Bayanihan TV Kodi Addon: Filipinske film og tv viser til stream på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Bayanihan TV Kodi Addon: Filipinske film og tv viser til stream på Kodi
Bayanihan TV Kodi Addon: Filipinske film og tv viser til stream på Kodi
Anonim

Det Bayanihan Kodi addon kan virke lidt niche for nogle, da den specialiserer sig i filippinske tv-shows og film. Men Filippinerne har en befolkning på mere end 100 millioner mennesker, og der er anslået 10 millioner mere bor i expat samfund over hele verden. Det er et stort publikum, der er lidt underbetjent af mange andre Kodi addons, der primært fokuserer på indhold fra USA, Storbritannien og Europa. Så udviklerne af Bayanihan TV addon har faktisk været ret klare i at komme op med denne idé.

De har også skabt et ret anstændigt tillæg. Det holder tingene hyggelige og enkle, men tilbyder et stort udvalg af filippinske film- og tv-shows til stream. Dette er en ny addon og ikke uden sine fejl, men hvis du vil nyde filippinsk indhold, er det uden tvivl den bedste addon rundt lige nu. I denne vejledning fortæller vi alt, hvad du har brug for at vide om Bayanihan Kodi addon, samt at give dig en enkel, trinvis vejledning om, hvordan du downloader og installerer det.
De har også skabt et ret anstændigt tillæg. Det holder tingene hyggelige og enkle, men tilbyder et stort udvalg af filippinske film- og tv-shows til stream. Dette er en ny addon og ikke uden sine fejl, men hvis du vil nyde filippinsk indhold, er det uden tvivl den bedste addon rundt lige nu. I denne vejledning fortæller vi alt, hvad du har brug for at vide om Bayanihan Kodi addon, samt at give dig en enkel, trinvis vejledning om, hvordan du downloader og installerer det.

Inden du downloader Bayanihan TV Kodi addon - Installer en VPN

Inden du begynder at streame filippinsk indhold via Bayanihan TV Kodi addon, anbefaler vi stærkt dig at gøre brug af en VPN. Dette skyldes, at nogle uofficielle addons som Bayanihan TV kan nogle gange give brugerne adgang til ophavsretligt beskyttet indhold. Ophavsretindehavere har forfulgt Kodi-brugere i de seneste måneder, og der er ingen grund til at tro, at filippinske ophavsretindehavere ville være anderledes. Nogle brugere har modtaget juridiske breve eller endog udsat yderligere juridiske sanktioner. Men ved hjælp af en VPN kan det hjælpe dig med at beskytte dig. En god VPN vil kryptere alle dine internetdata og ændre din IP-adresse, hvilket hjælper med at holde din onlineaktivitet skjult fra nysgerrige øjne. Nogle indhold kan også være geo-begrænset, hvilket betyder, at hvis du forsøger at streame uden for Filippinerne, fungerer det muligvis uden VPN også. Der er masser af VPN'er på markedet i øjeblikket, så spørgsmålet er, hvilket er den bedste udbyder at vælge.

Den bedste VPN til Kodi - IPVanish

Image
Image

IPVanish tilbyder de hurtige og konsekvente forbindelseshastigheder, der er nødvendige for at streame indhold af høj kvalitet gennem Kodi addons. Og derudover tilbyder den disse hastigheder på hele sit servernetværk. IPVanish tilbyder også markedsledende kryptering, som sikrer, at dine data holdes sikre. Deres privatlivspolitikker også er lige så gode vil blive fundet hvor som helst og afgørende de tilbyder en ingen bruger logfiler garantere du kan stole på.

