Sådan skjuler du hakket på Android-telefoner

Indholdsfortegnelse:

Sådan skjuler du hakket på Android-telefoner
Sådan skjuler du hakket på Android-telefoner
Anonim

IPhone X hak, som forfærdeligt et design aspekt som det er, bliver kopieret af Android telefonproducenter. Der er et ret antal telefoner, der kommer ud, der har deres helt eget hak, og det er sikkert at sige, at alt fornuft har forladt denne planet. Haket synes at have forvandlet til en fad. Apple kan have tilføjet hakket fordi det ikke havde noget valg, men Android-telefoner tilføjer det for at ligne iPhone X. Heldigvis er der en app, der kan skjule hakket på Android-telefoner.

Der vil nok være flere apps som dette, men for nu, Nacho Notch er det, du kan bruge til at skjule hakket på Android-telefoner. Det er gratis at bruge og har ingen annoncer eller premium version, der tilføjer flere funktioner til den.

Skjul noten på Android

Installer Nacho Notch fra Google Play Butik. Notcho Notch virker ikke som iOS-apps, der skjuler hakket på iPhone X. Det er faktisk bedre end de løsninger, du har til iPhone X, fordi disse apps kun virker til startskærmen. Nacho Notch virker på alle skærme ved at udfylde statuslinjen, så det er helt sort, hvilket er noget du kun kan gøre på Android.

Nacho Notch har ingen grænseflade. For at aktivere det skal du tilføje appfliser til hurtige fliser. Træk notifikationsskyggen ned og tryk på den lille redigeringsknap. Rul ned hurtigmenuen, indtil du finder flisen til Nacho Notch. Træk det til den aktiverede flise sektion for at tilføje den.

Når du først har tilføjet, skal du trykke let på den en gang for at aktivere appen. Når Nacho Notch er aktiveret, bliver statuslinjen sort. Hvis du har et indlæg deroppe, bliver det gemt.

Nacho Notch registrerer automatisk højden på statuslinjen på din telefon og maler det hele sort. Ikonerne i statuslinjen er stadig let synlige.
Nacho Notch registrerer automatisk højden på statuslinjen på din telefon og maler det hele sort. Ikonerne i statuslinjen er stadig let synlige.

Appens hovedformål er at skjule hakket på Android-telefoner, men det virker på telefoner, der ikke har en hak og giver dem en konsekvent statuslinje på tværs af alle apps og skærme.

I betragtning af hvordan denne app ikke har nogen brugergrænseflade eller en korrekt grænseflade, kan du måske vide, hvordan du kan afinstallere det, hvis du ikke vil bruge det på lang sigt. For at afinstallere appen skal du åbne appen Play Butik og søge efter appen igen. På appens Play Butik-side vil du se en Afinstaller-knap. Alternativt kan du, hvis du går til listen over apps, der er installeret på din nuværende enhed i Play Butik-appen, også kunne afinstallere den.

Populært emne.