVPN for at have så meget fleksibilitet og så mange tilpasningsmuligheder, så du kan tilpasse din VPN til dine personlige behov.

Antal understøttede platforme

Den endelige faktor at overveje i dit valg af VPN-udbyder er de operativsystemer, der understøttes. Med dit ene VPN-abonnement kan du beskytte alle dine enheder på én gang, så længe de har software til rådighed. Så det hjælper, hvis din VPN-udbyder tilbyder apps til mange forskellige platforme.

ExpressVPN understøtter mange enheder. Ud over de væsentligste elementer: Windows, Android, iOS, Mac og Linux, kan softwaren også installeres på nogle routere, spilkonsoller som Playstation og Xbox og andre enheder som AppleTV og Amazon FireTV. Derudover kan du installere en udvidelse på din webbrowser for nemt at forbinde og frakoble, mens du browser, og ExpressVPN har udvidelser til rådighed for browseren Google Chrome, Mozilla Firefox og Apple Safari.

VyprVPN har også software til rådighed for Windows, Android, Mac og iOS, og den kan oprettes på Linux ved hjælp af OpenVPN. Derudover tilbyder de support til nogle routere, NASes og smarte tv'er. De meget sikkerhedssindede typer, der bruger Blackphone - en privatlivscentret smartphone - vil gerne vide, at der også findes en VyprVPN-app til denne telefon.
VyprVPN har også software til rådighed for Windows, Android, Mac og iOS, og den kan oprettes på Linux ved hjælp af OpenVPN. Derudover tilbyder de support til nogle routere, NASes og smarte tv'er. De meget sikkerhedssindede typer, der bruger Blackphone - en privatlivscentret smartphone - vil gerne vide, at der også findes en VyprVPN-app til denne telefon.

Begge udbydere tilbyder støtte til ekstra enheder såvel som de væsentlige kerneplatforme, så denne runde er stort set uafgjort - men uden tvivl ExpressVPN kommer ud lige foran takket være dets udbud af browser extensions også.

Hvilket er det bedste - ExpressVPN eller VyprVPN?

Samlet set er både ExpressVPN og VyprVPN gode valg for brugere, der søger en VPN, der er hurtig, pålidelig og sikker. De støtter begge masser af forskellige enheder og har software, som opfylder alle de væsentlige funktioner. Server netværk er store og sikkerheden er god.

ExpressVPN vil forblive det bedste valg for de fleste brugere på grund af sin uovertrufne sikkerhed og bred støtte. Vi anbefaler især ExpressVPN til nye brugere, der ønsker en VPN, der er enkel og har meget nem at bruge software. Men erfarne brugere bør også overveje VyprVPN. Den har mere avanceret software og mange flere muligheder, så du kan tilpasse din forbindelse. Plus, VyprVPN kan besejre VPN-blokke, hvilket gør det til det første valg for brugere, der bor i eller rejser gennem Kina.

Special tilbud

Hvis du er interesseret i at prøve ExpressVPN eller VyprVPN, så har vi nogle specielle tilbud på disse tjenester, som du ikke vil gå glip af:

1. ExpressVPN

ExpressVPN er et VPN, du vil se anbefalet af eksperter igen og igen takket være dens stærke sider inden for alle nøgleområder: super hurtige forbindelser, et højt sikkerhedsniveau og let at bruge software. Sikkerhedsfunktionerne omfatter brugen af 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik, så du kan være sikker på, at dit privatliv er beskyttet. Der er også muligheder for at forbedre din sikkerhed yderligere som en kill switch, DNS lækage beskyttelse og en IP-adresse checker tilgængelig.
ExpressVPN er et VPN, du vil se anbefalet af eksperter igen og igen takket være dens stærke sider inden for alle nøgleområder: super hurtige forbindelser, et højt sikkerhedsniveau og let at bruge software. Sikkerhedsfunktionerne omfatter brugen af 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik, så du kan være sikker på, at dit privatliv er beskyttet. Der er også muligheder for at forbedre din sikkerhed yderligere som en kill switch, DNS lækage beskyttelse og en IP-adresse checker tilgængelig.

Servernetværket er stort og dækker over 1000 servere på 145 steder i 94 forskellige lande. Softwaren installeres Windows, Mac OS, Linux og Android samt andre enheder som smarte tv og spilkonsoller, og der er browserudvidelser til Google Chrome, Mozilla Firefox og Apple Safari.

Læs vores komplette ExpressVPN anmeldelse her.

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Der er også en fantastisk risikofri 30-dages pengene tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

2. VyprVPN

VyprVPN er det øverste valg af VPN til brugere, der er baseret i eller rejser gennem Kina. På steder som Kina med høje niveauer af internetcensur, bliver VPN-brugen ofte afskrækket ved brug af VPN-blokeringssoftware, der blokerer alle forbindelser fra VPN-brugere. VyprVPN har en mulighed kaldet Chameleon-protokollen, der krypterer både data og metadata og dermed besejrer de fleste VPN-blokeringer. Det betyder, at du kan bruge VyprVPN til at forblive sikkert og sikkert selv på meget begrænsede netværk med VPN-blokering på plads, som dem du finder i Kina.
VyprVPN er det øverste valg af VPN til brugere, der er baseret i eller rejser gennem Kina. På steder som Kina med høje niveauer af internetcensur, bliver VPN-brugen ofte afskrækket ved brug af VPN-blokeringssoftware, der blokerer alle forbindelser fra VPN-brugere. VyprVPN har en mulighed kaldet Chameleon-protokollen, der krypterer både data og metadata og dermed besejrer de fleste VPN-blokeringer. Det betyder, at du kan bruge VyprVPN til at forblive sikkert og sikkert selv på meget begrænsede netværk med VPN-blokering på plads, som dem du finder i Kina.

Der er også andre sikkerhedsfunktioner, som f.eks. Brugen af 256-bit kryptering og en politik til ikke-indholdslogning. Servernetværket er stort, men ikke stort, på 700 servere i 70 forskellige lande, og softwaren er tilgængelig til platforme, herunder Windows, Mac OS, iOS og Android.

Læs vores fulde VyprVPN anmeldelse her.

SPESIAL: Udnyt 50% rabat på din første måned med VyprVPN, i tillæg til en tredive dags penge tilbage garanti.

Konklusion

Både VyprVPN og ExpressVPN er gode valg for brugere, der leder efter en VPN, der holder dem sikre og beskytter deres privatliv. Begge tjenester har et godt omdømme, og som du kan se fra sammenbruddet af funktioner, er disse gode omdømme velfortjent. ExpressVPN forbliver et overordnet valg til enkel, nem at bruge sikkerhed uden konfiguration påkrævet - bare installer appen, tilslut, og du er klar til at surfe internettet frit. VyprVPN er lidt mere teknisk, men det betyder, at der er mange muligheder for avancerede brugere, der ønsker at tilpasse deres DNS-konfiguration, VPN-protokoller og meget mere. Det giver dig også mulighed for at gennemse selv på netværk med VPN-blokering.

Har du prøvet en af disse VPN-tjenester? Hvad syntes du var bedst? Lad os vide i kommentarerne nedenfor.

Populært emne.