Fungerer ExpressVPN med Torrents? Testet og vurderet for 2018

Indholdsfortegnelse:

Fungerer ExpressVPN med Torrents? Testet og vurderet for 2018
Fungerer ExpressVPN med Torrents? Testet og vurderet for 2018
Anonim

Torrenting plejede at være en af de mest populære måder at downloade indhold online på. Men i de sidste fem til ti år har der været store nedbrud på brugen af torrenter fra både internetudbydere og indehavere af ophavsret. Selvom brugen af torrents ikke i sig selv er ulovlig, bruges torrents ofte til at downloade copyright-indhold, mens de gør dem til bedste valg for copyright troll og retshåndhævelse. Der er stadig masser af stort indhold tilgængeligt på torrents, men hvis du vil bruge torrents så er det vigtigt, at du beskytter dig mod juridiske problemer.

Den bedste måde at holde dig tryg ved, når du bruger torrents, er at få en VPN. Dette vil kryptere alle de data, som din enhed sender via internettet - herunder data om din torrent brug - så ingen kan se, hvilke websteder du besøger, eller om du har downloadet. Selv din internetudbyder vil ikke kunne spore din internetaktivitet eller se, hvornår du har brugt torrents.

En populær VPN til torrents brugere er ExpressVPN. I denne artikel snakker vi om, hvordan ExpressVPN fungerer for torrent brugere og går igennem nogle af dens funktioner. Vi vil forklare, hvorfor vi tror det ExpressVPN er en stor VPN til torrent brugere.

Image
Image

Find en VPN, der virker for Torrent-brugere

Hvis du har søgt efter en VPN til at bruge til dine torrents, har du måske bemærket, at ikke alle VPN'er passer til dine behov. Mange VPN'er tillader ikke P2P-trafik som torrenter på deres netværk, især gratis VPN'er. Andre problemer omfatter sikkerhedsbegrænsninger, som betyder, at du måske ikke har det godt at bruge torrents over en VPN. Et VPN, der ofte anbefales til torrent brugere, er ExpressVPN, så nedenfor skal vi se på de funktioner, som torrent-brugere har brug for i et VPN og se, om ExpressVPN opfylder disse behov.

Tillader ExpressVPN Torrent Trafik?

Det vigtigste problem for torrent brugere at overveje, når man ser på ExpressVPN, er, om VPN-tjenesten tillader brug af torrents og andre P2P-downloads. Svaret er ja, ExpressVPN tillader P2P og torrent trafik over sit netværk. Det betyder, at du kan bruge ExpressVPN-tjenesten til at bevare din anonymitet og skjule din IP-adresse, når du bruger torrents. Der er ingen specifikke servere i ExpressVPN-netværket til P2P-downloads - i stedet kan du oprette forbindelse til enhver ExpressVPN-server og bruge den til at rute din torrenttrafik.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% - med 30-dages penge tilbage garanti

Har ExpressVPN en båndbreddehætte til downloads?

En anden vigtig overvejelse for torrent brugere, der søger efter et VPN, er båndbredde caps. Masser af VPN'er, især gratis VPN'er, har grænser for mængden af båndbredde, som du kan bruge i en måned. Dette kan ikke være et problem, hvis du bare gør internet browsing og måske lidt lys streaming, men hvis du er en torrent bruger og du downloader meget så vil du meget hurtigt ramme en båndbredde cap. Derefter skulle du betale for adgang til mere båndbredde fra din gratis VPN. Men dette er ikke et problem for ExpressVPN-brugere, som der er ingen båndbredde caps til ExpressVPN. Med ExpressVPN kan du downloade så meget som du vil, når du vil, så du behøver aldrig bekymre dig om at ramme en båndbredde cap.

Image
Image

Har ExpressVPN gode sikkerhedsfunktioner?

Hvis du er en torrent-bruger, især hvis du bruger torrents til indhold, der ikke er fuldt lovligt, så ved du, hvor vigtigt sikkerheden er. Mange torrentbrugere har vist sig at være torrende af deres internetudbydere og har modtaget breve, der truer med at sparke dem fra ISP-netværket, eller endnu værre, er blevet kontaktet af ophavsretstroller, der kræver store summer af penge på grund af deres download. Hvis du bruger torrenter, er det vigtigt at have en VPN aktiv, og det er vigtigt, at VPN'en du bruger, har stærk sikkerhed.

