Bad Kodi Repos: Hvilke opbevaringssteder skal jeg afinstallere?

Indholdsfortegnelse:

Bad Kodi Repos: Hvilke opbevaringssteder skal jeg afinstallere?
Bad Kodi Repos: Hvilke opbevaringssteder skal jeg afinstallere?
Anonim

Du har sikkert hørt om tonsvis af Kodi-depoter, der blev taget ned for nylig. Fra kulden sidst i år, der tog ud Colossus-depotet, Smash-depotet, DandyMedia-depotet og mere til den nylige nedlukning af Look Glass- og Noobs og Nerds-repositorierne, har der været en hel del lagre lukket i de sidste par måneder .

Hvis du stadig har nogen af disse nu lukkede repositorier installeret på dit Kodi system, er det vigtigt for sikkerhed at du sletter dem så hurtigt som muligt. Vi forklarer hvorfor dette er under, så giver du instruktioner om, hvordan du fjerner lagre og forslag til udskiftningsregistre. Læs videre for at bevare sikkerheden for dit Kodi-system: Hvis disse repositorier og add-ons og stadig installeres, skal du dræbe dem nu!

Image
Image

Hvorfor Kodi-brugere har brug for en VPN

Vi kommer ind i detaljerne om hvilke repositorier du skal fjerne fra dit Kodi-system og hvordan du gør det om et øjeblik. Men før det er vi nødt til at frembringe et vigtigt spørgsmål om sikkerhed. Den seneste nedbrud på Kodi-depoterne, der er vært for streaming-add-ons, demonstrerer, hvor alvorlige indehavere af ophavsret handler om at finde og straffe folk, der streamer indhold ulovligt. Hvis du vil bruge Kodi-add-ons til at streame eller downloade indhold, skal du tage skridt til at holde dig sikker, som om du bliver fanget ved hjælp af disse tilføjelser, kan du blive slået fra din internetudbyder's netværk eller endda bødet .

For at holde dig sikker af disse juridiske problemer anbefaler vi stærkt, at Kodi-brugere får en VPN. Dette er et stykke software, som du installerer på din Kodi-enhed, og som krypterer alle de data, som din enhed sender via internettet. Denne kryptering gør det umuligt for enhver at se din internetaktivitet og for at se om du har streamet eller downloadet. Selv din internetudbyder kan ikke se din online-aktivitet, som holder dig sikker, når du bruger Kodi-add-ons.

Vi anbefaler IPVanish til Kodi-brugere

Image
Image

Den VPN, som vi anbefaler for Kodi-brugere, er IPVanish. Dette skyldes dets super hurtige forbindelseshastigheder, som er gode til streaming video i high definition. Ud over hastigheden har den stor sikkerhed, ved hjælp af 256-bit kryptering og en ingen logningspolitik. Servernetværket er generøst og dækker mere end 1000 servere i over 60 forskellige lande, så du kan komme rundt om eventuelle regionlås, du kommer på tværs af. Softwaren er tilgængelig til Windows, Mac OS, Android, Linux, IOS og Windows Phone.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvad sker der med Kodi Add-ons og Repositories?

Problemet med, at Kodi-depoterne blev lukket ned, kom i slutningen af sidste år, da nyheden slog det en hel masse Kodi-repositorier var blevet taget ned. Repositories er simpelthen online lagringsmapper, hvor filerne er hostet, som lader brugerne installere add-ons til deres Kodi-systemer. Du kan bruge add-ons til Kodi til at udvide dets funktionalitet ved at tilføje nye funktioner som evnen til at se YouTube-videoer via Kodi eller evnen til at lytte til podcasts via Kodi-grænsefladen.

Mange af disse tilføjelser er fuldt lovlige, og er en del af Kodis open source-projekt. Men nogle andre tilføjelsesprogrammer tillader brugere at få adgang til ophavsretligt beskyttet indhold som streaming film eller tv-udsendelser gratis. Afhængigt af hvilket land du befinder dig i, er streaming af ophavsretligt beskyttet indhold enten i et lovligt gråt område eller er ligefrem ulovligt. Generelt holder ophavsretshavere ikke meget om brugere, der streamer deres indhold - de er mere bekymrede over de hosters, der giver adgang til det ophavsretligt beskyttede indhold.

