Sådan Ping Computere eller Websites, Find ud af deres status

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ping Computere eller Websites, Find ud af deres status
Sådan Ping Computere eller Websites, Find ud af deres status
Anonim

Ping er et program, som du finder på de fleste desktop-operativsystemer og nogle mobile enheder.Det har ikke sin egen stand-alone interface. I stedet fungerer det som et kommandolinjeværktøj. Ping er stort set et værktøj, der lader dig tale til et websted. Det er en metode til at kontrollere, om et websted eller en enhed er online eller ej. App'en sender en besked til en ekstern hjemmeside eller computer. Alt, der har en IP-adresse, kan pinges. Ud over at kontrollere, om et websted er online eller ej, kan kommandoen også bruges til at kontrollere hastigheden af netværksforbindelsen mellem dit system og målwebstedet eller computeren.

Image
Image

Syntaks

Du kan pinge et websted eller en computer fra standardkommandolinjen på alle større operativsystemer. På Windows er dette kommandopromptet. På MacOS og Linux hedder det Terminal.

Syntaxen er som følger;

ping [hjemmeside adresse]

eller

ping [IP-adresse]

Image
Image

eksempler

ping www.addictivetips.com

og

ping 78.46.98.130

Ping Svar

En standard ping sendt fra et Windows-system sender en 32 byte besked til dit mål system eller hjemmeside. Den sender denne meddelelse i fire dele. På Linux sendes Ping som en konstant og kontinuerlig meddelelse. For at sende en konstant og kontinuerlig ping på Windows, brug følgende kommando;

ping -t

Hver Svar fra linje repræsenterer en meddelelse, der blev modtaget af målet.

Det Tid viser hvor lang tid det tog at sende en besked til målet og få et svar. Du har måske hørt, at spillere ser ud til at deltage i spilservere, der har en lav ping. En lav ping betyder i grunden at serveren eller computeren er meget hurtig at reagere, og dette er den værdi, der overvejes, når du bestemmer svaretid.

TTL betyder 'tid til at leve'. Det repræsenterer antallet af netværk, som din besked passerer igennem for at nå målet. For at forstå dette koncept skal du overveje flyrejser, hvor du har flere stop undervejs. Ligesom det skal din besked stoppe og ændre netværk for at nå sit mål / destination. Hver gang det gør det, går TTL-nummeret op.

Image
Image

Ping Stats

Ud over et svar giver en Ping-kommando dig også nogle statistikker, der fortæller dig, hvor stærk forbindelsen er.

Pakker er de oplysninger, der sendes, når du pinger et websted eller en computer. Ideelt set skal antallet af pakker, der sendes og modtages, være de samme. I tilfælde af at de ikke er, vil du se noget andet end 0 for 'Tab'. Tabte pakker betyder, at meddelelsen, du sender, ikke alle modtages af målsystemet. Nogle af det går tabt, som du kan gætte er en dårlig ting.

Rundtur er den minimale, maksimale og gennemsnitlige tid, det tog for en ping-anmodning at fuldføre. Generelt vil du have lidt variation i disse tre værdier. Hvis der er en betydelig forskel, betyder det, at forbindelsen mellem dig og hjemmesiden eller computeren ikke er meget stabil.

Image
Image

Blokerede Ping-anmodninger

Nogle websteder blokerer ping-anmodninger. Hvis du forsøger at pinge et websted, der har blokeret ping-anmodninger, vil du se en besked eller noget, der ligner "Destination net unreachable". Der er ingen måde at arbejde rundt på dette. Hvis en hjemmeside har blokeret en ping-anmodning, vil du ikke kunne pinge den.

Fejlede Ping-anmodninger

Ping-anmodninger kan og mislykkes. Der kan være et antal grunde til hvorfor, men generelt er det fordi;

  • Webstedets adresse eller IP-adresse, du har givet, er forkert. Hvis du bruger en webadresse, skal du ikke inkludere http: eller https:
  • Dit internet fungerer ikke, eller du oplever intermitterende fejl, der afbryder ping-anmodningen
  • Målwebstedet eller computeren er offline. Hvis du har mistanke om, at hjemmesiden kan være nede, skal du overveje at tjekke den via en tjeneste som Down for alle eller bare mig.

Populært emne.