Brug af ExpressVPN på Linux: Hurtigt overblik

Indholdsfortegnelse:

Brug af ExpressVPN på Linux: Hurtigt overblik
Brug af ExpressVPN på Linux: Hurtigt overblik
Anonim

Linus er en utrolig præstation af open source-software, men brugerne ved alle, hvor meget det kan være at få noget software til at fungere. Dette skyldes, at operativsystemet er overset af mange udviklere, som foretrækker at målrette deres indsats på mere bredt vedtagne (og derfor mere rentable) platforme som Windows og MacOS.

Image
Image

Heldigvis er det ikke tilfældet med ExpressVPN. I modsætning til nogle VPN-udbydere understøtter ExpressVPN Linux og har en omfattende sektion på sine support sider om installation af softwaren på et Linux-system. For at hjælpe dig med denne opgave, snakker vi om, hvorfor Linux-brugere muligvis har brug for et VPN, og derefter viser dig trin for trin instruktioner om, hvordan du installerer og bruger ExpressVPN til Linux.

ExpressVPN: Special Linux Deal

Hvis du er en Linux-bruger, og du vil prøve ExpressVPN, har vi et særtilbud på abonnementer, som du vil tjekke ud:

ExpressVPN er et VPN, der er populært blandt seriøse internetbrugere takket være sin kombination af hastighed, sikkerhed og fleksibilitet. Tilgængelige forbindelser er super hurtige og er perfekte, uanset om du surfer på internettet, streaming high definition-video eller downloader store filer. Sikkerhedsforanstaltningerne omfatter den væsentlige brug af stærk 256-bit kryptering for at forhindre hackere i at revne din kryptering og en ingen logningspolitik, så du kan være sikker på, at dit privatliv bliver beskyttet. Der er også flere sikkerhedsfunktioner til rådighed som en kill switch, DNS lækage beskyttelse og en IP adresse checker.
ExpressVPN er et VPN, der er populært blandt seriøse internetbrugere takket være sin kombination af hastighed, sikkerhed og fleksibilitet. Tilgængelige forbindelser er super hurtige og er perfekte, uanset om du surfer på internettet, streaming high definition-video eller downloader store filer. Sikkerhedsforanstaltningerne omfatter den væsentlige brug af stærk 256-bit kryptering for at forhindre hackere i at revne din kryptering og en ingen logningspolitik, så du kan være sikker på, at dit privatliv bliver beskyttet. Der er også flere sikkerhedsfunktioner til rådighed som en kill switch, DNS lækage beskyttelse og en IP adresse checker.

Antallet af servere til rådighed er stort, med et netværk på over 1500 servere tilgængelige på 145 steder i 94 forskellige lande. Det betyder, at du nemt kan komme rundt om regionens lås for at se indhold fra andre lande, som sjove videoer på Comedy Central i USA, uddannelsesmæssige dokumentarfilm på BBC iPlayer i Storbritannien og stor sportsdækning fra CBS i Canada. Softwaren fra ExpressVPN er ikke kun tilgængelig for Linux, den kan også installeres Windows, Mac OS og Android samt nogle smarte tv og spilkonsoller. Og glem ikke om browserudvidelserne til browserene Google Chrome, Mozilla Firefox og Apple Safari.

Læs vores komplette ExpressVPN anmeldelse her.

EXCLUSIVE DEAL: Tilmeld dig et år med ExpressVPN på $ 6,67 per måned og få 3 måneder GRATIS! Der er også en fantastisk risikofri 30-dages pengene tilbage garanti, bare hvis du ikke er helt tilfreds.

Hvorfor Linux brugere nyder godt af en VPN

Som en Linux-bruger kan du føle dig meget glad for din sikkerhedssituation. Linux-brugere er langt mindre sårbare for virus og malware end Windows- eller Mac-brugere, takket være både muligheden for at forbedre dine sikkerhedsindstillinger på Linux og det faktum, at det er en mindre brugt platform, der gør det mindre attraktivt for malware-kodere. Samlet set er din Linux-maskine mindre tilbøjelig til at blive hacket end en Windows-maskine eller en smartphone. Så du kan måske tro at du ikke har brug for en VPN.

Faktisk tænkte, Linux-brugere kan stadig nyde godt af at øge deres sikkerhed med en VPN. Et stort problem er online privatlivets fred. Ligegyldigt hvor god din virusbeskyttelse, hvis du går online, kan dine aktiviteter stadig spores. Når du opretter forbindelse til dit hjemmenetværk, er det chokerende nemt for din internetudbyder at se, hvilke websteder du besøger, hvilke filer du downloader, og om du bruger P2P-downloads som torrents. Linux brugere er lige så tilbøjelige til at modtage juridiske trusler på grund af at bruge torrents til ophavsretligt beskyttet materiale som en Windows eller Mac-bruger.