Så det bringer os til problemet med repositories. Repositories som Colossus hostede tilføjelser som Covenant, som lader brugerne streame film og tv-shows gratis. Det er vigtigt at bemærke, at Colossus-depotet ikke rent faktisk var vært for nogen videofiler selv, og heller ikke tilføjelsen af pagten. De giver kun links til andre websteder, hvor brugere kan streame indholdet. Uanset om det er knyttet til ulovligt indhold på denne måde, er det faktisk et brud på ophavsret er et kompliceret juridisk spørgsmål, som stadig diskuteres i mange lande. Ophavsretindehavere sender dog juridiske trusler til mange mennesker, der er vært for repositorier. Da disse mennesker kører repositorierne for sjov og gratis, er de generelt ikke i stand til at montere et juridisk forsvar mod gigantiske selskaber. Så de skal lukke depoterne for at beskytte sig mod juridiske problemer.

Det er derfor, at repositorier ofte lukkes ned, og hvorfor nogle tilføjelser er svære at finde.

Hvorfor skal du slette eller deaktivere ubrugte tilføjelsesprogrammer og arkiver

Det er vigtigt, at når du hører om et depot bliver taget ned, fjerner du depotet fra dit Kodi-system. Dette gælder især, hvis depotet er taget ned på grund af en juridisk trussel. Årsagen til, at det er vigtigt at fjerne lageret fra dit system, er at gøre med, hvordan opdateringer fungerer. Normalt, når du har en add-on installeret på dit system, opdateres denne tilføjelse automatisk med jævne mellemrum ved at downloade en ny version af tilføjelsen fra det originale lager. Dette sker i baggrunden, og du bemærker normalt ikke, at tilføjelsesopdateringer sker.

Problemet kommer, når et depot er taget ned. Normalt vil dine tilføjelser bare stoppe med at blive opdateret. Opdateringsprogrammet søger efter en nyere version af tilføjelsen på lagerpladsens webadresse, og hvis den ikke finder en, opdateres ikke tilføjelsen. Men hvis et lager er taget ned, er det muligt for en anden virksomhed eller person at komme sammen og købe URL'en til det gamle lager. De kan så uploade skadelig kode som sporingssoftware til den webadresse og forkæle det som en tilføjelsesopdatering. Så når dit Kodi-system søger en opdatering til din tilføjelse, finder den noget, der ligner en opdatering på depotets webadresse, og den installerer den ondsindede kode på dit system.

Dette sker hyppigst, når et depot er blevet nedlagt på grund af krænkelse af ophavsretten. Ophavsretindehaverne kan oprette det, der hedder en honeypot, som synes at være en måde for brugerne at downloade ophavsretligt beskyttet indhold gratis. Men faktisk gemt i denne kode er en tracker, der registrerer din IP-adresse og rapporterer disse oplysninger tilbage til indehaveren af ophavsretten, så du kan blive retsforfulgt for krænkelse af ophavsretten.

Heldigvis er der en nem måde at undgå trackers og ondsindet kode gemt på webadresserne til tidligere repositorier. Du skal blot slette lageret fra dit Kodi-system, når det bliver taget ned, så dit Kodi-system vil ikke længere kontrollere denne webadresse for tilføjelsesopdateringer. Dette holder dig i stand til ved uheld at downloade skadelig kode.

Sådan fjerner du et repository fra Kodi

Fjernelse af et depot fra Kodi er en nem proces, så vi anbefaler, at du gør det med det samme, så snart du opdager, at et depot er gået ned. Dette vil medvirke til at holde systemet sikkert og sikkert. Sådan fjerner du et lager:

 1. Start på dig Kodi startskærmen

 2. Gå til Tilføjelser

 3. Gå til Mine tilføjelser

 4. Vælg Add-on-depot

 5. Dette giver en liste over dine repositorier. Find det depot, du vil fjerne. Vi fjerner Colossus Repository da det ikke længere fungerer

