Alluc Not Working: 5 Best Alternatives for Alluc on Kodi

Indholdsfortegnelse:

Alluc Not Working: 5 Best Alternatives for Alluc on Kodi
Alluc Not Working: 5 Best Alternatives for Alluc on Kodi
Anonim

The online streaming community has received no shortage of blows in recent months, but few have had a bigger impact than the latest. Because after 13 years, the godfather of online streaming sites, Alluc has announced that it is shutting down. Alluc has been a mainstay of the online streaming community for a generation. It offered more than 80 million streaming links taken from in excess of 700 different video services. It billed itself as the internet’s premier streaming link site. And it more than lived up to that billing.

Meddelelsen har ført til chok og forstyrrelse på tværs af internettet. Lidt underligt, da Alluc hævdede at have haft ikke færre end en milliard unikke brugere i løbet af det sidste årti. Men streaming community har lidt lignende slag før, og selvom denne måske har den største indvirkning, klarer den altid at hoppe tilbage. Alluc-udviklerne har udtrykt deres håb om, at en anden vil udfylde det hul, de har efterladt. Og der vil ikke være nogen mangel på udviklere, der er ivrige efter at gøre det. Det er helt sandsynligt, at Kodi vil være platformen, hvor den sande efterfølger til Alluc kommer frem. Så i denne artikel vil vi fremhæve kun nogle få af de Kodi addons, som kunne være den ene til at træde ind i Allucs betydelige sko.

Brug altid en VPN, når streaming indhold på Kodi

Alluc-brugere blev altid anbefalet at bruge en VPN, når der blev spredt indhold. Dette skyldes, at Alluc ikke diskriminerede mellem autoriseret og uautoriseret indhold og derfor blev betragtet af tv- og filmindustrien som lidt mere end et piratsted. Mange uofficielle Kodi addons er i samme båd, og det er derfor yderst tilrådeligt for brugerne at tage skridt til at beskytte sig mod de mulige konsekvenser af at bruge disse addons. Nogle Kodi-brugere har fundet sig i modtagelse af juridiske brev og endda står over for mere alvorlige sanktioner som følge af streaming indhold på addons.

Men med en VPN kan du mildne en del af denne risiko. Tilslutning til en VPN betyder, at alt, hvad du gør online, er krypteret, og din IP-adresse, som bruges til at spore din aktivitet tilbage til dig, er skjult. Det betyder, at din onlineaktivitet holdes privat og sikker fra nysgerrige øjne. En VPN er et vigtigt online værktøj til alle online streaming, især på Kodi. Spørgsmålet er, hvilken VPN-udbyder skal du bruge?

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

IPVanish tilbyder hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder, som er ideelle til streaming af indhold på Kodi. Det kombinerer disse hastigheder med super-stærk kryptering og beskyttelse på topniveau af personlige oplysninger. Dette inkluderer en ingen bruger loggar garanti, hvilket betyder, at de ikke har nogen optegnelser over, hvad du står op til online. IPVanish har heller ingen begrænsninger for båndbredde eller filtyper. Da forskellige addons og kilder bruger forskellige typer filer, herunder BitTorrent-filer, er dette virkelig vigtigt.

IPVanish tilbyder sine brugere et valg af mere end 950 servere i 60 lande verden over, hvilket betyder at du kan låse op for geo-begrænset indhold fra næsten hvor som helst. Og de tilbyder også dedikerede apps til næsten alle enheder, som du måske vil kaste Kodi på og streame medieindhold fra også. Dette omfatter Amazon Firestick. Tilføj alt dette, og det er klart, at IPVanish er det bedste VPN til Kodi-brugere lige nu.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Hvorfor har Alluc været offline?

Dette er et meget godt spørgsmål, og på trods af en officiel meddelelse fra udviklerne om flytningen, i stedet for at webstedet bare forsvinder, er svaret på ingen måde klart. I den officielle erklæring på webstedet hedder det blot, at Alluc søgemaskinen er blevet afbrudt. Den eneste grund er, at udviklerne har besluttet at tage en pause og fokusere på andre projekter.