IPVanish server netværk er en stor, der består af mere end 850 servere i 60 forskellige lande. Det betyder, at brugerne kan låse op for geo-begrænset indhold, hvis det er nødvendigt, og det hjælper også med forbindelseshastigheder. Vigtigt for disse streaming-indhold på Kodi har IPVanish heller ingen begrænsninger for enten filtyper eller datamængder, som er ideel til streaming af indhold, da dette kan være meget datakrævende. Der er dedikeret IPVanish apps til rådighed på næsten alle enheder, du nogensinde vil kunne køre Kodi på, herunder Amazon Firestick også. Sæt alt dette sammen, og det bør ikke komme som en overraskelse at lære, at vi ser IPVanish som det bedste VPN til Kodi-brugere lige nu.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Sådan installeres Bayanihan TV Kodi addon

Mange Kodi-udviklere vælger i disse dage at lancere deres nye addons gennem deres egne repositorier i disse dage i stedet for at placere dem i en stor. Dette kan være at undgå konkurrence fra mere etablerede addons eller blot at holde dem lave profil på et tidspunkt, hvor mange addons bliver taget ned uden varsel. Bayanihan TV Kodi addon er ingen undtagelse med udviklerne at vælge at placere det i det mindre Skymashi tv-depot. Processen med at downloade og installere den er stadig meget enkel, men for at hjælpe dig igennem det har vi samlet en let-at-følge trin-for-trin vejledning:

 1. Åbn Kodi og klik på Indstillinger ikon, der ligner et tandhjul, og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 2. Klik derefter på knappen Filhåndtering fanebladet, der findes nederst på skærmen, og på den følgende side skal du dobbeltklikke på Tilføj kilde

  Image
  Image
 3. I popup-boksen kaldes Tilføj filkilde, klik hvor det står og indtast derefter den følgende webadresse nøjagtigt: http://skymashi.eu/repo/ Klik Okay og så skal du give denne nye kilde et navn, f.eks Skymashi, før du klikker Okay

  Image
  Image
 4. Gå derefter tilbage til Kodi hjemmeside og denne gang klikker du på Addons.

  Image
  Image
 5. Vælg Addon Browser ikon, der ligner en åben boks og kan findes øverst til venstre på skærmen.

  Image
  Image
 6. Klik på Installer fra zip-fil, vælg derefter Skymashi og klik på en fil, der hedder skymashitv-x.x.zip. Klik Okay og dette vil installere Skymashi tv-depotet på Kodi. Det kan tage et øjeblik, så vær tålmodig. Der vises en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er færdig.

  Image
  Image
 7. Når depotet er downloadet, skal du vende tilbage til Addon browser menuen og denne gang klik Installer fra depot. Rul derefter ned på siden for at finde Skymashi TV repository.

  Image
  Image
 8. Åbn Repository og vælg video Det Bayanihan TV Kodi addon bør være opført øverst på siden. Klik installere og addonet downloades og installeres på din Kodi. Du vil igen se en meddelelse øverst til højre på skærmen, når den er installeret.

  Image
  Image
 9. Gå tilbage til Kodi-startskærmen, og vælg Tilføjelser Det Bayanihan TV Addon vil nu blive opført under Video Addons og klar til brug.

  Image
  Image

Bayanihan TV Kodi addon anmeldelse

Når du først åbner Bayanihan TV Kodi addon, får du en dejlig lille pop-up, der takker dig for at se. Sådan høflighed findes ikke ofte i Kodi addons og er naturligvis velkommen. Tilføjelsen tager dog et stykke tid at åbne første gang, og under omstændighederne er det mindst udviklerne kan gøre. Den åbner først op på en temmelig unødvendig enkeltmenu, som inviterer dig til at åbne en Bayanihan TV-mulighed. Dette åbner så en simpel menu med kun tre muligheder:

Image
Image
Image
Image

Pinoy Film

Som de, der er bekendt med den filippinske kultur vil vide, er Pinoy den almindeligt anvendte demonym, der bruges til ting og folk, der stammer fra Filippinerne. Derfor er Pinoy Movies et afsnit, der linker til film af filippinsk oprindelse. I øjeblikket er der kun 21 film at vælge imellem. Brugere kan forvente, at udviklerne tilføjer flere titler, når og når de bliver tilgængelige. Film er angivet med titel og år eller udgivelse samt et miniaturebillede. Ved at klikke på et billede åbnes et udvalg af tilgængelige links, og disse links afspiller derefter filmen med et enkelt klik.