ExpressVPN har fremragende sikkerhedsfunktioner, såsom brugen af stærk 256-bit kryptering for at holde alle de data, du sender over internettet, sikkert. Når du opretter forbindelse til ExpressVPN, vil din IP-adresse blive skjult fra andre torrent-brugere og andre på internettet, så der er ikke nogen forbindelse mellem din aktuelle IP-adresse og torrent-downloadaktiviteten. Det betyder, at din internetaktivitet ikke kan spores tilbage til dig personligt. Desuden bruger ExpressVPN delte IP-adresser, hvilket betyder at du og mange andre brugere vil arbejde under samme IP-adresse. Dette gør det endnu sværere for aktivitet fra den delte IP-adresse, der skal spores til en bestemt individuel bruger.

Yderligere sikkerhedsfunktioner i ExpressVPN inkluderer IPV6 lækagebeskyttelse og muligheden for at bruge ExpressVPNs DNS-servere for at forhindre, at oplysninger om din forbindelse bliver udsat for lækage.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% - med 30-dages penge tilbage garanti

Er ExpressVPN Log Information om sine brugere?

Torrent brugere skal overveje deres behov med hensyn til privatlivets fred samt sikkerhed. En stor bekymring med hensyn til privatlivets fred er, at VPN-udbydere holder logger over deres brugers aktiviteter. Problemet er, at hvis logfiler holdes og en bruger mistænkes for ulovlig aktivitet, kan det lokale politi eller regeringen lovligt tvinge en VPN-udbyder til at overdrage deres logfiler over brugerens aktiviteter. Dette er et massivt kompromis med det privatliv, som en VPN skal beskytte. For at undgå dette problem, ExpressVPN holder ingen logfiler over dets brugers aktiviteter. Dette betyder, at selvom ExpressVPN blev tvunget til at aflevere de oplysninger, de har om en bestemt brugers aktiviteter, er der ingen oplysninger, der skal overleveres. En ingen logningspolitik er således en væsentlig måde for VPN-brugere at bevare deres privatliv online.

Er ExpressVPN-forbindelserne hurtigt nok til at downloade?

En stor fordel ved at bruge torrents i modsætning til andre download metoder er, at du kan downloade store filer meget hurtigt. Fordi du downloader klumper af en fil fra flere andre brugere, kan den overordnede download fortsætte meget hurtigere, end det ville, hvis du downloadede fra kun én kilde. Så længe din internetforbindelse er hurtig, og der er nok hosters af den ønskede fil, skal du kunne downloade filer meget hurtigt, selvom filerne er titus eller endda hundredvis af gigabyte i størrelse.

Men der kan være et problem med hastigheden af downloads, når du bruger en VPN for at holde dig sikker. Hvis forbindelseshastighederne, der tilbydes af din VPN, er langsommere end din internetforbindelse, vil din downloadhastighed være begrænset, og det vil tage meget længere tid for dig at downloade store filer. Heldigvis, ExpressVPN har nogle af de hurtigste forbindelseshastigheder for enhver VPN-udbyder, så dine torrent downloads kan køre med fuld hastighed, og du kan få dine downloadede filer hurtigere snarere end senere.

Image
Image

En anden faktor, der påvirker hastigheden på dine downloads, er den fysiske afstand mellem dig og den server, du er forbundet med. Hvis du f.eks. Er baseret i Storbritannien, og du forbinder til en server i USA, vil dine downloads køre meget langsommere, da dataene skal rejse en stor afstand for at komme fra dig til serveren. For de bedste downloadhastigheder skal du forbinde til en server i nærheden af dig - helst en server i dit eget land eller i et nabolande. Med ExpressVPN, der er over 1000 servere tilgængelige i 90 forskellige lande, så uanset hvor du bor, kan du finde en server i nærheden for at oprette forbindelse til. Dette vil hjælpe dig med at opnå de bedst mulige downloadhastigheder.

Hvilke platforme kører ExpressVPN på?