Så selvom du tror at dit Linux-system er sikkert, har du stadig brug for et VPN for at beskytte dit privatliv, når du går online. Som Linux-brugere har en tendens til at være mere tech savvy end andre OS-brugere, sætter de i virkeligheden pris på behovet for beskyttelse af personlige oplysninger endnu mere end de fleste. Derfor er VPN-brug også populær blandt Linux-brugere.

ExpressVPN til Linux

ExpressVPN er et af de mest populære VPN'er takket være dets fantastiske sikkerhed og super hurtige forbindelser. De er også kendt for at støtte en bred vifte af platforme - og dette omfatter support til Linux. Hvis du er usikker på, hvor du skal begynde at konfigurere ExpressVPN på Linux, kan du finde oplysninger på ExpressVPNs support-sider.

Der er to måder, hvorpå du kan installere ExpressVPN på Linux. Den første metode er at bruge Linux-appen, som er tilgængelig fra ExpressVPN, og som fungerer på systemer, der kører Ubuntu, Debian, Fedora og CentOS. Den anden metode er at oprette din VPN-forbindelse ved hjælp af OpenVPN, hvilket er mindre praktisk end at bruge appen, men har den fordel at arbejde på næsten alle distros. Vi giver dig fulde instruktioner til installation ved hjælp af begge disse metoder nedenfor:

Instruktioner til opsætning af ExpressVPN på Linux ved hjælp af programmet

Den nemmeste måde at få ExpressVPN på Linux er at bruge Linux-appen. Kommandolinjebasen er let og gør det nemt at se en liste over tilgængelige servere og at oprette forbindelse til den server, du ønsker. Der er specifikke installationsprogrammer til appen til rådighed for Ubuntu, Fedora og Raspbian. Du skal vide, om dit operativsystem er 32 bit eller 64 bit, før du begynder.

Nu begynder vi at downloade appen og installere den:
Nu begynder vi at downloade appen og installere den:
 1. Begynd med åbner din webbrowser og navigerer til https://www.expressvpn.com/users/sign_in
 2. Log ind med brugernavnet og adgangskoden, du brugte, da du tilmeldte dig ExpressVPN
 3. På den Min konto side, se på instrumentbræt fane. Hvis du er på et andet operativsystem, som Windows, så vil du se en knap, der siger Download til Windows. Men vi har brug for noget andet, så se efter en knap, der siger Opsætning på flere enheder
 4. Nu vil download siden åbnes på https://www.expressvpn.com/setup
 5. På denne side vil du se din Aktiveringskode i den blå boks (den er blanket ud af vores billede af sikkerhedsgrunde, men din kode skal være lige der). Noter koden, som du vil bruge den senere
 6. Rul ned på siden, indtil du finder Linux mulighed i menuen til venstre. Klik på dette
 7. Nu vil du se en drop-down menu med mulighederne for installation af ExpressVPN. Vælg mellem indstillingens: Ubuntu 32 bit, Ubuntu 64 bit, Fedora 32 bit, Fedora 64 bit og Raspbian 32 bit
 8. Klik på knappen Hent knappen for at starte downloading af.deb filen
 9. Nu kan vi fortsætte med kommandolinjens installation til appen. Åbn terminalen
 10. Naviger til mappen hvor du gemte installationsfilen
 11. Når du er inde i den rigtige mappe, Kør kommandoen at installere filen. På Ubuntu, Mint og Debian er det sudo dpkg -i [installer filnavn] mens det er på Fedora eller Cent OS sudo yum installere [installer filnavn]
 12. Du får vist en meddelelse i terminalen om, at.deb-filen udpakkes og appen installeres
 13. Når dette er færdigt skal du Aktivér appen. At gøre dette, Åbn en ny terminal
 14. Nu løb følgende kommando: expressvpn aktiveres og så indsæt i aktiveringskoden at du reddede tidligere
 15. Du får se en mulighed for at dele crashrapporter. Hit Y for ja eller N for nr
 16. Nu er din app aktiveret, dine præferencer er indstillet, og du er klar til at bruge appen

Brug af ExpressVPN App

Nu hvor ExpressVPN-appen er installeret, kan du bruge den til Opret forbindelse til en server:

