Sådan kører du Skyrim på Linux med vin

Indholdsfortegnelse:

Sådan kører du Skyrim på Linux med vin
Sådan kører du Skyrim på Linux med vin
Anonim

Et af de mest populære videospil i nyere hukommelse er The Elder Scrolls V: Skyrim. Det har solgt utallige kopier og er et af de mest spillede single-player pc spil derude. Desværre for Linux-brugere er der ingen planer om at overføre den til platformen. Heldigvis er det muligt at køre Skyrim på Linux med Wine.

Forudsætningen for at køre Steam spil som Skyrim på Linux er Wine, og endnu vigtigere Winetricks. Winetricks er et script, som brugerne kan køre for at automatisere installation af ting som Steam, DirectX osv. Husk, at hver Linux distribution er forskellig, og du kan løbe ind i problemer. Prøv på egen risiko!

Der er mange versioner af Skyrim, men den bedste version af spillet, der kører på Linux, er den første 2011 udgave. Hvis du har problemer med at køre denne version af spillet, skal du sørge for at kommentere det i detaljer på den officielle WineHQ-tråd på spillet. At kontrollere denne side er afgørende, da det kan hjælpe Vinudviklere finde ud af den bedste måde at løse de problemer, du møder. Ud over det kan du også komme over rettelser til spillet der også.

Installer vin

Langt de fleste Linux-spillere, der ønsker at køre Skyrim, bruger Steam. Det er langt den nemmeste måde at installere dette spil på Linux-skrivebordet hurtigt. For at få Steam skal du åbne et terminalvindue og bruge det til at installere Vin, og Winetricks-værktøjet.

Ubuntu

sudo apt installere vinstabile winetricks

eller

sudo apt installere vin winetricks

Debian

sudo apt-get install vin vinetricks

Arch Linux

sudo pacman -S vin winetricks

Fedora

sudo dnf installere vin winetricks

OpenSUSE

sudo zypper installere vin winetricks

Installer damp med vinetricks

Brug Winetricks værktøjet til at få den absolutte nyeste version af damp:

winetricks damp

Hvis værktøjet Winetricks fejler, og ikke downloader / installerer Steam, overvejer du at afinstallere værktøjet, derefter geninstallere det og prøve det igen. Alternativt kan du gå over til Steam-webstedet, download den nyeste version af Steam (til Windows) og åbne den direkte med Wine (ved at højreklikke på den og vælg åben med Wine Windows Program Loader).

Når du er installeret, skal du bruge Steam til at logge ind på din konto som normalt. Derefter skal du lukke og afslutte dampværktøjet fuldstændigt, og tryk på Alt + F2 på dit tastatur. Skriv i "winecfg." I kommandoboksen. Alternativt kan du søge efter "winecfg" eller "vinkonfiguration" i din applikationsmenu.

Inden i konfigurationsværktøjet skal du se efter "Windows version" og ændre den til "Windows 7", og klik på applikationsknappen. Klik derefter på fanen "Graphics". På dette område skal du klikke på afkrydsningsfeltet ud for "Emuler et virtuelt skrivebord." Derefter skal du gå til "Desktop size" og indtaste den nøjagtige native opløsning på din skærm.

For eksempel: Hvis jeg skulle køre Skyrim på min Linux-pc, ville jeg nødt til at indstille det virtuelle skrivebord til 1920 × 1080, fordi jeg har en 1080p skærm.

Når du har indstillet opløsningen, skal du klikke på knappen "Anvend" og afslut winecfg.

Installer Skyrim On Linux

Nu hvor Vin arbejder rigtigt, kan vi installere Skyrim på Linux. Start med at åbne Windows Steam igen, søg dit spil bibliotek for "Skyrim" og installer det. Installationen vil tage lidt tid, så vær tålmodig. Når den er færdig, skal du afslutte damp igen.

Bemærk: Skyrim skal automatisk installere DirectX og alle andre runtime elementer, du har brug for under installationsprocessen. Hvis du af en eller anden grund ikke har installeret dem, skal du køre:

winetricks - gui

Søg efter "Directx," og installer den. Igen skal du henvise til WineHQ-tråden på Skyrim for Linux for at hjælpe med manglende biblioteker og filer, der nægter at installere.

Image
Image

Åbn filhåndteringen, og gå til denne placering: /home/username/.wine/drive_c/Program Files (x86) / Damp. Når du er der, skal du højreklikke og vælge indstillingen "Åbn i terminal." Hvis din filhåndterer ikke understøtter dette, overvej at installere filen Nautilus (Files) fra softwareforretningen.

Indenfor terminalen skal du åbne Nano, teksteditor:

nano skyrim-audio-fix.sh

Indsæt derefter denne kode:

#! / Bin / bash

cd ~ /.wine / drive_c / Program Files (x86 * / Steam / PULSE_LATENCY_MSEC = 50 vin steam.exe

Trykke Ctrl + O for at gemme filen, og Ctrl + X At forlade.

Opret en genvej til scriptet i din hjemmemappe med:

ln -s ~ /.wine / drive_c / Program Files (x86 * / Steam / skyrim-audio-fix.sh ~ /

Fra herefter ud, når du forsøger at køre Skyrim, skal du åbne en terminal og indtaste følgende:

sh skyrim-audio-fix.sh

Det bør løse alle de irriterende lydspring problemer.

Efterbehandling

Vi har gjort alt for at gøre Skyrim arbejde under Linux, og for det meste løber det ganske godt. Hvis du stadig har problemer, skal du overveje at installere "PlayOnLinux". Det har et script, der automatiserer installationen af The Elder Scrolls: Skyrim (sammen med andre Windows-spil), hvis vores vejledning ikke fungerede.
Vi har gjort alt for at gøre Skyrim arbejde under Linux, og for det meste løber det ganske godt. Hvis du stadig har problemer, skal du overveje at installere "PlayOnLinux". Det har et script, der automatiserer installationen af The Elder Scrolls: Skyrim (sammen med andre Windows-spil), hvis vores vejledning ikke fungerede.

PlayOnLinux er placeret i de fleste Linux distribution software butikker og repos. Den er også tilgængelig til download via deres hjemmeside.

Glad questing!

Populært emne.