Hvis du vil bruge en VPN, installerer du typisk specifik software fra din VPN-udbyder på din enhed. Du kan teoretisk installere VPN-software på en hvilken som helst enhed, du bruger til at downloade torrenter, uanset om den pågældende enhed er en desktop, laptop, telefon, tablet eller endda en anden slags enhed som en Raspberry Pi, en spillekonsol eller et Smart TV. For at gøre dette skal din VPN-udbyder imidlertid tilbyde software, der er kompatibel med den platform, du bruger til dine torrenter.

ExpressVPN har nogle af de bredeste support til platforme af enhver VPN-udbyder. Du kan installere ExpressVPN-softwaren på enheder, der kører på både nyere og ældre versioner af Windows, eller dem der kører Mac OS eller Linux. Med hensyn til mobil kan du installere ExpressVPN-appen på enheder, der kører Android, iOS og Blackberry. For spilkonsoller kan du køre ExpressVPN på din Playstation 4 eller Xbox One, og til Smart TV kan du køre softwaren på AppleTV og Amazon FireTV-enheder. Alternativt er der mulighed for at installere ExpressVPN direkte på kompatible routere, hvilket betyder, at hver enhed, der er forbundet til dit hjemmenetværk, automatisk bliver beskyttet med et VPN - det er en god mulighed, hvis du har hyppige besøgende til dit hus, der vil bruge internet sikkert mens de besøger. Endelig er der også brugervenlige browserudvidelser, der kan bruges til at oprette forbindelse til ExpressVPN, mens du surfer på internettet. Du kan installere udvidelsen til browserene Google Chrome, Mozilla Firefox og Apple Safari.

Uanset hvilken enhed du bruger til at downloade dine torrents, kan du installere ExpressVPN på enheden for at holde dig sikker, mens du downloader.

Hvordan bruger du ExpressVPN Software med Torrents?

Hvis du er ny til at bruge en VPN, kan du undre dig over, hvordan du bruger ExpressVPN-softwaren, når du downloader en torrent. Hvis du tilfældigvis bruger den populære uTorrent-software, er der instruktioner på ExpressVPN-webstedet for at konfigurere det til at fungere bedst med ExpressVPN. UTorrent er imidlertid ikke så populært hos torrents brugere som det engang var, på grund af dets optagelse af store mængder uønsket bloatware i installationsprogrammet. I stedet bruger mange torrent brugere alternativer til uTorrent som qBittorrent, Transmission, Deluge eller Tixati. Hvis du bruger en af disse torrentklienter eller en anden torrentklient end uTorrent, forklarer vi hvordan du konfigurerer klienten til at arbejde med ExpressVPN.

Den første ting at huske er at Åbn ExpressVPN-softwaren og opret forbindelse til en server, før du åbner din torrent-klient. Dette sikrer, at du ikke ved et uheld sender torrentdata over en usikker forbindelse, før du opretter forbindelse til din VPN. Med ExpressVPN kan du oprette forbindelse til enhver server og bruge den til P2P-downloads, selvom vi anbefaler at vælge en server, der er tæt på din fysiske placering for de bedste downloadhastigheder. Det kan du gøre ved at bruge Vælg Placering knappen på software startskærmen. Når du er tilsluttet en VPN-server, bliver din IP-adresse gemt af de andre torrent-brugere, og de data, du sender via internettet, bliver krypteret, så ingen kan se, hvad du downloader.

Image
Image

Det er også vigtigt at aktiver kill-knappen i ExpressVPN. Det betyder, at hvis du er afbrudt fra VPN af en eller anden grund, bliver din internetforbindelse blokeret, så du ikke ved et uheld sender data over en usikker forbindelse. Dette er især vigtigt, når du bruger torrents, da data fra torrent-downloads, der rejser over en usikker forbindelse, potentielt kan bruges mod dig og forårsage juridiske problemer. For at aktivere kill-knappen, klik på de tre grå linjer øverst til venstre i ExpressVPN-softwaren. Klik derefter på Muligheder som åbner opsætningspanelet. Se i Generel fanebladet for Netværkslås afsnit. Kontroller nu boksen, der siger Aktivér netværkslås (internet kill switch) for at aktivere kill-kontakten. Du skal ændre denne indstilling, før du tilslutter til en server. Når du har gjort dette, bliver du beskyttet mod et uheld ved at bruge en usikker forbindelse.