 1. Gå til din terminal og kør følgende kommando: expressvpn forbinder
 2. Denne kommando forbinder dig automatisk med din sidste tidligere tilsluttede server. Hvis dette er første gang du kører kommandoen, vil appen automatisk oprette forbindelse til en anbefalet server
 3. Du vil se en meddelelse, der bekræfter, at ExpressVPN er tilsluttet
 4. Du kan også skrive expressvpn status for at se oplysninger om status for din forbindelse
 5. Når du er tilsluttet, kan du gennemse internettet frit og vide, at din VPN holder dig sikker

Hvis du vil Afbryd forbindelsen fra en server, gør så som følger:

 1. Gå til din terminal og kør kommandoen: expressvpn-afbrydelse
 2. Dette afbryder forbindelsen fra serveren
 3. Du vil se en meddelelse om, at VPN'en er blevet afbrudt

Til Opret forbindelse til en anden server - for eksempel at oprette forbindelse til en server i et bestemt land - følg derefter disse instruktioner:

 1. Gå til din terminal og kør kommandoen expressvpn liste
 2. Dette viser dig en liste over tilgængelige servere, som du kan oprette forbindelse til. En funktion kaldet smart placering vælger den optimale server til dig, og dette vises øverst på listen
 3. Vælg den server, du vil have, så kør en af kommandoerne: expressvpn forbinder [LOCATION] eller expressvpn forbinder [alias]. For eksempel kan du oprette forbindelse til London expressvpn forbinder "UK - London" eller expressvpn forbinder uklo
 4. Du får vist en anmeldelse, når du er forbundet til den nye server

Endelig kan det være nyttigt at bruge funktionen Smart Location. Dette vælger en server, der ligger i nærheden af dig, og som er hurtig for den bedst mulige forbindelse. Sådan bruger du det:

 1. Gå til din terminal og kør kommandoen: expressvpn forbinder smart
 2. Dette forbinder dig hurtigt til en passende server uden yderligere input
 3. Du får vist en meddelelse, du er tilsluttet.

For flere kommandoer til brug i Linux-appen, se hjælpsiden til ExpressVPN her.

Instruktioner til opsætning og brug af ExpressVPN på Linux ved hjælp af terminalen

Hvis du ikke har en version af Linux, der er kompatibel med Linux-appen, kan du stadig forbinde til ExpressVPN ved hjælp af OpenVPN-protokollen. Det er ikke helt så praktisk som at bruge appen, men denne metode skal fungere på næsten enhver version af Linux. Sådan bruger du OpenVPN-filer til at oprette ExpressVPN på Linux:

Image
Image
 1. Brug din webbrowser at navigere til https://www.expressvpn.com/users/sign_in
 2. Log ind med brugernavnet og adgangskoden, du brugte, da du tilmeldte dig ExpressVPN
 3. Gå den Min konto side, så kig på instrumentbræt fane. Hvis du er på et andet operativsystem som Windows, vil du se en knap, der siger Download til Windows. Men vi vil gerne gå til downloads siden i stedet så se efter en knap, der siger Opsætning på flere enheder
 4. Hvis du klikker på dette, åbnes download siden på https://www.expressvpn.com/setup
 5. På denne side vil du se din Aktiveringskode i den blå boks (den er blanket ud af vores billede af sikkerhedsgrunde, men din kode skal være lige der). Noter koden, som du vil bruge den senere
 6. Rul ned på siden, indtil du finder Manuel konfiguration mulighed i menuen til venstre. Klik på dette
 7. Klik på OpenVPN i hovedafsnittet
 8. Du får se et brugernavn og en adgangskode (skjult her for sikkerhedsmæssige formål). Tag en note af disse oplysninger
 9. Nedenfor kan du se muligheder for konfigurationsfiler, der er organiseret efter region. Vælg den server, som du vil have din router til at oprette forbindelse til. For eksempel ønsker vi at oprette forbindelse til serveren i London, så vi klikker på Europa så videre Storbritannien - London
 10. Dette vil starte en download af en.ovpn-fil. Gem denne fil et sted praktisk, ligesom dit skrivebord
 11. Nu skal vi installer OpenVPN og konfigurer den ved hjælp af.ovpn filen, vi lige har gemt. De nøjagtige kommandoer, du har brug for til at gøre dette, vil variere mellem distroer, så vi antager, at du arbejder på den nyeste version af Ubuntu for resten af denne vejledning. For alternative kommandoer til andre distroer, besøg ExpressVPNs supportside her
 12. For at installere OpenVPN, Åbn en terminal og indtast sudo apt-get install -y openvpn
 13. Nu til konfigurere OpenVPN vi skriver følgende kommando: sudo openvpn -up / etc / openvpn / update-resolv-conf -down / etc / openvpn / opdatering-resolv-conf -script-security 2 -config
 14. Du kan nu bruge.ovpn-filen, du downloadede tidligere. Træk og slip.ovpn filen på terminalen for at fange stien
 15. Med den indlæste vej kan du nu oprette forbindelse til serveren. Tryk bare på gå ind når stien er indlæst, og du vil blive sluttet til den server, du valgte tidligere. Det tager kun et sekund, og du vil se linjen Initialiseringssekvens afsluttet når det er gjort
 16. Du skal beholde dette terminal vindue åbent for at holde VPN-forbindelsen aktiv. Du kan minimere terminalvinduet, bare lukke det ikke, eller du vil opsige VPN-forbindelsen

