Bedste tilføjelser til sæbeoperas på Kodi

Indholdsfortegnelse:

Bedste tilføjelser til sæbeoperas på Kodi
Bedste tilføjelser til sæbeoperas på Kodi
Anonim

Dagsoperaer er nogle af de længste løbende programmer på tv. Mange af dem har været i luften i årtier efter de dramatiske liv hos magtfulde familier som deres formuer voks og vild. Uanset om du er på jagt efter dagtimper, telenovelas eller endog koreanske sæber, kan open source mediespiller Kodi hjælpe dig med at få din løsning. Tjek vores forslag nedenfor for de bedste tilsætningsstoffer til sæbeoperaer.

Image
Image

Beskyt din identitet med en VPN

Online privatliv er gået fra en niche krop af viden til en verdensomspændende bekymring. Regeringerne har slået off massovervågningsprogrammer til registrering af brugerdata, hackere stjæler kreditkortnumre, og internetudbydere logger information og sælger det til tredjepart. Kodi brugere vil finde sig under ekstra kontrol på grund af frygt for, at alle Kodi add-ons illegalt pirat indhold. Det ser ud til, at alle er ude for at få dig på internettet, hvilket er grunden til at køre et virtuelt privat netværk (VPN) er en smart ting at gøre.

VPN'er tager almindelige data og krypterer det, før det forlader din enhed. Det betyder, at din virkelige identitet og placering ikke kan ses, og tilføjer et element af anonymitet til dine aktiviteter. Med en VPN på plads kan du surfe, gennemse, streame og downloade i fuldstændig sikkerhed.

Brug IPVanish til hurtige, private Kodi-strømme

Image
Image

IPVanish gør en fremragende jobbalanceringshastighed med sikkerhed. Tjenesten driver et netværk på over 850 servere i 60 forskellige lande, og tilbyder mange muligheder når det drejer sig om lave ventetidsforbindelser. Netværket indeholder også 40.000 delte IP-adresser med et indbygget IP-shuffling-system til nogle af de bedste online-anonymiteter, du kan få. Bedst af alt, for at drage fordel af disse funktioner, er alt, hvad du behøver at gøre, til at logge på og forbinde!

IPVanish spærrer dine data med stærk 256-bit AES-kryptering, der understøttes af en nullogningspolitik på al trafik. Begge disse kombinerede betyder, at ingen kan fortælle, hvilke film du streamer eller indhold, du downloader, og så snart dataene forlader serverne forsvinder det for evigt. Tilvejebringelse af endnu mere sikkerhed er DNS lækage beskyttelse og automatiske kill switch funktioner. Disse står sentry på din enhed og stopper enhver personlig information fra at flygte i tilfælde af en utilsigtet frakobling.

IPVanish tilbyder en 7-dages penge tilbage garanti, hvilket betyder at du har en uge til at teste det uden risiko. Bemærk, at Addictive Tips læsere kan gemme en massiv 60% her på IPVanish årlige plan, tager den månedlige pris ned til kun $ 4,87 / mo.

Installation af Kodi Add-ons

Den bedste måde at installere Kodi-add-ons på er at få fat i dem fra repositorier. Repos, som de generelt kaldes, er zip-filer gemt og vedligeholdt af eksterne hjemmesider. De er ofte centreret omkring bestemte temaer og kan indeholde et par dusin til et par hundrede tilføjelser. Ved at bruge repositories får du en nemmere tid til at opdage nyt indhold samt at holde eksisterende tilføjelser opdateret.

Vores foretrukne metode til installation af repos er at bruge Kodi's "eksterne kilder" -funktion. Det er ikke kun nemmere at gøre på mobile enheder, men det hjælper med at holde tingene nede i det lange løb. Før du kan starte, skal du skifte en af Kodis indstillinger, så den kan administrere downloads:

 1. Åbn Kodi og klik på tandhjulsikon for at komme ind i menuen System.
 2. Gå til Systemindstillinger > Tilføjelser
 3. Skift skyderen ved siden af " Ukendte kilder" mulighed.
 4. Godkend advarselsmeddelelsen, der dukker op.