I en officiel email sendt til abonnenterede API-brugere den 8. martsth, de giver lidt mere detaljer. E-mail fra Alluc-udviklerne siger:

Kære Alluc API-brugere,

I dag afbrydes Alluc søgemaskinen.

Hvis du er en abonnent API-bruger, forbliver din API-konto fuldt ud brugbar i mindst 30 dage efter modtagelsen af denne email. Eventuelle eksisterende Paypal abonnementer er blevet stoppet og vil ikke fortsætte med at opkræve dig. Hvis du brugte din alluc-konto for at få adgang til pron.tv-API'en, kan du fortsætte med at gøre det i mindst 30 dage. De nye ejere af pron.tv vil fortsat tilbyde deres API på http://spi.pron.tv for bulkplaner og på https://accounts.pron.tv for små planer, efter at Alluc API stopper sin service.

Efter 13 års Alluc besluttede vi at tage en pause og fokusere på andre projekter. I løbet af det sidste årti har Alluc tjent mere end en milliard unikke brugere i alt, og vi vil gerne takke jer alle for jeres støtte gennem årene.

Når lignende websteder er lukket i fortiden, har det normalt været på grund af et fald i omsætningen. Det ser imidlertid ikke ud til at være tilfældet med Alluc. De hævder at have haft mere end en milliard unikke brugere i det sidste årti, hvilket er en fænomenal præstation. Og med et betydeligt antal abonnenter synes en mangel på indtægter meget usandsynligt. En af Alluc-udviklerne, der blev navngivet som Sebastian, syntes at bekræfte så meget til TorrentFreaks websted, og sagde

"Beslutningen blev ikke drevet af monetære årsager … det er på tide for os at fortsætte. Vi håber, at vi har bidraget meget til videorummet og har hjulpet mange mennesker i løbet af disse 13 år med at køre Alluc på heltid. "

Selv om udviklerne synes at være uvillige til at indrømme så meget offentligt, forekommer det sandsynligt, at det juridiske pres kan have været bag den pludselige bevægelse. Alluc har aldrig skelnet mellem autoriseret og uautoriseret indhold og har derfor gennem årene trukket ier af filmstudier og tv-produktionsvirksomheder. De nægtede altid at de var et piratsted, i stedet hævdede at være en "uncensored search engine". For mange så dette ud som lidt mere end semantik, og Alluc fandt sig selv blokeret i en række lande, herunder Australien, for krænkelse af ophavsretten.

Med bølgen af retssager mod online streaming sites og Kodi addons af ophavsretindehavere i de seneste måneder, synes det ganske sandsynligt, at Alluc-udviklerne enten har besluttet at trække proppen efter at have modtaget sådanne juridiske trusler selv eller på anden måde blevet advaret om, at en sådan trussel er nært forestående og besluttede at komme ud, mens det går godt.

Hvad er næste for Alluc-brugere?

Hvis der er et glimt af håb for Alluc-brugere, kommer det på to måder. For det første vil Alluc søgemaskine rammer ikke blive mothballed. Det vil fortsætte med at leve på deres søsters websted, pron.tv, som er en betydelig porno søgemaskine. Og i deres officielle meddelelse bruger Alluc-udviklerne udtrykket "tage en pause" i stedet for at lukke ned. Dette lader døren stå åben for Alluc til at komme igen på et tidspunkt i fremtiden. Uanset om det vil ske, er det stadig at se, men nu er abonnenter og ad hoc-brugere nu scrabbling rundt for at prøve at finde et alternativ til Alluc. Det bliver ikke en nem opgave.

Alternative Kodi addons til Alluc

At træde ind i Allucs store sko vil ikke være en nem opgave. Med mere end en milliard unikke brugere i det seneste årti opnåede Alluc brugsniveauer og offentlig bevidsthed om, at få andre online-streaming-websteder måske endda drømmer om. Men hvis et alternativ til Alluc vil blive fundet overalt, er det højst sandsynligt inden for rammerne af uofficielle Kodi addons. Det enorme antal uofficielle addons, som giver brugerne adgang til både autoriseret og uautoriseret indhold, har gjort det til en god plads til mange online streamers.

