Sådan Se Live TV på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Sådan Se Live TV på Kodi
Sådan Se Live TV på Kodi
Anonim

VCR'er, Tivo, DVD-afspillere og til sidst digitale og internet-tv-kanaler har revolutioneret måden vi ser fjernsyn på. Den første store ændring var ikke at skulle omarrangere vores tidsplan for at fange vores yndlingsprogrammer. On-demand indhold kom næste, så vi kunne vælge og vælge, hvad vi ser, når vi er gratis. Der er stadig noget unikt med at se live-tv, og udviklingsgruppen bag Kodi ved kun, hvordan vi føler.

Image
Image

Der er flere metoder til at se live-tv på Kodi. Selve softwaren leveres med et par streaming- og optagemuligheder, og du finder et par live-tv-tillæg til Kodi, der også gør et godt stykke arbejde. Du kan endda se live sport fra din smartphone! Nedenfor diskuterer vi bedste metoder til at se live-tv på din Kodi-aktiverede enhed.

Bliv sikker på Kodi med en god VPN

Kodi selv er hurtig, fri og helt lovlig at bruge. Softwareens open source-karakter betyder, at alle kan oprette nyt plugin-indhold, der tillader ting som piratfilmstrømme og videoer fra tvivlsomme kilder. Du kan aldrig være sikker på, hvor en fil er vært, eller hvorvidt det er lovligt at se i dit land, hvilket gør det meget muligt at åbne Kodi et rødt flag i regerings og internetudbyderes øjne.

Den gode nyhed er, at du kan beskytte dig selv mod disse potentielle invasioner af privatlivets fred ved at installere et godt VPN. VPN'er krypterer al din online trafik, hvilket gør det helt ulæseligt for tredjepart. Data styres via VPNs ikke-lokale server netværk, som fjerner spor af din identitet. Med en VPN på plads kan du streame ethvert Kodi-indhold, du kan lide uden at bekymre dig om ISP-gashåndtering eller datalogning.

Hvis du leder efter det bedste VPN til brug med Kodi, kan du se vores anbefaling nedenfor.

Top Kodi VPN - IPVanish

Når du har brug for både hurtige hastigheder og øverste hak sikkerhed, er IPVanish VPN at bruge. Tjenesten løber over 950 servere i 60 forskellige lande, hver med utrolig hurtige downloads rundt om i verden. Dine data forbliver sikre med 256-bit AES-kryptering, en nul-logningspolitik på al trafik, DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch. Du får også fuldstændig uovervåget trafik med IPVanish, så du får fuld, privat adgang til torrents, P2P-netværk og Kodi-add-ons, alle med ubegrænset båndbredde!
Når du har brug for både hurtige hastigheder og øverste hak sikkerhed, er IPVanish VPN at bruge. Tjenesten løber over 950 servere i 60 forskellige lande, hver med utrolig hurtige downloads rundt om i verden. Dine data forbliver sikre med 256-bit AES-kryptering, en nul-logningspolitik på al trafik, DNS-lækagebeskyttelse og en automatisk kill-switch. Du får også fuldstændig uovervåget trafik med IPVanish, så du får fuld, privat adgang til torrents, P2P-netværk og Kodi-add-ons, alle med ubegrænset båndbredde!

Få mere at vide om fordelene og mulighederne i IPVanish ved at tjekke vores fulde IPVanish-gennemgang.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

PVR, DVR og Live TV

Live TV forsvandt ikke bare, da internettet blev populært. Tjenesteydelser som Netflix og Hulu gør et godt stykke arbejde med at erstatte tv-kanaler og lignende indhold, men der er mange muligheder for streaming af broadcast-netværkskanaler til dit hjem underholdningscenter.

Begrænsninger af Live TV

De fleste live-tv-muligheder er begrænset til udsendelser i dit umiddelbare område. Hvis du bor i nærheden af en by, vil du sandsynligvis have et væld af gratis digitale udsendelser, du kan fange og optage. Hvis du ikke gør det, eller hvis din by ikke har mange tv-stationer i nærheden, vil dine muligheder blive begrænset.

Optagelse af live-tv

En personlig videooptager (PVR) og digital videooptager (DVR) er to udtryk, der refererer til stort set det samme. Teknologien giver dig mulighed for at fange og gemme live-udsendelser, herunder sport, nyheder og tv-shows, fra en åben stream, gem indholdet på en enhed, og få adgang til det senere, når du er klar til at se. Det ændrer i det væsentlige levende indhold til on-demand indhold, hvilket gør tv-udsendelsen ekstremt praktisk.

Hardware

Medmindre du har adgang til rene internet-tv-kanaler, skal du have et separat stykke hardware til at streame live-tv. Disse kasser spænder fra digitale antenner til kabellignende udstyr, der går direkte sammen med din pc via optagekort og trækker indhold fra over luftudsendelserne.