Hvordan kontrollerer du, om ExpressVPN arbejder?

Inden du åbner din torrent-klient og starter torrent, kan du forsikre dig selv om, at VPN er tændt og beskytter dig. Når du opretter forbindelse til VPN'en, får den store runde knap på softwarens startside en grøn baggrund formet som et skjold omkring det. Men hvis du vil have mere information om din VPN-forbindelse, kan du bruge ExpressVPNs IP-adresse checker fungere.

Image
Image

Hvis du vil bruge IP-adressekontrolleren, skal du klikke på de tre grå linjer øverst til venstre for ExpressVPN-softwaren for at åbne menuen og derefter klikke på Hjælp, derefter IP Address Checker. Dette åbner din webbrowser på en side på ExpressVPN-webstedet, som kontrollerer din IP-adresse. På denne side vil du se et grønt kryds symbol og tekstordstegn ExpressVPN Connected hvis alt fungerer ok. Du kan også se din synlige IP-adresse under dette - Denne IP-adresse skal afvige fra din egentlige IP-adresse, da den synlige IP-adresse er den, der ses som andre torrent-brugere. Du kan også konsultere kortet til højre for at se, hvor du er tilsluttet.

Hvis alt ser godt ud, kan du gå videre og starte din torrent-software ved at vide, at din IP-adresse er skjult, og at du vil være sikker på at bruge dine torrenter til download.

ExpressVPN Special tilbud

Image
Image

Som du kan se, ExpressVPN er et af de bedste VPN'er til torrent brugere. ExpressVPN tillader P2P-downloads, herunder torrents på nogen af dens servere, uden båndbreddehætte til at begrænse downloadhastighederne eller det samlede beløb. Sikkerheden, der tilbydes, er meget god ved brug af 256-bit kryptering for at beskytte dine data fra eksterne observatører og ekstra sikkerhedsfunktioner, som er vigtige for torrent-brugere som en kill-switch, brugen af fælles IP-adresser, IPV6 lækagebeskyttelse og muligheden for at bruge deres DNS-servere. For at bevare dit privatliv og forhindre eventuelle ophavsretsspørgsmål, når du bruger torrents, er der ingen logbogspolitik, hvilket betyder at registreringer af din internetbrug aldrig bliver opbevaret.

Forbindelseshastighederne, der tilbydes af ExpressVPN, er ekstremt hurtige, så du hurtigt kan downloade store filer. Og for at hjælpe med downloadhastigheder omfatter det store netværk af servere over 1000 forskellige servere i 90 lande, så du kan finde en server i nærheden af dig for de bedste hastigheder. Softwaren kan installeres på en række forskellige platforme og er meget nem at bruge med enkle afkrydsningsfelter til at tænde funktioner som kill switch og en IP-adresse checker, så du kan dobbelttjekke at din IP-adresse er skjult, før du starter din torrent software.

Vi anbefaler stærkt ExpressVPN til torrent brugere, og under har vi et særtilbud for vores læsere for at spare penge på denne fantastiske service.

LÆSERHANDLING: Få 3 måneder gratis på ExpressVPNs årsplan og spar 49% - med 30-dages penge tilbage garanti

Konklusion

Med torrent trafik overvåges tættere end nogensinde, er en VPN en absolut nødvendig for alle torrent brugere, og vi anbefaler stærkt, at du får en VPN til at beskytte dig mod juridiske problemer eller problemer med din internetudbyder. Et af de VPN'er, som vi anbefaler for torrent-brugere, er ExpressVPN. Dette er et godt valg af VPN til torrent brugere, da det tillader P2P-trafik på alle dens servere og har kombinationen af hastighed, sikkerhed og funktioner, som torrent-brugere vil have. Softwaren er nem at konfigurere og konfigurere, så selvom du er ny til VPN'er, kan du beskytte dig selv om få minutter.

Har du prøvet at bruge ExpressVPN med torrents? Hvad var din oplevelse med denne kombination som? Lad os vide om det i kommentarerne nedenfor.

Populært emne.