Ingen Kodi addon har ramt de numre, som Alluc har styret hidtil, og mange er blevet offer for ophavsretlige retssager undervejs. Men der er stadig et stort antal uofficielle Kodi addons derude og operationer, som har potentiale til at give et langsigtet alternativ til Alluc. I denne artikel skal vi vælge nogle af vores favoritter. Alle disse tilføjelser vil blive klassificeret som "all-in-one" addons, hvilket betyder at de tilbyder både live-streams og on-demand indhold. Alluc var primært en on-demand-service, men i vores erfaring ser de fleste brugere på kombineret addon disse dage, og derfor har vi valgt at fremhæve de bedste all-in-one rundt lige nu.

Skynet

Med all-in-one addons målrettet mere end de fleste i det seneste angreb på uofficielle Kodi addons, er det en lettelse at se, at SkyNet forbliver fuldt funktionelt. Denne fantastiske addon har eksisteret i et øjeblik nu og har vist sig at være et stort hit med Kodi-samfundet takket være sit enorme indhold. Det kan nok ikke have dybden af Alluc endnu, men SkyNet-brugere kan nyde alt fra levende IPTV og sportstrømme til en omfattende database med film og næsten alle de mest populære tv-shows. SkyNet tilbyder også specialiseret indhold til børn såvel som et fremragende udvalg af 4K og UltraHD-film. SkyNet er et meget andet dyr til Alluc, men hvad angår indholdets indhold og brugervenlighed er det helt sikkert en contender for Alluc-kronen.
Med all-in-one addons målrettet mere end de fleste i det seneste angreb på uofficielle Kodi addons, er det en lettelse at se, at SkyNet forbliver fuldt funktionelt. Denne fantastiske addon har eksisteret i et øjeblik nu og har vist sig at være et stort hit med Kodi-samfundet takket være sit enorme indhold. Det kan nok ikke have dybden af Alluc endnu, men SkyNet-brugere kan nyde alt fra levende IPTV og sportstrømme til en omfattende database med film og næsten alle de mest populære tv-shows. SkyNet tilbyder også specialiseret indhold til børn såvel som et fremragende udvalg af 4K og UltraHD-film. SkyNet er et meget andet dyr til Alluc, men hvad angår indholdets indhold og brugervenlighed er det helt sikkert en contender for Alluc-kronen.

Sådan installeres SkyNet Kodi addon

SkyNet all-in-one addon kan downloades fra Maverick TV Repository. Processen til at få Skynet op og køre på din Kodi-enhed er en ligetil og bør ikke tage dig mere end et par minutter. For at hjælpe dig med at komme i gang, her er vores korte installationsvejledning:

 1. Åbn Kodi startskærmen og klik på indstillinger ikon.
 2. Vælg Filhåndtering> Tilføj kilde og klik hvor det står
 3. Indtast følgende URL nøjagtigt: http://mavericktv.net/mavrepo - Giv det et navn som Maverick og klik derefter på OKAY.
 4. Gå tilbage til din startskærmen og klik på Addons> Addon Browser> Installer fra Zip-fil.
 5. Klik på Maverick, så videre repostitory.maverickrepo-x.x.zip. Vent et øjeblik, så vil du se en meddelelse vises øverst til højre på skærmen, når kilden er installeret.
 6. Gå tilbage til Addon Browser-menuen og klik på Installer fra depot
 7. Klik på MaverickTV Repo > Video tilføjelser og klik på Skynet link.
 8. Klik Installere, derefter vente et øjeblik, og du får se en anden meddelelse om, at tilføjelsen er blevet installeret.

Gurzil

Image
Image

Gurzil har sin oprindelse i en anden meget populær all-in-one Kodi addon, Exodus. Exodus har længe siden afgået, men Gurzil har opnået det tilsyneladende umulige ikke blot at træde ind i sin skygge, men uden tvivl endda forbedre hvad Exodus måtte tilbyde. Vi ser derfor ingen grund til, at det ikke kunne gøre det samme for en behemoth som Alluc også. På Gurzil finder du et stort udvalg af film, tv-shows, børneindhold, sport, musik og meget mere. De fleste links på Gurzil fungerer godt, og de fleste tilbyder høj kvalitet og pålidelige vandløb. Tilføjelsen i sig selv er virkelig let at navigere, og det er nemt at finde indhold. Det kan også tilpasses til at filtrere indhold, du ikke vil have, hvilket er en rigtig flot tilføjelse.