Når det er færdigt, er du klar til at gå! Alt du skal gøre er at finde et lager, du kan lide, tilføj webadressen som en kilde, lad Kodi installere det for dig, og start derefter browsing add-ons. Processen tager kun et par minutter fra start til slut, og vores guider vil gå igennem hele ting hver gang.

Bemærk: Det er ikke altid muligt at verificere integriteten eller lovligheden af de kilder, der bruges af uofficielle Kodi-tilføjelser. AddictiveTips tillader ikke eller tilskynder nogen overtrædelse af ophavsretlige begrænsninger.Vær opmærksom på loven, ofre og risici for piratkopiering, inden du får adgang til ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse.

Bedste tilføjelser til sæbeoperas

To sæbe-centriske add-ons afsluttede deres løb i de seneste år, hvilket har efterladt noget af et tomrum i Kodi-samfundet. Streaming sæbeoperaer er heller ikke en stor prioritet for de fleste Kodi add-on-udviklere. Af disse årsager er det svært at finde en pålidelig kilde til sæbeindhold, især hvis du vil have samme dagsudgivelser eller et stort arkiv med on-demand indhold.

For at finde de bedste soapopera-add-ons, er dit bedste spil at installere multifunktionelle streaming add-ons og søge efter dine yndlings shows ved navn. Der er også mulighed for at se live-tv-udsendelser gennem Kodi og indstille, når dit show normalt flyver. Det er ikke så bekvemt at klikke og se på fritiden, men du får hurtigere og mere pålidelig adgang til sæbe med højere videokvalitet.

Tubi TV

Tubi fjernsyn er en velkendt streaming service, der er tilgængelig på mange smarte tv'er og medieafspillere. Det kan prale af en af de største indholdsbiblioteker af enhver online platform, kun anden til Netflix. Med over 50.000 film- og tv-episoder, herunder 600 titler, der er klassificeret "Fresh" på Rotten Tomater, har du masser af valg. Og i modsætning til Netflix er Tubi TV helt gratis at bruge. Den er tilgængelig i Canada, USA og Storbritannien, selv om ikke alt indhold er tilgængeligt i alle lande. Selvfølgelig vil ved hjælp af en VPN lade dig omgå landrestriktionerne og få adgang til ethvert indhold, du ønsker fra hvor som helst i verden.

I modsætning til de fleste andre gratis streaming-tjenester har Tubi TV et godt udvalg af kendte titler, herunder The Betweeners, Hard Candy og Death Note. Og indhold er pænt organiseret i kategorier, hvilket gør det nemt at finde noget at se på.

Image
Image

Installation og brug af Tubi TV Add-on

 1. Du kan få .zip filen direkte fra GitHub.
 2. Fra den side skal du downloade filen plugin.video.tubi-X.X.X.zip.
 3. Fra Kodistartskærmen, Klik Tilføjelser fra menuen til venstre.
 4. Klik derefter på ikonet Tilføj til browser. Det er den der ligner en åben kasse i øverste venstre hjørne.
 5. Klik installer fra zip-fil.
 6. Naviger til det sted, hvor du gemte zip-filen, og klik på den for at starte add-onens installation.

Når installationen er installeret, er det meget intuitivt at bruge add-onen. Du kan finde sin tredive-ting-hovedmenu skræmmende, men lad det ikke narre dig. Tilføjelsen er faktisk ret velorganiseret, og du bør ikke have meget problemer med at finde indhold efter din smag.

Crackle

Crackle er en anden streaming service som Tubi TV, men med en stor forskel: det ejes af Sony. Og med Sony og dets datterselskaber producerer masser af film, kan du forvente et godt udvalg. Sony har også de nødvendige midler til at sikre andre ikke-Sony titler. Mens onlinetjenesten bruger annoncer til at generere indtægter, er annoncerne i sig selv blokeret på Kodi, så de ikke er til stede i Kodi-tilføjelsen. Du kan i timevis uden afbrydelse.