Den hardware, der kræves til live-tv-streaming, er ikke dyrt, og det kommer normalt ikke med et månedligt abonnement. Når du har købt udstyret, kan du sætte tingene op for at streame og registrere som du finder det passende.

IPTV

Internet Protocol Television (IPTV) er helt adskilt fra de levende tv-strømme, der diskuteres i denne artikel. Med IPTV kan du fange, optage og se indhold direkte fra internettet, ingen separat hardware kræves. Det er yderst praktisk, hvis du ikke ejer de rigtige enheder, men du vil normalt ikke være i stand til at få adgang til lokal programmering, som du ville, fra en digital digital udsendelse.

Brug indbyggede funktioner til at se live-tv på Kodi

Mange Kodi-brugere er overrasket over at finde ud af, at Kodi tilbyder komplette live-tv-streamingfunktioner indbygget i selve softwaren. Du skal indstille et par ting for at få det til at fungere, men inden du ved det, vil du sparke tilbage til nogle live-udsendelser.

Trin 1 - Krav

Kodi kan som standard ikke levere live tv-streams fra internettet. For at holde tingene lovlige, grænsefladen software kun med din streaming hardware, såsom en tv-tuner, digital antenne eller kabel boks. Du skal bruge en kompatibel enhed, før du indstiller Kodi til at optage og levere dine live streams.

Hvilken hardware du køber er stort set op til dig. Det er værd at bemærke, at antenner synes at have de bedste resultater, der går i forbindelse med Kodi. De er imidlertid begrænset til, hvilke digitale kanaler der udsendes i dit område. Kabelstrømme krypteres ofte, især i USA. Det betyder, at du har brug for en pc-tv-tuner, der understøtter dekryptering, ellers vil Kodi ikke kunne læse dataene.

Trin 2 - Installer Kodi Backend

Kodi er i stand til at genkende og streame live-tv-signaler, men det har brug for, hvad der hedder en backend, før det kan gøre dem til programmerbar programmering. Vi bruger NextPVR, da det er en af de mest populære måder at opnå dette på.

Image
Image

Start med at besøge NextPVRs hjemmeside og downloade programmet. Kør installationsfilen at installere det til dit system, og åbn derefter Indstillinger vindue (du skal muligvis højreklikke på proceslinjens ikon for at gøre dette). Kig efter Enheder sektion til venstre. Find din tv-tuner på listen og vælg den. Hvis det vises flere gange under forskellige typer, skal du vælge ATSC for antenner eller QAM til kabelkasser.

Trin 3 - Opsætning af NextPVR Backend

Klik på under afsnittet Enheder Enhedsopsætning nederst på skærmen. Et nyt vindue åbnes. Klik Scan Nederst til højre og NextPVR kontrollerer automatisk din enhed og dens evner. Vær ikke foruroliget, hvis det tager et øjeblik eller to at fuldføre. Når scanningen er færdig, klik på Okay for at gemme listen over kanaler, der er placeret.

Image
Image

Nu skal vi gennemgå et par indstillings sider, der er angivet i venstre sidefelt. Først vil du se en valgmulighed navngivet Kanaler. Klik på det, og klik derefter på Opdater EPG. Dette vil fylde showguiden, så du kan se, hvilke kanaler der udsendes på et givet tidspunkt.

Klik på knappen Dekodere mulighed. Du får se mange dropdown bokse til renderere og dekodere. Hvis du bruger en nyere version af Windows, skal du skifte så mange af dem som muligt Microsoft DTV-DVD Audio Decoder. Dette giver dig den bedst mulige afspilning uden stød eller lag. Hvis du har dine egne dekodere installeret, kan du også vælge dem.

Trin 4 - Konfigurer Valgfrie Optagelsesindstillinger

Før du gemmer dine indstillinger og afslutter, er det en god idé at ændre, hvor digitale tv-optagelser er gemt. Du behøver ikke at gøre dette, hvis du ikke har planer om at optage shows, men det tager kun et øjeblik og kan spare dig lidt besvær i det lange løb.

Image
Image

Klik Indspilning i venstre sidepanel. Fremhæv, hvor det står Default C:, og klik derefter på Redigere til højre. Gennemse til en anden mappe, helst et sted på et drev med masser af ekstra opbevaring. Gem disse ændringer og afslut konfigurationsmenuen.

Trin 5 - Konfiguration af Kodi

Nu hvor din streaming hardware og backend er sat op, er det tid til at lære Kodi, hvordan man interagerer med alt.