Sådan installeres Gurzil Kodi addon

Usædvanligt i denne dag og alder kan du finde Gurzil-depotet i en større repositorier end en dedikeret lille. I dette tilfælde er det homed i Kodil Repository. Det er nemt at downloade og installere Gurzil addon også. Alt du skal gøre er at følge disse enkle instruktioner:

 1. Åbn Kodi startskærmen og klik på indstillinger ikon.
 2. Vælg Filhåndtering> Tilføj kilde og klik hvor det står
 3. Indtast følgende URL nøjagtigt: http://kdil.co/repo/ -Giv det et navn som Kodil og klik derefter på OKAY.
 4. Gå tilbage til din startskærmen og klik på Addons> Addon Browser> Installer fra Zip-fil.
 5. Klik på Kodil, så videre kodil.zip. Vent et øjeblik, så vil du se en meddelelse vises øverst til højre på skærmen, når kilden er installeret.
 6. Gå tilbage til Addon Browser-menuen og klik på Installer fra depot
 7. Klik på Kodil Repository > Video tilføjelser og klik på Gurzil link.
 8. Klik Installere, derefter vente et øjeblik, og du får se en anden meddelelse om, at tilføjelsen er blevet installeret.

Rogue

Image
Image

Rogue er en meget ny addon, men en som har en stor løfte. Det er ikke uden få tænder problemer, så Alluc brugere bør ikke forvente perfektion straks. Men med fokus på on-demand indhold på dette tidspunkt, vil de sandsynligvis finde meget indhold at nyde. Der er masser af film og tv-shows, der findes såvel som musikindhold. Kids TV, og endda nogle levende sport. Dens indhold er ved at udvide hele tiden, og selvom det helt sikkert ikke er så omfattende som Alluc lige nu, er der stadig masser at finde og løftet om meget mere at følge. Det er en anden veldesignet og nem at bruge addon, med en enkelt-klik afspilningsfunktion, som vi især elskede.

Sådan installeres Rogue Kodi addon

Rogue addon findes i Gentec Repository, og processen til at downloade og installere det ligner mange andre Kodi addons. For at gøre tingene hyggelige og enkle for dig er det let at være vores trinvise vejledning:

 1. Åbn Kodi startskærmen og klik på indstillinger ikon.
 2. Vælg Filhåndtering> Tilføj kilde og klik hvor det står
 3. Indtast følgende URL nøjagtigt: http://gen-tec.co/gentecwiz - Giv det et navn som Gentec og klik derefter på OKAY.
 4. Gå tilbage til din startskærmen og klik på Addons> Addon Browser> Installer fra Zip-fil.
 5. Klik på Gentec, vælg derefter Ny repo for Gentec Wizard efterfulgt af på en fil kaldet repository.GenTec.x.x.zip. Vent et øjeblik, så vil du se en meddelelse vises øverst til højre på skærmen, når kilden er installeret.
 6. Gå tilbage til Addon Browser-menuen og klik på Installer fra depot
 7. Klik på Gentec Repository > Video tilføjelser og klik på Rogue link.
 8. Klik Installere, derefter vente et øjeblik, og du får se en anden meddelelse om, at tilføjelsen er blevet installeret.

FTFA

FTFA er en ret ny all-in-one Kodi addon, der virkelig har ramt jorden løbende og allerede opbygget en betydelig bruger-base. Det tilbyder en bred vifte af amerikanske og britiske IPTV-kanaler, som du kan streame med, samt et stort udvalg af on-demand-indhold. Dette omfatter også et rigeligt udvalg af film, tv-shows og andet indhold. Tilføjelsen i sig selv er enkel og nem at bruge, og det er derfor ikke tilfældigt, at det har vist sig at være et hit med Kodi-fællesskabet.
FTFA er en ret ny all-in-one Kodi addon, der virkelig har ramt jorden løbende og allerede opbygget en betydelig bruger-base. Det tilbyder en bred vifte af amerikanske og britiske IPTV-kanaler, som du kan streame med, samt et stort udvalg af on-demand-indhold. Dette omfatter også et rigeligt udvalg af film, tv-shows og andet indhold. Tilføjelsen i sig selv er enkel og nem at bruge, og det er derfor ikke tilfældigt, at det har vist sig at være et hit med Kodi-fællesskabet.