Crackle har muligvis ikke så mange titler som nogle andre tjenester, men dem der har, er andre bedre kendt. For eksempel er der Heroes, House of Flying Daggers og Frygt og Loathing i Las Vegas. Som forventet er det meste af Crackles indhold et par år gammel.

Image
Image

Installation og brug af Crackle Add-on

 1. Gå til denne webadresse at finde zip-arkivet for eracknaphobia repository.
 2. Find og download filen repository.eracknaphobia.zip til din computer.
 3. Fra Kodistartskærmen, Klik Tilføjelser fra menuen til venstre.
 4. Klik derefter på ikonet Tilføj til browser. Det er den der ligner en åben kasse i øverste venstre hjørne.
 5. Klik installer fra zip-fil.
 6. Naviger til det sted, hvor du gemte zip-filen, og klik på den for at starte installationen af eracknophobia repo.
 7. Når du har fået en bekræftelse af lagerets installation i øverste højre hjørne af skærmen, skal du klikke på Installer fra depot.
 8. Klik på knappen eracknaphobia's Repo depot, og klik derefter på Video tilføjelser og endelig klik Crackle.
 9. FraCrackle add-on installationsside, klik på Installer knap nederst til højre for at starte add-on installationen.
 10. Efter et par sekunder bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen den vellykkede installation af tilføjelsen.

Når det er installeret, er det nemt at navigere til tilføjelsen. Du vælger først mellem film og tv-shows en så vælger du en titel efter eget valg. For tv-shows kan du blive skuffet over at finde ud af, at de normalt ikke har fuld serie, men snarere et udvalg af tilsyneladende tilfældige episoder fra forskellige årstider.

SnagFilms

Det SnagFilms add-on har en samling af over 5000 gratis-til-se uafhængige film. Desuden er det meste af tilføjelses indhold tilgængeligt i high definition. Indholdet er grupperet efter genre med kategorier, der er mere dybtgående, end du normalt finder i typiske tilføjelser. Dette gør det lettere at lokalisere specifikt indhold, hvilket er godt i betragtning af add-onen mangler en søgefunktion.

Med ingen konfigurerbare indstillinger er tilføjelsen meget enkel at bruge. Bare installer det og start med at se. Selvfølgelig, med en sådan gratis tjeneste, der ikke kan generere indkomst via annoncer på Kodi, kan du ikke rigtig forvente meget mere end grundlæggende funktionalitet. Lad det ikke stoppe dig, da du måske opdager noget godt indhold herinde.

Image
Image

Installation af Snag Films Add-on

 1. Snagfilms addon er tilgængelig fra det officielle Kodi addon repository. Dette gør dens installation endnu enklere.
 2. Fra Kodistartskærmen, Klik Tilføjelser fra menuen til venstre.
 3. Klik derefter på ikonet Tilføj til browser. Det er den der ligner en åben kasse i øverste venstre hjørne.
 4. Klik Installer fra depot.
 5. Klik på knappen Kodi Add-on Repository, og klik derefter på Video tilføjelser og rul ned til du kommer til Snagfilms add-on og klik på det.
 6. FraSnagfilms add-on installationsside, klik på Installer knap nederst til højre for at starte add-on installationen.
 7. Efter et par sekunder bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen den vellykkede installation af tilføjelsen.

Big Star Movies - 2000

Big Star Movies er en anden streaming service, ligesom Tubi TV. Selvom Big Star-hjemmesiden giver dig mulighed for at leje premium-film mod et gebyr, er denne funktion ikke tilgængelig i Kodi-tilføjelsen. Det er godt, da Kodi ikke er en særlig sikker platform og bestemt ikke en, hvor du vil indtaste betalingsoplysninger.

Når det kommer til film, er Big Stars filmvalg ikke en af de bedste, og de der er der, er ikke særlig velkendte. Til trods for sit navn er denne addon et glimrende sted at se tv-shows. Det har klassikere som Peep Show, Lip Service eller Queer as Folk, plus flere specielle interesseshows. Og en ting vi ikke ofte finder i disse typer af tilføjelser, er en søgefunktion, som kan hjælpe dig med at finde noget specifikt.