Pinoy Teleserye

Denne mulighed omfatter links til 21 forskellige Philippino tv-serier. Visninger vises igen som miniaturebilleder, og de ser ud til at være single episodes i stedet for fuld serie, hvilket er en skam. Igen, når du vælger et show, åbnes det op i en liste over links, som, når du klikker, afspilles automatisk.

Søg film

En søgefunktion er som regel et godt supplement til et tilføjelsesprogram, men med kun 21 film tilgængelige, synes det lidt unødvendigt her lige nu. Ikke desto mindre er det et andet værktøj til at navigere gennem denne tilføjelse, men det er lidt mærkeligt, at tv-indholdet ikke er inkluderet.

Bayanihan TV fordele og ulemper

Fordele

Kvaliteten af strømme viste vi at være ret gode på det hele med minimal problemer med buffering. Der var dog flere links, der ikke fungerede, end vi ville forvente af en ny tilføjelse som dette, hvilket er noget, som udvikleren måske burde tage et kig på. Navigere din væk omkring denne tilføjelse er også ret ligetil. Det er pænt designet og undgår at bruge mange af de ekstra klokker og fløjter, der kan overkomplicere nogle addons.

Listen over tilgængelige links vises som miniaturebilleder snarere end en liste, som er en god ændring fra mange andre uofficielle Kodi addons. Det betyder dog, at brugerne fratages mange af de oplysninger, de har brug for til at træffe et informeret valg om, hvilket link der skal vælges. Kun navnet på kilden er givet, hvilket betyder, at de, der ikke er bekendt med kildene, stort set skal vælge tilfældigt og håbe på det bedste. Det er noget, som bygherren har brug for til at give en ny overvejelse.

Ulemper

Nogle links synes også at kræve, at du tilmelder dig med andre tjenester, og derefter parrer disse med Bayanihan TV-tillægget, før de vil arbejde. Dette er både frustrerende og irriterende for brugerne, ikke mindst fordi de ikke har nogen mulighed for at vide, at det er tilfældet, før de har klikket på et link. Udvikleren vil gøre det godt at angive, hvor dette er tilfældet, så brugere, der har tilmeldt sig, kan fortsætte med at bruge linkene, og andre kan undgå dem.

Men hovedproblemet med denne tilføjelse er den minimale mængde indhold, der aktuelt er tilgængeligt. For at være retfærdig for udvikleren er det en ny addon, og måske kommer mere indhold i de kommende uger og måneder. Men der er kun 21 film og 21 episoder af tv-shows til rådighed, og selv den mest ardent tilhænger af Philippino-kultur vil snart trætte af dem. Det indhold, der er tilgængeligt, er godt. Der skal bare være mere af det.

Bayanihan TV Kodi addon konklusioner

Den Bayanihan TV Kodi addon er en god ide til en addon, der ikke helt ramte mærket endnu, men kan gøre i den nærmeste fremtid. Der er helt sikkert et stort publikum derude for Philippino-indhold, så målretningen er et skarpt træk. Men hvad der virkelig lader denne addon ned i øjeblikket er manglen på tilgængeligt indhold. Tilføj flere links, og det bliver hurtigt en ret anstændig tilføjelse. Det vil ikke være perfekt. Det kører stadig langsomt og mangler de oplysninger, mange brugere vil have om indholdet. Der er også for mange brudte links til en ny addon. Men for Philippinos er det stadig en af de eneste addons dedikeret til indhold fra dit land. Og alene af den grund er det stadig værd, mens du downloader det.

Hvordan fandt du Bayanihan TV Kodi addon at bruge? Har du oplever problemer eller problemer, som vi ikke har nævnt her? Hvordan har du haft det indhold, de har til rådighed? Hvad vil du gerne se tilføjet til denne tilføjelse? Vi glæder os altid over dine tanker og kommentarer, så hvorfor ikke dele dem med os ved hjælp af kommentarfeltet nedenfor?

Efterlad en kommentar

Populært emne.