Sådan installeres FTFA Kodi addon

FTFA addon er en anden, der stadig er tilgængelig gennem et større Kodi-depot, i dette tilfælde Brettus Repository. Det er igen nemt at downloade, selvom du bliver nødt til at åbne en ekstern hjemmeside for at få et PIN-kode, før du kan åbne det. Bare rolig. Vores enkle trin for trin vil hjælpe dig med at gøre alt, hvad der er nødvendigt i et øjeblik af øjeblikke:

 1. Åbn Kodi startskærmen og klik på indstillinger ikon.
 2. Vælg Filhåndtering> Tilføj kilde og klik hvor det står
 3. Indtast følgende URL nøjagtigt: http://toptutorialsrepo.co.uk/kodi/Repos/ - Giv det et navn som Top Tutorials og klik derefter på OKAY.
 4. Gå tilbage til din startskærmen og klik på Addons> Addon Browser> Installer fra Zip-fil.
 5. Klik på Top Tutorials, så videre repository.Brettusrepo-x.x.x.zip. Vent et øjeblik, så vil du se en meddelelse vises øverst til højre på skærmen, når kilden er installeret.
 6. Gå tilbage til Addon Browser-menuen og klik på Installer fra depot
 7. Klik på Brettus Builds Repository > Video tilføjelser og rul ned til FTFA
 8. Klik på det og klik derefter på Installere.
 9. Vente et øjeblik, og du får se en anden meddelelse om, at tilføjelsen er blevet installeret.
 10. Åbn addonet, og et pop op-vindue vil fortælle dig, at du skal oprette et PIN-kode. Klik Okay at åbne et nyt vindue, som vil linke til hjemmesiden for at gøre dette.
 11. Klik på den blå Frembringe knappen for at modtage dit PIN-kode. Kopier det og indsæt det i Kodi-vinduet.
 12. FTFA addon vil tage et par sekunder for at validere dette PIN-nummer, hvorefter addon åbnes som normalt.

Uncoded Aurora

Uncoded Aurora er en gaffel af den meget populære Covenant all-in-one Kodi addon, der lavede et alt for kort udseende i Kodi verden sidste år.I et par måneder fejrede pagten alle før det og var den dominerende uofficielle addon. Men så forsvandt den alt for hurtigt igen. Men ukodede Aurora er en gaffel fra pagten og medfører derfor mange af de samme funktioner og et par forbedringer. Uncoded Aurora kilder indhold fra et stort antal kilder. På dette stadium har den ikke lige så mange kilder som Alluc, men for et Kodi addon er intervallet imponerende, og derfor er det også dets indhold, med et rigeligt udvalg af film- og tv-shows tilgængelige sammen med IPTV-kanaler.
Uncoded Aurora er en gaffel af den meget populære Covenant all-in-one Kodi addon, der lavede et alt for kort udseende i Kodi verden sidste år.I et par måneder fejrede pagten alle før det og var den dominerende uofficielle addon. Men så forsvandt den alt for hurtigt igen. Men ukodede Aurora er en gaffel fra pagten og medfører derfor mange af de samme funktioner og et par forbedringer. Uncoded Aurora kilder indhold fra et stort antal kilder. På dette stadium har den ikke lige så mange kilder som Alluc, men for et Kodi addon er intervallet imponerende, og derfor er det også dets indhold, med et rigeligt udvalg af film- og tv-shows tilgængelige sammen med IPTV-kanaler.