Image
Image

Installation af Big Star Movie Add-on

 1. Gå til denne webadresse for at finde MetalChris 'repository zip-fil.
 2. Klik på knappen Download zip-knap og gem .zip-filen til din computer.
 3. Fra Kodistartskærmen, Klik Tilføjelser fra menuen til venstre.
 4. Klik derefter på ikonet Tilføj til browser. Det er den der ligner en åben kasse i øverste venstre hjørne.
 5. Klik installer fra zip-fil.
 6. Naviger til det sted, hvor du gemte zip-filen, og klik på den for at starte MetalChris 'depotets installation.
 7. Når du har fået en bekræftelse af lagerets installation i øverste højre hjørne af skærmen, skal du klikke på Installer fra depot.
 8. Klik på knappen MetalChris 'Repository, og klik derefter på Video tilføjelser og endelig klik BigStar Movies & TV.
 9. FraBig Star Movies add-on installationsside, klik på Installer knap nederst til højre for at starte add-on installationen.
 10. Efter et par sekunder bekræfter en meddelelse øverst til højre på skærmen den vellykkede installation af tilføjelsen.

DramaGo og Viki til asiatiske sæber

Hvis din sæbeopera smager strækker sig ud over General Hospital and Young og Restless, har Kodi et par tilføjelser, du måske er interesseret i. Asiatiske dramaer, især koreanske serier, tager sæbeformatet og løber med det. De har fået verdensomspændende popularitet i de sidste par år, hvilket betyder, at de fleste er undertekst på flere vestlige sprog, herunder engelsk. Brug af Kodi add-ons betyder fri adgang til alle de asiatiske dramaer du kan klare. Giv et eller to et skud, du kan blive hooked!

 • Installer Viki og DramaGo til koreanske og asiatiske tv-shows
 • Sådan installeres DramaGo til asiatiske film, dramaer og sæber

Hvad er der sket med vi elsker sæber og sæbeopsamling?

Både Vi elsker sæbe og sæbe Catchup har været Kodi's go-to-ressourcer til dagtimers sæbeoperaindhold i årevis. Desværre har begge tilføjelsesprogrammer lidt i kølvandet på deponeringernes deponering, der begyndte i midten af 2017. På tidspunktet for skrivningen er We Love Soaps fuldstændig ikke-funktionel, og Soap Catchup er en del af Metalkettle-depotet, som afsluttede udviklingen i efteråret 2017. Hverken tilføjelsesarbejder eller endda lanceringer.

Med held vil andre udviklere afhente stykkerne og enten klone disse soap opera add-ons eller gøre nye med lignende funktionalitet. Der er også chancen for, at ovennævnte software kunne magisk komme tilbage til livet i de kommende uger eller måneder. Din bedste indsats er at søge alternative kilder for tiden.

Er det sikkert at installere Kodi Add-ons?

Kodis uofficielle add-ons har et groft ry. Ikke alene antager alle, at de er fyldt med vira og malware, men nybegyndere til Kodi-samfundet er overbeviste om, at hver eneste strømmer ikke andet end piratindhold. Sandheden er, at du finder et spektrum af pålidelighed blandt tredjepartsindhold. Nemlig kode er sjælden, men det sker, og derfor bør du tage et par hurtige forholdsregler for at holde dig sikker.

En af de bedste ting, du kan gøre for at undgå dårlige tilføjelser, er at holde fast i pålidelige lagre. Indholdet i disse reposer er verificeret af filadministratorer og tilføjer et ekstra lag beskyttelse mod skadeligt indhold. Det er også en god ide at holde din firewall, antivirusprogram og VPN aktiv, når du bruger Kodi.

Soap Opera-forslag fra læsere

Det er ikke nemt at finde gode sæbeoperaindhold på Kodi. Kender du til en skjult ressource, der er perfekt til dagtimerne drama fans? Har vi elskede sæber stiger fra de døde? Lad os vide i kommentarerne!

Efterlad en kommentar

Populært emne.