Sådan Tema Hyper Terminal På Linux

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tema Hyper Terminal På Linux
Sådan Tema Hyper Terminal På Linux
Anonim

Problemet med de fleste terminalapps på Linux er, at mange af dem ikke tager design alvorligt og ser meget fast i fortiden. Hvis du er syg på brutale, gamle udseende terminale apps på Linux og vil have noget, der ser godt til øjnene, kan du være interesseret i Hyper. Det er en JavaScript-terminalapp, der giver brugerne mulighed for at lave brugerdefinerede temaer, installere udvidelser og hurtigt ændre alt på flugt. Sådan kan du temmere Hyper-terminalen og gøre det nemmere for øjnene.

Installer Hyper Terminal

Ubuntu / Debian Instruktioner

Hyper-terminalen er tilgængelig til installation på både Ubuntu og Debian (samt Linux-operativsystemer, der bruger deres base) via en downloadbar Debian-pakkefil. Ulempen ved dette er, at brugerne ikke vil kunne få øjeblikkelige opdateringer fra deres opdateringsmanager. For at installere Hyper skal du gå over til udgivelsessiden og klikke på download ved siden af "Debian (.deb)."
Hyper-terminalen er tilgængelig til installation på både Ubuntu og Debian (samt Linux-operativsystemer, der bruger deres base) via en downloadbar Debian-pakkefil. Ulempen ved dette er, at brugerne ikke vil kunne få øjeblikkelige opdateringer fra deres opdateringsmanager. For at installere Hyper skal du gå over til udgivelsessiden og klikke på download ved siden af "Debian (.deb)."

Dobbeltklik på Hyper-pakken for at åbne den med GUI installationsværktøjet. Derefter skal du klikke på "installer" knappen og indtaste dit kodeord for at starte installationsprocessen.

Hvis du ikke er en stor fan af at bruge Ubuntu Software eller Debian-installationsprogrammet, skal du overveje at installere Hyper med DPKG i kommandolinjen. For at installere skal du åbne en terminal og bruge cdkommando at flytte til ~ / Downloads. Derfra brug lsat afsløre alle emner i mappen.

Kopier navnet på Hyper Debian-pakkefilen, og brug dpkgværktøj til at installere softwaren på dit system.

sudo dpkg -i hyper _ * _ amd64.deb

Under installationen via terminal kan du løbe ind i en situation, hvor korrekte afhængigheder ikke kan løses. Der er en nem måde at løse dette problem på. For at løse, kør apt install -f. Denne kommando vil rette og installere alle manglende afhængigheder.

sudo apt install -f

Vil du afinstallere Hyper fra din Debian / Ubuntu PC? Fjern det med:

sudo apt fjerne hyper

eller

sudo apt-get fjerne hyper

Fedora / OpenSUSE Instruktioner

Hyper har en RPM-pakke tilgængelig til installation, selvom de kun officielt understøtter Fedora Linux. Når det er sagt, er du velkommen til at prøve at installere og bruge RPM-pakken på OpenSUSE, da det også skal fungere. Hvis du imidlertid har problemer med at bruge pakken på SUSE, skal du overveje at bruge AppImage i stedet.

For at installere Hyper på Fedora skal du tage fat i omdrejningstallet fra udgivelsessiden og derefter åbne et terminalvindue. Ved brug af cd, gå til ~ / Downloadsbibliotek og brug DNFat installere programmet. Du kan også dobbeltklikke på RPM-filen for at installere den via Fedora GUI-pakkeinstallationsværktøjet.

cd ~ / Downloads sudo dnf -y installer hyper-1. *. x86_64.rpm

Suse

cd ~ / Downloads sudo zypper installere hyper-1. *. x86_64.rpm

Andre Linuxes

En nem måde at bruge Hyper-terminalen på andre Linux-distributioner på er at downloade en standalone AppImage. AppImages tillader Linux-brugere at køre programmer uafhængigt af deres operativsystem. Tænk på dem som Windows EXE-filer.

For at få den nyeste AppImage of Hyper, gå til udgivelsessiden, se efter "Andre Linux distros (.AppImage)" og klik på download-knappen. Når den er downloadet, skal du åbne et terminalvindue og bruge mkdirkommando for at oprette en AppImage-mappe.

mkdir ~ / AppImage

Flyt den nyeste version af Hyper til AppImage-mappen ved hjælp af mv.

mv hyper-1. * - x86_64.AppImage ~ / AppImage

Opdater derefter tilladelserne til Hyper AppImage, så den kan udføres korrekt. Hvis du ikke opdaterer tilladelserne, virker Hyper ikke korrekt.

sudo chmod + x ~ / AppImage / hyper-1. * - x86_64.AppImage

Herfra åbner du din filhåndtering og navigerer til "AppImage" -mappen placeret indeni / Home / brugernavn /. Dobbeltklik på AppImage-filen. Når Hyper åbner, vises en meddelelse. Klik på "ja".

Ved at klikke på "ja" -knappen kan AppImage automatisk oprette en skrivebordsgenvej.

Bemærk: Når Hyper distribuerer via AppImage-fil, skal du manuelt downloade den nye version af Hyper Terminal-appen og gentage processen ovenfor.

Afinstaller Hyper til enhver tid med:

rm ~ / AppImage / hyper-1. * - x86_64.AppImage

Tema Hyper Terminal

Image
Image

Det er meget nemt at tematiske Hyper-terminalen. Værktøjet til valg er NodeJS-pakkeværktøjet. For at installere et tema skal du først sørge for, at du har den nyeste version af NodeJS installeret på din Linux-pc. Åbn Hyper, og brug npm søgningat finde et tema.

Bemærk: Det er muligt at ændre skrifttyper, farver og overordnede udseende af Hyper, uden at installere et tema ved redigering ~ / .Hyper.js. Åbn den med en teksteditor og tinker med konfigurationerne.

npm søge hyper terminal temaer

Se gennem listen over installerbare temaer, og find den, du kan lide. Brug derefter NodeJS-pakkeværktøjet til at installere det på systemet.

sudo npm installere tema-navn

Nu hvor temaet er installeret, skal du aktivere det i konfigurationsindstillingerne.

nano ~ / .hyper.js

Brug pil ned på tastaturet til at flytte markøren ned og se efter "plugins: [". Skriv ud navnet på det tema, du installerede i citater. For eksempel:

plugins: ['hyper-materialshell']

Temaet skal straks finde anvendelse.

Hyper Terminal Extensions

Image
Image

Hyper-brugere kan også installere forskellige typer udvidelser til Hyper-terminalen med NPM. For at installere en udvidelse skal du bruge NodeJS-pakkeværktøjet til at søge efter dem.

npm søge hyper terminal

Installer plugin'et med:

sudo npm installere hyper-extension-navn

Åbn Hyper-konfigurationsfilen i Nano, se efter "plugins: [" og skriv navnet på dit nyinstallerede plugin.

plugins: ['hyper-example-plugin']

Hvis du allerede har et tema aktiveret, tilføj en "," så "". For eksempel:

plugins: ['hyper-materialshell', 'hyper-eksempel-plugin']

Populært emne.