Et problem med denne metode er, at det kun giver dig mulighed for at oprette forbindelse til en server - den server, du valgte i trin 9. Du kan dog gå tilbage og downloade mange.ovpn-filer til alle de forskellige servere, du vil kunne tilslutte til. Hold disse filer sikkert sikkert, så du kan bare trække og slippe den fil, du har brug for hver gang for at oprette forbindelse til den pågældende server.

Et alternativ - Installer en browserudvidelse for nem administration af din VPN-forbindelse

Der er en anden metode, du kan bruge i stedet for eller så godt som disse metoder. Ovenstående metoder sikrer, at alle data, der rejser ud af din enhed, krypteres, uanset om det er fra websurfing, P2P-downloads, instant messaging eller noget andet. Men hvis du kun er bekymret for anonymisering af din webtrafik, så kan du bruge en VPN til din webbrowser.
Der er en anden metode, du kan bruge i stedet for eller så godt som disse metoder. Ovenstående metoder sikrer, at alle data, der rejser ud af din enhed, krypteres, uanset om det er fra websurfing, P2P-downloads, instant messaging eller noget andet. Men hvis du kun er bekymret for anonymisering af din webtrafik, så kan du bruge en VPN til din webbrowser.

Selv om dette giver dig mindre omfattende beskyttelse end at bruge hele VPN'en til at kryptere al din trafik, er det en fordel, at browserudvidelser er utrolig nemme at installere. ExpressVPN har browserudvidelser til både Google Chrome og Mozilla Firefox, to af de mest populære browsere på Linux-platformen.

Når du har installeret ExpressVPN-udvidelsen til Firefox eller Chrome, kan du hurtigt vælge en server, tilslutte og afbryde forbindelsen fra din VPN fra din browser. Der er også en mulighed for funktionen Smart Location for at oprette forbindelse til den hurtigste og nærmeste server, eller du kan vælge din egen server efter sted. En funktion, som du vil aktivere, er muligheden for automatisk at oprette forbindelse til den sidst anvendte server, når du åbner Firefox, så du ikke ved et uheld sender data ukrypteret, før VPN starter.
Når du har installeret ExpressVPN-udvidelsen til Firefox eller Chrome, kan du hurtigt vælge en server, tilslutte og afbryde forbindelsen fra din VPN fra din browser. Der er også en mulighed for funktionen Smart Location for at oprette forbindelse til den hurtigste og nærmeste server, eller du kan vælge din egen server efter sted. En funktion, som du vil aktivere, er muligheden for automatisk at oprette forbindelse til den sidst anvendte server, når du åbner Firefox, så du ikke ved et uheld sender data ukrypteret, før VPN starter.

Konklusion

Selvom Linux-systemer generelt er sikrere mod virus og malware end systemer, der kører Windows eller MacOS, er det stadig en god idé for Linux-brugere at overveje deres privatlivs- og sikkerhedsbehov. Linux-brugere er så sårbare over for sporing af deres internetaktivitet som alle andre, hvis de ikke bruger en VPN til at skjule deres IP-adresse og kryptere deres data. Derfor anbefaler vi, at Linux-brugere også får et VPN.

Ikke alle VPN-udbydere understøtter Linux, desværre, men heldigvis tilbyder den højt ansete ExpressVPN Linux support. Der findes to metoder til at få ExpressVPN på Linux: enten via Linux-appen eller ved at bruge OpenVPN-filer. Hvis din distro er kompatibel, anbefaler vi at bruge Linux-appen, da dette har de bedste funktioner. Men hvis du har en anden distro, skal du ikke bekymre dig, da OpenVPN-indstillingen kan bruges til at beskytte næsten enhver Linux-maskine og holde dig sikker online.

Hvis du er en Linux-bruger, har du en VPN? Har du prøvet ExpressVPN på Linux, og hvad var din oplevelse? Lad os vide om det i kommentarerne nedenfor.

Populært emne.