Sådan downloades filer fra PowerShell I Windows 10

Indholdsfortegnelse:

Sådan downloades filer fra PowerShell I Windows 10
Sådan downloades filer fra PowerShell I Windows 10
Anonim

PowerShell blev en standardapp i Windows med Windows 8. Det er ikke en erstatning for Command Prompt, men det kan gøre ting, som Command Prompt ikke kan, og oftere er det lettere at bruge. Et almindeligt eksempel på dette er at downloade filer. Hvis du vil downloade en fil fra kommandopromptet, har du et par hoops, som du skal springe igennem. Normalt skal du installere en app som wget eller Cygwin. Med PowerShell er det meget enklere. Du kan downloade filer fra PowerShell og gemme dem til den aktuelle mappe eller til en anden mappe efter eget valg.

Download filer fra PowerShell

Du behøver ikke administratorrettigheder til at downloade filer fra PowerShell. Alt du behøver at vide er den korrekte kommando. Følgende kommando vil downloade en fil og gemme den til den aktuelle mappe. Hvis du kører PowerShell som en almindelig bruger, åbnes den som standard til din brugermappe. Hvis du ikke ændrer mappen, kan du finde den downloadede fil i roden af din brugermappe.

Syntaks:

powershell -command "& {iwr url / FileName.Extension -OutFile FileName.Extension}"

Eksempel:

powershell -command "& {iwr https://cloud.addictivetips.com/wp-content/uploads/2018/03/Lines-In-The-Sky.jpg -OutFile image.jpg}"

Image
Image

Gem til mappens placering

Der er to måder at downloade filer fra PowerShell og gemme dem til en mappested. Den første metode har du skifter til den mappe, du vil gemme til med cd-kommandoen.

Når du åbner PowerShell, åbner den f.eks. Din nuværende brugermappe. Du kan bruge cd-kommandoen til at skifte til, for eksempel, mappen Downloads.

Syntaks:

cd mappe sti

Eksempel:

cd C: Users fatiw Downloads

Når du er i den nye mappe, kan du bruge kommandoen fra det foregående afsnit og downloade din fil.

Den anden metode kræver ikke at skifte til en anden mappested. I stedet kan du blot tilføje gemstedet til den kommando, du udfører, som er som følger.

Syntaks:

$ client = nyt objekt System.Net.WebClient $ client.DownloadFile ("url / FileName.Extension", "SaveLocation FileName.Extension")

Eksempel:

$ client = nyt objekt System.Net.WebClient $ client.DownloadFile ("https://cloud.addictivetips.com/wp-content/uploads/2018/03/Lines-In-The-Sky.jpg", "C : Ny mappe image1.jpg ")

Image
Image

forbehold

PowerShell kontrollerer ikke, om det filnavn, du har givet, allerede bruges. Det overskriver en fil uden advarsel, så hvis du allerede har en fil ved navn image.jpg i en mappe, skal du sørge for, at du ikke downloader og gemmer en anden fil med samme navn.

Hvis du kører PowerShell som en almindelig bruger, vil det ikke lade dig gemme filer til roden på dit Windows-drev.

PowerShell løser ikke filudvidelser. Hvis du bruger PowerShell til at downloade en JPG-fil og fortælle den om at gemme den som en PNG, når den giver den gemme placering, vil PowerShell ikke rette dig. Dette vil resultere i, at du ikke kan åbne filen, fordi udvidelsen er forkert. Du bliver nødt til at rette filudvidelsen, før du kan åbne filen.

Populært emne.