Sådan forbedres WiFi-signal: Boost din routers WiFi-rækkevidde

Indholdsfortegnelse:

Sådan forbedres WiFi-signal: Boost din routers WiFi-rækkevidde
Sådan forbedres WiFi-signal: Boost din routers WiFi-rækkevidde
Anonim

De fleste bruger uanset routeren, som deres internetudbyder giver dem - fordi routere ikke er nemme for den gennemsnitlige person at købe, og en rigtig god en er ikke intet mindre end billig. Hvis du er nødt til at lave en router i dit hjem, og du finder, at der er værelser og hjørner, hvor Wi-Fi-signalet ikke når, eller hvis det gør Internettets hastigheder er meget lave, er det helt klart, at du bliver nødt til at finde ud af hvordan du kan forbedre routerens signal i dit hjem.

Her er et par grundlæggende ting, du kan forsøge at øge WiFi-sortimentet uden at erstatte din router.

Image
Image

1. Flyt routeren

Hvis din internetudbyder opretter routeren i dit hjem, er der ingen garanti for, at de har fundet det bedste sted. De fleste mennesker sætter sig af med at sætte routeren ved siden af det lettest tilgængelige stikkontakt, eller hvor de kan genstarte det nemt. Nogle gange lægges vægt på æstetik i stedet for funktionalitet. En router bør ikke placeres;

  • Ved siden af en komfur, køleskab, mikrobølgeovn eller andre sådanne elektriske apparater
  • Ved siden af noget, der er metal, f.eks. den vase din tante fik dig, da hun kom tilbage fra ferie
  • Inde i et skab eller enhver form for sag, der får det til at se mindre grimt ud
  • Noget metal, f.eks. læg det ikke på en metalhylde eller en metalstol
Find et sted, der er egnet og noget i midten af dit hus, så WiFi-signalet når alle værelser. Denne ene bliver svært at klare med perfekt præcision, men i det mindste kan du flytte routeren ud af et soveværelse og ind i gangen.
Find et sted, der er egnet og noget i midten af dit hus, så WiFi-signalet når alle værelser. Denne ene bliver svært at klare med perfekt præcision, men i det mindste kan du flytte routeren ud af et soveværelse og ind i gangen.

2. Skift kanal

En router er ikke den eneste trådløse enhed i dit hjem. Hvis du bor i en bygning, har dine naboer sikkert internet og en trådløs router også. Deres router, din router og de fleste trådløse enheder bruger alle samme frekvens til at sende et signal. Standardfrekvensen er 2,5 GHz, og den er opdelt i mindre bånd. Uden at blive for teknisk, overlapper nogle bands eller kanaler, når de sender et signal. Inden for 2,5 GHz-frekvensen skal du vælge 1, 6 og 11-kanalen, da der ikke er nogen overlapning der. Hvis din router bruger 5Ghz-frekvensen, har du flere bands at vælge imellem. Du kan vælge 36, 40, 44, 48, 149, 153, 157 og 161 bands for at øge signalet.

Du skal få adgang til administratorpanelet på din router for at ændre kanalen.

3. Opgrader antenne

Nogle routere har ikke antenne, men dem der ofte har dem, der kan udskiftes. Hvis din router ikke har en antenne, skal du bede din internetudbyder om at give dig en, der gør det. Du skal muligvis fortælle dem, at routeren i dit hjem ikke fungerer så godt for at få dem til at ændre det, og det kan ikke være nemt at få den nøjagtige udskiftning, du ønsker. Hvis din router har en antenne eller to, og de kan udskiftes, overvejer at opgradere dem. At købe en antenne er meget billigere end at købe en ny router, og det vil gøre en mærkbar forskel.

Image
Image

4. Opgrader firmware

Kontroller, om din routerens firmware har brug for en opgradering. Hvis en ny version er tilgængelig, skal du opgradere til den. Du kan blive overrasket, men det kan faktisk forbedre din router. Fastwaren kan muligvis patchere problemer eller forbedre den samlede ydeevne af den hardware, den kører på, og resultere i et stærkere WiFi-signal.

5. Signalforstærkere og adgangspunkter

Vi kommer ind i hardware forbedringer her. Du kan købe signalforstærkere og installere dem for at øge WiFi-signalet i dit hjem. De er ikke dyre og vil løse de fleste signalproblemer. Hvis en booster ikke gør tricket, kan du supplere det ved at tilføje et adgangspunkt eller to. Det kan være særligt nyttigt, hvis du har brug for dit WiFi-signal til at nå to eller flere etager, f.eks. både kælderen og loftet.

Konklusion

Hvis din router er særlig gammel, kan du investere i en nyere model. Du behøver ikke at få den nyeste model, der er tilgængelig, men din routermodel bør ikke være forældet. Derudover bør du afstå fra at bruge hacks som øl dåser eller metal mesh make-shift antenne for at øge signalet. Der er et populært hack, der opfordrer brugere til at bruge konkave metalgenstande som dåser for at øge signalet. Mens dette forstærker signalet, gør det noget i en retning. Hvis du kun skal bruge WiFi i en bestemt del af huset, skal du se, om du bare kan flytte din router der. Hvis du vil udbetale signalet jævnt, er dette hack ikke til dig.

Når du er på udkig efter det bedste sted at placere din router, skal du tage hjælp af en signalmapping-app. Det vil være i stand til at fortælle signalstyrken, at forskellige dele af dit hus kommer fra routeren i sin nuværende position.

Populært emne.