Sådan appliceres to filtre på et foto i Snapchat

Indholdsfortegnelse:

Sådan appliceres to filtre på et foto i Snapchat
Sådan appliceres to filtre på et foto i Snapchat
Anonim

Instagram viste, at filtre kan blive populære. Snapchat forbedret på konceptet. Instagram giver dig mulighed for at tilføje filtre, der forbedrer farver eller manipulerer lyset i et billede. Snapchat har de samme filtre, men det er også populære filtre for lokalisering, vejrfiltre, og så hentede det linser og omfavnede AR. I modsætning til Instagram kan du dog anvende to filtre til et billede i Snapchat.

Processen er ikke nøjagtigt inkluderet i ombordstigningsprocessen, og der synes ikke at være nogen visuelle signaler, der kan indikere, at du kan anvende to filtre på et foto i Snapchat, hvilket betyder, at der er lidt trick til det.

For at være klar forstår vi ved filtre dem, som du anvender på billeder taget fra bagsiden af kameraet. De filtre, du bruger på billeder taget fra kameraet, der vender fremad, er ikke filtre; de er linser.

Anvend to filtre

Åbn Snapchat og med back-end kameraet tage et billede. Husk at du kun kan anvende to filtre, så måske vil du gennemgå alle dem der er tilgængelige, og vælg hvilke to du vil bruge.

Du skal bruge to hænder til dette, og det er en god ide, hvis du kan lægge telefonen ned på en flad overflade. Når du har taget billedet, skal du skubbe som det du normalt gør, og vælg det første filter, du vil anvende. Herefter skal du placere en finger på skærmen og bruge en anden finger til at skubbe til det næste filter.

Det handler om det. Når du er færdig, kan du slippe begge fingre og sende snap til din historie eller til en ven.
Det handler om det. Når du er færdig, kan du slippe begge fingre og sende snap til din historie eller til en ven.

De to filtertrick virker, når du vil tilføje både Bitmoji og måske din nuværende placering eller vejret til Snapchat. Hvis du prøver at kombinere to forskellige lysfiltre, får du blandede resultater. Det er svært at sige, hvilken farve der vil se godt ud på den anden, så du er i for nogle eksperimenter.

Det samme trick virker ikke med linser af indlysende årsager. De fleste linser anvendes på et ansigt eller ansigter (hvis du snakker med en ven). Det giver ikke mening at anvende to forskellige linser på ét ansigt. Der er nogle linser som den dansende hotdog i 2017, som du sikkert kan anvende med en anden linse som din Bitmoji-linse, men generelt er ideen upraktisk.

Hvis der nogensinde var en Snapchat-funktion til Instagram at kopiere, er det denne. Det er faktisk forbløffende, at Instagram ikke har tænkt sig at tilføje en mulighed, der lader sine brugere anvende to filtre til et billede.

Populært emne.