Image
Image

Kør Kodi og gå til Systemindstillinger menu ved at klikke på tandhjulsikonet til venstre. Vælg PVR & Live TV-ikon. Sørg for, at teksten nederst siger "Standard". Hvis det ikke gør det, skal du klikke på det, indtil det gør det, og derefter gå til Generel fane. Aktiver PVR-kilder ved at skifte skyderen til højre. Kodi vil bede dig om at installere NextPVR add-on.

Når NextPVR add-on er installeret, er du klar til at gå. Indstil eventuelle konfigurationsindstillinger, du kan lide gennem Kodi-menuen, og gå tilbage til hovedmenuen. Vælg tv-sektionen, vælg en kanal og start streaming.

Glem ikke: Brug en VPN, når du streamer gennem Kodi. IPVanish giver vores læsere en eksklusiv rabat på 60%, og du betaler kun $ 4,87 om måneden for at holde din browsing sikker og privat.

Officielle Kodi-tilføjelser til Watch Live TV

Hvis du ikke har lyst til Kodis indbyggede live-tv-funktioner, kan du altid tjekke nogle tilføjelser. Nedenfor er et par officielle og juridiske programmer, du kan installere på Kodi, den grænseflade med live-tv-streams fra din hardware. For flere forslag, herunder uofficielle add-ons, se vores guide til de bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til live-tv.
Hvis du ikke har lyst til Kodis indbyggede live-tv-funktioner, kan du altid tjekke nogle tilføjelser. Nedenfor er et par officielle og juridiske programmer, du kan installere på Kodi, den grænseflade med live-tv-streams fra din hardware. For flere forslag, herunder uofficielle add-ons, se vores guide til de bedste Kodi-tilføjelsesprogrammer til live-tv.

Zattoo Box

Zattoo Box er en af de bedste officielle tilføjelser til live-tv-streams. Med det kan du få adgang til dit Zattoo-bibliotek på enhver Kodi-enhed, så du kan streame indhold med meget lidt indsats, alt sammen i strålende HD-kvalitet. Zattoo selv er en live tv-tjeneste, der tilbyder en håndfuld gratis kanaler sammen med premium betalt indhold. Du kan se over 200 kanaler uden abonnement, og du kan få over 100 flere ved at tilmelde dig.

Hvis du vil bruge Zattoo Box-tilføjelsen med Kodi, skal du starte med at oprette en konto på Zattoo-webstedet. Når du har loginoplysninger, skal du følge nedenstående trin for at installere tilføjelsen til dit system.

 1. Åbn Kodi på din enhed, og vælg Tilføjelser.
 2. Klik på knappen åben boks ikon øverst på menulinjen.
 3. Vælge Installer fra Repository.
 4. Vælg Kodi Add-on-depot, den officielle repo, der følger med softwaren.
 5. Rul ned til Video tilføjelser.
 6. Vælg Zattoo Box fra bunden af listen og installer den.
 7. Indstil dit brugernavn og adgangskode i Zattoo add-ons konfigurationsskærm.
 8. Start tilføjelsen og start streaming live tv.

Tablo

Tablo er en DVR-enhed bygget til cordcutters. Hardwareen gør det muligt at streame og optage over fjernsynet til en lang række enheder, herunder Kodi. Alt du behøver er Tablo-boksen, adgang til internettet og et billigt Tablo-abonnement, det er det. Enheden gør alt for dig, fungerer som en perfekt erstatning for dyrt kabel-tv.

Tablo's Kodi add-on er perfekt tilsluttet med boksen for at levere alt dit levende og indspillede indhold direkte til mediecenteret. Når du har hardware og et aktivt Tablo-konto, skal du blot følge nedenstående trin for at installere tilføjelsen.

 1. Åbn Kodi og vælg Tilføjelser fra venstre menu.
 2. Klik på knappen åben boks ikon øverst på menulinjen.
 3. Vælge Installer fra Repository.
 4. Vælg Kodi Add-on-depot, den officielle repo, der følger med softwaren.
 5. Rul ned til Video tilføjelser.
 6. Vælg Tablo fra listen og installer den.
 7. Start tilføjelsen fra add-ons menuen. Du bliver guidet gennem en kort opsætning, før du kan streame dit Tablo bibliotek.

Konklusion

Intet slår sidder ned foran din foretrukne enhed og ser nogle live-tv. Du ved aldrig, hvad der kommer videre næste gang. Nogle gange viser din favorit, nogle gange dit lokale sportshold. Uanset hvor du bor, eller hvilken enhed du ejer, kan Kodi hjælpe dig med at få live tv-indhold.

En af de bedste måder at streame Kodi på dit tv er at installere den på en Amazon Fire TV Stick. Du har adgang til alt, hvad Kodi har at tilbyde, herunder add-ons, live sportsstrømme, tv-shows og film. Hvis Fire TV ikke er dine ting, kan du også installere Kodi på et Apple TV for at få tingene i gang.

Efterlad en kommentar

Populært emne.