Sådan installeres Uncoded Aurora Kodi addon

De ukodede Aurora addon-udviklere har valgt at følge den seneste tendens og gøre deres tilføjelse tilgængelig fra deres eget mindre arkiv, kendt som ukodet. Men processen til at downloade og installere den forbliver så enkel og ligetil som med et større arkiv. Her er en kort vejledning til at hjælpe dig med at få den ukodede Aurora addon op og køre:

 1. Åbn Kodi startskærmen og klik på indstillinger ikon.
 2. Vælg Filhåndtering> Tilføj kilde og klik hvor det står
 3. Indtast følgende URL nøjagtigt: http://start.uncoded.life/ - Giv det et navn som ukodet og klik derefter på OKAY.
 4. Gå tilbage til din startskærmen og klik på Addons> Addon Browser> Installer fra Zip-fil.
 5. Klik på ukodet, så videre start.uncoded.zip. Vent et øjeblik, så vil du se en meddelelse vises øverst til højre på skærmen, når kilden er installeret.
 6. Gå tilbage til Addon Browser-menuen og klik på Installer fra depot
 7. Klik på Uncoded Repository > Video tilføjelser og klik på Aurora link.
 8. Klik Installere, derefter vente et øjeblik, og du får se en anden meddelelse om, at tilføjelsen er blevet installeret.

Elementum

Sidst men ikke mindst på denne liste over mulige Kodi alternativer til Alluc er Elementum addon. Dette er en gaffel af den meget populære Quasar Kodi addon, som var et banebrydende addon, der hentede indhold fra BitTorrent-websteder og gjorde det muligt for dem at blive streamet på Kodi frem for at blive downloadet. Elementum følger denne ledelse og skraber links fra mange BitTorrent-websteder rundt om i nettet. Det giver brugerne en ressource til både søgning og identificere de links, du er interesseret i, samt værktøjer til at streame dem. Ligesom Alluc kan du finde næsten alle film- og tv-shows, du kan tænke på og meget mere.
Sidst men ikke mindst på denne liste over mulige Kodi alternativer til Alluc er Elementum addon. Dette er en gaffel af den meget populære Quasar Kodi addon, som var et banebrydende addon, der hentede indhold fra BitTorrent-websteder og gjorde det muligt for dem at blive streamet på Kodi frem for at blive downloadet. Elementum følger denne ledelse og skraber links fra mange BitTorrent-websteder rundt om i nettet. Det giver brugerne en ressource til både søgning og identificere de links, du er interesseret i, samt værktøjer til at streame dem. Ligesom Alluc kan du finde næsten alle film- og tv-shows, du kan tænke på og meget mere.

Denne tilføjelse er ikke så nem at installere og komme i gang som de andre på denne liste, da det kræver en smule opsætning, før den kan bruges. Men når det er gjort, er Elementum en ægte contender for fans af Alluc, og det er værd at gøre.

Sådan installeres Elementum Kodi addon

Elementum er ikke et tillæg, der kan downloades fra et lager. Som et voksende antal addon skal denne downloades direkte fra sin egen zip-fil i stedet. Der er fordele og ulemper ved dette. På den ene side betyder det, at det ikke sandsynligvis forsvinder, da repositorier går offline, hvilket har været tilfældet med nogle populære Kodi addons. På den anden side betyder det også, at det ikke opdateres automatisk. Det betyder, at brugerne skal holde øje med opdateringerne selv for at sikre, at Elementum er så sikkert og funktionelt som muligt. Den egentlige downloadproces Elementum er endnu nemmere end at bruge et repository, men som vi allerede har bemærket, er det opsætningen af denne addon, som er mere kompliceret.

For at finde ud af, hvordan du downloader og installerer Elementum Kodi addon, foreslår vi at du besøger vores officielle anmeldelse hvor du kan finde alle de oplysninger, du har brug for.

Konklusion

Alluc har eksisteret i lang tid, og det er urealistisk at forvente, at Kodi addon skal kunne tilpasse det til indhold og funktionalitet i øjeblikket. Men der er mange gode all-in-one Kodi addons derude, der har en anstændig chance for at give et langsigtet alternativ til Alluc. I denne artikel har vi fremhævet nogle få af vores favoritter. Hvis du har andre anbefalinger eller tanker om noget, vi har skrevet om her, hvorfor ikke dele dem med os ved hjælp af kommentarfeltet nedenfor?

Efterlad en kommentar

Populært emne.