 6. Klik på navnet af det depot, du vil fjerne

 7. Dette viser dig en skærm med oplysninger om depotet. Vælge Afinstaller fra menuen nederst

 8. En popup-bekræftelse åbnes. Vælg Ja og depotet og dets tilknyttede filer fjernes fra dit system

 9. Nu er det gamle depot blevet fjernet, og ingen vil kunne bruge repository-URL'en til at uploade skadelig kode til dit Kodi-system

Sådan fjerner du en tilføjelse fra Kodi

Hvis du skal fjerne et tilføjelsesprogram fra Kodi, fordi det ikke længere fungerer, er det også en simpel proces. Før du fjerner et tilføjelsesprogram, skal du sørge for at gøre det. Du skal fjerne en tilføjelse, hvis den er brudt.Men hvis du bare er bekymret, fordi add-onen kom fra et depot, der siden er blevet lukket, behøver du ikke nødvendigvis at fjerne det. Så længe du har fjernet det brudte lager med ovenstående trin, kan du fortsætte med at bruge den gamle tilføjelse, og det skal fortsætte med at virke som normalt. Det eneste problem er, at tilføjelsen ikke opdateres mere.

Skal du fjerne en tilføjelse, fordi den nu er brudt, kan du gøre det ved at følge disse trin:

 1. Start på dig Kodi startskærmen

 2. Gå til Tilføjelser

 3. Gå til Mine tilføjelser

 4. Vælg Alle

 5. Find den tilføjelse, du vil fjerne. Vi fjerner Bennu add-on, da denne ikke længere understøttes

 6. Højreklik navnet på tilføjelsen

 7. Vælge Information fra pop op-menuen

 8. Dette giver informationsskærmen til tilføjelsen. Klik Afinstaller fra menuen nederst for at deaktivere tilføjelsen

 9. Du vil se en pop up spørger, om du er sikker. Klik Ja at fortsætte

 10. Nu er tilføjelsen slettet fra dit Kodi-system

Repositories and Add-ons ikke længere understøttet

Mange repositorier blev taget ned i et slag i slutningen af sidste år på grund af juridiske trusler. Dette forårsagede stor forvirring i Kodi-samfundet, og var, da populære arkiver som Colossus og Smash holdt op med at arbejde. Siden da blev flere arkiver taget ned i starten af dette år, som Looking Glass eller den meget elskede Noobs og Nerds repo.

Nedenfor er en liste over lagre, der er taget ned, og som ikke længere fungerer. Du bør derfor fjerne disse lagre fra dit Kodi-system af sikkerhedsmæssige årsager.

Repositories, der er taget ned:

 • Noobs And Nerds
 • Lup
 • Colossus Repository
 • Smash Repository
 • DandyMedia Repo
 • SpinzTV
 • Ares Wizard
 • Alpha Repository
 • UK Turks Playlists Repo
 • Mucky Duck Repo
 • Soulless Repository
 • Oprindelse Repository
 • Pulse Build / Wizard

Ud over ovenstående arkiver fungerer ikke længere, du har muligvis også problemer med at nogle tilføjelsesprogrammer ikke opdateres. Følgende tilføjelser var nogle af dem, der var vært i repositorierne ovenfor. Det betyder, at tilføjelsesprogrammerne måske fortsætter med at fungere, men de kan stoppe med at arbejde, da de ikke længere kan opdateres. Så længe du har fjernet de lukkede lagre fra dit Kodi-system, bør disse add-ons ikke fortsætte med at være farlige for dit system. Du kan dog ønske at søge efter alternativer til disse tilføjelsesprogrammer, da de ikke længere vil blive opdateret og kunne stoppe med at arbejde eller have sikkerhedsproblemer i fremtiden.

Dette er en delvis liste over nogle af de tilføjelser, der er foretaget af opbevaringsstederne ovenfor, der tages ned:

 • Colossus
 • Bennu
 • Bange for mørket
 • Icefilms
 • 1Channel
 • Triton
 • Poseidon
 • Sportie
 • Gurzil
 • UK Turk Afspilningslister
 • Myriad
 • Ja film
 • Duck Pool
 • 123Movies
 • Openload Movies
 • 1080p film
 • M4U
 • Kejserlige strømme
 • DandyMedia
 • Film Emporium
 • HEVC VideoClub
 • Ares Football

Alternative opbevaringssteder for at erstatte dem, der ikke længere arbejder

Hvis du har været frustreret over at alle disse Kodi-depoter bliver lukket ned, så sympatiserer vi! Det er irriterende at finde et lager fyldt med tilføjelser, som du elsker kun for at få det lukket nogle måneder senere. Men dette er en uheldig realitet i repositorier som værts add-ons, der giver brugerne adgang til ophavsretligt beskyttet indhold.

Men den gode nyhed er, at der stadig er masser af nyttige arkiver derude, der er vært for de tilføjelser, du elsker. Hvis du leder efter en erstatning for et depot, der ikke længere fungerer, er vi her for at dele vores anbefalinger.

Vores yndlingsarkiv, der stadig arbejder i marts 2018, er Kodil Repository. Dette depot er fra det uofficielle Kodi Israel-hold, og det fortsætter et helt stort antal add-ons, herunder dem, der tidligere var vært på andre repositorier, der siden er blevet lukket. Du kan finde tilføjelser som UK Turk-afspilningslister, Ares Video, cCloud TV, Live Sports Streams og meget mere i dette depot. Dette massive udvalg af add-ons gør Kodil det bedste valg til at erstatte repositorier, som ikke længere fungerer. Se vores guide til installation og brug af Kodil-depotet for at få flere oplysninger.
Vores yndlingsarkiv, der stadig arbejder i marts 2018, er Kodil Repository. Dette depot er fra det uofficielle Kodi Israel-hold, og det fortsætter et helt stort antal add-ons, herunder dem, der tidligere var vært på andre repositorier, der siden er blevet lukket. Du kan finde tilføjelser som UK Turk-afspilningslister, Ares Video, cCloud TV, Live Sports Streams og meget mere i dette depot. Dette massive udvalg af add-ons gør Kodil det bedste valg til at erstatte repositorier, som ikke længere fungerer. Se vores guide til installation og brug af Kodil-depotet for at få flere oplysninger.

Du kan også overveje at prøve nogle andre troværdige lagre som det officielle Kodi Add-on Repository eller AddAdditor på TVAddons.co for tilføjelser, der garanteres at være sikre og lovlige.

Bedste tilføjelser til Kodi, der stadig arbejder

Hvad angår tilføjelser, hvis du leder efter en erstatning for et tilføjelsesprogram, der ikke længere er tilgængelig, eller som er stoppet med at fungere, har vi også anbefalinger til dette. Hvis du leder efter et tilføjelsesprogram til at se film og tv, er nogle af de mest populære add-ons, der stadig arbejder, BoB Unleashed, Covenant, UK Turk-afspilningslister og Elysium. Du kan finde de fleste af disse tilføjelser sammen med mange flere i Kodil-depotet.

Konklusion

Hvis du vil bruge grå-lovlige arkiver og tilføjelser til Kodi, er det vigtigt, at du træffer foranstaltninger for at holde dig sikker. Dette omfatter at holde øje med Kodi-nyhederne for at vide, hvornår et depot er taget ned, og at du fjerner gamle og lukker depot fra dit Kodi-system. Dette forhindrer ethvert andet selskab i at kunne uploade skadelig kode til dit system gennem opdateringsprocessen.

Hvis du har nogen af de lagre, vi har nævnt ovenfor, stadig er installeret på dit Kodi-system, skal du slette dem nu. De tilføjelser, vi har angivet på, er stadig sikkert at bruge til nu, men du vil muligvis søge efter en erstatning for dem, da de ikke længere vil blive opdateret og vil ophøre med at arbejde i sidste ende. Se vores anbefalinger for at finde nye repositorier og add-ons, som du kan bruge til at erstatte dem, der ikke længes.

Hvilket er dit yndlingsarkiv nu, hvor mange er blevet lukket? Og hvad er din go-to add-on til daglig brug? Lad os vide i kommentarerne nedenfor

Efterlad en kommentar

Populært emne.